Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

γεωργια μου καλημεραααααααα τι κανεις???ο αντρακλας μας τι κανει????

εισαι καλα ???τεστακι οχι δεν εκανα και δεν ειχα σκοπο να κανω απλα ρωτουσα για να δω ποτε θα το κανω αχ με εχετε παρεξηγησει την κακομοιρα!!!!!τελος παντων αχ παλι ψιλοποναω ρε γμτ τι να ειναι αυτο???τα νευρα μου.......

μαρη την κοπελα την εχεις βαλει να γυρισει ολη την αθηνα τι ειναι αυτο το πραγμα???χαχαχαχα.....αλλα δεν πειραζει γιατι ετσι βρισκεις τροπο να μιλησουμε.εσυ πως τα πας με τα δωματια ?για πες

Ο αντρας μου μεγαλωνει...χτυπαει συνεχεια..ηθελα να ηξερα δεν κοιμαται καθολου....

Θα κανεις τεστ την παρασκευη???

Τα πονακια ειναι σαν τσιμπιματακια...καλο αυτο.....

η κοπελα δεν παθεινει τιποτα:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το πρωτο που ρωτας, δεν ξερω αν τα δημοσια νοσοκομεια κανουν χοριακες...Το ελενα ομως κανει.

για το δευτερο που ρωτας δυο πραγματα μπορεις να κανεις: α) ειτε να παρεις το χαρτι του γιατρου με τις εξετασεις και να πας στο νοσοκομειο να τις κανεις (αλλα ετσι θα πληρωσεις κανονικα το κοστος των εξετασεων και μετα παιρνεις ενα ποσο πισω απο το ικα). β) το πιο σωστο ειναι να πας σε γυναικολογο του ικα να στις γραψει (καποιες μπορει να γινονται στο ικα οποτε εκει δεν θα πληρωσεις τιποτα) και μετα να πας στο νοσοκομειο να τις κανεις (ετσι πολυ πιθανο να μην χρειαστει να πληρωσεις τιποτα ή μπορει και να πληρωσεις αναλογως την εξεταση). Αυτο που πρεπει να κανεις μολις παρεις το χαρτι με τις εξετασεις στα χερια σου να μιλησεις με το νοσοκομειο για να σου πουν ποιες εξετασεις κοστιζουν και ποσο κοστιζουν.

Επισης εμενα οποτε μου δινε εξετασεις η γιατρος μου λεγε και σε πιο νοσοκομειο θα τις κανω ( π.χ. μπορει να επρεπε να κανω 2 διαφορετικες εξετασεις και μου λεγε να τις κανω σε διαφορετικο νοσοκομειο την καθεμια - αναλογα με το πιο θεωρουσε οτι δινει σωστα αποτελεσματα ανα εξεταση)...Για ορμονολογικες με ετρεχε τοτε στο Ελενα...Επισης για καποιες αλλες με εστελνε στον Ευαγγελισμο (σε μεγαλη εκτιμηση τον ειχε τον Ευαγγελισμο)...Τεσπα...εχω γυρισει πολλα νοσοκομεια.

ευχαριστω βενουσακιιιιιιιιι πες μου τωρα και τα συμπτωματα :D:D:D

αυτο θελω να μην πληρωσω πολλα γιατι δεν θελω .....

Ο αντρας μου μεγαλωνει...χτυπαει συνεχεια..ηθελα να ηξερα δεν κοιμαται καθολου....

Θα κανεις τεστ την παρασκευη???

Τα πονακια ειναι σαν τσιμπιματακια...καλο αυτο.....

η κοπελα δεν παθεινει τιποτα:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν ειναι σαν τσιμπιματακια ειναι πιο πολυ σαν μουδιασματα πολλες φορες χτυπαει και στο ποδι.....και πολλες φορες σαν κατι περιεργο δεν βρισκω την λεξη :D:D

Εγω παντως κανω τις εξετασεις στο Αττικο και μετα παω στο ικα και περνω πισω το 75%...αν μπλεξεις με το ικα την εκανες.....

στο αττικο πας ετσι χωρις ραντεβου???? και ποτε παιρνεις τα αποτελεσματα???

Διαφημίσεις

Κολλησε το πισι...εκανε 100 ωρες να φορτωσει παλι.

Κοτοπουλακι, σκεψου οτι με το που θα γεννηθει ο κοκκορικος τζουνιορ χρειαζεται απαραιτητως την κουνια, το καθισματακι , τα μπιμπερο, μπεμπιλινο και τα ρουχαλακια του. :tongue::tongue::tongue:...Κοιτα μαρη να συμφωνησετε γιατι το βλεπω το παιδι να φαυγει απο το μαιευτητριο μονο με μπεμπιλινο...:tongue::tongue::tongue:

Και μου λες μετα καρπουζακι, οτι ειναι νωρις που αποφασισες...Βλεπεις τι μπορει να παθεις???

Νενουκο, κανενα συμπτωμα απολυτως!!!

Κολλησε το πισι...εκανε 100 ωρες να φορτωσει παλι.

Κοτοπουλακι, σκεψου οτι με το που θα γεννηθει ο κοκκορικος τζουνιορ χρειαζεται απαραιτητως την κουνια, το καθισματακι , τα μπιμπερο, μπεμπιλινο και τα ρουχαλακια του. :tongue::tongue::tongue:...Κοιτα μαρη να συμφωνησετε γιατι το βλεπω το παιδι να φαυγει απο το μαιευτητριο μονο με μπεμπιλινο...:tongue::tongue::tongue:

Και μου λες μετα καρπουζακι, οτι ειναι νωρις που αποφασισες...Βλεπεις τι μπορει να παθεις???

Νενουκο, κανενα συμπτωμα απολυτως!!!

αμ δε βλεπω νομιζεις??? :tongue::tongue::tongue: εσω ετοιμη:D:D:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

δεν ειναι σαν τσιμπιματακια ειναι πιο πολυ σαν μουδιασματα πολλες φορες χτυπαει και στο ποδι.....και πολλες φορες σαν κατι περιεργο δεν βρισκω την λεξη :D:D

μηπως το νιωθεις σαν τραβηγμα? μηπως επισης αυτο το περιεργο που λες ειναι σαν να εχεις ενα βαρος εκει μεσα????

Νενουκα μου...καλα τα ακουω τα πονακια..μαλλον θα εχουμε καλα νεα...

τωρα για τις εξετασεις εγω εχω μια αιματολογο που μιλαω μαζι της και παω σε αυτη και μου τις γραφει..διαφορετικα νομιζω κλεινεις ραντεβου αυτο το τηλεφωνικο το 1535 μετα πας στο νοσοκομειο κοβεις χαρτακι για να περασεις απο το ταμειο και να τις πληρωσεις εννοειτε εχεις μαζι το χαρτι του γιατρου και μετα πας και τις κανεις...εμενα σε 2 μερες βγαινουν αλλα αν ειναι ορμονικες μπορει να σου πουν 5 με 10 μερες δεν ξερω....

Κουνελο...λες να μην το ξερω..τι να κανω που δεν προλαβαινω..εχω αγχωθει λεμε...περιμενω και το θειο μου να ερθει να βαψει μου ειπε μεσα στην βδομαδα αλλα ακομα τιποτα ..οχι τιποτα αλλα εχουμε αδειασει τα δωματια..και κανουν αντιλαλο ..ασε και το αλλο τα εχουμε ριξει ολα στο σαλονι..αν δεςι το σπιτι γυφταριο...θα ερθουν για απογραφη και θα πουν αυτη σε τσαντιρι μενουν...παλι καλα που εχω το καθιστικο να τους βαλω να κατσουν...χιχιχι

Παντως ου μπλεξεις με συγγενεις μενουν ολα πισω..αν ηταν ξενος θα του ελεγα ελα τωρα....

Αντε να τελειωσω την αλλη Τεταρτη να τελειωσω και με την σχολη και να ξεκινησω τα ψωνια...να παω και απο το ικα να παρω κανα φραγκο γιατι βλεπω να του περνω μονο βρακια...χιχιχιχ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

γεωργια τι χρωματακια εβαλες τελικα???

Για τον μπεμπη ειπα να το κανω τελικα μισω σιελ και μισο μπλε και γυρω γυρω να βαλω αυτην την αυτοκολλητη ταινία και να βαλω και αυτοκολλητα του γουινη...αυτο με το μισο μισο θα κανω τους τρεις τοιχους ..τον τεταρτο θα τον κανω ολο σιελ....

το αλλο δωματιο θα το κανω λαχανι οπως το ειχα απλα ειχε πεταξει σε μερικα σημεια και ειπα να το φρεσκαρω επι την ευκαιρια...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ρε κοτοπουλακι, περα απο την πλακα τωρα...εχεις ακομη καιρο μην τρελλαθεις...Αλλα τουλαχιστον καλο μου κοτοπουλακι κασταλαξτε στο τι θελετε να του παρετε...Αν και ειμαι σιγουρη την πρωτη μερα που θα βγειτε για ψωνια με το χρημα στην τσεπη, θα αποφασισετε πολυ γρηγορα...Ετσι γινεται συνηθως.

Κουνελο...λες να μην το ξερω..τι να κανω που δεν προλαβαινω..εχω αγχωθει λεμε...περιμενω και το θειο μου να ερθει να βαψει μου ειπε μεσα στην βδομαδα αλλα ακομα τιποτα ..οχι τιποτα αλλα εχουμε αδειασει τα δωματια..και κανουν αντιλαλο ..ασε και το αλλο τα εχουμε ριξει ολα στο σαλονι..αν δεςι το σπιτι γυφταριο...θα ερθουν για απογραφη και θα πουν αυτη σε τσαντιρι μενουν...παλι καλα που εχω το καθιστικο να τους βαλω να κατσουν...χιχιχι

Παντως ου μπλεξεις με συγγενεις μενουν ολα πισω..αν ηταν ξενος θα του ελεγα ελα τωρα....

Αντε να τελειωσω την αλλη Τεταρτη να τελειωσω και με την σχολη και να ξεκινησω τα ψωνια...να παω και απο το ικα να παρω κανα φραγκο γιατι βλεπω να του περνω μονο βρακια...χιχιχιχ

Για τον μπεμπη ειπα να το κανω τελικα μισω σιελ και μισο μπλε και γυρω γυρω να βαλω αυτην την αυτοκολλητη ταινία και να βαλω και αυτοκολλητα του γουινη...αυτο με το μισο μισο θα κανω τους τρεις τοιχους ..τον τεταρτο θα τον κανω ολο σιελ....

το αλλο δωματιο θα το κανω λαχανι οπως το ειχα απλα ειχε πεταξει σε μερικα σημεια και ειπα να το φρεσκαρω επι την ευκαιρια...

καταρχας ο μπεμπης θελει μπεμπιλινο και οχι βρακια...παει το παιδι :tongue::tongue::tongue:

κατα δευτερον μια χαρα τα χρωματακια....αλλα σε επιπλα περιπου τι σκεφτεσαι ρε παιδι μου...να εχουμε μια αποψη :tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καταρχας ο μπεμπης θελει μπεμπιλινο και οχι βρακια...παει το παιδι :tongue::tongue::tongue:

κατα δευτερον μια χαρα τα χρωματακια....αλλα σε επιπλα περιπου τι σκεφτεσαι ρε παιδι μου...να εχουμε μια αποψη :tongue:

Παραδοξως συμφωνωωωω :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοτοπουλακι μου δειξε μας τα πραγματακια που εχεις ενδοιασμους και εγω το χαζουλικο αλλα μινιμαλ κουνελακι και το πανεξυπνο και πληθωρικο καρπουζακι, θα σε βοηθησουμε να κατασταλαξεις (ή μπορει να σε μπερδεψουμε περισσοτερο)

και εγω καπως ετσι θα το φτιαξω χαχαχαχ μαρεσουν οι ιδεες σου

μηπως το νιωθεις σαν τραβηγμα? μηπως επισης αυτο το περιεργο που λες ειναι σαν να εχεις ενα βαρος εκει μεσα????

μπα δεν νομιζω πιο πολυ σαν οωρρηξιας μου κανουν δεν ξερω εχω μπερδευτει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...