-
Από την διαχείριση / Admin news
-
On 29/1/2025 at 10:36 ΜΜ, Anastasia2005 είπε:
Ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος...Και ότι είναι υδροσαλπιγγα αλλά διαβατή..Ειλικρινά μη με ρωτάς γιατί ακόμα το ψάχνω .Μάλλον μπορεί να είναι διαβατή αλλά έχει πολλές πιθανότητες εξωμητριου..αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μας πει...
Πάντως στη σκέψη ότι έχουμε επαφές 13 χρονιά και δεν έχω μεινει μάλλον με πηγαίνει προς την αφαίρεση...
Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄
2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!
Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!
Θα συμφωνήσω με την @Xristina96 για τα 200€ μπροστά στην αποτυχημένη γονιμοποίηση ή ακόμα χειρότερα στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Κάποιοι γιατροί δεν το συστήνουν, κάποιοι άλλοι είναι πιο λεπτομερείς. Επίσης το ουρεόπλασμα πριν την εμβρυομεταφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις γιατί τότε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι τότε δεν τους απασχολεί. Είναι στην φυσιολογική μικροχλωρίδα αλλά δεν θα έβγαινε θετική τιμή αν δεν ήταν διαταραγμένη η φυσιολογική μικροχλωρίδα. Μην ανησυχείς για το σύνδρομο πολυκυστικών, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με τον γιατρό σου είναι το πως θα ανταποκριθείς στα φάρμακα μην κάνεις υπερδιέγερση. Αλλά γιατί προχωράτε σε εξωσωματική; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ΑΜΗ δεν έχεις κάνει, με το σπέρμα απ ότι κατάλαβα δεν έχετε πρόβλημα, τι σας ωθεί στην εξωσωματική; Έχετε πολλά χρόνια που προσπαθείτε φυσικά;
πρίν από 37 λεπτά , MK2012 είπε:Όντως έτσι λέγεται, βλακείες λέω. Έχω ξυπνήσει κ από τις 5 το πρωί κ κοιμάμαι όρθια. Ωοληψια Β φάσης λέγεται
Βγήκε η Ε2 μου, μόλις με πήραν κ είναι πολύ καλή λέει (332) οπότε πάω ξανά Δευτέρα για υπέρηχο και παίρνω ovitrelle γιατί μπορεί να πάμε για ωοληψια πάλι.
Αμάν πια κι αυτοί! Εδώ καιγόμαστε περιμένουμε τόσες γυναίκες να μάθουμε γι αυτή τη βλαστοκύστη! 🙄
Δεύτερη ωοληψία σε φυσικό, πολύ καλά πάει αυτό, για να δούμε πως θα είναι αυτό το ωάριο 🤞 καλή επιτυχία κορίτσι μου ❤️
-
Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)
-
Θέματα
-
- 9.091 απαντήσεις
- 1.010.967 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 482.130 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 133.800 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.180.964 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.522 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.091 απαντήσεις
- 1.010.967 εμφανίσεις
-
- 46 απαντήσεις
- 8.224 εμφανίσεις
-
- 41 απαντήσεις
- 7.547 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 163 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 2.524 εμφανίσεις
-
- 1.732 απαντήσεις
- 72.669 εμφανίσεις
-
- 29 απαντήσεις
- 2.813 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 1.436 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 56.017 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 4.740 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα