Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

εγω δεν εχω παραπονο...λεφτα δεν μου παιρνει σχεδον ποτε...ασε που στην σπερματεγχυση μου πηρε εξεφτυλιστικα λιγα χρηματα...σαν πορτοφολι δεν με ειδε ποτε...ισα ισα εχει ασχοληθει παρα πολυ μαζι μου. για ποσους μηνες με εβλεπε καθε δευτερη μερα και δεν μου επαιρνε καθολου χρηματα...και συνεχεια καναμε υπερηχους.

Απλα εκανε μια λαθος εκτιμηση...δεν ξερω τι θα κανω. Θα δω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουνελάκι μου από την στιγμή που κάνεις τεστ Παπ κ ελέγχεσαι τακτικά δεν τίθεται θέμα καρκίνου,, Δεν είναι κακό να πάρεις δεύτερη γνώμη (προσωπικά είμαι κατά της θεοποίησης των γιατρών,,,απευθύνσου κ αλλού)

Τώρα για τις σάλπιγγες,, αν είναι κλειστές δεν φαίνονται από την κολπική καλλιέργεια ούτε από υπέρηχο ούτε από τεστ Παπ

Οι παραπάνω εξετάσεις σε εμένα ήταν για μια δεκαετία τουλάχιστον πεντακάθαρες αλλά η μια μου σάλπιγγα είναι κλειστή και η άλλη μισοβουλωμένη,,, και φάνηκαν με την λαπαροσκόπηση+ την σαλπιγγογραφία!!!

Ψυχραιμία κι όλα μα όλα θα πάνε καλά,,, εξάλλου μπορεί να μην χρειαστεί να το ψάξεις το θέμα σε 11 μέρες;););)

Εμείς είμαστε καλά, παίρνουμε τα yutopar μας που μας έχουν τσακίσει αλλά δεν πειράζει,,,, η μπεμπούλα κλωτσάει συνέχεια,,, ΄κουράζομαι πολύ εύκολα πλέον και λαχανιάζω επίσης πολύ εύκολα,,

Κάθε μέρα με τον μπαμπά της της κάνουμε ολόκληρη διάλεξη να είναι φρόνιμη-ότι ο Μάϊος δεν είναι καλός μήνας κι ότι ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας για να έρθει στον κόσμο:tongue::tongue:

Την Δευτέρα θα πάμε για το doppler κι έχω μια σχετική αγωνία να είναι όλα καλά!!!

24 Μαϊου μπαίνω στην τελική ευθεία:D:D

"cogito,ergo sum"

με το καλο βανιλλα μου...η κορουλα και η μαμα ειναι μαχιμες και πολυ δυνατες...το εχετε αποδειξει πολλακοις.Με το καλο να κανεις το ντοπλερ την Δευτερα. Σαν νερακι να κυλησουν οι μερες.

Ευχαριστώ αγαπούλες μου,,,

Ένα πράγμα μονάχα σας συμβουλεύω: με το καλό να μείνετε εγκυούλες (σύντομα πολύ σύντομα) μην κάνετε το λάθος που έκανα εγώ,,

Πέρασαν οι πρώτοι 5 μήνες με φόβο αν όλα θα πάνε καλά ,,,

Και σαν χαζό δεν έκανα καμία ετοιμασία για τον ερχομό της μικρής,,, λες κι αν αγόραζα τα απαραίτητα κάτι θα στράβωνε:mad::mad:

Αλλά κ χτύπα ξύλο κάτι να μην πήγαινε καλά,,, έχω περάσει τόσα κ τόσα που θα με πείραζε αν στο σπίτι είχα μπουκάλια ή κούνια???

Μεγάλη μα@α@ία μου,,, τώρα τρέχω να τα κάνω με ελάχιστες αντοχές κ άγχος,,,

Οπότε με το καλό ΄μετά την αυχενική ξεκινήστε ετοιμασίες να τις χαρείτε κιόλας;);)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ αγαπούλες μου,,,

Ένα πράγμα μονάχα σας συμβουλεύω: με το καλό να μείνετε εγκυούλες (σύντομα πολύ σύντομα) μην κάνετε το λάθος που έκανα εγώ,,

Πέρασαν οι πρώτοι 5 μήνες με φόβο αν όλα θα πάνε καλά ,,,

Και σαν χαζό δεν έκανα καμία ετοιμασία για τον ερχομό της μικρής,,, λες κι αν αγόραζα τα απαραίτητα κάτι θα στράβωνε:mad::mad:

Αλλά κ χτύπα ξύλο κάτι να μην πήγαινε καλά,,, έχω περάσει τόσα κ τόσα που θα με πείραζε αν στο σπίτι είχα μπουκάλια ή κούνια???

Μεγάλη μα@α@ία μου,,, τώρα τρέχω να τα κάνω με ελάχιστες αντοχές κ άγχος,,,

Οπότε με το καλό ΄μετά την αυχενική ξεκινήστε ετοιμασίες να τις χαρείτε κιόλας;);)

με το δικιο σου βρε κουκλα...οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι..φυσιολογικα ειναι ολα αυτα...και γω αν μεινω εγκυος θα κανω ακριβως τα ιδια με σενα...στανταρ.

με το δικιο σου βρε κουκλα...οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι..φυσιολογικα ειναι ολα αυτα...και γω αν μεινω εγκυος θα κανω ακριβως τα ιδια με σενα...στανταρ.

Αχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φας,,,,

Όχι αν...

Όταν...

"cogito,ergo sum"

αχ εμπλεξα κι εγω.....χθες αποφασισα να κανω παντζουρια μπαλκονια κλπ.....τι το θελα...μου βγηκε ο πατος αναποδα...επλυνα και τα χαλακια της κρεβατοκαμαρας...ειπα να ξεκινησω σιγα σιγα και να αφησω μονο το τερας χαλι τελευταιο...καθοτι ας τα κανω τωρα που ειμαι ενταξιε γιατι αν γκαστρωθω τον επομενο μηνα τι θα κανω???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: μ αρεσει το σκεπτικο μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

εχω ακομα ενταξει:tongue::tongue::tongue: εντωμεταξυ δε ξερω γιατι αλλα αυτο το μηνα σαν να εκανα delete και ξεκινησα απο την αρχη τις προσπαθειες...ισως γιατι ειμαι σιγουρη μετα την σαλπι...οτι το συστημα λειτουργει οπως πρεπει. αρα οπως λεει και ο καρπουζος " δε μας φοβαμαι εγω....ειμαστε καλοκαιρινοι τυποι" :tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αχαχαχαχα...πολυ καλο το σχολιο του καρπουζου...αψογος.

Δικαιολογημενα εισαι αισιοδοξη πλεον...Ξεβουλωσες την σαλπιγγα κουκλα τωρα πλεον οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σας...εισαστε και αδηφαγοι στο σεχ, σιγουρα ειναι πολυ κοντα το μπεμπε.

Ξεβουλωσα τον και γω τον τραχηλο...Ξεμπουκουσαμε και οι δυο. Ολα ελευθερα για να περνανε τα στρατιωτακια. Αγχος γιοκ πλεον...Ουτε διοδια ουτε τιποτα...μια ευθεια εχουν να τρεξουν. Του χρονου τον χειμωνα θα χουμε γεννητουρια...Ξεκινααπο τωρα να πλεκεις τις κουβερτουλες του...

Eπανήλθα κ γω,,,,

Εσείς είχατε δουλειά κ γω έκανα εμετό:shock::shock:

Να έχω κάνει 5 σε όλη την εγκυμοσύνη?????

Μου έφερε ο σύζυγος έναν λουκουμά κ ο άτιμος με έφαγε,,,,

Το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να πάω από την αρχή στο μπάνιο κ τα μισά πήγαν στο πάτωμα κ τα άλλα μισά στον νιπτήρα,,,δεν πρόλαβα ούτε την λεκάνη:tongue::tongue:

Πω πω sorry βρε αγαπούλες,,τι σας λέω μεσημεριάτικα:oops::oops::oops:

Αααα μετά την σάλπι, έχω κάνει 3, πάντα έμενα έγκυος,,, ;);)

"cogito,ergo sum"

αχαχαχαχα...πολυ καλο το σχολιο του καρπουζου...αψογος.

Δικαιολογημενα εισαι αισιοδοξη πλεον...Ξεβουλωσες την σαλπιγγα κουκλα τωρα πλεον οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σας...εισαστε και αδηφαγοι στο σεχ, σιγουρα ειναι πολυ κοντα το μπεμπε.

Ξεβουλωσα τον και γω τον τραχηλο...Ξεμπουκουσαμε και οι δυο. Ολα ελευθερα για να περνανε τα στρατιωτακια. Αγχος γιοκ πλεον...Ουτε διοδια ουτε τιποτα...μια ευθεια εχουν να τρεξουν. Του χρονου τον χειμωνα θα χουμε γεννητουρια...Ξεκινααπο τωρα να πλεκεις τις κουβερτουλες του...

Αααχχχχ περασμένα μεγαλεία,,, διηγώντας τα να κλαις:(:(:(:(

Αααχχχχχχχχ τι μου θύμησες τώραααααααααα:-(:sad::-(

Αααχχχχ στο σπίτι του κρεμασμένου,,,,

Ωχ αχ και βαχ

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...