Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Η αλλη Παρασκευη Βανιλλα...Εγω ειμαι ψυχραιμη και είτε για το θετικο ειτε για το αρνητικο...Ο αντρας μου ομως το χει δεσει κομπο οτι θα ειμαι εγκυος...Ηδη μου συμπεριφερεται σαν να μαι εγκυος...Πως θα τον κανω καλα αν δεν ειμαι? ..Αθελα του με εχει προβληματισει πολυ η συμπεριφορα του.Δεν τον εχω ξαναδει ποτε ετσι.

Δίκοπο μαχαίρι το τι θα κάνεις,,,

Τον ίδιο προβληματισμό είχα κ γω όταν κάναμε πέρυσι σπερματέγχυση..

Ο Βανιλάκος σαν τον δικό σου,,ίδια συμπεριφορά

Θα σου πω τι έκανα εγώ,,, τις 2 βδομάδες που αναμέναμε προσπαθούσα να μην με επηρεάζει καθόλου ο ενθουσιασμός του,,,

Ούτε του έκοβα τα φτερά, ούτε συμμετείχα στην υπέρμετρη αισιοδοξία του

Απλά πετούσα σπόντες του στυλ: πάντως οι σπερματεγχύσεις δύσκολα πετυχαίνουν με την πρώτη,, η πρώτη φορά είναι η αναγνωριστική ,,,και τέτοιες αρλούμπες

Το έπαιρνε το μήνυμα ο δικός μου πάντως,,,

Μην προβληματίζεσαι από τώρα,,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατι τελειως κουλο...χαζευα τις pali τωρα και ειδα αυτη:

http://www.pali-design.com/index.php?section=products&subsection=products_by_serie&page=products&product_serie_id=28&collection=Milano&product_id=228&view=product_display

πιο καφε δεν γινεται...και ομως μ αρεσει!!!

Δεν έρχονται όλες Ελλάδα,,,

Κάποια σχέδια που βλέπεις στο internet δεν υπάρχουν εδώ:(

Περιμένω να μου γράψεις αυτό που σε αποσχολεί,,

"cogito,ergo sum"

Απλά πετούσα σπόντες του στυλ: πάντως οι σπερματεγχύσεις δύσκολα πετυχαίνουν με την πρώτη,, η πρώτη φορά είναι η αναγνωριστική ,,,και τέτοιες αρλούμπες

αυτο κανω και γω αλλα ο δικος μου δεν καταλαβαινει...το χει δεσει κομπο.

σημερα του ειπα οτι αν δεν κατσει να μην κανουμε αλλη σπερματεγχυση και να προσπαθησουμε μονοι μας το καλοκαιρι..Τι λες μου λεει? Το καλοκαιρι θα αλλαζουμε τριμηνο στην εγκυμοσυνη. Τεσπα...

Βανιλλακι θα σε καληνυχτισω...Πηρα πριν καμια ωρα 3 ουτροτζεσταν και αρχισα να ζαλιζομαι ...Παω να ξαπλωσω.

Το απογευμα πηρα δυο επισης κατα τις 4:30 και 5:30 κοιμηθηκα γατι δεν παλευα την ζαλαδα...Ειναι πολλα 5 ουτροτζεσταν και απο τοτε που τα ξεκινησα ολο κοιμαμαι.

Σας ευχομαι σημερα να κοιμηθειτε οι δυο σας πολυ καλα...Καλο ξημερωμα βανιλλακι.

Δεν έρχονται όλες Ελλάδα,,,

Κάποια σχέδια που βλέπεις στο internet δεν υπάρχουν εδώ:(

Περιμένω να μου γράψεις αυτό που σε αποσχολεί,,

ηταν αυτο με τον αντρα μου..

σε φιλω βανιλλακι...ειμαι σαν μεθυσμενη αυτη την στιγμη.

Διαφημίσεις

Αύριο που θα μπω

παρακαλώ να έχετε αποφασίσει κ να τα βρω όλα έτοιμα:tongue::tongue:

βανιλάκι μου θα σε ενδιέφεραν τα αυτοκόλλητα τοίχου? εγώ έχω βάψει το δωμάτιο της μικρής σε αχνό ροζ και έχω βάλει στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι της ροζ και φούξια υβίσκους..

κάτι τέτοιο δηλαδή ....

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=85&category_id=1154&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

U6Vip2.png

αυτο κανω και γω αλλα ο δικος μου δεν καταλαβαινει...το χει δεσει κομπο.

σημερα του ειπα οτι αν δεν κατσει να μην κανουμε αλλη σπερματεγχυση και να προσπαθησουμε μονοι μας το καλοκαιρι..Τι λες μου λεει? Το καλοκαιρι θα αλλαζουμε τριμηνο στην εγκυμοσυνη. Τεσπα...

κοριτσάκι μου καλά κάνει ο αντρούλης σου. ένας από τους δύο πρέπει να είναι αισιόδοξος για να πλέξει ασπίδα προστασίας γύρω σου. Πού ξέρεις? το ένστικτό του μπορεί να του λέει κάτι που εσύ δεν ακούς αυτήν την στιγμή. Όλα θα πάνε καλά.

U6Vip2.png

Καλωστες μου.

Καρπουζακι και Ελπιδα εχουμε δουλειες με φουντες σημερα...Το βανιλλακι πρεπει να αποφασισει.

Ελπιδα ειναι φοβερα τα αυτοκολλητα που μας δειχνεις...Κολλανε καλα στον τοιχο? Φουσκωνουν καθολου με την υγρασια?

Διαφημίσεις

απο που ν αρχισω...ηρθε η ωρα να μιλησω:tongue::tongue::tongue::tongue:(αντυπας)

λοιπον........αγαπημενη μου βανιλιτσα.....δε θα σου δειξω αλλες φωτο γιατι τοσες που ειδες χθες με το κουνελακι νομιζω ειναι αρκετες:-P. Η δικη μου πτωχη γνωμη ειναι να βαψεις το τοιχο πανω απο τη κουνια με το ουρανιο τοξο που θελεις και τον απεναντι δεξια αριστερα ΤΙΠΟΤΑ...χαχαχα...σε εξεπληξα????:rolleyes:

αγαπημενο μου κουνελι.....οτι και να σου λεει ο κουνελος εσυ παιξτο κινεζα...δε ξερω δε γνωριζω δεν απαντω......τουλαχιστον προς το παρον...:D

ελπιδα μου καλημερα......καταπληκτικοι οι υβισκοι σου....τους εχω δει κι εγω σε παιδικο και ξετρελαθηκα..τωρα ξερω και απο που να τους παρω οταν τους χρειαστω:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερα και απο εμενα !!!!!

να σας πω και εγω τα νεα μου επιτελους ανακαλυψα γιατι δεν μενω εγκυος.

ο γιατρος που μου εκανε την αποξεση μου εξησε πολυ την μητρα και το ενδομητριο δεν παχαινει ετσι δεν γινετε εμφυτεψη,θα παω σε ενα αλλα γιατρο τωρα στην λευκωσια που ειναι ιδικος σε αυτα να δουμε εαν μπορει να διορθωθει η ζημια που μου εκανε αλιως ευχαριστω το θεο που προλαβα και εκανα ενα παιδακι!!!φυσικα ο συζηγος μου ο καημενος θα μεινει με τον καημο αφου το παιδακι μου ειναι απο τον πρωην συζηγο:-(:sad:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφακη πως το ανακαλυψες οτι εγινε ζημια με την αποξεση?

Αν δεν κανω λαθος το ενδομητριο φτιαχνει και με χαπια (τα cyclacur αν δεν κανω λαθος).

Οταν εκανες παρακολουθηση οωρηξιας με τον γιατρο σου, δεν σου μετρουσε και το ενδομητριο ταυτοχρονα? Πρεπει από οσο ξέρω να ειναι κοντα στα 9 χιλιοστα παχος κατα την ωορηξια.

Τι ενδομητριο ειχες εσυ βρε κουκλα?

Εφακη πως το ανακαλυψες οτι εγινε ζημια με την αποξεση?

Αν δεν κανω λαθος το ενδομητριο φτιαχνει και με χαπια (τα cyclacur αν δεν κανω λαθος).

Οταν εκανες παρακολουθηση οωρηξιας με τον γιατρο σου, δεν σου μετρουσε και το ενδομητριο ταυτοχρονα? Πρεπει από οσο ξέρω να ειναι κοντα στα 9 χιλιοστα παχος κατα την ωορηξια.

Τι ενδομητριο ειχες εσυ βρε κουκλα?

επειδη πριν την αποξεση δεν ειχα προβλημα και τωρα εχω τεραστιο προβλημα!!!!!δεν ξερω ακομα αν φτιαχνετε με τα χαπια γιατι ακομα δεν πηγα στον καινουργιο γιατρο,δεν μου ειχε πει ποτε ποσο ηταν το ενδομιτριο ο γιατροσ που μου εκανε την παρακολουθηση,να σου πω μονο οτι την 26 μερα του κυκλου το ενδομητριο ηταν 5

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...