Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τιποτα..βαριομαστε και οι δυο απιστευτα...ολο ενεργεια ειμαστε ε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αλλα προτιμουμε σπιτι στο καναπε αγκαλια με την τηλεοραση..

ασχετο.......αλλα ας μιλησουμε για συμπτωματα:shock::shock::shock::shock::shock:

λοιπον το σαγονι μου εχει γεμισει σπυριακια (απ αυτα τα ωραια τα ορμονολογικα που μονο βγαινουν σε περιεργες περιπτωσεις)

κια ενω εχω καιρο ακομα, το στηθος μου εχει γινει σα μπαλονι και ποναει απιστευτα.....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

τιποτα..βαριομαστε και οι δυο απιστευτα...ολο ενεργεια ειμαστε ε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αλλα προτιμουμε σπιτι στο καναπε αγκαλια με την τηλεοραση..

ασχετο.......αλλα ας μιλησουμε για συμπτωματα:shock::shock::shock::shock::shock:

λοιπον το σαγονι μου εχει γεμισει σπυριακια (απ αυτα τα ωραια τα ορμονολογικα που μονο βγαινουν σε περιεργες περιπτωσεις)

κια ενω εχω καιρο ακομα, το στηθος μου εχει γινει σα μπαλονι και ποναει απιστευτα.....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ποτε την υπολογίζεις να μην ερθει??

πάντως εμενα αυτό με το στηθος ισχυε..το στήθος μου ηταν πρησμενο νομιζω απο την ωορρηξια και δεν ξεπρηστηκε καθόλου...τωρα για τα σπυρια δεν ξερω αλλα το εχω διαβασει σαν συμπτωμα....

αχ αντε να περνεις σειρα .....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ποτε την υπολογίζεις να μην ερθει??

πάντως εμενα αυτό με το στηθος ισχυε..το στήθος μου ηταν πρησμενο νομιζω απο την ωορρηξια και δεν ξεπρηστηκε καθόλου...τωρα για τα σπυρια δεν ξερω αλλα το εχω διαβασει σαν συμπτωμα....

αχ αντε να περνεις σειρα .....

κανονικα το επομενο σαββατο....τωρα τι να πω...ξερεις οτι με τα συμπτωματα δε τα παω καλα γιατι παντα ολο κατι καινουριο εμφανιζεται...αλλα αυτο με τα σπυρακια...παντα εβγαζα τετοια οταν ημουν εγκυος....βεβαια μπορει αυτο το μηνα απλα να αποφασισαν να βγουν απο μονα τους:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

κανονικα το επομενο σαββατο....τωρα τι να πω...ξερεις οτι με τα συμπτωματα δε τα παω καλα γιατι παντα ολο κατι καινουριο εμφανιζεται...αλλα αυτο με τα σπυρακια...παντα εβγαζα τετοια οταν ημουν εγκυος....βεβαια μπορει αυτο το μηνα απλα να αποφασισαν να βγουν απο μονα τους:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

α..καλο αυτο αν τα εχεις ξαναβγάλει ειναι ενα μεγάλο + στην υπόθεση...

σκεψου ότι λογικα αυτες τις μερες μπορει να εγινε η εμφυτευση..γι αυτο και το πρησμενο στηθος και τα σπυρια..πανω κατω στι 5 με 7 μερες γίνεται

αρα 7+8 μεχρι το Σαββάτο 15;););)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

α..καλο αυτο αν τα εχεις ξαναβγάλει ειναι ενα μεγάλο + στην υπόθεση...

σκεψου ότι λογικα αυτες τις μερες μπορει να εγινε η εμφυτευση..γι αυτο και το πρησμενο στηθος και τα σπυρια..πανω κατω στι 5 με 7 μερες γίνεται

αρα 7+8 μεχρι το Σαββάτο 15;););)

τι να πω κοτοπουλακι....ως συνηθως θα δειξει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

τι να πω κοτοπουλακι....ως συνηθως θα δειξει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα δειξει ..θα δείξει:D:D:D:D

ευχομαι να δειξει +++++++++++

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Μηπως θέλετε γλυκακι...γι αυτο δεν ερχεστε???

Καρπουζάκι μου τουμπανιασμενο ελα...γλυκάκι..

Ελαφακι ξεθεωθηκες χτες ε??? αντε ελα εχω καλο πρωινο και μετα παλι βουρ....;););)

Κουνελακι μου που εξαφανιστηκες..θα σε μαλωσω....ελα να φας γλυκακι να φτιαξει η διαθεσουλα σου...

Βανιλάκι μου ..τι κανεις μαμακα μου...που εξαφανιστηκες και εσυ...πως εισαι όλα καλα?? πηγες για Β επιπέδου??

Μπιφτεκι μου..ουου....ελα και απο εδω...

Νενουκο μου...τι ασυντονιστη που εισαι αγαπη μου...μπες και μια φορά οταν ειμαστε μέσα...κριμα να μιλας μοναχουλι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ερμιονιτσα..αντε μαυρη πετρα ρηξαμε...περιμενουμε λεμε..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μηπως θέλετε γλυκακι...γι αυτο δεν ερχεστε???

Ελαφακι ξεθεωθηκες χτες ε??? αντε ελα εχω καλο πρωινο και μετα παλι βουρ....;););)

καλα τα λες,μακαρι να ηταν απο αυτο:(

σημερα το πρωι και ποναω παρα πολυ κατω αριστερα,το στομαχι μου χαλια ,εχω αναγουλες,με πονανε οι θηλες στο στηθος και γενικα πολυ χαλια,μαλλον ειναι η παρενεργειες της ενεσης πρεκνιλ:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...