Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εντωμεταξυ μετα την χθεσινη μας συναντηση ( ασχετο αλλα το μπιφτεκι που ειναι?) και βλεποντας τη φωτο που εχεις του μωρου....διαπιστωνω οτι αυτο το μωρο σου μοιαζει...δεν ξερω το συζυγο αλλα αν το μωρο που θα κανεις θα μοιαζει σε σενα τοτε εχεις ηδη φωτογραφια του:D:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντωμεταξυ μετα την χθεσινη μας συναντηση ( ασχετο αλλα το μπιφτεκι που ειναι?) και βλεποντας τη φωτο που εχεις του μωρου....διαπιστωνω οτι αυτο το μωρο σου μοιαζει...δεν ξερω το συζυγο αλλα αν το μωρο που θα κανεις θα μοιαζει σε σενα τοτε εχεις ηδη φωτογραφια του:D:D

:lol::lol::lol::lol:

ΚΑλα αν το μωρο μου ειναι σαν της φωτογραφίας θα χ@στω απο την χαρά μου...αφου ειμαι ερωτευμένη με αυτο το γλυκούλι μου....

Πες μου τι πιστευεις ότι ειναι αγοράκι ή κοριτσακι γιατι με έχουν μπερδέψει

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΑλα αν το μωρο μου ειναι σαν της φωτογραφίας θα χ@στω απο την χαρά μου...αφου ειμαι ερωτευμένη με αυτο το γλυκούλι μου....

Πες μου τι πιστευεις ότι ειναι αγοράκι ή κοριτσακι γιατι με έχουν μπερδέψει

εγω ετσι οπως το βλεπω μου κανει για κοριτσακι...εχει μεγαλες βλεφαριδες και ετσι οπως γελαει μου κανει για κοριτσακι...:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

εγω ετσι οπως το βλεπω μου κανει για κοριτσακι...εχει μεγαλες βλεφαριδες και ετσι οπως γελαει μου κανει για κοριτσακι...:rolleyes:

Και το κρισάκι το ίδιο μου είχε πει..εγω όταν το είχα βάλει νόμιζα ότι ήταν αγοράκι...τελικα ενα πρόβλημα το έχω..πλακα πλακα...

τεσπα ας ειναι ετσι το μωρακι μου και τι στον κοσμο..ας ειναι ότι ειναι ειτε αγοράκι έιτε κοριτσάκι λιγο με νοιάζει.....

Οσο για το μπιφτεκάκι ξέρεις σκοτώνεται στη δουλεια..είναι παλι ξάπλα σκεπασμένη με τι κουβέρτες..χιχιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Και το κρισάκι το ίδιο μου είχε πει..εγω όταν το είχα βάλει νόμιζα ότι ήταν αγοράκι...τελικα ενα πρόβλημα το έχω..πλακα πλακα...

τεσπα ας ειναι ετσι το μωρακι μου και τι στον κοσμο..ας ειναι ότι ειναι ειτε αγοράκι έιτε κοριτσάκι λιγο με νοιάζει.....

Οσο για το μπιφτεκάκι ξέρεις σκοτώνεται στη δουλεια..είναι παλι ξάπλα σκεπασμένη με τι κουβέρτες..χιχιχιχι

δε ξερω για κοριτσακι μου μοιαζει εμενα....το δικο μου τι να ναι αραγε???:rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

..αυτο σκεφτηκα κι εγω για το μπιφτεκι...:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Το δικο σου μου είναι πάλι δυσκολο να δω αν σου μοιαζει..έχει πέσει βλέπεις με τα μουτρα στο καρπούζι...αχόρταγο βρε παιδί μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δε ξερω για κοριτσακι μου μοιαζει εμενα....το δικο μου τι να ναι αραγε???:rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

..αυτο σκεφτηκα κι εγω για το μπιφτεκι...:mrgreen:

Το δικο σου αγοράκι είναι ..φοράει και πλε..και ειναι και αχορταγο όπως προείπα...καθόλου σικ για μια κιουρία:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δεν ξέρω αν το παρατήρησες..άλλα όπως λέγαμε και χτες έχουμε μπει τον ίδιο καιρό με 10 μέρες διαφορες..και κοιτα τι βλέπω...έχω γράψει τα διπλασια και παραπάνω μηνύματα απο σένα...βρε τι σου κανουν 10 μέρες:rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Το δικο σου αγοράκι είναι ..φοράει και πλε..και ειναι και αχορταγο όπως προείπα...καθόλου σικ για μια κιουρία:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι καλε αγορακι ειναι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: εγω γιατι σωνει και καλα πιστευω οτι το παιδι που θα κανω (γιατι θα κανω αυτο ειναι βεβαιο;)) θα ναι κοριτσι δε μπορω να καταλαβω....μ εχει επηρεασει το κολπο με το σταυρο...2 κοριτσια εβγαλε...

211442lg20recj1j.gif

Δεν ξέρω αν το παρατήρησες..άλλα όπως λέγαμε και χτες έχουμε μπει τον ίδιο καιρό με 10 μέρες διαφορες..και κοιτα τι βλέπω...έχω γράψει τα διπλασια και παραπάνω μηνύματα απο σένα...βρε τι σου κανουν 10 μέρες:rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οχι μικρο μου κανεις λαθος.....εγω για 3 μηνες μετα την αποβολη δεν εμπαινα καθολου και δεν εγραφα τιποτα...η διαφορα δεν ειναι 10 μερες μονο...ειναι μηνες ολοκληροι:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ναι καλε αγορακι ειναι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: εγω γιατι σωνει και καλα πιστευω οτι το παιδι που θα κανω (γιατι θα κανω αυτο ειναι βεβαιο;)) θα ναι κοριτσι δε μπορω να καταλαβω....μ εχει επηρεασει το κολπο με το σταυρο...2 κοριτσια εβγαλε...

Το ειχα κανει και εγω αυτο με το σταυρό αλλα δεν θυμάμαι τι είχε βγαλει...νομιζω μου είχε βγάλει 3 παιδια.

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Το ειχα κανει και εγω αυτο με το σταυρό αλλα δεν θυμάμαι τι είχε βγαλει...νομιζω μου είχε βγάλει 3 παιδια.

και εδω ερχομαστε σ αυτο που λεγαμε χθες...το μπιφτεκι με την κλΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ θα κανει ενα παιδι και εσυ διδυμα:lol::lol::lol::lol: κι ενα ετσι στο ασχετο μετα:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

και εδω ερχομαστε σ αυτο που λεγαμε χθες...το μπιφτεκι με την κλΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ θα κανει ενα παιδι και εσυ διδυμα:lol::lol::lol::lol: κι ενα ετσι στο ασχετο μετα:mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ξαναρθαααααααα...

αυτο με το σταυρο μου το εχουν κανει και εμενα...ειχε βγει ανα κοριτσακι και ενα αγορακι.

ειχα μια αποβολη που δεν προλαβαμε να δουμε τι ειναι,και μια παλλινδρομη στην οπια ειχα αγορακι

και ακουστε το θεϊκο που μου ειπε η πεθερα μου μετα την παλλινδρομη: το πρωτο ηταν σιγουρα κοριτσακι και να το δευτερο που σου εβγαζε ηταν το αγορακι σου...Κοινως μου ειπε οτι δεν θα κανω παιδια. Το αφησα ασχολιαστο τοτε βεβαια...απλα ηταν κατι το οποιο με πληγωσε.

Ξαναρθαααααααα...

αυτο με το σταυρο μου το εχουν κανει και εμενα...ειχε βγει ανα κοριτσακι και ενα αγορακι.

ειχα μια αποβολη που δεν προλαβαμε να δουμε τι ειναι,και μια παλλινδρομη στην οπια ειχα αγορακι

και ακουστε το θεϊκο που μου ειπε η πεθερα μου μετα την παλλινδρομη: το πρωτο ηταν σιγουρα κοριτσακι και να το δευτερο που σου εβγαζε ηταν το αγορακι σου...Κοινως μου ειπε οτι δεν θα κανω παιδια. Το αφησα ασχολιαστο τοτε βεβαια...απλα ηταν κατι το οποιο με πληγωσε.

αααααα...ωραία..αν ειναι ετσι και τα δικα μου τα 3 ειναι αυτα που έχασα?:(:(:(:(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...