Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλημερα βανιλλακι μου αρχισαν οι ετοιμασιες ε?????αχ πως περασε ο καιρος ετσι????για μας βεβαια δεν ξερω για σενα χιχιχιχι με το καλο κοριτσακι μου να ετοιμαστεις και με το καλο να ερθει η κουκλιτσα μας αντε να παιρνουμε και εμεις σειρα μετα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον κορες οπως βλεπεται το πορτοκαλοδωματιο μου ειναι ετοιμο!!!! ενα πορτοκαλομωρο παρακαλω......και γρηγορα:tongue::tongue::tongue:

φτου σου...κοτζαμ καρπουζω να θελεις πορτοκαλομωρο...φροντισε κακομοιρα μου να μοιαζει το παιδι σε πορτοκαλι και οχι σε καρπουζι...θα τα ξερασω ολα στον αντρα σου.

Διαφημίσεις

φτου σου...κοτζαμ καρπουζω να θελεις πορτοκαλομωρο...φροντισε κακομοιρα μου να μοιαζει το παιδι σε πορτοκαλι και οχι σε καρπουζι...θα τα ξερασω ολα στον αντρα σου.

μα δε μπορουσα να καλω καρπουζοδωματιο!!!! προσπαθησα μη νομιζεις :tongue::tongue::tongue::tongue: θα κανω ενα καρπουζομωρο πορτοκαλι!!!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημερα..καλα δεν παιζεστε ..ειστε μουρλες........

Μαρι κουνέλο...

α) κοψε το τσιγαρο..περιμενουμε νεα για το μπεμπε και καπνιζεις ακομα

β) Ποια χαλια μαρη θα σε τσακισω...κοιτα να κανεις καμια βλακεια.....

Βανιλάκι μου...τι καλα νεα για την μπεμπουλα σου...μπραβο το κοριτσακι μας...

αλλα μια απορια..μονο κορδελες θα τις φορας...:tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως φανταστικες...

Καρπουζο μου...μπραβο κοριτσακι μου...συνεχισε εσυ τη δουλεια και στο στελνω μου τα στελνεις να διαλεξω...χιχιχι

Παντως καροτσι και εγω αυτο θα παρω αλλα η σε γκρι ή σε μαυρο...

Νενουκα μου..εσυ τι κανεις..διαλεγεις τιποτα.??? Ποτε θα κανεις το τεστακι???

εφακι μου και εσυ δουλιτσα ε???

Σημερα την εστειλα Κορωπι...χιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλε το διαβασα εδω μεσα και χαρηκα πααααρα πολυυυυυυυυ.

γιατι ηταν κλειστος????απο αγχος ή κατι αλλο????

εγω συμπτωματα δεν εχω ρε γμτ το μονο που ειχα εχθες ειναι οτι περπατησα κανα 2ωρο με την σαντυ και πονουσαν οι οωθηκες μου και το βραδυ πονουσα ειδικα απο την μια πλευρα ...δεν ξερω εαν συμβαινει κατι αλλα λεω μπας και ηταν καμια οωρρηξια καθυστερημενη ξερω εγω και χτυπησα μια ξεπετουλα χιχιχιχιχ:tongue:. και φυσικα εχθες εβλεπα κατι παλιοονειρα αστα ειδα το μωρο μιας φιλης μου λεει οτι πεθανε και εκλαιγα με λυγμους λεμε !!!τεστακι δεν εκανα οχι.

θελω να μου λυσετε και 2 αποριες. η μια ειναι οτι τα δημοσια νοσοκομεια κανουν χοριακες ????οχι ελενα και τετοια τα κανονικα νοσοκομεια.

και 2ον η γιατρος θα μου δωσει αυριο να κανω ορμονικες εξετασεις σε περιπτωση που αδιαθετησω μπορω να της κανω σε δημοσιο νοσοκομειο?της γραφω στο ικα ?τι πρεπει να κανω????της κανω σε ικα????please βοηθήστε!

τώρα ξερασε και τι συμπτωματα εχεις γιατι εγω πανηγυριζω για σενα απο τωρα!

για το πρωτο που ρωτας, δεν ξερω αν τα δημοσια νοσοκομεια κανουν χοριακες...Το ελενα ομως κανει.

για το δευτερο που ρωτας δυο πραγματα μπορεις να κανεις: α) ειτε να παρεις το χαρτι του γιατρου με τις εξετασεις και να πας στο νοσοκομειο να τις κανεις (αλλα ετσι θα πληρωσεις κανονικα το κοστος των εξετασεων και μετα παιρνεις ενα ποσο πισω απο το ικα). β) το πιο σωστο ειναι να πας σε γυναικολογο του ικα να στις γραψει (καποιες μπορει να γινονται στο ικα οποτε εκει δεν θα πληρωσεις τιποτα) και μετα να πας στο νοσοκομειο να τις κανεις (ετσι πολυ πιθανο να μην χρειαστει να πληρωσεις τιποτα ή μπορει και να πληρωσεις αναλογως την εξεταση). Αυτο που πρεπει να κανεις μολις παρεις το χαρτι με τις εξετασεις στα χερια σου να μιλησεις με το νοσοκομειο για να σου πουν ποιες εξετασεις κοστιζουν και ποσο κοστιζουν.

Επισης εμενα οποτε μου δινε εξετασεις η γιατρος μου λεγε και σε πιο νοσοκομειο θα τις κανω ( π.χ. μπορει να επρεπε να κανω 2 διαφορετικες εξετασεις και μου λεγε να τις κανω σε διαφορετικο νοσοκομειο την καθεμια - αναλογα με το πιο θεωρουσε οτι δινει σωστα αποτελεσματα ανα εξεταση)...Για ορμονολογικες με ετρεχε τοτε στο Ελενα...Επισης για καποιες αλλες με εστελνε στον Ευαγγελισμο (σε μεγαλη εκτιμηση τον ειχε τον Ευαγγελισμο)...Τεσπα...εχω γυρισει πολλα νοσοκομεια.

Μαρι κουνέλο...

παντως φανταστικες...

Καρπουζο μου...μπραβο κοριτσακι μου...συνεχισε εσυ τη δουλεια και στο στελνω μου τα στελνεις να διαλεξω...χιχιχι

ουυυυυυ!!!!! κοτοπουλακι ηρθες!!!! ειδες βρε??? αλλη ειναι γκαστρωμενη αλλη φτιαχνει δωματιο.....αυτα ειναι :tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγω η κακομοιρα που οσο περναει ο καιρος αντι να καταλληγω ολο αλλαζω γνωμη...και το περιεργο το ιδιο και ο αντρας μου...

εκει που αποφασιζουμε κατι μεα απο λιγο καιρο μου λεει η του λεω ..μηπως να το κανουμε ετσι....και λεει και ο αλλος..ααα ναι το ιδιο σκεφτομουν και εγω...χιχι

Εκει που τοσο καιρο τωρα απο την αρχη ειχαμε κατλληξει για την κουνια..απο την αρχη ειχαμε πει για μια συγκεκριμενη..προχτες μου λεει μηπωα να διαλεγαμε κατι τετοιο ..(μια αλλη που ειδε σε ενα προσπεκτους) και του λεω και εγω ...πως σκεφτομουν το ιδιο...αποτελεσμα..δεν εχουμε καταλληξει ακομα πουθενα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω η κακομοιρα που οσο περναει ο καιρος αντι να καταλληγω ολο αλλαζω γνωμη...και το περιεργο το ιδιο και ο αντρας μου...

εκει που αποφασιζουμε κατι μεα απο λιγο καιρο μου λεει η του λεω ..μηπως να το κανουμε ετσι....και λεει και ο αλλος..ααα ναι το ιδιο σκεφτομουν και εγω...χιχι

Εκει που τοσο καιρο τωρα απο την αρχη ειχαμε κατλληξει για την κουνια..απο την αρχη ειχαμε πει για μια συγκεκριμενη..προχτες μου λεει μηπωα να διαλεγαμε κατι τετοιο ..(μια αλλη που ειδε σε ενα προσπεκτους) και του λεω και εγω ...πως σκεφτομουν το ιδιο...αποτελεσμα..δεν εχουμε καταλληξει ακομα πουθενα...

ενταξει μωρε.....το παιδι κοιμιστε το στο πατωμα :tongue::tongue::tongue::tongue: γιατι σας βλεπω να γεννας και δωματιο να μην εχει ο κοκκορικος:D

211442lg20recj1j.gif

Μαρι κουνέλο...

παντως φανταστικες...

γεωργια μου καλημεραααααααα τι κανεις???ο αντρακλας μας τι κανει????

εισαι καλα ???τεστακι οχι δεν εκανα και δεν ειχα σκοπο να κανω απλα ρωτουσα για να δω ποτε θα το κανω αχ με εχετε παρεξηγησει την κακομοιρα!!!!!τελος παντων αχ παλι ψιλοποναω ρε γμτ τι να ειναι αυτο???τα νευρα μου.......

μαρη την κοπελα την εχεις βαλει να γυρισει ολη την αθηνα τι ειναι αυτο το πραγμα???χαχαχαχα.....αλλα δεν πειραζει γιατι ετσι βρισκεις τροπο να μιλησουμε.εσυ πως τα πας με τα δωματια ?για πες

αν δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε χααχα

καλε το διαβασα εδω μεσα και χαρηκα πααααρα πολυυυυυυυυ.

γιατι ηταν κλειστος????απο αγχος ή κατι αλλο????

εγω συμπτωματα δεν εχω ρε γμτ το μονο που ειχα εχθες ειναι οτι περπατησα κανα 2ωρο με την σαντυ και πονουσαν οι οωθηκες μου και το βραδυ πονουσα ειδικα απο την μια πλευρα ...δεν ξερω εαν συμβαινει κατι αλλα λεω μπας και ηταν καμια οωρρηξια καθυστερημενη ξερω εγω και χτυπησα μια ξεπετουλα χιχιχιχιχ:tongue:. και φυσικα εχθες εβλεπα κατι παλιοονειρα αστα ειδα το μωρο μιας φιλης μου λεει οτι πεθανε και εκλαιγα με λυγμους λεμε !!!τεστακι δεν εκανα οχι.

θελω να μου λυσετε και 2 αποριες. η μια ειναι οτι τα δημοσια νοσοκομεια κανουν χοριακες ????οχι ελενα και τετοια τα κανονικα νοσοκομεια.

και 2ον η γιατρος θα μου δωσει αυριο να κανω ορμονικες εξετασεις σε περιπτωση που αδιαθετησω μπορω να της κανω σε δημοσιο νοσοκομειο?της γραφω στο ικα ?τι πρεπει να κανω????της κανω σε ικα????please βοηθήστε!

τώρα ξερασε και τι συμπτωματα εχεις γιατι εγω πανηγυριζω για σενα απο τωρα!

Εγω παντως κανω τις εξετασεις στο Αττικο και μετα παω στο ικα και περνω πισω το 75%...αν μπλεξεις με το ικα την εκανες.....

Τωρα ειδα οτι περασε και το βανιλακι...σαν τον σιφουνα!!!

Κοτοπουλακι, τι κανετε τα δυο σας?

Καλα ειμαστε ..μεγαλωνουμε και δεν εχουμε καθολου στασιω...

ποτε θα κανεις το τεστακι???

ενταξει μωρε.....το παιδι κοιμιστε το στο πατωμα :tongue::tongue::tongue::tongue: γιατι σας βλεπω να γεννας και δωματιο να μην εχει ο κοκκορικος:D

Μη σου πω οτι και εγω το ιδιο βλεπω....:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...