Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι ρε καρδια μου εισαι στα κατω σου???

γιατι κουραστηκα να προσπαθω και τιποτα να μην γινετε!!!

αυτο το μηνα που περασε εκανα παρακολουθηση ωρηξιας εβαλα και ενεσεις εκανα και τρια ωαρια τα εσπασε με πρεκνυλ και τιποτα δεν εγινε!!!ουφ ειμαι να σκασω:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφάκη- Νenos γιούπι σας πετυχαίνω επιτέλους,,,,

Αξιωθήκατε να αφήσετε το χαζοfacebook και να περάσετε κι από δω:tongue:

Εφάκη σε νιώθω 100%,,, κουράστηκες το καταλαβαίνω αλλά βρε καρδούλα μου σε παρακαλώ μπορείς λίγο-έστω κ λίγο να ξε-αγχωθείς?? Μπορείς να το αφήσεις για λίγο διάστημα στην τύχη του??? ΄Τσουπ θα ξετρυπώσει το μπεμπάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Εφάκη- Νenos γιούπι σας πετυχαίνω επιτέλους,,,,

Αξιωθήκατε να αφήσετε το χαζοfacebook και να περάσετε κι από δω:tongue:

Εφάκη σε νιώθω 100%,,, κουράστηκες το καταλαβαίνω αλλά βρε καρδούλα μου σε παρακαλώ μπορείς λίγο-έστω κ λίγο να ξε-αγχωθείς?? Μπορείς να το αφήσεις για λίγο διάστημα στην τύχη του??? ΄Τσουπ θα ξετρυπώσει το μπεμπάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

πως το κανεις αυτο,για πες???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πως το κανεις αυτο,για πες???

Λοιπόν για να μην παρεξηγηθώ,,θεωρώ ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ γυναίκα που προσπαθεί να κάνει μωράκι και δεν αγχώνεται, δεν έχει φόβους, φοβίες, άγχη, σκέψεις.....

Εξάλλου το ότι είμαστε σε ένα φόρουμ για υποψήφιες + για μανούλες αυτό τα λέει όλα,,,

Μιλώντας βάση της δικής μου εμπειρίας κυρίως,, όποτε ήμουν εγκυούλα(άσχετα της έκβασης της κάθε εγκυμοσύνης) ήταν σε περίοδο που ειλικρινά δεν το περίμενα!!!!!!!!!!!!!

Και τι εννοώ??? Επειδή κι εγώ έχω κλάψει-έχω χτυπηθεί στην κυριολεξία στα πατώματα-να ουρλιάζω και να αναρωτιέμαι γιατί και γιατί και πότε(τα γράφω κ συγκινούμαι),,,,,,,,,,, έφτανα κάποια στιγμή και έλεγα STOP!!!!

Μίλαγα στον εαυτό μου και έλεγα ως εδώ,,, ότι είναι να γίνει ας γίνει,,, και έβαζα το θέμα παιδί-γόνιμες-ωορηξία στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ασχολιόμουν με άλλα πράγματα,,,,

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή

Θέλω να ξέρεις πως σας νιώθω γιατί πριν λίγο καιρό ήμουν στη θέση σας και πιστέψτέ με σε λίγο καιρό θα έρθετε στην δική μου:D:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Λοιπόν για να μην παρεξηγηθώ,,θεωρώ ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ γυναίκα που προσπαθεί να κάνει μωράκι και δεν αγχώνεται, δεν έχει φόβους, φοβίες, άγχη, σκέψεις.....

Εξάλλου το ότι είμαστε σε ένα φόρουμ για υποψήφιες + για μανούλες αυτό τα λέει όλα,,,

Μιλώντας βάση της δικής μου εμπειρίας κυρίως,, όποτε ήμουν εγκυούλα(άσχετα της έκβασης της κάθε εγκυμοσύνης) ήταν σε περίοδο που ειλικρινά δεν το περίμενα!!!!!!!!!!!!!

Και τι εννοώ??? Επειδή κι εγώ έχω κλάψει-έχω χτυπηθεί στην κυριολεξία στα πατώματα-να ουρλιάζω και να αναρωτιέμαι γιατί και γιατί και πότε(τα γράφω κ συγκινούμαι),,,,,,,,,,, έφτανα κάποια στιγμή και έλεγα STOP!!!!

Μίλαγα στον εαυτό μου και έλεγα ως εδώ,,, ότι είναι να γίνει ας γίνει,,, και έβαζα το θέμα παιδί-γόνιμες-ωορηξία στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ασχολιόμουν με άλλα πράγματα,,,,

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή

Θέλω να ξέρεις πως σας νιώθω γιατί πριν λίγο καιρό ήμουν στη θέση σας και πιστέψτέ με σε λίγο καιρό θα έρθετε στην δική μου:D:D

Μακάρι βανίλια μου να τα καταφέρω το θέλω τόσο πολύ!!!!απλά κάθε μήνα λέω δεν θα το σκάφτομαι και τελικά δεν μπορώ να το αποφύγω καταλήγω πάλι να μετρώ και να περιμένω:-(:sad:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσουδια μου γλυκα..τι κανετε....

το εχετε κανει πραφ καλα λεει και το Βανιλάκι...αντε για μπειτε....

Βανιλακι μου...τι κανει το κοριτσακι μας..μεγαλωνει??? Ο δικος μου εφτασε τα 600 γραμμαρια..ολα καλα...χιχιχι και χτυπαει κατι μερες ακαταπαυστα...η μικρη κλωτσάει??

Εφάκι μου ..αγάπη μου..το ξερω ότι ειναι δυσκολο..εκει που εισαι ειμασταν..θα μου πεις οτι τωρα εισαι αλλου και το ξεχνας το τοτε...δεν ειναι ετσι..γιατι οπως λεει και το Βανιλάκι εχουμε περάσει πολλα και αυτα δεν ξεχνιουνται...

Λοιπον να σου πω την δικη μου νοοτροπία...εγω όλες τις φορες που εμεινα όχι οτι δεν ειχα αγχος..αυτο ελειπε..αλλα πηγαινα με τσαμοπουκα..ελεγα αυτο το μηνα θα γινει δεν θα του περασει θα περάσει το δικό μου..και ετσι γινοταν...υπάρχει ομως και κατι αλλα..εγω όταν προσπαθουσα..προσπαθουσα...δηλαδη κοιταζα και εκανα τα απαραιτειτα ..μερα παρα μερα΄΄και οταν πλησιαζαν και οι μερες και η το καταλαβαινα η το εβλεπα απο το τεστακι μπορει και να έκανα και καθε μερα...

βεβαια καθε μια εχει τον τροπο της και τις αντοχες της..το θεμα ειναι να ειμαστε αποφασισμενες και επιμονες γι αυτο που θέλουμε...

ακους και εσυ Νενουκα...να μην σας περνει απο κατω...και εγω οταν δεν πετυχαινε απογοητευόμουν αλλα αυτο κραταγε δυο μερες..μετα ..στοον αγωνα...χιι

Εσυ Εφάκι μου θεωρω ότι ειναι και ποιο ευκολο να ξεχαστεις γιατι έχεις και το αγοράκι σου που οσο να το κανεις ασχολείσαι μαζί του .

Τεσπα..ευχομαι να μεινετε εγκυουλε το γρηγορότερο για να ηρεμήσετε κοριτσάκια μου....

Νενουκα..ειδες τι κουκλο θα κανω...οχι για να ακουν μερικες..μερικες...υποψηφιες νυφες....:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αγαπητό υποψήφιο συμπεθεροκοτοπουλάκι από τις περιγραφές σου διαπιστώνω ότι έχεις λεβέντη:D:D

Πως πάει η εγκυμοσύνη???

Μόνες μείναμε εδώ μέσα:(:(:(:(

Και εντάξει κάποια κοριτσάκια κάπου τα παίρνει το μάτι μου,,,,, το καρπουζάκι κ το κουνελάκι είναι καλά???

Βρε αγαπούλες δώστε σημεία ζωής...

Εκτός κι αν όλες επικοινωνείτε μέσω του χαζοβιβλίου:mad::-x

Φιλάκια

"cogito,ergo sum"

γιατι κουραστηκα να προσπαθω και τιποτα να μην γινετε!!!

αυτο το μηνα που περασε εκανα παρακολουθηση ωρηξιας εβαλα και ενεσεις εκανα και τρια ωαρια τα εσπασε με πρεκνυλ και τιποτα δεν εγινε!!!ουφ ειμαι να σκασω:(:(

εφάκη μου γλυκο σε καταλαβαινω απολυτα αλλα προσπαθησε να ασχοληθεις με κατι μηπως χαλαρωσεις λιγο. και στο λεω εγω που αποφασισα να το κανω αυτο γιατι κοριτσακι μου θα σαλταρω στο τελος. αυτον τον μηνα νόμιζα οτι ημουν πιο χαλαρη απο καθε αλλη φορα το αποτέλεσμα ξέρεις πιο ηταν??να εχω μια εβδομαδα καθυστερηση και μια ωραια μηδενικη χοριακη. εννοειται απο το αγχος!!!προσεχε κοριτσακι μου γιατι θα μας καταστρεψει αυτο το ρημαδι!!

Διαφημίσεις

βανιλλακι μου γλυκο τι κανεις εσυ????το μωρουλινι αγαπουλινι τι κανει?μαρεσει πολυ που γραφεις με ροζ!!! με τρελαινει!!αντε ελα και εσυ σε αυτο το φατσοβιβλιο και εσυ εφη αντεεεεεεεε

Καλημερα εμορφες κοποελιες μου...τι καμνετε?? ειστε καλυτερα σημερα?? ερχεται τριημερο..χιχιχιχ

Βανιλακι μου ειδες για να ξερεις τι χανεις...και νε τα κοριτσακια τα αλλα δυο ειναι μια χαρα....το κουνελακι το εχουμε χασει αλλα πιστευω να ξετρυπωσει συντομα αφου ηρθε η ανοιξη....

Νενουκα μου τι ωραία τα λες....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βανιλλακι μου γλυκο τι κανεις εσυ????το μωρουλινι αγαπουλινι τι κανει?μαρεσει πολυ που γραφεις με ροζ!!! με τρελαινει!!αντε ελα και εσυ σε αυτο το φατσοβιβλιο και εσυ εφη αντεεεεεεεε

Να αφήσετε εσύ κ οι άλλες σουσουράδες το χαζοβιβλίο κ να επιστρέψετε στο πόστο σας εδώ;);)

Μην νομιζεται οτι δεν σας διαβαζωωωωω...Καλο τριημερο κοριτσακια μου!!!

Που είσαι βρε κουνελάκι μου γλυκό???

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...