Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Winnie7 είπε:

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

Το έγραψα γιατί το νιώθω.... και πίστεψε με μπορεί να μην πήγε καλά αυτήν την φορά αλλά δεν έπαψα να μπαίνω να δίνω κουράγιο στα κορίτσια που προσπαθούν ή έχουν τα μπεμπακια στην κοιλίτσα τους ... είμαστε όλες εδώ γιατί εμείς μπορούμε να καταλάβουμε η μία την άλλη, όσο και να προσπαθούν οι γύρω μας ή αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημέρα ομορφιες μου...βρηκα ενα κενο και ειπα να σας δω γιατι μου λειψατε....την στειλαμε Θρακομακεδονες και ουφ..ξελαφρωσα...παιδια ..πολλα νευρα..την εχω συνεχεια απο πανω..δεν μπορω να δω τιποτα...ουτε μωρουδιακα...εχω βγαλει και τον υπολογιστη απο το σπιτι γιατι θα βαψουμε τα δωμάτια και τα εχω παρει λεμε....

Σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ουυυυ!!! κοτοπουλακι μου.....ηρεμησε μικρο μου θα μου παθεις και τιπτα:tongue::tongue::tongue: μη σε νοιαζει κοιταω εγω για σενα μωρουδιακα...μου χει γινει μανια:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδιαααααα

Τι όμορφα νέα διαβάζω:shock::shock: Την Παρασκευή θα κάνουμε διπλό πάρτυ???? ή μήπως τριπλό???? καρπουζάκι μου??????

Nenos τα νησιά πιπι για εμάς ,φιφι για τους Ταυλανδούς ήταν κ για μένα το πιο ωραίο σημείο της Ταυλάνδης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχχχχχ τέλειαααα

Έχουμε πει του χρόνου να ξεπεταχτεί η μπεμπούλα θα την πάρουμε μαζί κ θα ξαναπάμε:D:D:D

Έχω νέα του doppler κ επίσης έχω να σας βάλω photos από νέες αγορές-φρέσκες,,χθες το βράδυ τις έκανα από ebay

Eνδιαφέρεστε???????

"cogito,ergo sum"

Βανιλακι, εχω πηξει στην δουλεια σημερα!!!!

Γραψε μας τα νεα σου κουκλα...Ολα καλα με το ντοπλερ???

Εννοειται οτι μας ενδιαφερει να δουμε τις φωτο απο τα νεα πραγματατακια...Με την τοιχογραφια κατέληξες τελικα?

Διαφημίσεις

αααα και μην ξεχασω: Βανιλα και Νενος θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπο να μου δωσετε στοιχεια σχετικα με τα τουριστικα πρακτορεια που επιλεξατε για να κανετε τα ταξιδια στους εξωτικους προορισμους...και φυσικα αν μεινατε ικανοποιημενες από τα πακετα ...

μιλ μερσι

Gamoto με έχει πεθάνει το στομάχι μου,, με πιέζει η μικρή κ όλο το βράδυ έμεινα άυπνη,,, χαλάλι της δε λέω αλλά βρε αγαπούλες δεν αντέχεται εύκολα :(

Κουνελάκι μη φας,,έχουμε γλαρόσουπα:tongue::tongue: Τι θες εσύ τα εξωτικά ταξίδια???Το καλοκαίρι θα είσαι εγκυούλα μαρή που θα πας???

Έτσι πληροφοριακά με το heronia travel πήγαμε κ μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!!!

Τα νέα του doppler: όλα πήγαν καλά!!!! Η μπεμπούλα μας είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω, ζωηρούλα 2150γρ,, τα αμνιακά υγρά καλά, ο πλακούντας με ωριμότητα 2 (αυτό δεν το πολυκατάλαβα),,, και συνεχίζουμε λίγες μέρες τα yutopar και σταδιακά τα μειώνουμε!!!!!

Εκεί που συγκινηθήκαμε με τον μπαμπά της, κλάματααααα, είναι όταν ο γιατρός εστίασε στα πνευμονάκια της που πάλλονταν μόνα τους!!!!!!!! Αναπνέει η αγάπη μου μόνη της, η πριγκηπέσσα μου!!!!! Αχ κορίτσια να το ζήσετε όλες αυτό, τρελάθηκα με το ψυχουλίνι μου!!!!

Άντε συγκινήθηκα πάλι,,,

ΤΟ παρακάτω είναι αφιερωμένο σε όλες τις κοριτσομανούλες - Nadimoraki - Elpida-Venus για κοιτάξτε τι ψώνισα στην μπεμπούλα μου χθες το βράδυ κ ως την Παρασκευή θα τα έχω:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ, πεθαίνω για κορδέλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......Τι όμορφες που είναι!!!!!...Με το καλό να τις φορέσετε στο κοριτσάκι σας Βανιλίτσα μου...!!!!!:D:D:D

Έχεις ψωνίσει ξανά από το ebay?...είσαι ευχαριστημένη?....Έλεγα να το δοκιμάσω κι εγώ αλλά φοβάμαι ρε γμτ.....

Υ.Γ Εν τω μεταξύ γράφω "Βανιλίτσα" και με πιάνουν λιγούρες, να είχα ένα παγωτό βανίλια τώρα....!!:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Gamoto με έχει πεθάνει το στομάχι μου,, με πιέζει η μικρή κ όλο το βράδυ έμεινα άυπνη,,, χαλάλι της δε λέω αλλά βρε αγαπούλες δεν αντέχεται εύκολα :(

Βανιλλακι μου, ειναι ζορικη η μικρη σας!!!:)

Κουνελάκι μη φας,,έχουμε γλαρόσουπα:tongue::tongue: Τι θες εσύ τα εξωτικά ταξίδια???Το καλοκαίρι θα είσαι εγκυούλα μαρή που θα πας???

Έτσι πληροφοριακά με το heronia travel πήγαμε κ μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!!!

Το ενστικτο μου ειναι αλανθαστο βανιλλακι...και αυτο λεει πως δεν ειμαι...δεν ηρθε η ωρα ακομη...αρα ισως και να παω μια βολτα σε εξωτικα μερη.:tongue:

Τα νέα του doppler: όλα πήγαν καλά!!!! Η μπεμπούλα μας είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω, ζωηρούλα 2150γρ,, τα αμνιακά υγρά καλά, ο πλακούντας με ωριμότητα 2 (αυτό δεν το πολυκατάλαβα),,, και συνεχίζουμε λίγες μέρες τα yutopar και σταδιακά τα μειώνουμε!!!!!

Εκεί που συγκινηθήκαμε με τον μπαμπά της, κλάματααααα, είναι όταν ο γιατρός εστίασε στα πνευμονάκια της που πάλλονταν μόνα τους!!!!!!!! Αναπνέει η αγάπη μου μόνη της, η πριγκηπέσσα μου!!!!! Αχ κορίτσια να το ζήσετε όλες αυτό, τρελάθηκα με το ψυχουλίνι μου!!!!

ΜΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.Ετσι οπως τα περιγραφεις ,να ξερεις, παρολιγο να με παρουν και μενα τα ζουμια...Με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας !!!Με το καλο να δεχτειτε και να το κρατησετε στην αγκαλια σας.

Διαφημίσεις

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ, πεθαίνω για κορδέλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......Τι όμορφες που είναι!!!!!...Με το καλό να τις φορέσετε στο κοριτσάκι σας Βανιλίτσα μου...!!!!!:D:D:D

Έχεις ψωνίσει ξανά από το ebay?...είσαι ευχαριστημένη?....Έλεγα να το δοκιμάσω κι εγώ αλλά φοβάμαι ρε γμτ.....

Υ.Γ Εν τω μεταξύ γράφω "Βανιλίτσα" και με πιάνουν λιγούρες, να είχα ένα παγωτό βανίλια τώρα....!!:rolleyes:

Εσυ διδυμομανουλα, δεν ειπαμε οτι θα κοψεις τα γλυκα???εεεεε????γρηγορα παρε μια φραουλιτσα να φας, κανα αχλαδακι ...:tongue::tongue:

Μπιφτεκακι, με το καλο να αγορασεις και συ για τις μπεμπεκες σου ολα τα καλα της πλασης...Με το καλο κοπελα μου!!!

Καλημερα κουκλες.

Ελπιζω να στε καλα ολες...αντε ελατε, σημερα δεν θα χω πολυ δουλεια...θα μπορω να σας μιλαω.

Μην με αφησετε μοναχουλα μου...

καλημερααααααααααααα

με τρελλαναν στην δουλεια εχτες και για αυτο δεν μπηκα καθολου :mad: σημερα θα δουλευω εκτος γραφειου μετα τες 10 και αυριο ολη μερα εκτος!!!

ενημερωστεμε για τα νεα σας!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...