Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα...με τις κουνιες εχω τρελλο κολλημα με το λευκο χρωμα (οχι οτι δεν μου αρεσουν και αλλα χρωματα)!!!Αν ειναι λευκη μιλαμε για την πληρη ταυτιση βανιλλακι.

μμμμμμμμ ?????????

καλό μεσημέρι κουνελάκι:tongue:

"cogito,ergo sum"

αχ δεν θα φάμε σήμερα λέμεεεεε

Κοριτσάκι μου ναι ναι και η μπαλαρίνα:D:D:D

Έχω ερωτευθεί το φωτιστικό οροφής που έχει η μπαλαρίνα!!!!!!!!

ναι ειναι πολυ καλο...εν το μεταξυ αν κοιταξεις και σε αλλα σαητ για φωτιστικα παιδικου δωματιου θα βρεις απιστευτα φωτιστικα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΓΙΑ ΓΚΕΛ ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ....

Βανιλλακι, οποτε μπορεις μπες να μας πεις τα νεα σου απο το χτεσινο σου ραντεβου με τον γιατρο...

Ελατε...ειμαι ξυπνια απο τις 4:30 περικαλω...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΓΙΑ ΓΚΕΛ ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ....

Βανιλλακι, οποτε μπορεις μπες να μας πεις τα νεα σου απο το χτεσινο σου ραντεβου με τον γιατρο...

Ελατε...ειμαι ξυπνια απο τις 4:30 περικαλω...

καλημερααααααααααααααααα

τι μου κανεις??εγω καπως καλητερα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδια κοριτσακια μουυυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue:

εφακη αντε με το καλο, σταθηκες στα ποδια σου παλι

κουνελακι μουυυ????? την τρελανες καλε τη μανα χθες (οχι αδικως βεβαια:tongue::tongue:).

περιμενουμε σημερα και την υπολοιπη συλλογη by vanilla

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

εφακη σιδερενια απο δω και περα.

Καρπουζακι, εχω θεμα με τα μωρουδιακα...ενθουσιαζομαι στον υπερθετικο βαθμο. Περιμενω το βανιλλακι να μας δειξει και τα υπολοιπα...

Πως σου φανηκαν τα υπολοιπα του βανιλακιου? Να δεις που η κουνια θα ειναι ή στοκε ή ηαλλη η σουιδικη (δεν θυμαμαι πως την λενε).

μια χαρα...βεβαια επαθα overdose απο το ροζ που οπως καταλαβαινω τρελαινεστε και οι 2 :tongue::tongue::tongue::tongue: η αληθεια ειναι οτι εγω δε τρελαινομαι για το ροζ η τουλαχιστον οχι για ολη τη προικα...αλλα περι ορεξεως ......κολοκυθοπιτα:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αυτη εδω με αρεσει αρκετα αλλα δεν ξερω αν θα εχω τα λεφτα ποτε για να την αποκτησω... http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=1435710

μου αρεσουν και αλλες,παρα πολλες πιο οικονομικες σε διαφορα χρωματα και σχεδια αλλα ειμαι πιο πολυ φαν του λευκου χρωματος και λιτου σχεδιου.

Εχω δει και καποιες απιστευτες ομως με ζωγραφιες στα επιπλα και εντονα σχεδια που οταν τα βαλεις σε ενα δωματιο παθαινεις πλακα ...

υ.γ. αν εξαφανιστω απροειδοποιητα θα ναι επειδη πεφτει το ιντερνετ

αν την παρεις απο σαητ του εξωτερικου ειναι πιο φτηνη (γυρω στα 800 τα οποια ειναι παλι πολλαααα λεφτα)..

εγω την κουνια την εχω ηδη καβαντζα και για να χαρεις ειναι σε αποχρωσεις του πορτοκαλι ( ειναι της ανιψουλας μου)...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...