Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

γυρισα γυρισα !καλως σας βρηκα ! βενουσακι εγω τις ειπα οτι θα γκαστρωθουμε μαζι και θα πηγαινουμε μαζι την εχω προειδοποιησει!!!

καρπουζακι μου εσυ τι κανεις???

βενουσακι εχεις κανενα συμπτωμα τιποτα???γιατι εγω τσου

ΛΕΓΕ ΜΑΡΗ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ? ΠΕΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ...ΦΩΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ???

Axxxxxxxx...συμπτωματα???? σπανε τα νυχια μου εδω και τρεις μερες (βασικα σιζονται στην μεση)..Ειναι συμπτωμα αυτο?

Χτες ειχα πονους περιοδου (όχι σουφλιες) που στενοχωρηθηκα τοσο,γιατι νομιζα οτι θα ερθει η ρουφιανα 1 εβδομαδα νωριτερα.

Λιγο οι αδενες κατω απο το στηθος εχουν πρηστει....Η κοιλια εχει τουμπανιασει.

Αλλα πριν χαρεις, να σου πω οτι ολα αυτα τα προκαλει τ ουτροτζεσταν ( 5 την ημερα παιρνω).

Νιωθεις εγκυος? Τι λεει το ενστικτο σου?

ποτε σκεφτεσαι να το χτυπησεις το τεστακι??? για πες

Παρασκευη μου πε να το κανω αλλα σκεφτομαι αν αντεξω να το κανω την Κυριακη...Εσυ ποτε θα το κανεις? Μήοως εχεις κανει ηδη????:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περασα τελεια ηταν καταπληκτικα με φανταστικες παραλιες. βρήκα και χαλαρο τον νενουκο και τον ξετιναξα!!! χαχα αλλα φοβαμαι μην το παραεκανα χιχιχιχι εγω συμπτωματα δεν εχω οσο για το προαισθημα δεν το παρνω στα σοβαρα γιατι καθε μηνα νομιζω οτι ειμαι εγκυος! η αληθεια ειναι πως πιστευω οτι μπορει να τα εχω καταφερει γιατι ημουν χαλαρη αλλα τωρα που γυρισα δεν ειμαι καθολου ολο αυτο σκεφτομαι! τεστακι δεν εχω χτυπησει ακομα αλλα αγορασα δυο απο την ταυλανδη χιχχιχι για γουρι. και ξερεις ποσο τα πηρα???? 2,5 και 3.5 ευρω!!! κακως που δεν πηρα παραπανω χιχιχιχ αλλα ελεγα πως δεν θα χρειαστουν παραπανω.

περασα τελεια ηταν καταπληκτικα με φανταστικες παραλιες. βρήκα και χαλαρο τον νενουκο και τον ξετιναξα!!! χαχα αλλα φοβαμαι μην το παραεκανα χιχιχιχι εγω συμπτωματα δεν εχω οσο για το προαισθημα δεν το παρνω στα σοβαρα γιατι καθε μηνα νομιζω οτι ειμαι εγκυος! η αληθεια ειναι πως πιστευω οτι μπορει να τα εχω καταφερει γιατι ημουν χαλαρη αλλα τωρα που γυρισα δεν ειμαι καθολου ολο αυτο σκεφτομαι! τεστακι δεν εχω χτυπησει ακομα αλλα αγορασα δυο απο την ταυλανδη χιχχιχι για γουρι. και ξερεις ποσο τα πηρα???? 2,5 και 3.5 ευρω!!! κακως που δεν πηρα παραπανω χιχιχιχ αλλα ελεγα πως δεν θα χρειαστουν παραπανω.

να ξερεις οτι αν ησουν οντως χαλαρη εχεις πολλες πιθανοτητες...μακαρι βρε κουκλα να μην χρειαστεις αλλα τεστακια. Ποτε θα κανεις το πρωτο?

Ποιες περιοχες επισκεφθηκατε?

παρασκευη σου ειπε????ε τοτε μπορει και εγω να το χτυπησω παρασκευη !!!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΡΗΜΑΔΟΜΕΡΕΣ...

Εν το μεταξυ σημερα ειναι Τ Σ Α Γ Κ Α Ρ Ο Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Α...εχει τον απαλευτο αυτη η μερα.

Διαφημίσεις

αυτο ξαναπες στο !!!δεν εχω ορεξη για τιποτα!!! πρεπει να παω μεχρι τον γερμανο και το τρεναρω!! γυμναστηριο το ανεβαλα δουλειες το ιδιο εχω 5 πλυντηρια αστα βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. πηγαμε κραμπι πιπι και πουκετ. πιπι ολα τα λεφτα . το 1ο λεω να το κανω την παρασκευη και εγω. και βλεπουμε

αυτο ξαναπες στο !!!δεν εχω ορεξη για τιποτα!!! πρεπει να παω μεχρι τον γερμανο και το τρεναρω!! γυμναστηριο το ανεβαλα δουλειες το ιδιο εχω 5 πλυντηρια αστα βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. πηγαμε κραμπι πιπι και πουκετ. πιπι ολα τα λεφτα . το 1ο λεω να το κανω την παρασκευη και εγω. και βλεπουμε

Ειμαι υπερβολικη, αλλα ασε το γυμναστηριο αυτες τις μερες...ενταξει? Τα πλυντηρια να τα βαλεις με το πασο σου, αλλα την λεκανη με τα βρεγμενα δεν θα την σηκωνεις εσυ!!!

Εν το μεταξυ θελω λεπτομερειες για το ταξιδακι...οταν σε πετυχω στο φατσοβιβλιο θα μου τα πεις ολα!!!

Ναντιμοράκι μου? Τσουπίτσες βλέπω? :D:D τί καλά! ένα σπίτι τίγκα στις σερβιέτες και τα καλλυντικά.. χαρά ο άντρας σου!!!!

.............κι εδώ που τα λέμε, χαρά ο άντρας σου όντως... 3 γυναικάρες να τον περιποιούνται τον πασά χε χε χε

Μιλάμε για πολύ σερβιέτα όμως.....:lol::lol::lol:

Καλησπέρα κούκλες μου!!!!....Βλέπω αστεράκια μπροστά μου, προσπάθησα να διαβασω όλες τις σελίδες που έχετε γράψει τις τελευταίες μέρες, τα 'παιξα τελείως.....:shock:

Λοιπόν.....

Εφάκι μου γλυκό....χαίρομαι που ίσως βρήκατε την αιτία που το μπεμπέ δεν είχε έρθει μέχρι τώρα....Συμφωνώ να πάτε και σε άλλον γιατρό, είμαι σίγουρη πως το καλοκαίρι θα έχεις ευχάριστα νέα να μας πεις....:D:D:D

Βανιλάκι μου, μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες που ανέβασες, δεν ξέρω τελικά σε τι θα καταλήξεις αλλά περιμένω να μας στείλεις φωτό του δωματίου όταν ετοιμαστεί. Αν κρίνω απ'τις φωτό, τα γούστα μας ταιριάζουν. Περιττό να σας πω πως τις τελευταίες μέρες συνέχεια κοιτάω στο ίντερνετ για κούνιες, καρότσι, προίκα μωρού και ψάχνω να βρω ιδέες πως να βάψω το δωμάτιο...:rolleyes::rolleyes:...πείτε με τρελή, αλλά σχεδόν έχω καταλήξει...το μόνο που μένει είναι να είναι καλά τα μικρά μου ζουζουνάκια και να κάνω υπομονή μέχρι τον Ιούλιο που θα είναι οι εκπτώσεις γιατί θέλουμε 2 κούνιες και τα λεφτά δεν μας περισσεύουν....κάποια στιγμή θα σας δείξω κι εγώ τι μου αρέσει....:D

Κουνελάκι μου, σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ το ένστικτο του κούνελου να βγει αληθινό και σε λίγες μέρες να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου...!!!!!!!!Θα χαρώ πολύ πολύ!!!!!

Καρπουζάκι μου, ζουμερό και λαχταριστό (πωπωωωωω σε λιγουρεύομαι τώρα!), το καλοκαίρι σε περιμένει να πολλαπλασιαστείς!!!...Μου 'χεις λείψει κι εσύ και θέλω να σε δω στον καφέ που ΘΑ κανονίσουμε σύντομα, ναι?

Νενούκα μου, από σένα το μόνο που θέλω είναι να κάνεις υπομονή και να μην κάνεις τεστ σήμερα ή αύριο, αλλά να κρατηθείς μέχρι το τέλος της εβδομάδας και φυσικά εύχομαι να βγει θετικόοοοοο!!!!

Γιωργίτσα μου, εκτός από το ότι θέλω να σε σφαλιαρίσω γιατί κάνεις δουλειές και αδειάζεις δωμάτια, σ'αγαπώ πολύ...!!!Και τον κοκορίκο σου, βέβαια.....του προορίζω νύφη ,ε?....μην ξεχνιόμαστε...!!!

Τα νέα τα δικά μας είναι πως είμαστε καλά, οι μικρές κι αυτές καλά, περιμένω πως και πως να περάσουν 10 μέρες για να τις δω, να πάρω τη δόση μου που λένε....!!!...φουσκώνω, φουσκώνω κι η μαία μου είπε να κοψω τα γλυκά γιατί ξεκίνησα με 56 κιλά και την Τετάρτη ήμουν 61,5 κι είμαι στον 4ο μήνα. Μου επιτρέπει στο σύνολο να παρω 15 κιλά, οπότε έραψα το στοματάκι μου, ξέχασα τη λέξη "παγωτα" που λατρεύω και το έχω ρίξει στις φράουλες και στα αχλάδια, ήδη η ζυγαριά με δείχνει 60,5. Γιούπιιιιιι!!!!!....Σας φιλώ όλες και θα επανέλθω σύντομα....!!!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

οχι καλο εχω...θελω ενα χαλι ετσι λιγο παχυ μηχανης μωρε να βαλω στο μεσα δωματιο που το εχω γυμνουλι.....και δε θελω να ειναι ακριβο....εχω δει κατι ωραιες μοκετες shaggy αλλα δε ξερω που να παω να κοιταξω

πήρα εγω ενα σαγκυ γυρω στα 300 ευρω και ειναι 5,5 τετραγωνικα. το πηρα απο ν.ιωνια και γενικα ειχε καλες τιμες γιατι το ειχα ψαξει αρκετα επειδη εψαχνα 3 χαλια. εαν σε ενδιαφερει πες μου ειχε και πιο οικονομικα αλλα μου αρεσε αυτο γιατι ηταν πολυ πυκνο. ειχε και αρκετες προσφορες που ξεκινουσαν απο 35 ευρω το τετραγωνικο. πηρα και ενα τετοιο και μαλιστα στο κοβουν στις διαστασεις που θελεις.

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α Α Α Α Α Α!!!!!

Μπιφτεκακι περιμενω να μας δειξεις τα πραγματακια που διαλεξες για τις πριγκιπισσες σας... Ελα γιατι ειμαστε ολες και γαμω τις διακοσμητριες.

Βανιλλακι και βανιλλομπεμπε , που εισαστε καλες μου????

Οι υπολοιπες για ελατε...ελατε τωρα που μπορω πριν με χωσουν με τα μουτρα στην δουλεια.

Νενουκο, μην διανοηθεις και κανεις το τεστ πιο νωρις απο την Παρασκευη (βασικα κρατα μεχρι την Κυριακη αν μπορεις).Ειναι κριμα να παει χαμενο το τεστ. Ειναι πολυ νωρις ακομη.Οι μερες θα περασουν σαν νερακι,θα το δεις...

Διαφημίσεις

πήρα εγω ενα σαγκυ γυρω στα 300 ευρω και ειναι 5,5 τετραγωνικα. το πηρα απο ν.ιωνια και γενικα ειχε καλες τιμες γιατι το ειχα ψαξει αρκετα επειδη εψαχνα 3 χαλια. εαν σε ενδιαφερει πες μου ειχε και πιο οικονομικα αλλα μου αρεσε αυτο γιατι ηταν πολυ πυκνο. ειχε και αρκετες προσφορες που ξεκινουσαν απο 35 ευρω το τετραγωνικο. πηρα και ενα τετοιο και μαλιστα στο κοβουν στις διαστασεις που θελεις.

Θελω τα στοιχεια απο το μαγαζι που αγορασες το χαλι...Στειλτα μου ειτε με pm εδω είτε στο φατσοβιβλιο με μηνυμα.

μαρηηη....πες ονομα μαγαζιου...διπλα μενω....θα το βρω

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημέρα ομορφιες μου...βρηκα ενα κενο και ειπα να σας δω γιατι μου λειψατε....την στειλαμε Θρακομακεδονες και ουφ..ξελαφρωσα...παιδια ..πολλα νευρα..την εχω συνεχεια απο πανω..δεν μπορω να δω τιποτα...ουτε μωρουδιακα...εχω βγαλει και τον υπολογιστη απο το σπιτι γιατι θα βαψουμε τα δωμάτια και τα εχω παρει λεμε....

Σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...