Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Τι επαθες παλι εφακη? Οτι και να ναι ευχομαι περαστικα και γρηγορη αναρρωση.

Εγω ταλαιπωρηθηκα πολυ με την σπερματεγχυση και πονεσα πολυ. Αρχικα συνειδητοποιησε η γιατρος οτι ο τραχηλος ειναι μεγαλος και οι βελονες που ειχε ηταν πιο μικρες αρα δεν φτανανε στις σαλπιγγες...τεσπα με τα πολλα βρηκανε μεγαλες βελονες και μολις παει να περασει την βελονα για να ριξει το σπερμα διπλα στις σαλπιγγες συνειδητοποει οτι ο τραχηλος ειναι κλειστος...Μου κανε διανοιξη, πονεσα αρκετα. Παει τελειωσε και αυτο.Δεν ξερω τι αποτελεσματα θα εχει η σπερματεγχυση αλλα μια διαδικασια που κραταει 3 λεπτα και γινεται μονο με τον γυναικολογο σε μενα κρατησε 40 λεπτα και ειχε ερθει και δευτερος γιατρος να βοηθησει την κατασταση συν 2 μαιες μεσα.

ευχαριστω πολυ!!!μακαρι να πιασετε το μωρακι και να αξιζε την ταλαιπωρια που περασες!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου:D:D:D

εφακη περαστικα βρε...παλι εσενα βρηκε η γριπη???:tongue::tongue::tongue:

κουνελακι τι να πω για σενα....σε παει πολυ και η σπερμετεγχυση!!!!!:tongue::tongue:

εννοειται καλα αποτελεσματα να χεις!!

εμενα η ρουφιανα ηρθε ως συνηθως βεβαιως βεβαιως....σιγα μη με ξεχναγε:tongue::tongue: παιδι μου δε φευγει μακρια μου...θα της εχω κανει καλη εντυπωση φαινεται...δεν εξηγειται αλλιως

καλημερααααααααα

αυτη η ιωση με κρατα καλα και δεν με αφηνει!!!!μην χασει η ρουφιανα παλι ηρθε:twisted::twisted:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καρπουζακι δεν πειραζει...ειμαστε βετερανοι πλεον, δεν μασαμε ... Ξανα μανα με τα μουτρα...Που θα παει, θα ερθει.

Ρε εφακη ποσο καιρο σε ταλαιπωρει αυτη η ιωση?

Ο τραχηλος ηταν κλειστος που σημαινει οτι το σπερμα δεν περναγε μεσα...Επισης γι αυτο ειχα μειωμενη ροη μετα την δευτερη αποξεση. Αρχες Οκτωβριου ειχα κανει ΠΑΠ και δεν ειχε δει κατι τετοιο άρα ή εγινε μετα ή πριν και απλα δεν το ειχε δει. Οπως και να χει μου εξηγησε οτι συμβαινει συχνα και οτι φαινεται μονο με επεμβασεις σπερματεγχυση ή υστεροσκοπηση ή σαλπιογγιογραφια κτλ και οχι με απλους υπερηχους. Ειμαι πλεον λιγο σκεπτικη απεναντι στον γιατρο και δεν ξερω τι θα κανω...

Καρπουζακι δεν πειραζει...ειμαστε βετερανοι πλεον, δεν μασαμε ... Ξανα μανα με τα μουτρα...Που θα παει, θα ερθει.

Ο τραχηλος ηταν κλειστος που σημαινει οτι το σπερμα δεν περναγε μεσα...Επισης γι αυτο ειχα μειωμενη ροη μετα την δευτερη αποξεση. Αρχες Οκτωβριου ειχα κανει ΠΑΠ και δεν ειχε δει κατι τετοιο άρα ή εγινε μετα ή πριν και απλα δεν το ειχε δει. Οπως και να χει μου εξηγησε οτι συμβαινει συχνα και οτι φαινεται μονο με επεμβασεις σπερματεγχυση ή υστεροσκοπηση ή σαλπιογγιογραφια κτλ και οχι με απλους υπερηχους. Ειμαι πλεον λιγο σκεπτικη απεναντι στον γιατρο και δεν ξερω τι θα κανω...

απο την παρασκευη ειμαι ετσι:(

ευτυχως που βρηκατε το προβλημα και θα το λυσετε τωρα και μην σκεφτεσε αρνητικα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πρωτη φορα ακουω να ειναι κλειστος ο τραχηλος και γι αυτο ειχες μειωμενη ροη και δε περναγε και το σπερμα... τοσο κλειστος τραχηλος που εμποδιζει το σπερμα να περναει???? και συγνωμη κιολας (πως να το πω) οταν κανεις κουνελιες με το κουνελω.....αν ηταν τοσο κλειστος δε θα χες προβλημα πονου??? επισης στο ΠΑΠ δεν φαινεται??? αφου περνουν δειγμα τραχηλου για την εξεταση

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Καρπουζακι μπηκα στο ιντερνετ και τα διαβασα...γινεται συχνα υστερα απο επεμβασεις χειρουργικες (πχ. εγω εχω κανει 2 αποξεσεις) ή απο καποια μολυνση ή ακομα μπορει να ειναι και καρκινος που το προκαλει. Το ΠΑΠ -απο οσο καταλαβει -παίρνει δειγματα απο τον τραχηλο. Το αν εχει κλεισει ο τραχηλος λογικα φαινεται με τις επεμβασεις οπου τον διαπερνουν για να φτασουν στην μητρα ή στις σαλπιγγες κτλ. Εξου και εγω που εκανα σπερματεγχυση (επρεπε η βελονα με το σπερμα να φτασει κοντα στις σαλπιγγες και δεν περνουσε...Εκει αρχισε το σκαψιμο και ειδε οτι ο τραχηλος ειχε κλεισει. Εξου και δεν εμενα εγκυος διοτι το σπερμα εβρισκε ''τοιχο'' και δεν εφτανε στις σαλπιγγες.

Εγω τωρα ανυσηχω για το τι μπορει να το προκαλεσε αυτο. Με ζωνουν τα φιδια παλι.Θα περιμενω 11 μερες ακομη μεχρι το τεστ και μαλλον θα παω να παρω και μια δευτερη γνωμη, για να δω τι γινεται.

Καρπουζακι μπηκα στο ιντερνετ και τα διαβασα...γινεται συχνα υστερα απο επεμβασεις χειρουργικες (πχ. εγω εχω κανει 2 αποξεσεις) ή απο καποια μολυνση ή ακομα μπορει να ειναι και καρκινος που το προκαλει. Το ΠΑΠ -απο οσο καταλαβει -παίρνει δειγματα απο τον τραχηλο. Το αν εχει κλεισει ο τραχηλος λογικα φαινεται με τις επεμβασεις οπου τον διαπερνουν για να φτασουν στην μητρα ή στις σαλπιγγες κτλ. Εξου και εγω που εκανα σπερματεγχυση (επρεπε η βελονα με το σπερμα να φτασει κοντα στις σαλπιγγες και δεν περνουσε...Εκει αρχισε το σκαψιμο και ειδε οτι ο τραχηλος ειχε κλεισει. Εξου και δεν εμενα εγκυος διοτι το σπερμα εβρισκε ''τοιχο'' και δεν εφτανε στις σαλπιγγες.

Εγω τωρα ανυσηχω για το τι μπορει να το προκαλεσε αυτο. Με ζωνουν τα φιδια παλι.Θα περιμενω 11 μερες ακομη μεχρι το τεστ και μαλλον θα παω να παρω και μια δευτερη γνωμη, για να δω τι γινεται.

αρα εχουμε δυο θετικα στοιχεια....καταρχας για αυτο δεν εμενες εγκυος τοσο καιρο.....γιατι αν το σπερμα δε προχωρουσε αρα βρηκαμε μιαπιθανη αιτια.....καταδευτερον αφου το λυσατε αυτο υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες εγκυμοσυνης πλεον.

καλα το γιατι εκλεισε μπορει να ειναι πολλα πραγματα....κι εμενα η σαλπιγγα που ειχε κλεισει ηταν απο μικροβιο τελικα και με αντιβιωση πολεμησαμε τον ιο και ανοιξε παλι......εσυ δεν εχεις κανει ποτε μια σαλπιγγογραφια ρε παιδι μου???? θα το βλεπες εδω και καιρο αν ειχες κανει για το τραχηλο οποτε θα το λυνατε πιο νωρις

211442lg20recj1j.gif

Καλημερούδια γλυκούλες μου

Εφάκη περαστικά,,, ίωση της Άνοιξης μάλλον είναι ε?

Καρπουζάκι σε επισκέφτηκε η ρουφιάνα δεν άντεξε,,, ψηλά το καρπουζοκεφάλι κ βουρ για τον άλλο μήνα,,,

Στο μεταξύ σκέφτηκα ότι το πιο σωστό είναι όταν θα γεννάω ΄ταυτόχρονα να γίνει ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο καφέ,,,, Κι όταν θα γεννάει το κοτοπουλάκι επίσης να ανακοινωθεί μια εγκυμοσύνη:D:D:D:D:D

Κουνελάκι τι ευχάριστα διάβασα,,,, καλή επιτυχία στην σπερματέγχυση!!!!

Ο τράχηλος να ανοίξει παρακαλώ σύντομα γιατί εμποδίζει τα στρατιωτάκια σας να ανταπεξέλθουν κ να κερδίσουν τη μάχη!!!!! Μην αγχώνεσαι,, ότι το βρήκατε είναι πολύ θετικό κοριτσάκι μου;)

"cogito,ergo sum"

Καρπουζακι της ειχα πει να κανουμε σαλπιγγειογραφεια και υστεροσκοπηση και ηταν αρνητικη. Μου ειχε πει τοτε οτι απο την στιγμη που εμεινα εγκυος δυο φορες σημαινει οτι οι σαλπιγγες ειναι ανοιχτες. Επισης μου ειχε πει οτι οι σαλπιγγες κλεινουν απο διαφορα μικροβια και αυτα -αν θυμαμαι καλα (διοτι περασε καιρος απο τοτε) - φαινονται με την καλλιεργεια κολπικου υγρου (δεν παιρνω κοριτσια ορκο) . Π.χ. καποια σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα ή καποια αλλα μικροβια...Και επειδη εγω ειχα κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου και δεν βρεθηκε καποιο μικροβιο θεωρουσε απιθανο να εχω θεμα με τις σαλπιγγες. Ο τραχηλος λογικα εκλεισε μετα την δευτερη αποξεση.Ποιος ο λογος ? Ουτε που ξερω. Απλα διαβασα οτι μπορει να οφειλεται και σε καρκινο και τα χω παιξει...Θα μιλησω με το γιατρο να δω τι θα μου πει .

Διαφημίσεις

Καρπουζάκι σε επισκέφτηκε η ρουφιάνα δεν άντεξε,,, ψηλά το καρπουζοκεφάλι κ βουρ για τον άλλο μήνα,,,

Στο μεταξύ σκέφτηκα ότι το πιο σωστό είναι όταν θα γεννάω ΄ταυτόχρονα να γίνει ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο καφέ,,,, Κι όταν θα γεννάει το κοτοπουλάκι επίσης να ανακοινωθεί μια εγκυμοσύνη:D:D:D:D:D

Ο τράχηλος να ανοίξει παρακαλώ σύντομα γιατί εμποδίζει τα στρατιωτάκια σας να ανταπεξέλθουν κ να κερδίσουν τη μάχη!!!!! Μην αγχώνεσαι,, ότι το βρήκατε είναι πολύ θετικό κοριτσάκι μου;)

καλημερα βανιλακι μου.....τι κανεις μικρουλα με τη μικρουλα??? (2 σε 1):tongue::tongue: ας γκαστρωθουμε εμεις κι ας ειναι σε αλλα χρονικα πλαισια δε πειραζει;)

211442lg20recj1j.gif

Καλωστες μου...τι κανετε καλες μου κυριες ? Εισαστε καλα και οι δυο? Ποτε σου εχει δωσει ΠΗΤ ?

Καρπουζακι της ειχα πει να κανουμε σαλπιγγειογραφεια και υστεροσκοπηση και ηταν αρνητικη. Μου ειχε πει τοτε οτι απο την στιγμη που εμεινα εγκυος δυο φορες σημαινει οτι οι σαλπιγγες ειναι ανοιχτες. Επισης μου ειχε πει οτι οι σαλπιγγες κλεινουν απο διαφορα μικροβια και αυτα -αν θυμαμαι καλα (διοτι περασε καιρος απο τοτε) - φαινονται με την καλλιεργεια κολπικου υγρου (δεν παιρνω κοριτσια ορκο) . Π.χ. καποια σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα ή καποια αλλα μικροβια...Και επειδη εγω ειχα κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου και δεν βρεθηκε καποιο μικροβιο θεωρουσε απιθανο να εχω θεμα με τις σαλπιγγες. Ο τραχηλος λογικα εκλεισε μετα την δευτερη αποξεση.Ποιος ο λογος ? Ουτε που ξερω. Απλα διαβασα οτι μπορει να οφειλεται και σε καρκινο και τα χω παιξει...Θα μιλησω με το γιατρο να δω τι θα μου πει .

λοιπον εχω μεινει εγκυος 3 φορες και ομως η μια ηταν κλειστη....(ετσι ελεγα κι εγω...τι να την κανω την σαλπι αφου μενω εγκυος) εχω κανει εξεταση για μικροβια και ιους και μαλιστα με αιμα περιοδου που ειναι οτι πιο σιγουρο (και δεν ειχα τιποτα) κι ομως παρ ολα αυτα υπηρξε καποιο μικροβιο που μου κανε τη ζημια...τελοσπαντων γιατρος σου ειναι της εχεις εμπιστοσυνη....απλα εγω σου λεω τι συνεβη στη δικη μου περιπτωση..

211442lg20recj1j.gif

οταν ειδα οτι η μια σαλπιγγα ηταν κλειστη κλπ κλπ πηρα αλλες 2 γνωμες σχετικα με το τι πρεπει να κανω...οι αλλοι 2 αμεσως μου συνεστησαν λαπαραοσκοπηση γιατι οπως μου ειπαν και οι 2 "ετσι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις" ο δικος μου επεμενε να παρω αντιβιωση για ενα μηνα και εγω και ο καρπουζος μου και να ξανακανω αλλη μια σαλπι.....μαντεψε ποιος απο τους 3 ειχε δικιο, και ποιος με ειδε σαν ανθρωπο και οχι σαν πορτοφολι

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...