Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε τι υπάρχει στον κόσμο...ξερετε αν αυτό ισχυεί?

το χω ξαναδει κι εγω αυτο γιατι ψωνιζω απο το farmacy αλλα το θεμα ειναι οτι αν δεν το εχει κανει καποια να μας πει δε ξερω αν το εμπιστευομαι....:rolleyes:βεβαια λεει πολλων χρησεων:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

δεν εχει σημασια αν ειναι πολυ η λιγη...σημασια εχει που κατεβαινει!!! Αντε να μπεις και εσυ στην ενεργο δραση....Να παρουν φωτια τα παπλωματα ,τα πατωματα κτλ.:D

Μονο φωτια...θα σας πω να καλεσετε την πυροσβεστικη εκεινες τις μερες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το χω ξαναδει κι εγω αυτο γιατι ψωνιζω απο το farmacy αλλα το θεμα ειναι οτι αν δεν το εχει κανει καποια να μας πει δε ξερω αν το εμπιστευομαι....:rolleyes:βεβαια λεει πολλων χρησεων:rolleyes:

Τι αλλα ψωνιζεις κιουρία μου?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μονο φωτια...θα σας πω να καλεσετε την πυροσβεστικη εκεινες τις μερες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι αλλα ψωνιζεις κιουρία μου?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχει τα πιο φτηνα clear blue για παραδειγμα με μολις 8 η 10 ευρω οταν τα αλλα τα χουν 15....παραδειγμα... και γενικα και αλλα πραγματα που δε βρισκω στο φαρμακειο μου:roll::roll: ενταξει?? σας την ελυσα την απορια??:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

εχει τα πιο φτηνα clear blue για παραδειγμα με μολις 8 η 10 ευρω οταν τα αλλα τα χουν 15....παραδειγμα... και γενικα και αλλα πραγματα που δε βρισκω στο φαρμακειο μου:roll::roll: ενταξει?? σας την ελυσα την απορια??:mrgreen:

Και πως τα παραγγελνεις για πες μου πως γινεται η διαδικασία....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Και πως τα παραγγελνεις για πες μου πως γινεται η διαδικασία....

πας στο ειδος που θελεις στο κουτακι που σου εχει απο κατω που γραφει ¨"αγορα" και οτι πατας μπαινει στο καλαθι αγορων σου. ειναι οπως ολα τα σαιτ που κανεις on line αγορες μωρε....μετα σε καθοδηγει αυτο τι κανεις...τα πραγματα τα παιρνεις με κουριερ ειτε με αντικαταβολη ειτε μεχρεωση καρτας...εγω εχω χρεωστικη καρτα οποτε τα βαζω εκει και δε πληρωνω και καθολου εξοδα μεταφορας...εντωμεταξυ ειναι το φθηνοτερο φαρμακειο που εχω βρει για αγορες on line. εξυπηρετητη ταχυτατη και αψογη..αυταααααα:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

πας στο ειδος που θελεις στο κουτακι που σου εχει απο κατω που γραφει ¨"αγορα" και οτι πατας μπαινει στο καλαθι αγορων σου. ειναι οπως ολα τα σαιτ που κανεις on line αγορες μωρε....μετα σε καθοδηγει αυτο τι κανεις...τα πραγματα τα παιρνεις με κουριερ ειτε με αντικαταβολη ειτε μεχρεωση καρτας...εγω εχω χρεωστικη καρτα οποτε τα βαζω εκει και δε πληρωνω και καθολου εξοδα μεταφορας...εντωμεταξυ ειναι το φθηνοτερο φαρμακειο που εχω βρει για αγορες on line. εξυπηρετητη ταχυτατη και αψογη..αυταααααα:mrgreen:

πρωτον..δεν έχω κανει ξανα αγορά on line...

δευτεον δεν έχω χρεωστική καρδιά μου..

καλα σε τι κοσμο ζω τελικα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:..μαλλον στον δικο μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πρωτον..δεν έχω κανει ξανα αγορά on line...

δευτεον δεν έχω χρεωστική καρδιά μου..

καλα σε τι κοσμο ζω τελικα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:..μαλλον στον δικο μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ κοτοπουλακι.......παιδι των σπηλαιων εισαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: στο συγκεκριμενο σαιτ δεν χρειαζεται να χεις καρτα απλα δινεις τα λεφτα στο κουριερ που σου φερνει τα πραγματα απλα εχεις μια χρεωση 3 ευρω. συμφερει αν θελεις να αγορασεις 3-4 πραγματα μαζι γιατι η συνολικη αξια αυτων των πραγματων σε αλλο φαρμακειο ειναι πιο μεγαλη απο την αγορα στο συγκεκριμενο φαρμακειο + την εξτρα χρεωση της αντικαταβολης....αυτα...:lol::lol::lol: εγω παιρνω πολλα πραγματα απο κει...απο το φραμακειο της γειτονιας μου μονο φαρμακα παιρνω....καλλυντικα κλπ που χρησιμοποιω τα παιρνω απο αυτο

211442lg20recj1j.gif

αχ κοτοπουλακι.......παιδι των σπηλαιων εισαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: στο συγκεκριμενο σαιτ δεν χρειαζεται να χεις καρτα απλα δινεις τα λεφτα στο κουριερ που σου φερνει τα πραγματα απλα εχεις μια χρεωση 3 ευρω. συμφερει αν θελεις να αγορασεις 3-4 πραγματα μαζι γιατι η συνολικη αξια αυτων των πραγματων σε αλλο φαρμακειο ειναι πιο μεγαλη απο την αγορα στο συγκεκριμενο φαρμακειο + την εξτρα χρεωση της αντικαταβολης....αυτα...:lol::lol::lol: εγω παιρνω πολλα πραγματα απο κει...απο το φραμακειο της γειτονιας μου μονο φαρμακα παιρνω....καλλυντικα κλπ που χρησιμοποιω τα παιρνω απο αυτο

αααααααααααααα......τωλα καταλαβα.....:confused::confused::confused::confused:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

www.e-farmacy.gr

εγω νομιζα οτι έλεγες γι αυτο σου παραθετω τα λογια σου γιατι εσυ κοπελια θα με τρελάνεις...ααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"το χω ξαναδει κι εγω αυτο γιατι ψωνιζω απο το farmacy"

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

www.e-farmacy.gr

εγω νομιζα οτι έλεγες γι αυτο σου παραθετω τα λογια σου γιατι εσυ κοπελια θα με τρελάνεις...ααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"το χω ξαναδει κι εγω αυτο γιατι ψωνιζω απο το farmacy"

ενταξει ρε κοπελια λαθος ορθογραφια στο farmacy......ωχουυυυυ:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

ενταξει ρε κοπελια λαθος ορθογραφια στο farmacy......ωχουυυυυ:mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...