Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ΑΓΑΠΗ αυτο στο τικερ ειναι το μωρο σου???ανακαλω!!ΟΛΑ τα αλλα ειναι καπως αυτος ειναι ΟΝΤΩΣ ο Μπραντ Πητ μαρηηηηηηηηη!!!!!:P

Eιδες παιδι μου....εγω εχω εναν κουκλο...χιχιχιχι:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που ειστε καλε???????

Εφακι μου λεγε αγαπάκι μου...εχουμε ευχάριστα...περιμενω νεα ...πες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα κουκλίτσες μου..

Μου λείψατε πολύ πολύ,,,, μπήκα με λαχτάρα να διαβάσω νέα σας κ είδα ότι όλες χαθήκαμε,,, εύχομαι για καλό!!!!!!!!!

Χάρηκα κ με τα νέα της Nadimor:D:D

Επανήλθα μετά από λίγα προβληματάκια που ξεπεράστηκαν:D:D

Γιωργίτσα, Καρπουζάκι, Κουνελάκι, Νένος, Ερμίνα, Ελαφάκι, Μπιφτεκάκι, γυρίστε να ξαναφτιάξουμε την παρεούλα μας!!!!!!!!!Αν ξέχασα κάποια να με συγχωρέσει:tongue::tongue:

Σας γλυκοφιλώ,,, πάω στο τόπικ από τις μανούλες από τα παλιά γιατί αναζητώ συμπεθέρα:tongue::tongue::tongue:

Ναι ναι μάθαΜε το φύλο:shock::shock::shock:

Ε εεεε?????? μα τι ρωτάτε δεν καταλάβατε??????????????????? αφού πάντα έγραφα σε πράσινη απόχρωση, τώρα όλα ΡΟΖ:D:D:D

Γιωργίτσα είσαι υποψήφια συμπεθερούλα;)

"cogito,ergo sum"

Καλημέρα κουκλίτσες μου..

Μου λείψατε πολύ πολύ,,,, μπήκα με λαχτάρα να διαβάσω νέα σας κ είδα ότι όλες χαθήκαμε,,, εύχομαι για καλό!!!!!!!!!

Χάρηκα κ με τα νέα της Nadimor:D:D

Επανήλθα μετά από λίγα προβληματάκια που ξεπεράστηκαν:D:D

Γιωργίτσα, Καρπουζάκι, Κουνελάκι, Νένος, Ερμίνα, Ελαφάκι, Μπιφτεκάκι, γυρίστε να ξαναφτιάξουμε την παρεούλα μας!!!!!!!!!Αν ξέχασα κάποια να με συγχωρέσει:tongue::tongue:

Σας γλυκοφιλώ,,, πάω στο τόπικ από τις μανούλες από τα παλιά γιατί αναζητώ συμπεθέρα:tongue::tongue::tongue:

Ναι ναι μάθαΜε το φύλο:shock::shock::shock:

Ε εεεε?????? μα τι ρωτάτε δεν καταλάβατε??????????????????? αφού πάντα έγραφα σε πράσινη απόχρωση, τώρα όλα ΡΟΖ:D:D:D

Γιωργίτσα είσαι υποψήφια συμπεθερούλα;)

Αχ κοριτσακι μου γλυκο..χιλια χρονια θα ζησεις..σε σκεφτομουν χτες όλο το βραδυ γιατι ειχαμε καιρο να μαθουμε νέα σου...αφου σημερα ειχα πει θα σε ψαξω εκει στις μανουλες μπας και μαθω κανα νέο....

Μπραβο μαναράκι μου χαιρομαι που ειναι όλα καλα..ποσα κιλα ειναι η μικρουλα...αχ ειδες θα κανεις κορακλα που ήθελες...αντε λες να με διαλεξεις για συμπεθέρα σου....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Περιμένω να μπεις να τα πουμε...στη δουλεια πας???

αγω περιμενω να περασουν οι 2 μήνες για να πάρω την αδεια και μετα θα νταλιαξω στον υπνο.....

Περιμενω κοριτσακια μου μπειτε να χαβαλεδιασουμε πάλι....

σας φιλω γλυκα και σας περιμενω καρτερικα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημεραααααααααα

τα δικα μου τα νεα δεν ειναι ευχαριστα μετα και απο αυτη την αποτυχημενη προσπαθεια θα κανω μια παυση να ηρεμησω και να το αφησω τελειως στην τυχη του!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα

τα δικα μου τα νεα δεν ειναι ευχαριστα μετα και απο αυτη την αποτυχημενη προσπαθεια θα κανω μια παυση να ηρεμησω και να το αφησω τελειως στην τυχη του!!!!!!

ΚΑλημερα μωρο μου...αυτο να κανεις γιατι σε βλεπω πολυ αγχωμενη και νομιζω πως αυτος ειναι και ο λογος που σε πάει πίσω...κοιτα να χαλαρωσεις να το βγαλεις απο το μυαλο σου..και να σε παρασυρει η ανοιξη...και να δεις που ολα θα έρθουν...φιλακια μικρουλι μου..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

που ειστε καλεεεεεεεεεε

ναντιμορακι ωραιο το τικερακι σου πολυ μαρεσει λεμεεεεεεεεεεε

τα τρελοκοριτσα τα υπολοιπα τι κανουν??βανιλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κοριτσαρος ε????ποσο χαιρομαι απο εδω και περα η ζωη σου να ειναι ροζ!

εφακη μου μην απογοητευεσαι βρε κοριτσακι μου αστο λιγο να ηρεμησεις και να ξαναπαρεις δυνάμεις και βουρ!! ξερω ειναι πολυ δυσκολο αυτο που σου λεω γιατι και εγω οσο σκεφτομαι οτι ερχεται εαν κρινω απο τα πονακια που εχω εχω ηδη μπει κατω απο την γη απο την στεναχωριαααααα. ασε να δουμε ισως η ανοιξη να ειναι με το μερος μας!

γεια σας κοριτσακια μου!πω πω ποσο καιρο εχω να γραψω εδω , μαθαμε στο fb και ξεχασαμε το καφε μας!!!!!

μπιφτεκοοοοοοοοο και εγω πεθαινω με το τικερ σου ειναι τελειο πραγματικα!!!!!!!!!!!!

νενουκα μου δεν θελω ηττοπαθιες , ερχονται τα νεα τα καλααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

εφακη μου συμφωνω με την τζορτζινα διαβαζα τα νεα σας και εβλεπα οτι ειχες πολυ αγχος , για αυτο ηρεμησε και ξεκινα οταν θα εισαι ετοιμη ξανα ολες το εχουμε δοκιμασει αυτο!

και τωρα στο βανιλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου το ομορφο το εγκυουλικοοοοοοοοοοο που θα γινει κοριτσομαναααααααααααααααααααααααααααα , τελεια τα νεα σου αγαπουλα μου και ευχομαι να προβληματακια που ειχες να φυγουν να χαθουν και να μην ξαναγυρισουν ποτεεεε!!!!!!εχεις να βρεις πολλους γαμπρους!!!!!!!!!!χαχαχαχα και πρωτο και καλυτερο του τζορτζινιου μας!!!!!!!!!!!!!!

αντε να τα λεμε πιο συχνα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Hello hello hello!!!!!Τι κάνετε ζουζούνες μου σήμερα????

Εφάκι, πάρε το χρόνο σου κορίτσι μου, να ηρεμήσεις κι όπως είπαν και τα κορίτσια τα καλύτερα έρχονται.....;)

Μπα μπα....Ήρθε κι η Ερμινούκα?....Κι η Νενούκα?...Ωραία!...μόνο που όταν μπαίνω εγώ δεν είναι καμιά εδώ!:(

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα αγάπες ..τι κάνετε?..θα δωσετε ποτε το παρον οι θα σας αρχισω στις γρήγορες....

Καλε πως θα εχει επιτυχία το καφε αν δεν πατάτε...θα πρεπει να ερχεστε να περνετε λιγο απο την μωρουδοσκονή μας..γιατι ειναι μεταδοτικο...

Παρακαλω..παρακαλω...οπως εμφανισθει το πληρωμα ..γιατι το καράβι βιθυζεται...

Σας περιμενω..και μην με νευριαζετε εγκυο γυναικα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ρς βανιλλακι τι ομορφη φατσουλα ειναι αυτη που εβαλες με εκανες να γελασω!!!τι κανουν τα κοριτσακια μου καλα ειναι????giorgia μου το μωρο στο τικερακι σου ειναι πανεμορφο και της ναντιουλας ειναι σαν παπακι ααααααααααχ!εφακη τι κανεις κοριτσακι μου εσυ???

χαχαχαχα ρς βανιλλακι τι ομορφη φατσουλα ειναι αυτη που εβαλες με εκανες να γελασω!!!τι κανουν τα κοριτσακια μου καλα ειναι????giorgia μου το μωρο στο τικερακι σου ειναι πανεμορφο και της ναντιουλας ειναι σαν παπακι ααααααααααχ!εφακη τι κανεις κοριτσακι μου εσυ???

εδω ειμαι και εγω!!οχι και στα καλητερα μου αλλα που θα πει θα μου περασει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...