Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλος το καρπουζακι!!!τι μου κανεις???που χαθηκατε και με αφησατε μονη και ερημη:shock:

αχ σ αφησα μονη μικρη μου εφουλα.....αλλα τωρα επανηλθααααα:D:D:D τι κανεις??? ολα καλα??? το αγορακι σου καλα???

Χρονια πολλά εφακη και καρπουζακι...

Τι κανετε????????????? Ποσο καιρο εχω να σας δωωωωωωω....εεεε?????

κουνελακιιιιιιιιι μουυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ειχα μια αποχη αυτο το καιρο για να επανελθω στρογγυλο και ζουμερο......

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ σ αφησα μονη μικρη μου εφουλα.....αλλα τωρα επανηλθααααα:D:D:D τι κανεις??? ολα καλα??? το αγορακι σου καλα???

καλα ειμαι καρπουζακι μου!!!και το παιδακι μου καλα ειναι μεγαλωνει!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καρπουζακι και εγω αποχη ειχα...επανηλθαμε συγχρονως μικρο και ζουμερο καρπουζακι. Εγω πλεον ειμαι πολυ χαλαρη (δεν την παλευα σχεδον καθολου ). Με τις εξετασεις σου ολα καλα? Ειχα διαβασει καποια νεα σου στο φατσοβιβλιο αλλα εκει μεσα τα μισα τα χανω.

εφακη εσυ σε τι φαση εισαι? Ολα καλα? Στο φατσοβιβλιο δεν εισαι?

Διαφημίσεις

καρπουζακι και εγω αποχη ειχα...επανηλθαμε συγχρονως μικρο και ζουμερο καρπουζακι. Εγω πλεον ειμαι πολυ χαλαρη (δεν την παλευα σχεδον καθολου ). Με τις εξετασεις σου ολα καλα? Ειχα διαβασει καποια νεα σου στο φατσοβιβλιο αλλα εκει μεσα τα μισα τα χανω.

εφακη εσυ σε τι φαση εισαι? Ολα καλα? Στο φατσοβιβλιο δεν εισαι?

καλα ειμαι ,στην ιδια ακριβως φαση που με αφησατε τιποτα δεν αλλαξε!!!δεν σας εχω φιλες στο φατσοβιβλιο για αυτο εχασα τα ιχνη σας:-(:-(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα ειμαι ,στην ιδια ακριβως φαση που με αφησατε τιποτα δεν αλλαξε!!!δεν σας εχω φιλες στο φατσοβιβλιο για αυτο εχασα τα ιχνη σας:-(:-(

και γιατι δεν μας εχεις φιλες στο φατσοβιβλιο??? εεεεε??

θα σου στειλω μηνυμα με το νικ νεημ εκει....οκ?

Διαφημίσεις

λοιπον οι εξετασεις μου βγηκαν μια χαρα τελικα.....εχω 2 σαλπιγγες και απ ολα.....τωρα ειμαστε στη γνωστη φαση των βιασμων κλπκλπ......χαλαρα ομως:D:D:D

με το καλο...και σωστα λες: χαλαρααααααααα

με το καλο...και σωστα λες: χαλαρααααααααα

ε μα κουνελακι μου δε γινοταν αλλο αυτη η κατασταση....συν την κατραπακια που εφαγα ξαφνικα με την σαλπιγγα και τα λοιπα.....αλλα ενταξει τωρα ειμαστε μια χαρα...:tongue::tongue::tongue: το ιδιο επιθυμουμε και δια εσας:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

και εμεισ καρτπουζακι, μια χαρα ειμαστε...χαλαρααααααα.

ενα θεμα εχει ο κουνελος με τα παλικαρια του, ειναι κουρασμενα και δεν κινουνται οπως πρεπει. Θα μας παει σε σπερματεγχυση αυτο το μηνα και βλεπουμε...θα κανουμε 2-3 και αν δεν πετυχουν θα παμε σε εξωσωματικη να τελειωνει το θεμα. απλα εχω χαλαρωσει ως εκει που δεν παιρνει (ουτε ποιες ειναι οι γονιμες μου δεν ξερω -απλα γραφω σε ενα σημειωματαριο την πρωτη ημερα γιατι με ρωταει η γιατρος ποτε ειχα περιοδο και δεν θυμαμαι).

και εμεισ καρτπουζακι, μια χαρα ειμαστε...χαλαρααααααα.

ενα θεμα εχει ο κουνελος με τα παλικαρια του, ειναι κουρασμενα και δεν κινουνται οπως πρεπει. Θα μας παει σε σπερματεγχυση αυτο το μηνα και βλεπουμε...θα κανουμε 2-3 και αν δεν πετυχουν θα παμε σε εξωσωματικη να τελειωνει το θεμα. απλα εχω χαλαρωσει ως εκει που δεν παιρνει (ουτε ποιες ειναι οι γονιμες μου δεν ξερω -απλα γραφω σε ενα σημειωματαριο την πρωτη ημερα γιατι με ρωταει η γιατρος ποτε ειχα περιοδο και δεν θυμαμαι).

ααααα...πραγματικα χαλαρωσατε πολυ εσεις!!:shock::shock: καλα κανετε....ενταξει εγω δεν εχω φτασει σε τετοια επιπεδα χαλαροτητας:tongue::tongue::tongue::tongue: αλλα ειμαι σε καλο δρομο νομιζω.....

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...