Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

θα τη βγαλεις μαστουρωμενη:lol::lol::lol::lol: να χαιρεσαι και την αδερφη σου βρε!! εγω νευριασα πρωι πρωι γιατι δε μου μπαινει το τζιν...γαμωτο πρεπει οπωσδηποτε να χασω 2-3 κιλα οποτε απο σημερα ειμαι σε διατα:(

ευχαριστω πολυ....

ρουφιξου και θα μπει που θα πάει...αμαν πια..εχετε παθει εμμονη με αυτη τη δίαιτα όλες σας...νε δω τι θα μεινει πια...

πρεπει παιδακι μου να εισαι μπαμπατσικο να εχει ο αλλος να πιανει και κατι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ασε και εγω δεν ειχα τη να βαλω σημερα..εχω ξεμείνει τελειως απο ρουχα..αλλα και απο λεφτα αρα πάλι δεν θα παρω τιποτα και θα κοιταζω για καμια ωρα καθε πρωι τις ντουλαπες μπας και γεννησουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ....

ρουφιξου και θα μπει που θα πάει...αμαν πια..εχετε παθει εμμονη με αυτη τη δίαιτα όλες σας...νε δω τι θα μεινει πια...

πρεπει παιδακι μου να εισαι μπαμπατσικο να εχει ο αλλος να πιανει και κατι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ασε και εγω δεν ειχα τη να βαλω σημερα..εχω ξεμείνει τελειως απο ρουχα..αλλα και απο λεφτα αρα πάλι δεν θα παρω τιποτα και θα κοιταζω για καμια ωρα καθε πρωι τις ντουλαπες μπας και γεννησουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δε ξερεις ποτε...μπορει και να γεννησουν:mrgreen::mrgreen::mrgreen: βεβαια και οι δικες μου στειρες ειναι αλλα τελοσπαντων...:lol::lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

δε ξερεις ποτε...μπορει και να γεννησουν:mrgreen::mrgreen::mrgreen: βεβαια και οι δικες μου στειρες ειναι αλλα τελοσπαντων...:lol::lol::lol::lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::-D:grin::-D:grin:

ρε έβαλε κρύο σήμερα...χειμώνιασε...μπου.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον τι θα γινεις θα εμφανιστει καμία η θα βάλω λουκέτο στο καφε...

αν ήταν να μιλάω μόνο με το καρπουζάκι καλα λέει τα λέγαμε και απο το τηλέφωνο...αααααα

ρε μπιφτεκι δεβρω εξω...

και εσυ Βενους που είσαι κοπέλα μου......

αααααααα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

1050730wnibu5j60y.jpg

Ειπα να φάω κατι γιατι εχω μια λιγουρίτσα:D:D:D...δεν πιστευω να σε πειράζει που κανεις δίαιτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον τι θα γινεις θα εμφανιστει καμία η θα βάλω λουκέτο στο καφε...

αν ήταν να μιλάω μόνο με το καρπουζάκι καλα λέει τα λέγαμε και απο το τηλέφωνο...αααααα

ρε μπιφτεκι δεβρω εξω...

και εσυ Βενους που είσαι κοπέλα μου......

αααααααα

ΣΥΜΦΩΝΩ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....μ αρεσει που κανουμε και quote καθε φορα...αφου μονες μας τα λεμε:mrgreen:

1050730wnibu5j60y.jpg

Ειπα να φάω κατι γιατι εχω μια λιγουρίτσα:D:D:D...δεν πιστευω να σε πειράζει που κανεις δίαιτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φαε κοριτσακι εσυ....εγω θα αργησω πολυ:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

ΣΥΜΦΩΝΩ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....μ αρεσει που κανουμε και quote καθε φορα...αφου μονες μας τα λεμε:mrgreen:

φαε κοριτσακι εσυ....εγω θα αργησω πολυ:lol::lol:

Αντε ντε..λες και μην μπερδευτουμε και απαντησουμε σε καμια άλλη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν πιστευω να ζηλευεις????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

χελοοοοουυυυυ λεωωωωωωωωωωωωω......

φτου σας .... με αφηνετε μονη μου εδω...

κοτοπουλακι, καρπουζακι, μπιφτεκακι και ηδη μανουλες που εισαστεεεεεεεεε????

απορω πως δεν με αντιληφθηκατε οτι μπηκα στο φορουμ...δεν νιωσατε ενα αισθημα ευφοριας με το μπηκα???? αυτο το αισθημα ευφοριας μεταδιδεται με τηλεπαθεια απο εμενα σε εσας οποτε μπαινω...αλλη φορα κοριτσακια να εχετ τις κεραιες σας σηκωμενες...εντατσει????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen:

χελοοοοουυυυυ λεωωωωωωωωωωωωω......

φτου σας .... με αφηνετε μονη μου εδω...

κοτοπουλακι, καρπουζακι, μπιφτεκακι και ηδη μανουλες που εισαστεεεεεεεεε????

απορω πως δεν με αντιληφθηκατε οτι μπηκα στο φορουμ...δεν νιωσατε ενα αισθημα ευφοριας με το μπηκα???? αυτο το αισθημα ευφοριας μεταδιδεται με τηλεπαθεια απο εμενα σε εσας οποτε μπαινω...αλλη φορα κοριτσακια να εχετ τις κεραιες σας σηκωμενες...εντατσει????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen:

ελα βρε κοπελια εδω ειμαστε.....καλημερα καλημερα.....απλα κι εμεις μονες εδω.αστα να πανε:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...