Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Καλή σου επιτυχια! Εύχομαι αύριο τετραψήφιο αριθμό! Ολα να πάνε κατ’ευχην! στείλε μας να μας πεις τα νέα σου αν θέλεις!🙏🏻🙏🏻

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρέπει να βρω το κουράγιο να σηκωθώ από το κρεβάτι, να πάω στην κουζίνα να μαγειρέψω ,,

Το απόγευμα θα έρθει κ η μάμυ να φτιάξουμε τις ντουλάπες-καλοκαιρινά/χειμωνιάτικα

Έξω ο καιρός είναι χάλια, πότε θα βάλουμε κοντομάνικα? πότε να φορέσω ανοιχτό παπουτσάκι?

Το πάπλωμα με φλογίζει πλέον , μήπως να το βγάλω?

"cogito,ergo sum"

Αχου κοριτσακια μου γλυκουλικα ποσο μα ποσο μου λειψατε....

εγω υποφερω στην δουλεια και εσεις δεν εχετε βαλει γλωσσα μεσα..μπουρου..μπουρου...:tongue::tongue::tongue:

Εκπαιδευω την καινουργια κοπελα στη δουλεια και δεν μπορω να μπαινω καθόλου και σας σκεφτομαι συνεχεια...θα κανετε ομως υπομονη γιατι στις 18 του μηνα σταματαω και ετσι θα με εχετε και παλι συντομα κοντα σας......

1) ελεος με πονεσαν τα ματια μου με τις τοσες φωτο..μεχρι να τα διαβασω ολα πιαστηκε ο κωλος μου....

Παντω οι δικες μου αποψεις ταυτιζονται πληρως με αυτη του καρπουζακίου....:D:D:D

2)Κουνελάκι μου με το καλο αγαπη μου...διαβασα για την σπερματεγχυση ....ευχομαι να πανε ολα καλα και να σχεδιασεις και εσυ συντομα το δωματιακι για το μπεμπακι σου..

3)Βανιλάκι μου ωραια τα πραγματακια για την μπεμπε σου..αλλα και εγω ειμαι της αποψης να μην το φορτωσεις πολυ το δωμάτιο...αφου εχεις την ευκαιρια να το ζωγραφισεις αλλα μην βαλεις πολυ εντονες φιγουρες.....

4)Εφάκι μου γλυκο τι στο καλο εγινε κοριτσακι μου..τοσο μ@Λ@κας ο γιατρος...μην μου αγχωνεσαι παντως ..αλλαξε γιατρο και θα δεις που ολα θα γινουν...με χαπια οπως λεν τα κοριτσια θα φτιαξει το ενδομητριο...

5)Καρπουζακι μου....ασε τα κιλα στη θεση και παμε ντοιν ντοιν ...για να κανεις καυσεις...χιχιχι..:tongue::tongue::tongue:.πάντως απο τις κουνιες που εδειξες και εγω την ιδια θα διαλεγα....χιιχιχι:tongue::tongue::tongue:

Τα δικα μας..

εμεις πηγαμε στο γιατρουλι ..ειμαστε και γαμω τα αντρακια...φτασαμε 1500γρ και ολα πανε καλα...στις 20 παμε για ντομπλερ....

Οσον αφορα τα δικα μας δεν εχουμε κανει τιποτα...δεν εχουμε καταλληξει πουθενα...οταν τα κοιτας στην αρχη νομιζεις οτι εχεις καταλληξει αλλα οσο πλησιαζει ο καιρος παλι μπερδευεσαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το Σκ θα ξεστρωσουμε για να ξεκινησουμε το βαψιμο του δωματίου απο βδομάδα....

Οταν σταματησω την δουλεια θα ξεκινησουμε τα ψωνια...

Αχ μανουλια μου μου λειψατε πολυ πολυ ..σας φιλω και σας αγαπω...

αααααααααααα και τωρα που το θυμηθηκα.....λιγα λογια για τον κοκορικο τζουνιορ...:mad::-x:-x

εμεις δεν πεφτουμε ετσι απο κατι μικρες σουσουραδες...

εμας τρεχουν ηδη ηκοπελιες απο πισω μας.....χιχιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα.

Ελατε και εχω ξυπνησει απο τις 5:30 σημερα :-(

Κοτοπουλακι μου, με το καλο και το ντοπλερ σας...Να μπαινεις βρε σκατουλι οποτε μπορεις να μας γραφεις νεα σου..Πολλα φιλακια στην κοιλουμπα!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα.

Ελατε και εχω ξυπνησει απο τις 5:30 σημερα :-(

Κοτοπουλακι μου, με το καλο και το ντοπλερ σας...Να μπαινεις βρε σκατουλι οποτε μπορεις να μας γραφεις νεα σου..Πολλα φιλακια στην κοιλουμπα!!!

καλημερουδιαααααααααααααα

γιατι καλε ξυπνησες απο τες 5,30????τι κανεις???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν ξερω βρε κουκλιτσα...αλλαξε το βιολογικο μου ρολόι...4-5 μερες τωρα ξυπναω πολυ νωρις ( πριν 3-4 μερες ειχα ξυπνησει και στις 4;30).

Τι κανεις εσυ κουκλα?Ηρθε τελικα η ακατονομαστη η ακομη σε παιδευει?

δεν ξερω βρε κουκλιτσα...αλλαξε το βιολογικο μου ρολόι...4-5 μερες τωρα ξυπναω πολυ νωρις ( πριν 3-4 μερες ειχα ξυπνησει και στις 4;30).

Τι κανεις εσυ κουκλα?Ηρθε τελικα η ακατονομαστη η ακομη σε παιδευει?

καλα ειμαι εδω στην δουλεια!!!!ηρθε το σαββατο το πρωι και σημερα σχεδον εχει τελειωση!!!:shock::shock::shock::shock:απο εβδομαδας θα παω στο καινουργιο γιατρο!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

να πας με το καλο. απο την στιγμη που σου μπηκαν υποψιες για αυτον που εχεις καλο εινια να παρεις και μια δευτερη γνωμη η οποια θα σε βοηθησει να κατασταλαξεις.

Θα παω και ελπιζω να μου πει κατι να ανακτησω τες ελπιδες μου!!!!εσυ ποτε θα κανεις τεστακι???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Θα παω και ελπιζω να μου πει κατι να ανακτησω τες ελπιδες μου!!!!εσυ ποτε θα κανεις τεστακι???

εφακη, εχεις ηδη γινει μανουλα και θα ξαναγινεις. Απλα πηγαινε και σε αλλο γιατρο (μιας και σου μπηκαν ιδεες θα σε βοηθησει να ηρεμησεις και να συνεχισεις την προσπαθεια). Ειναι ο καιρος που περναει (για ολες μας) χωρις το επιθυμητο αποτελεσμα και αυτο μας αγχωνει πιο πολυ.Ειναι και η επιθυμια μας τεραστια και αυτο μας αγχωνει ακομη περισσοτερο. Ξερω οτι αν σου πω να ηρεμησεις ,δεν θα σε βοηθησει ιδιαιτερα (το ιδιο συμβαινει και με μενα). Θελουμε αποτελεσματα και τα θελουμε τωρα...Απλα σκεψου τι κανεις οτι μπορεις, εχουμε απιστευτα ιατρικα μεσα στην διαθεση μας και το ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ δεν θα αργησει.

Τεστακι μου ειπε να κανω στις 12 μερες απο την σπερματεγχυση (δηλ. την ερχομενη Παρασκευη) αλλα σκεφτομαι αν κρατηθω να κανω στις 15 μερες (αν και εφοσον δεν με εχει προλαβει η περιοδος).

εφακη, εχεις ηδη γινει μανουλα και θα ξαναγινεις. Απλα πηγαινε και σε αλλο γιατρο (μιας και σου μπηκαν ιδεες θα σε βοηθησει να ηρεμησεις και να συνεχισεις την προσπαθεια). Ειναι ο καιρος που περναει (για ολες μας) χωρις το επιθυμητο αποτελεσμα και αυτο μας αγχωνει πιο πολυ.Ειναι και η επιθυμια μας τεραστια και αυτο μας αγχωνει ακομη περισσοτερο. Ξερω οτι αν σου πω να ηρεμησεις ,δεν θα σε βοηθησει ιδιαιτερα (το ιδιο συμβαινει και με μενα). Θελουμε αποτελεσματα και τα θελουμε τωρα...Απλα σκεψου τι κανεις οτι μπορεις, εχουμε απιστευτα ιατρικα μεσα στην διαθεση μας και το ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ δεν θα αργησει.

Τεστακι μου ειπε να κανω στις 12 μερες απο την σπερματεγχυση (δηλ. την ερχομενη Παρασκευη) αλλα σκεφτομαι αν κρατηθω να κανω στις 15 μερες (αν και εφοσον δεν με εχει προλαβει η περιοδος).[/QUOTα

ακριβως οπωσ τα λες ειναι,ηρεμησα καπως απλως περιμενω να παω να δουμε τι θα μου προτεινει να κανω!!!!!σου ευχομαι να δεις ενα θετικο τεστ αυτο το μηνα και επιτελουσ να κανεις την αρχη για να παρουμε και εμεις σειρα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...