Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημερα εφακη...Σας τρεχουνε και εσας σε συναντησεις κτλ?

Πως εισαι?Ποτε θα τελειωσει η ακατονομαστη για να πας στον γιατρο?

με τρεχουν σε meeting!!!!!καλα ειμαι η ακατανομαστη τελειωσε δυο μερες αιμα και δυο καφε υγρα και αυτο ηταν ολο!!!!θα παρω σημερα τον νεο γιατρο να κλεισο ραντεβου,την αλλη εβδομαδα μαλλον να ειμαι και κοντα στην ωορηξια να δουμε και το ενδομητριο,θα ενημερωσω οταν μιλησω μαζι του!!!!εσυ απο συπτωματα πως πας???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εν τω μεταξυ θελω να μου πειτε τις εμπειριες σας όσες εχετε παρει ουτροτζεσταν...

Εγω κοριτσια δεν την παλευω αλλο...αυτη η ορμονη με σακατευει...περαν απο τις ζαλαδες και την υπνηλια που μου φερνει, μου φερνει και δυσκοιλιοτητα, μου φερνει πρηξιμο (στην κυριολεξια τουμπανιασμα λες και εχω καταπιει μπετον), πολλα νευρα (παρα πολλα νευρα, εχετε δει την αιτνα πως εκρηγνυται????καπως ετσι και εγω)...Ασε που βαζω τα κλαματα με το παραμικρο (τα δακρυα ποταμι και οι λυγμοι ασταματητοι λες και θρηνω)....Κοριτσια δεν τα αντεχω καθολου...Δεν τα σηκωνει ο οργανισμος μου..

Οσες ειχατε παρει σας προκαλουσαν τα ιδια ή μεμονωμενα καποια απο τα πιο πανω συμπτωματα?

με τρεχουν σε meeting!!!!!καλα ειμαι η ακατανομαστη τελειωσε δυο μερες αιμα και δυο καφε υγρα και αυτο ηταν ολο!!!!θα παρω σημερα τον νεο γιατρο να κλεισο ραντεβου,την αλλη εβδομαδα μαλλον να ειμαι και κοντα στην ωορηξια να δουμε και το ενδομητριο,θα ενημερωσω οταν μιλησω μαζι του!!!!εσυ απο συπτωματα πως πας???

Με το καλο να ξεμπερδευεις και συ βρε εφακη...Δεν εχω συμπτωματα τις τελευταιες μερες...Και το ενστικτο μου λεει οτι δεν ειμαι...

Εν τω μεταξυ θελω να μου πειτε τις εμπειριες σας όσες εχετε παρει ουτροτζεσταν...

Εγω κοριτσια δεν την παλευω αλλο...αυτη η ορμονη με σακατευει...περαν απο τις ζαλαδες και την υπνηλια που μου φερνει, μου φερνει και δυσκοιλιοτητα, μου φερνει πρηξιμο (στην κυριολεξια τουμπανιασμα λες και εχω καταπιει μπετον), πολλα νευρα (παρα πολλα νευρα, εχετε δει την αιτνα πως εκρηγνυται????καπως ετσι και εγω)...Ασε που βαζω τα κλαματα με το παραμικρο (τα δακρυα ποταμι και οι λυγμοι ασταματητοι λες και θρηνω)....Κοριτσια δεν τα αντεχω καθολου...Δεν τα σηκωνει ο οργανισμος μου..

Οσες ειχατε παρει σας προκαλουσαν τα ιδια ή μεμονωμενα καποια απο τα πιο πανω συμπτωματα?

δεν τα πηρα αυτα ετσι δεν μπορω να σε βοηθησω,αλλα οταν εκανα τες ενεσης για ωορηξια και μετα τα υποθετα προγεστερονης ειχα ακριβως τα ιδια συπτωματα με εσενα κανε ακομα λιγη υπομονη και τα καλα νεα ειναι στο δρομο!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δεν τα πηρα αυτα ετσι δεν μπορω να σε βοηθησω,αλλα οταν εκανα τες ενεσης για ωορηξια και μετα τα υποθετα προγεστερονης ειχα ακριβως τα ιδια συπτωματα με εσενα κανε ακομα λιγη υπομονη και τα καλα νεα ειναι στο δρομο!!!!!

και τα ουτροτζεσταν προγεστερονη ειναι εφακη...απλα εγω τα πινω αν και τα συγκεκριμενα μπορω να τα παρω και σαν υποθετα (απο τον κολπο ομως).

Επισης μου εχουν ανοιξει απιστευτα την ορεξη (ενα καζανι με φαγητο αν μου φερεις θα το φαω ολο και θα γλυψω και τα υπολλειματα)...Ενα αλλο συμπτωμα ειναι η τρυχοφια (σε λιγο θα μοιαζω με τον παπα της ενοριας μου)...Επισης νομιζω οτι αγριευουν την οψη μου (αν και ο αδερφος μου θεωρει οτι τωρα με τα χαπια εχει γλυκινει το πρωσοπο μου).

Πηρα 2 πριν καμια ωρα και τωρα ειμαι σαν κοτοπουλο (κοτοπουλακι νο οφενς :tongue:)

και τα ουτροτζεσταν προγεστερονη ειναι εφακη...απλα εγω τα πινω αν και τα συγκεκριμενα μπορω να τα παρω και σαν υποθετα (απο τον κολπο ομως).

Επισης μου εχουν ανοιξει απιστευτα την ορεξη (ενα καζανι με φαγητο αν μου φερεις θα το φαω ολο και θα γλυψω και τα υπολλειματα)...Ενα αλλο συμπτωμα ειναι η τρυχοφια (σε λιγο θα μοιαζω με τον παπα της ενοριας μου)...Επισης νομιζω οτι αγριευουν την οψη μου (αν και ο αδερφος μου θεωρει οτι τωρα με τα χαπια εχει γλυκινει το πρωσοπο μου).

Πηρα 2 πριν καμια ωρα και τωρα ειμαι σαν κοτοπουλο (κοτοπουλακι νο οφενς :tongue:)

ποτε θα τα σταματησεις???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

5 την ημερα...την προηγουμενη εβδομαδα επαιρνα 2 το απογευμα και 3 αργα το βραδυ και πηγαινα για υπνο...Ξυπναγα μονο για να παρω και την βραδυνη δοση και συνεχιζα τον υπνο μεχρι το πρωι...Ουε να μαγειρεψω δεν μπορουσα.Ετσι αποφασισα να το αλλαξω και παιρνω 2 το πρωι,1 το απογευμα και 2 πριν κοιμηθω το βραδυ.Μονο τα απογευματα ειμαι καπως καλα.

Ασε που απο την κατακρατηση υγρων που μου κανουν ( αυτη την παρενεργεια την ειχα ξεχασει) ολο στην τουαλετα ειμαι...ειδικα το βραδυ θα ξυπνησω 2-3 φορες για τουαλετα.

5 την ημερα...την προηγουμενη εβδομαδα επαιρνα 2 το απογευμα και 3 αργα το βραδυ και πηγαινα για υπνο...Ξυπναγα μονο για να παρω και την βραδυνη δοση και συνεχιζα τον υπνο μεχρι το πρωι...Ουε να μαγειρεψω δεν μπορουσα.Ετσι αποφασισα να το αλλαξω και παιρνω 2 το πρωι,1 το απογευμα και 2 πριν κοιμηθω το βραδυ.Μονο τα απογευματα ειμαι καπως καλα.

Ασε που απο την κατακρατηση υγρων που μου κανουν ( αυτη την παρενεργεια την ειχα ξεχασει) ολο στην τουαλετα ειμαι...ειδικα το βραδυ θα ξυπνησω 2-3 φορες για τουαλετα.

πολλα παιρνεις!!!εγω ενα το βραδι μονον φυσικα ηταν και κατι αλλα που δεν θυμαμαι πωσ τα λεγαν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...