Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χίλια ευχαριστώ!!!!

Σπατάλησες τόσο χρόνο για μένα λουλουδένια μου!!!!!

Να είσαι σίγουρη πως θα ανταποδώσω στο έπακρο;);)

Δυο ευχές έχω

Να γεννήσω ένα υγιέστατο πλάσμα κ στη θέση μου να έρθετε πολύ πολύ πολύ πολύ σύντομα κι εσείς φιλεναδίτσες μου κι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν να βιώσουν το θαύμα:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

βανιλλα δεν μπορω να διαλεξω...χρειαζομαι οπωσδηποτε και τις αλλες να το βαλουμε κατω και να καταληξουμε...

Αύριο που θα μπω

παρακαλώ να έχετε αποφασίσει κ να τα βρω όλα έτοιμα:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Χίλια ευχαριστώ!!!!

Δυο ευχές έχω

Να γεννήσω ένα υγιέστατο πλάσμα κ στη θέση μου να έρθετε πολύ πολύ πολύ πολύ σύντομα κι εσείς φιλεναδίτσες μου κι όλες οι κοπέλες που προσπαθούν να βιώσουν το θαύμα:D:D:D:D

ρε βανιλλακι,μην ευχαριστεις...εγω ψοφαω για κατι τετοια.

βεβαια εχω την αισθηση οτι μαλλον σε μπερδεψα περισσοτερο....:tongue::tongue::tongue:

παντως βανιλλα αν δεν προκειται να σου στοιχοισει η ζωγραφικη κανε οτι τραβαει η ψυχουλα σου :D:D:D:D:D:D

Χίλια ευχαριστώ!!!!

Δυο ευχές έχω

και ναι...σε λιγο καιρο θα κρατατε το θαυματακι σας στην αγκαλια σας!!!Εχετε μπει στην τελικη ευθεια κουκλα...Κοντοζυγωνει η ωρα της γνωριμιας!!! :D

Διαφημίσεις

ρε βανιλλακι,μην ευχαριστεις...εγω ψοφαω για κατι τετοια.

βεβαια εχω την αισθηση οτι μαλλον σε μπερδεψα περισσοτερο....:tongue::tongue::tongue:

παντως βανιλλα αν δεν προκειται να σου στοιχοισει η ζωγραφικη κανε οτι τραβαει η ψυχουλα σου :D:D:D:D:D:D

Μάλλον με ξεμπέρδεψες,,,,,

Θα περιμένω κ αύριο την ετυμηγορία του εισαγγελέα καρπουζίου κ των λοιπών ενόρκων που θελήσουν να συμμετέχουν:tongue::tongue:

Άσε είμαι τυχερή στο θέμα της ζωγραφικής γιατί στοιχίζει αρκετά,,,,

"cogito,ergo sum"

ξεκουρατσειτε τα δυο σας σημερα διοτι το καρπουζακι αυριο -εχω την αισθηση- οτι θα θεσει νεα δεδομενα και θα μεινουμε λαλακες :tongue::tongue::tongue:

φιλικο προσωπο θα σου κανει την τοιχογραφια?

και ναι...σε λιγο καιρο θα κρατατε το θαυματακι σας στην αγκαλια σας!!!Εχετε μπει στην τελικη ευθεια κουκλα...Κοντοζυγωνει η ωρα της γνωριμιας!!! :D

Απίστευτο μου φαίνεται,,,,,

μετά από τόσα χρόνια,,,

μετά από τόσα κλάμματα,,,

Κι εκεί που λέγαμε δεν θα γίνουμε γονείς,,,

Εκεί που πας να εγκαταλείψεις το όνειρο για δημιουργία οικογένειας,,

Εκεί που βλέπεις να φυτρώνουν γύρω σου εγκυμοσύνες κι εσύ να αναρωτιέσαι γιατί όχι εγώ????

Εκεί που βρίζεις θεούς κ δαίμονες ,,,,

Εκεί που σε βρίσκει το ξημέρωμα στο πάτωμα να κλαις, να χτυπιέσαι

Εκεί έρχεται το θαύμα

Εκεί ξεκινά η ζωή

Να γεννηθεί γερό και τίποτα άλλο,,,

Δεν τολμώ ούτε να σκεφτώ το προσωπάκι της,,, μόνο να είναι γερή

"cogito,ergo sum"

Απίστευτο μου φαίνεται,,,,,

μετά από τόσα χρόνια,,,

μετά από τόσα κλάμματα,,,

Κι εκεί που λέγαμε δεν θα γίνουμε γονείς,,,

Εκεί που πας να εγκαταλείψεις το όνειρο για δημιουργία οικογένειας,,

Εκεί που βλέπεις να φυτρώνουν γύρω σου εγκυμοσύνες κι εσύ να αναρωτιέσαι γιατί όχι εγώ????

Εκεί που βρίζεις θεούς κ δαίμονες ,,,,

Εκεί που σε βρίσκει το ξημέρωμα στο πάτωμα να κλαις, να χτυπιέσαι

Εκεί έρχεται το θαύμα

Εκεί ξεκινά η ζωή

Να γεννηθεί γερό και τίποτα άλλο,,,

Δεν τολμώ ούτε να σκεφτώ το προσωπάκι της,,, μόνο να είναι γερή

Αχ βρε σκατουλα με συγκινησες...με πηραν τα ζουμια τωρα.

Αλλα βρε βανιλλα εισαι τοσο αισιοδοξο παιδι και σου αξιζουν τα καλυτερα.

Γερο και καλοτυχο θα ειναι το κοριτσακι σας. Και θα το καμαρωσετε οπως φανταζεστε....Με το καλο κοπελα μου να γεννησεις και θα δεις οτι η επομενη σου εγκυμοσυνη θα ειναι πολυ πιο ευκολη.

ξεκουρατσειτε τα δυο σας σημερα διοτι το καρπουζακι αυριο -εχω την αισθηση- οτι θα θεσει νεα δεδομενα και θα μεινουμε λαλακες :tongue::tongue::tongue:

φιλικο προσωπο θα σου κανει την τοιχογραφια?

Ωχ λες να μας τα γυρίσει τούμπα η καρπούζω:mad::mad::mad:

Θα την κόψω φέτες λέμε:tongue::tongue:

Φίλος ζωγράφος που ξεφύτρωσε από το πουθενά,,, ευτυχώς!!!! Να είναι καλά ο άνθρωπος χάρη μας κάνει γιατί έχει πολλή δουλειά,,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Ωχ λες να μας τα γυρίσει τούμπα η καρπούζω:mad::mad::mad:

Θα την κόψω φέτες λέμε:tongue::tongue:

Φίλος ζωγράφος που ξεφύτρωσε από το πουθενά,,, ευτυχώς!!!! Να είναι καλά ο άνθρωπος χάρη μας κάνει γιατί έχει πολλή δουλειά,,,

για ψαρεψε τον φιλο σου οταν τον δεις...μηπως νιωθει μονοξια? μηπως ψαχνει για την πραγματικη φιλία??? αν ναι, πεστου ειμαι διαθεσιμη :tongue::tongue::tongue:...δεν θα το μετανιωσει.

Βανιλλα εχεις λιγο χρονο ή εισαι κουρασμενη?

για ψαρεψε τον φιλο σου οταν τον δεις...μηπως νιωθει μονοξια? μηπως ψαχνει για την πραγματικη φιλία??? αν ναι, πεστου ειμαι διαθεσιμη :tongue::tongue::tongue:...δεν θα το μετανιωσει.

Βανιλλα εχεις λιγο χρονο ή εισαι κουρασμενη?

Κοιμόμουν όλο το πρωϊ,,,,

Εδώ είμαι,,

"cogito,ergo sum"

Εσύ να μην ταράζεσαι δεν κάνει λέμε,,,,

Κουνελάκι ποια Παρασκευή είναι η χαρούμενη Παρασκευή??? μήπως αύριο????

Η αλλη Παρασκευη Βανιλλα...Εγω ειμαι ψυχραιμη και είτε για το θετικο ειτε για το αρνητικο...Ο αντρας μου ομως το χει δεσει κομπο οτι θα ειμαι εγκυος...Ηδη μου συμπεριφερεται σαν να μαι εγκυος...Πως θα τον κανω καλα αν δεν ειμαι? ..Αθελα του με εχει προβληματισει πολυ η συμπεριφορα του.Δεν τον εχω ξαναδει ποτε ετσι.

κατι τελειως κουλο...χαζευα τις pali τωρα και ειδα αυτη:

http://www.pali-design.com/index.php?section=products&subsection=products_by_serie&page=products&product_serie_id=28&collection=Milano&product_id=228&view=product_display

πιο καφε δεν γινεται...και ομως μ αρεσει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...