Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αυτο το ΣΚ θα σηκωσω τα 2 μεγαλα χαλια του σαλονιου και θα τα πλυνω (ειχα σκοπο να το κανω τις προηγουμενες μερες αλλα με αυτο το κρυο τα κρατησα)...Θα κατεβασω επισης τις κουρτινες στο σαλονι, θα τις πλυνω θα τις σιδερωσω και θα τις ξεξρεμασω...Μου μενΟΥΝ για το επομενο ΣΚ τα χειμωνιατικα με τα καλοκαιρινα, και τα παντζουρια...

Ρε συ σε 3 βδομαδες μπαινει ο Ιουνιος και ο παλιοκαιρος δεν μας εχει αφησει να ξεστρωσουμε τα χαλια ( μονο της κουζινας εχω σηκωσει και εχω πλυνει).

Αυτο το ΣΚ θα σηκωσω τα 2 μεγαλα χαλια του σαλονιου και θα τα πλυνω (ειχα σκοπο να το κανω τις προηγουμενες μερες αλλα με αυτο το κρυο τα κρατησα)...Θα κατεβασω επισης τις κουρτινες στο σαλονι, θα τις πλυνω θα τις σιδερωσω και θα τις ξεξρεμασω...Μου μενΟΥΝ για το επομενο ΣΚ τα χειμωνιατικα με τα καλοκαιρινα, και τα παντζουρια...

Ρε συ σε 3 βδομαδες μπαινει ο Ιουνιος και ο παλιοκαιρος δεν μας εχει αφησει να ξεστρωσουμε τα χαλια ( μονο της κουζινας εχω σηκωσει και εχω πλυνει).

ασε και μενα μου την εχει δωσει....εμενα μου μενουν το τερας χαλι που το χω σηκωσει μεν δεν το εχω πλυνει δε...(θα γινει κι αυτο καποια στιγμη:tongue:) εννοειται τα χειμωνιατικα-καλοκαιρινα και το παντζουρι του ενος μπαλκονιου...τα αλλα τα εκανα

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Να σε κραξω εγω???? Ποτε των ποτωννννννν....Πεσμου καρπουζακι οτι θελεις.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: λοιπον με εχει πιασει μια μανια και κοιταω για βρεφικα δωματια...αλλα μιλαμε δε κοιταω απλα....βαζω κατω σχεδιο κοιταω το δωματιο μου.....νοητα βαζω τα επιπλα και αλλα τετοια....μιλαμε σαν το μωρο να ναι εδω.....που θα μπει η κουνια . η συρταριερα...να παρω να μη παρω...

και το θεικο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οταν το μωρο μεγαλωσει και του κανω παιδικο δωματιο θα χωραει η συρταριερα με τα υπολοιπα?? θα ταιριαζει??

μηπως πρεπει να φυγω επειγοντως για δαφνι????:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: λοιπον με εχει πιασει μια μανια και κοιταω για βρεφικα δωματια...αλλα μιλαμε δε κοιταω απλα....βαζω κατω σχεδιο κοιταω το δωματιο μου.....νοητα βαζω τα επιπλα και αλλα τετοια....μιλαμε σαν το μωρο να ναι εδω.....που θα μπει η κουνια . η συρταριερα...να παρω να μη παρω...

και το θεικο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οταν το μωρο μεγαλωσει και του κανω παιδικο δωματιο θα χωραει η συρταριερα με τα υπολοιπα?? θα ταιριαζει??

μηπως πρεπει να φυγω επειγοντως για δαφνι????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ βρε καρπουζακι...το να κανεις ονειρα και σχεδια ειναι οτι πιο υγιες!!!Καλα κανεις και κανεις σχεδια...Αφου σε γεμιζει αυτο,καντο...Ουτως η αλλως το νινι θα ερθει συντομα, απλα εσυ θα τα εχεις ολα ετοιμα στο μυαλο σου ...Ασε το τρεξιμο που θα γλυτωσεις με την κοιλια στο στομα...

Ενα μονο με αγχωνει...Μηπως κατα την εγκυμοσυνη αρχισεις να κοιτας για το που θα σπουδασει το παιδι, και πεσμου πως θα ελεγξεις τα κολεγια του εξωτερικου απο το pc???? εεεεεε??????????:D:D:D

Αχ βρε καρπουζακι...το να κανεις ονειρα και σχεδια ειναι οτι πιο υγιες!!!Καλα κανεις και κανεις σχεδια...Αφου σε γεμιζει αυτο,καντο...Ουτως η αλλως το νινι θα ερθει συντομα, απλα εσυ θα τα εχεις ολα ετοιμα στο μυαλο σου ...Ασε το τρεξιμο που θα γλυτωσεις με την κοιλια στο στομα...

Ενα μονο με αγχωνει...Μηπως κατα την εγκυμοσυνη αρχισεις να κοιτας για το που θα σπουδασει το παιδι, και πεσμου πως θα ελεγξεις τα κολεγια του εξωτερικου απο το pc???? εεεεεε??????????:D:D:D

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ΧΑΧΧΑ....ειμαι ικανη και για αυτο.....ενταξει τα χω βαλει σε μια ταξη τα πραγματα μου και ξερω τι θελω, και απο που θα το παρω.....μεγαλεια:D

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...