Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sorry πλακωσε δουλεια. Καρπουζακι εμενα τα χερια μου ειναι τρυπια (ειμαι πολυ σπαταλη). Τα χρηματα ειναι το μονο θεμα που ποτε δεν λογαριασα (αντιθετα με τον αντρα μου που ειναι μετρημενος στα εξοδα).

Την κουνια που καβαντζωσα ενω δεν μου αρεσει σκεφτομαι να την κρατησω...Απλα σκεφτομαι οτι το μωρακι οταν ειναι βρεφος δεν καταλαβαινει τιποτα απο ντιζαην αντιθετως με το οταν φτασει στα 3 και εχει αποψη για κατι αν του αρεσει η οχι...Ετσι σκεφτομαι να του μαζευω χρηματα για πιο μετα για πραγματα που θα χαρει και το ιδιο.

Βεβαια λεω πως σκεφτομαι, δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα το κανω...Ειπαμε τα χερια μου ειναι τρυπια και οταν ενθουσιαζομαι γινομαι επικινδυνα ασυγκρατητη και σπαταλη.

αν το σκεφτεσαι ετσι τοτε ενταξει....και εγω δεν ειμαι υπερ της αποψης να παιρνεις πανακριβα βρεφικα γιατι τα χρησιμοποιεις λιγο καιρο και εννοειται το μωρο δε καταλαβαινει και τιποτα...ειναι για δικη σου ικανοποιηση και μονο....δηλαδη δε καταλαβαινω αυτους που πανε και παιρνουν για παραδειγμα μια κουνια σαν αυτη του λητω με 1200 ευρω...μια κουνια μια σταλια ειναι ....το μωρακι θα κατσει εκει μεσα το μαξιμουμ 2-3 χρονια......το θεωρω ασκοπο ειδικα φυσικα αφου δεν ειμαι η γιαννα αγγελοπουλου:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εγω ξετρελλενομαι με τα ομορφα επιπλακια και τα ομορφα βρεφικα δωματια...απλα δεν εχω τα χρηματα για να αποκτησω κατι αντιστοιχο...αν ειχα χρηματα και γω δεν θα σκεφτομουν τιποτα...προς το παρον τα βλεπω και τα καμαρωνω σε αλλους και βγαζω ετσι το απωθημενο μου...

Επισης θεωρω οτι καποια πραγματα επρεπει να ειναι προσεγμενα επιλεγμανα με βαση την ποιοτητα και την ασφαλεια που παρεχουν.

π.χ. για καθισματακι αυτοκινητου,για το καροτσι, για το πορτ μπεμπε θα εδινα πολλα χρηματα...γενικα με οτι εχει να κανει με την ασφαλεια του παιδιου εκει δεν θα κανω εκπτωσεις.

Διαφημίσεις

ενταξει εχουμε κατασταλαγμενες αποψεις οπως βλεπω.....τωρα μας μενει μονο το μπεμπε:tongue::tongue::tongue::tongue: που ειναι και αυτη η βανιλιτσα ναμας δειξει κατιτις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ΑΧΑΧΑ...ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΘΑ ΡΘΕΙ ΟΣΩΝΟΥΠΟ....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ!!!!

ΒΑΝΙΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ...ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ (ΚΑΦΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ). :tongue:

Λοιπον επειδη τωρα κολοβαραω, για λεγε τι κουνια φανταζεσαι οτι θα χει διαλεξει το βανιλλακι????

Εγω ετσι οπως την εχω κοψει θα ειναι λιτη και ντιζαηνατη (με ξελογιασε με την επιλογη του καροτσιου χτες ).

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...