Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καταρχας ο μπεμπης θελει μπεμπιλινο και οχι βρακια...παει το παιδι :tongue::tongue::tongue:

κατα δευτερον μια χαρα τα χρωματακια....αλλα σε επιπλα περιπου τι σκεφτεσαι ρε παιδι μου...να εχουμε μια αποψη :tongue:

Λοιπον σε επιπλα στην αρχη σκεφτομουν κατι σε ξυλο σκουρο με αρκουδακια..αλλα τις προαλλες καθως περναγαμε στην ποσειδωνος ειδαμε μια ωραια με το ανοιχτο χρωμα του ξυλοθ που δεν το εχω βρει πουθελα και η οποια εχει τον μπαξ μπανι..κουνελακι θα σε βαλω να που φιλας το μωρο..και η συρταριερα το ιδιο αλλα εχει και δυο μπλε συρταρακια..μιλαμε ηταν πολυ ωραια ..γυρισαμε το ματι μας και ειπαμε ,,,ρε λες..το θεμα ειναι οτι ειμασταν με το αυτοκινητο και δεν προλαβαμε να τη δουμε γιατι ηταν την ωρα που γυριζαμε το βραδυ από τον γιατρο...αρα πρεπει να παμε να την δουμε

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον σε επιπλα στην αρχη σκεφτομουν κατι σε ξυλο σκουρο με αρκουδακια..αλλα τις προαλλες καθως περναγαμε στην ποσειδωνος ειδαμε μια ωραια με το ανοιχτο χρωμα του ξυλοθ που δεν το εχω βρει πουθελα και η οποια εχει τον μπαξ μπανι..κουνελακι θα σε βαλω να που φιλας το μωρο..και η συρταριερα το ιδιο αλλα εχει και δυο μπλε συρταρακια..μιλαμε ηταν πολυ ωραια ..γυρισαμε το ματι μας και ειπαμε ,,,ρε λες..το θεμα ειναι οτι ειμασταν με το αυτοκινητο και δεν προλαβαμε να τη δουμε γιατι ηταν την ωρα που γυριζαμε το βραδυ από τον γιατρο...αρα πρεπει να παμε να την δουμε

ψηφιζω δαγκωτο το ανοιχτο χρωμα ξυλου....με το σιελ και το μπλε θα δενει απιστευτα

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

και πως ειναι της οωρηξιας οι πονοι?????????? για λεγε για λεγε!!!

δεν ξερω ρε κοπελια και τωρα εχω πονακια αλλα ειναι πιο πολυ απο την αριστερη μερια. μπορει επειδη πλησιαζει και η σιχαμενη. και κατι αλλο εδω και 3-4 μερες εχω το στομαχι μου λιγο χαλια σαν ανακατεμενο αλλα μαλλον ειναι απο αυτα που ετρωγα στην ταυλανδη. η ειμαι κατα φαντασιαν εγκυος θα δειξει. αυριο που θα παω στην γιατρο λες να μπορει να καταλαβει εαν ειμαι?

Διαφημίσεις

Η καφε που λες δεν με συναρπαζει..

Η ανοιχτοχρωμη ομως που ειδατε με ενθουσιασε παρα πολυ...ασε που θα ειναι ασορτι με το μπλε δωματιακι του (οχι οτι το σκουρο καφε δεν ταιριαζει με το μπλε και με το γαλιαζιο...αψογο ειναι και αυτος ο συνδιασμος αλλα βρε κοριτσια δεν ξερω γιατι το σκουρο καφε μου κανει πολυ βαρυ χρωμα για μωρακι).

Κοτοπουλακι μου με το καλο να πατε...σας βλεπω βασικα για την δευτερη (αν σας ικανοποιει δηλ κατασκευαστικα να δεις που εκει θα καταληξετε...Και ξερεις γιατι θα καταλήξετε εκει??? γαιτι για την σκουρα αφιερωσες μονο μια γραμμη και για την αλλη τουλ. 7 γραμμουλες :D

Κοτοπουλακι με το καλο να αγορασετε τα πραγματακια του μπεμπη σας :D:D

δεν ξερω ρε κοπελια και τωρα εχω πονακια αλλα ειναι πιο πολυ απο την αριστερη μερια. μπορει επειδη πλησιαζει και η σιχαμενη. και κατι αλλο εδω και 3-4 μερες εχω το στομαχι μου λιγο χαλια σαν ανακατεμενο αλλα μαλλον ειναι απο αυτα που ετρωγα στην ταυλανδη. η ειμαι κατα φαντασιαν εγκυος θα δειξει. αυριο που θα παω στην γιατρο λες να μπορει να καταλαβει εαν ειμαι?

αν δεν κανω λαθος θα μπορει να κανει εκτιμηση απο το παχος του ενδομητριου...εμενα οταν με παρακολουθουσε στην προηγουμενη απο την αρχη αρχη, στην αρχη ειδε ενδομητριο παχυ που δικαιολογουσε εγκυμοσυνη.

Τι ωρα θα πας με το καλο?

ψηφιζω δαγκωτο το ανοιχτο χρωμα ξυλου....με το σιελ και το μπλε θα δενει απιστευτα

αν ειναι δυναμον...καρπουζακι μηπως εισαι ματιασμενη??? σαν πολυ συμφωνουμε σημερα τα δυο μας και αυτο ειναι περιεργο :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μου ειπε στις 7 αλλα θα σκασω πιο νωρις μπας και με παρει γιατι στις 7 εχω σεμιναρια και ελεγα μπας και τελειωσω νωρις και προλαβω να παω.

αρα δεν μπορει να μου πει ειμαι η δεν ειμαι απλα οτι ισως ε???

αν ειναι δυναμον...καρπουζακι μηπως εισαι ματιασμενη??? σαν πολυ συμφωνουμε σημερα τα δυο μας και αυτο ειναι περιεργο :tongue::tongue::tongue:

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....αφου σας αρεσουν τα σιελ για τα αγορακια σας.....ε τοτε το ανοιχτο ξυλο ειναι πιο ομορφο...:tongue::tongue::tongue:

μη κοιτας που εγω εχω κολλησει με το περτικαλι:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

μου ειπε στις 7 αλλα θα σκασω πιο νωρις μπας και με παρει γιατι στις 7 εχω σεμιναρια και ελεγα μπας και τελειωσω νωρις και προλαβω να παω.

αρα δεν μπορει να μου πει ειμαι η δεν ειμαι απλα οτι ισως ε???

ναι κουκλα, μια εκτιμηση θα κανει απο το ενδομητριο (εκτος και αν μπορει να δει και εμβρυακα στοιχεια οποτε εκει θα στο πει γκαραντυ εισαι εγκυος).

Εμενα στην τεταρτη εβδομαδα που με παρακολουθησε δυο φορες την εβδομαδα, την πρωτη φορα ειδε παχυ ενδομητριο, μετα απο 4 μερες ειδε εμβρυακα στοιχεια, στον επομενο υπερηχο ειδαμε σακο, και μετα(περιπου 6η εβδομαδα) ακουσαμε καρδουλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...