Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

1106352vr7oqchjb0.gif

Καλημερα ομορφιες μου.....καλο μηνα...με καλα και ευχαριστα νέα γεμάτος...

αντε ρε κοριτσουδια μου ..για μαζευτητε να λεμε καμια κουβέντα...Pleaseeeeeeeeeeeee

Βανιλακι μου...τι κανει η κοράκλα μας???? εκανες καμπύλη η οχι ακόμα???

Να γραφω και εγω σε μπλε:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bρε γαϊδάρες δεν ντρέπεστε?????:mad::mad:

Δύο εγκυούλες σας παρακαλάνε-ικετεύουν να γυρίσετε στο καφέ μας κι εσείς τίποτα????

Τώρα που εγώ κ το κοτοπουλάκι μπαίνουμε στην τελική ευθεία και σας χρειαζόμαστε,, τώρα μας εγκαταλείψατε???? τώρα που σας έχουμε ανάγκη????

Ααααχχχχ παλιοκόριτσα,,,,,

Μέσα από την καρδιά μου σας "εύχομαι" να πάθετε το ίδιο,,,, πολύ πολύ σύντομα βρε σκατούλες να μείνετε έγκυες κ να θέλετε αγάπη κ συμπαράσταση και στο post μας να μην κυκλοφορεί ούτε κουνούπι:tongue:,,,,

Θα σας αρέσει?????

ΑΑαααααααααχχχχχχχχ τα έγραψα κ ξεθύμανα:D

Κοτοπουλάκι μου γλυκό να γράφεις στα μπλε, με αρέσει..

Είμαστε καλά,,, κάπου κάπου η μπέμπα μας κάνει χουνέρια αλλά όλα καλά,,

Καμπύλη έπρεπε να κάνω εδώ κ 2 βδομάδες,,,, θα κάνω την Δευτέρα αλλά την μικρή,,2 τσιμπηματάκια ,,,

Γράψε μου τα νέα σου

Αν πετύχεις καμμιά σουσουράδα να την αγνοήσεις!!!!!!Θέλουν τιμωρία τα παλιοκόριτσα!!!:tongue:

"cogito,ergo sum"

τσα ηρθα και εγω που ειστε βρε????? βανιλλάκι μου γλυκο τι κανεις?????

γεωργια ουουουουουου

υγ. δεν εχω διδυμα μην μπερδευτειτε για εσας το εγραψα ετσι!!!χιχιχιχ

Μπα μπα μπα,,,,

πως και μας θυμηθήκατε????

Έχω θυμώσει πολύ πολύ μαζί σας...

Αν και συμβούλευσα το κοτοπουλάκι να σας τιμωρήσουμε,,όμως δεν μου κάνει καρδιά,,,

Τι κάνεις βρε αγαπούλα??? Γράψε τα νέα σου??? Οι άλλες είναι καλά??? Ακόμα σε αυτό το διαβολοβιβλίο:tongue: συναντιέστε????

"cogito,ergo sum"

Μπα μπα μπα,,,,

πως και μας θυμηθήκατε????

Έχω θυμώσει πολύ πολύ μαζί σας...

Αν και συμβούλευσα το κοτοπουλάκι να σας τιμωρήσουμε,,όμως δεν μου κάνει καρδιά,,,

Τι κάνεις βρε αγαπούλα??? Γράψε τα νέα σου??? Οι άλλες είναι καλά??? Ακόμα σε αυτό το διαβολοβιβλίο:tongue: συναντιέστε????

τσααααααααα

τι κανει η φιλεναδιτσα μου η γλυκεια η γλυκομιλητη η εγκυουλα με το κοριτσακι που θα βγει και θα δει την πιο γλυκεια μητερουλα του κοσμου να την κοιταει και να λιωνει (σλουρπ σλουρπ) χιχιχιχ

ελα και εσυ σε αυτο το παλιοβιβλιο και μην βαζεις ουτε στοιχεια αληθινα ουτε ονομα ελα σαν βανιλακι οπως και η βενους αντε ντε!!!

εγω ειμαι καλα η προλακτινη μου δεν ειναι!!! ειχα 7 μερες καθυστερηση και τελικα εκανα εξεταση και εχει φτασει στο 34,2 αρχισα χαπι και κανω και παρακολουθηση οωρρηξιας. θα ξαναπαω την τριτη να με δει μεχρι τωρα μου ειπε ολα οκ!! θα δειξει τι να πω???αυτον τον μηνα δεν νομιζω να γινει τιποτα αλλα τουλαχιστον να πεσει η τιμη της γιατι εμποδιζει στο να γινεται καλη οωρρηξια . κατα τα αλλα καλα! αρχισα γυμναστηριο βολτιτσες κτλ και θα αρχισω και συντομα τα μπανια εαν φτιαξει και ο καιρος! εσυ πες μας τι κανεις ?σε ταλαιπωρει η μπεμπα σου????

Διαφημίσεις

Και πάνω που ετοιμαζόμουν να βγω παλιοσκατούλα...

1) Η προλακτίνη είναι σαν το ασανσέρ,, ανεβοκατεβαίνει,,, μπορεί όταν την μέτρησες να ήσουν αγχωμένη

Άλλά αφού την ρυθμίζεις όλα οΚ

2)Είσαι μια μαλαγανίτσα εσύ;);)

3) Τώρα που σε βρήκα λύσε μου την απορία μου,,, αφού μαζεύεστε όλες στο χαζοβιβλίο γιατί δεν έρχεστε εδώ??? ποια είναι η διαφορά εκεί??? αλήθεια θέλω να μάθω!!! Η επικοινωνία είναι πιο εύκολη??? Μπορείτε δηλαδή ταυτόχρονα να μιλάτε όλες???? γιατί εκεί κι όχι εδώ???

4) Το θέμα μου δεν είναι τα στοιχεία για το χαζοβιβλίο αλλά αρνούμαι πεισματικά να συμμετέχω σε όργανο του διαβόλου:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

ηρθα και εγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανουν τα κοριτσια μου????????????

βανιλακι μου εγω εχω αλλο προβλημα , οταν μπαινω μεσα δεν βρισκω καμια για αυτο και μπαινω στο fb γιατι εκει ολο και καποια κοκονιτσα θα βρω να τα πουμε , οπως βλεπεις ειμαι μεταμεσονυκτιος τυπος!!!!και εγω δεν εχω τα αληθινα μου στοιχεια , και τους μονους φιλους που εχω ειναι μονο τα κοριτσια απο εδω σαν και εσενα ημουν και εγω δεν μου αρεζε καθολου αλλα για επικοινωνια ειναι σουπερ!!!!

διαβαζω τα ομορφα νεα σου και ειμαι πολυ χαρουμενη , βλεπω και το τικερακι σου και δεν το πιστευω οτι περασε τοσο γρηγορα ο καιρος!!!!!!!!αρχισες να ψωνιζεις πραγματακια για την μπουμπου????για δωματιο ειδες???

εχω και εγω να σου πω κατι , ειπα να μην το ξαναπω αλλα τα περισσοτερα κοριτσακια το ξερουν , ημουν εγκυος τον φεβρουαριο αλλα δυστυχως κρατησε πολυ πολυ λιγο , βιοχημικη εγκυμοσυνη, εκανα ενα μηνα να συνελθω αλλα δοξα το θεο τωρα ειμαι καλα και επανηλθα στα φυσιολογικα μου, το σκεφτομαι που και που δεν θα πω ψεματα αλλα τωρα εχω πεισμωσει περισσοτερο και θα τα καταφερουμε πολυ γρηγορα και την επομενη φορα θα πανε ολα καλα.

εσυ σταματησες την δουλεια?

αντε αυριο που εχω δουλιτσες το πρωι και υπαρχει μια περιπτωση να ξυπνησω νωρις θα μπω και θα σας περιμενω να τα πουμε!!!!!!!!!!!!!

φιλακια αγαπες μου!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

οπως βλεπετε ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου , ξυπνησα και ηρθα για να μην λενε μερικες μερικες ,ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε ,οτι ασχολουμαστε μονο με το χαζοβιβλιο χαχαχαχα...

αααααααα το ξεχασα σημερα ειναι σαββατο και εσεις το σκ δεν μπαινετε , κριμα , απο δευτερα τωρα!

καλα να περνατε οοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθα και εγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανουν τα κοριτσια μου????????????

βανιλακι μου εγω εχω αλλο προβλημα , οταν μπαινω μεσα δεν βρισκω καμια για αυτο και μπαινω στο fb γιατι εκει ολο και καποια κοκονιτσα θα βρω να τα πουμε , οπως βλεπεις ειμαι μεταμεσονυκτιος τυπος!!!!και εγω δεν εχω τα αληθινα μου στοιχεια , και τους μονους φιλους που εχω ειναι μονο τα κοριτσια απο εδω σαν και εσενα ημουν και εγω δεν μου αρεζε καθολου αλλα για επικοινωνια ειναι σουπερ!!!!

διαβαζω τα ομορφα νεα σου και ειμαι πολυ χαρουμενη , βλεπω και το τικερακι σου και δεν το πιστευω οτι περασε τοσο γρηγορα ο καιρος!!!!!!!!αρχισες να ψωνιζεις πραγματακια για την μπουμπου????για δωματιο ειδες???

εχω και εγω να σου πω κατι , ειπα να μην το ξαναπω αλλα τα περισσοτερα κοριτσακια το ξερουν , ημουν εγκυος τον φεβρουαριο αλλα δυστυχως κρατησε πολυ πολυ λιγο , βιοχημικη εγκυμοσυνη, εκανα ενα μηνα να συνελθω αλλα δοξα το θεο τωρα ειμαι καλα και επανηλθα στα φυσιολογικα μου, το σκεφτομαι που και που δεν θα πω ψεματα αλλα τωρα εχω πεισμωσει περισσοτερο και θα τα καταφερουμε πολυ γρηγορα και την επομενη φορα θα πανε ολα καλα.

εσυ σταματησες την δουλεια?

αντε αυριο που εχω δουλιτσες το πρωι και υπαρχει μια περιπτωση να ξυπνησω νωρις θα μπω και θα σας περιμενω να τα πουμε!!!!!!!!!!!!!

φιλακια αγαπες μου!!!!!!!!!!!

Μαϊμουδάκι μου

ένα έχω να πω: μια φορά έγκυος πάντα έγκυος που λέει κι ένας γιατρός σε άλλο ιατρικό φόρουμ!!!!!!!!

Έτσι σε θέλω, με πείσμα και θέληση!!!

Σου στέλνω μια μεγάλη, μια τεράστια αγκαλίτσα κι ένα ζεστό φιλάκι από την μπεμπούλα μου,,,,,

Γρήγορα γρήγορα να μας κάνεις υποψήφιο γαμπρούλη;)

"cogito,ergo sum"

Μαϊμουδάκι μου

ένα έχω να πω: μια φορά έγκυος πάντα έγκυος που λέει κι ένας γιατρός σε άλλο ιατρικό φόρουμ!!!!!!!!

Έτσι σε θέλω, με πείσμα και θέληση!!!

Σου στέλνω μια μεγάλη, μια τεράστια αγκαλίτσα κι ένα ζεστό φιλάκι από την μπεμπούλα μου,,,,,

Γρήγορα γρήγορα να μας κάνεις υποψήφιο γαμπρούλη;)

αγαπουλα μου ηταν η πιο ομορφη αγκαλιτσα και το πιο γλυκο φιλακι που πηρα μεχρι τωραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας ευχαριστω πολυ μανα και κορη!!!!!!!!!!!!!!!;):D

λες να κανω τον γιο χαχαχαχα θα ειμαστε λιιιιιγο πιο μικροι απο εσας αλλα ειμαι σιγουρη πως μολις δουμε την μπεμπα σας θα πεσουμε ξεροι!!!!!!!!!:D

πολλα πολλα φιλακια και χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααα

μπήκα να σας πω ότι μου λείπετε:(:(:(

Μόνο το κοτοπουλάκι και το μαϊμουδάκι έρχονται πια απο' δω......

Να περνάτε όμορφααααααα

221653tuz78ikqzd.gif

Καλημερα βανιλλια μου!!!!τι κανεις ??πως πάει η κοιλίτσα ?μεγαλώνει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα άκαρδες...τι κάνετε εκει που εχετε κρυφτει???

Αντε να δω ποτε θα κανετε μπακ απ......τεσπα σας συγχωρω...χιχιχι

Βανιλάκι τι νέα...πως παει η κουκλα μας...???

Εγω καμπύλη θα κανω το Σαββατο και θα παω στο γιατρο για υπέρηχο την Μ.Δευτέρα......

Απο ψωνια τι κάνεις?? εγω ακομα δεν εχω παρει τίποτα...

Αφου ουτε το δωμάτιο δεν φτιαξαμε ακομα...λεμε μετα το Πασχα να το βαψουμε και μολις σταματησω με τη δουλεια γυρω στα μεσα Μαϊου να ξεκινησουμε τα ψωνια.. και τις παραγγελίες για κουνιες καροτσια κτλ...

Εσυ πηρες τίποτα??

Θελω να περασει το Πασχα να ζεστανει λιγο ο καιρος για να φωναξω και μια γυναίκα να μου ξεστρωσει και να μου κανει και γενικη...αυτα τα νέα μου...αφου δεν με ρωτάτε τα γραφω μόνη μου...χιχιχιχι

Σας αγαπω και μου λειψατε......

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα άκαρδες...τι κάνετε εκει που εχετε κρυφτει???

Αντε να δω ποτε θα κανετε μπακ απ......τεσπα σας συγχωρω...χιχιχι

Βανιλάκι τι νέα...πως παει η κουκλα μας...???

Εγω καμπύλη θα κανω το Σαββατο και θα παω στο γιατρο για υπέρηχο την Μ.Δευτέρα......

Απο ψωνια τι κάνεις?? εγω ακομα δεν εχω παρει τίποτα...

Αφου ουτε το δωμάτιο δεν φτιαξαμε ακομα...λεμε μετα το Πασχα να το βαψουμε και μολις σταματησω με τη δουλεια γυρω στα μεσα Μαϊου να ξεκινησουμε τα ψωνια.. και τις παραγγελίες για κουνιες καροτσια κτλ...

Εσυ πηρες τίποτα??

Θελω να περασει το Πασχα να ζεστανει λιγο ο καιρος για να φωναξω και μια γυναίκα να μου ξεστρωσει και να μου κανει και γενικη...αυτα τα νέα μου...αφου δεν με ρωτάτε τα γραφω μόνη μου...χιχιχιχι

Σας αγαπω και μου λειψατε......

ΑΧΧΧΧΧ τι θεικο μωρο Μπραντ Πητ ειναι τουτο???????:D:D

2011.png

Παει μου το κλεισατε το καφε.....δεν ειστε κοπελες εσεις ...φτου σας και ματα φτου σας...μη σας μασκάνω κιολας....:evil::evil::evil::evil::evil:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...