Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Το στυλ που μου αρέσει είναι το λιτό με πινελιές ρομαντισμού...

Στην αρχή ήθελα να πάρω την κούνια gigi lele κ να βάψω τους τοίχους λαχανί-κίτρινο,,,αυτό σκέτο γιατί η συγκεκριμένη κούνια είναι too much,,,

Tελικά αποφασίσαμε να κάνουμε ζωγραφική δωματίου αλλά όχι υπερβολές,,θέλω ένα δωμάτιο που θα έχει αρμονία κ δεν θα είναι πανηγύρι!!!!

Οπότε ξαναγράφω: κούνια σε φυσικό ξύλο(το ανοιχτό έτσι) αλλαξιέρα σε φυσικό ξύλο, κίτρινη ντουλάπα, στον ένα τοίχο σκέφτομαι ένα τεράστιο ουράνιο τόξο(έτσι κολλάει κ το ροζ της κούνιας) -ίσως δίπλα τον peter pan kai tinkerbell

Και στον Άλλο τοίχο ένα τεράστιο δέντρο με χλόη, μανιτάρια, πεταλούδες κ μελισσούλες ?????

ή στον ένα τοίχο μόνο του το ουράνιο τόξο κ στο άλλο τι???

Σε κούρασα???

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το στυλ που μου αρέσει είναι το λιτό με πινελιές ρομαντισμού...

Στην αρχή ήθελα να πάρω την κούνια gigi lele κ να βάψω τους τοίχους λαχανί-κίτρινο,,,αυτό σκέτο γιατί η συγκεκριμένη κούνια είναι too much,,,

Tελικά αποφασίσαμε να κάνουμε ζωγραφική δωματίου αλλά όχι υπερβολές,,θέλω ένα δωμάτιο που θα έχει αρμονία κ δεν θα είναι πανηγύρι!!!!

Οπότε ξαναγράφω: κούνια σε φυσικό ξύλο(το ανοιχτό έτσι) αλλαξιέρα σε φυσικό ξύλο, κίτρινη ντουλάπα, στον ένα τοίχο σκέφτομαι ένα τεράστιο ουράνιο τόξο(έτσι κολλάει κ το ροζ της κούνιας) -ίσως δίπλα τον peter pan kai tinkerbell

Και στον Άλλο τοίχο ένα τεράστιο δέντρο με χλόη, μανιτάρια, πεταλούδες κ μελισσούλες ?????

ή στον ένα τοίχο μόνο του το ουράνιο τόξο κ στο άλλο τι???

Σε κούρασα???

εδω μεσα ειχα ποσταρει πως αν ποτε εκανω ζωγραφικη δωματιου θα ειναι με θεμα ουρανιο τοξο...Καλα Βανιλλα τετοια ταυτιση δεν την περιμενα.:shock::shock::shock:

Θεωρω οτι αν βαψεις και τους δυο τοιχους με διαφορετικα θεματα οτι θα βαρυνει πολυ το αποτελεσμα...

Πρεπει λιγο να το φανταστω και με τα δυο θεματα.Μην φυγεις -αν δεν εχεις αλλη δουλεια- παω να βρω φωτο.

Διαφημίσεις

αυτη με τον μονοκερο μου αρεσει πολυ και οταν με το καλο ερθει και ο αγοραρος δεν χρειαζεται να το αλλαξεις http://toixografies.wordpress.com/photo-gallery/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1/olympus-digital-camera-520/

επισης αν προκειται να το αλλαξεις για το αγορακι σας θα σου πω πια αλλα μου αρεσουν για το κοριτσακι σας...

Ωραίο βρε κουνελάκι,,,, ονειρικό:D:D:D:D:D

Αν και το φανταζόμουν πιο λιτό,,,

Δηλαδή στον ένα τοίχο μόνο το εξής που αν το παρατηρήσεις έχει κ μικρά αστεράκια στα συννεφάκια

http://www.create-a-mural.com/i//web_rainbow_cool.jpg

"cogito,ergo sum"

αυτη με τον μονοκερο μου αρεσει πολυ και οταν με το καλο ερθει και ο αγοραρος δεν χρειαζεται να το αλλαξεις http://toixografies.wordpress.com/photo-gallery/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1/olympus-digital-camera-520/

επισης αν προκειται να το αλλαξεις για το αγορακι σας θα σου πω πια αλλα μου αρεσουν για το κοριτσακι σας...

Όχι δεν θα το αλλάξουμε--- καλά ας έρθει με το καλό η μπουμπού---5 χρόνια την προσμένουμε!!!!!!

Απλά σκέφτηκα τα θέματα να είναι ουδέτερα,,, εξού κ peter pan + tinkerbell

Me το καλό η μπεμπούλα όταν θα είναι 5 που θα έχει άποψη θα κάνει μόνη της την διακόσμηση του δωματίου της με νεράιδες κι ότι άλλο θέλει!!!!

"cogito,ergo sum"

GAmoto με έβαλες σε σκέψεις,,,μήπως να κάνω ένα καθαρά κοριτσίτσικο δωμάτιο????

Κ ποιος μου λέει ότι το δεύτερο αν κ όποτε έρθει θα είναι αγοράκι????

Όυφ,,,,

Το καλό είναι ότι η ζωγραφική δεν θα μου στοιχίσει,,,,:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Ωραίο βρε κουνελάκι,,,, ονειρικό:D:D:D:D:D

Αν και το φανταζόμουν πιο λιτό,,,

Δηλαδή στον ένα τοίχο μόνο το εξής που αν το παρατηρήσεις έχει κ μικρά αστεράκια στα συννεφάκια

http://www.create-a-mural.com/i//web_rainbow_cool.jpg

π.χ. αυτο θα μπορουσε να ειναι στον τοιχο πανω απο την κουνια και η αλλη τοιχογραφια που λες να ειναι απεναντι για να φαινεται και καλυτερα καθοτι θα εχει πιο πολλα σχεδια (και οταν θα αρχισει να περπαταει με το καλο θα πηγαινει και θα επεξεργαζεται την τοιχογραφια...καλα ελιωσα τωρα).

απλα ειμαι της αποψης οτι η τοιχογραφια με την φυση πρεπει οπωσδηποτε να εχει και αυτη ενα ουρανιο τοξο για να δενει θεματικα και με τον αλλο τοιχο...π.χ. γρασιδι, δεντρο , μονοκερος και στο βαθος ουρανιο τοξο

π.χ. αυτο θα μπορουσε να ειναι στον τοιχο πανω απο την κουνια και η αλλη τοιχογραφια που λες να ειναι απεναντι για να φαινεται και καλυτερα καθοτι θα εχει πιο πολλα σχεδια (και οταν θα αρχισει να περπαταει με το καλο θα πηγαινει και θα επεξεργαζεται την τοιχογραφια...καλα ελιωσα τωρα).

απλα ειμαι της αποψης οτι η τοιχογραφια με την φυση πρεπει οπωσδηποτε να εχει και αυτη ενα ουρανιο τοξο για να δενει θεματικα και με τον αλλο τοιχο...π.χ. γρασιδι, δεντρο , μονοκερος και στο βαθος ουρανιο τοξο

Βρε κοπελίτσα μου μήπως είσαι εγώ??????

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι ,,,,πάνω από την κούνια το τόξο κ στον άλλο ή φύση αλλά ποια ακριβώς φύση???

Μήπως οι πατεράδες μας κάναν καμιά λαδιά κ έχουμε το ίδιο αίμα????:tongue:

"cogito,ergo sum"

Βρε κοπελίτσα μου μήπως είσαι εγώ??????

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι ,,,,πάνω από την κούνια το τόξο κ στον άλλο ή φύση αλλά ποια ακριβώς φύση???

Μήπως οι πατεράδες μας κάναν καμιά λαδιά κ έχουμε το ίδιο αίμα????:tongue:

αχαχαχαχαχα...σου ειπα οτι το γουστο μας ειναι κοινο...οταν μου ειπες για το ουρανιο τοξο δεν μου αφησες καμια αμφιβολια...

επειδη το ουρανιο τοξο εχει πολλα χρωματα η φυση θα μπορουσε να ειχε περαν του δεντρου ενα ποταμακι, μια λιμνουλα, νεραιδουλες

ή θα μπορουσε να ειναι αυτη οπου ο δρομος ειναι το ουρανιο τοξο και θα δενει τελεια και με τον αλλο τοιχο :

http://toixografies.wordpress.com/photo-gallery/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1/olympus-digital-camera-541/

και αυτη μου αρεσει

http://toixografies.wordpress.com/photo-gallery/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1/olympus-digital-camera-544/

γενικα μου αρεσουν γιατι εχουν και ροζ και θα δενει αρμονικα και με την προικα , κουρτινες, φωτιστικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...