Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

πρωι πρωι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τα εμαθα για το μπιφτεκι της ευχηθηκα κιολας απο χθες.....αντε να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις

μεσημεριασε αγάπη μου ..τι πρωι πρωι....

εγω θα φαω μεσημεριανι σε λιγο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

στο γιατρο ποτε πας??

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι νεα εχασα???εγκυοσ το μπιφτεκακι????

Ναι κοριτσακι μου άντε και στα δικα σου....

την αλλη παρασκευη....μαζι με τα καρναβαλια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τετοιο καρναβαλι που εισαι και εσυ...:tongue::tongue:

αντε να δουμε τι θα σου πει....

αν διαννοηθω οτι η κουνελω μου κραταει μουτρα........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιατι να σου κρατάει μουτρα??/ τι της έκανες???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ναι κοριτσακι μου άντε και στα δικα σου....

Τετοιο καρναβαλι που εισαι και εσυ...:tongue::tongue:

αντε να δουμε τι θα σου πει....

γιατι να σου κρατάει μουτρα??/ τι της έκανες???

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: με πηραν κι απο το εργαστηριο που εκανα την εξεταση με το αιμα περιοδου και φυσικα ειναι αρνητικη:tongue::tongue:

της μιλησα σκληρα της κουνελως......αλλα ηταν για το καλο της ....αφου ξερει οτι εγω την αγαπαω:roll:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: με πηραν κι απο το εργαστηριο που εκανα την εξεταση με το αιμα περιοδου και φυσικα ειναι αρνητικη:tongue::tongue:

της μιλησα σκληρα της κουνελως......αλλα ηταν για το καλο της ....αφου ξερει οτι εγω την αγαπαω:roll:

ωραια δηλαδη καλα αποτελέσματα απο εκει....

οσο για το κουνελάκι όλες σκληρα της μιλησαμε αλλα για το καλο της...

αφου ξερει ποσο την αγαπάμε....

και σε λιγο που θα ειναι και γκαστρωμενο κουνελάκι και θα γεννοβολα θα το αγαπάμε ακομα ποιο πολυ..ε???

γι αυτο ας τα διαβασει και να μπει αμεσως μεσα που μας εχει γραψει τελευταιως ..βεβαιως βεβαιως...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζακι, δεν μας χαιρετας λεω εγω!!! Πως μπορεσες και το σκεφτηκες αυτό????

Τεσπα, εγω οσο περνανε οι μερες γινομαι και χειροτερα... παει, βαρεσα μπιελα.Δεν την παλευω αλλο...Περιττο να σας πω οτι με τον κουνελο σφαζομαι....εχω νευρα, δεν την παλευω αλλο... του ειπα να παμε για σπερματεγχυση, να ξεκινησω σημερα τις ενεσεις (3η μερα περιοδου) και αρνηθηκε.Μετα απο αυτο ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε (μας ακουσε ολη η πολυκατοικια)!!!! Του εδωσα διορια μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας να παει να κανει ελεγχο στις σφαιρες του...Ντρεπεται λεει...Αν δεν παει να κανει ελεγχο,τον πηρε και τον σηκωσε...Εχω περασει τα πανδεινα τα τελευταια 3 χρονια και ο κουνελος ντρεπεται να παει να δωσει το σπερμα του για ελεγχο ή για σπερματεγχυση... Με εχει νευριασει ως εκει που δεν παιρνει αλλο...

Του ειπα να παει στο Λητω και μου ειπε το εξης κορυφαιο...Οτι θα ρωτησει την μανα του, γιατι αυτη θα ξερει.

Επιστρεφω στην δουλεια μου,

Καρπουζακι, δεν μας χαιρετας λεω εγω!!! Πως μπορεσες και το σκεφτηκες αυτό????

Τεσπα, εγω οσο περνανε οι μερες γινομαι και χειροτερα... παει, βαρεσα μπιελα.Δεν την παλευω αλλο...Περιττο να σας πω οτι με τον κουνελο σφαζομαι....εχω νευρα, δεν την παλευω αλλο... του ειπα να παμε για σπερματεγχυση, να ξεκινησω σημερα τις ενεσεις (3η μερα περιοδου) και αρνηθηκε.Μετα απο αυτο ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε (μας ακουσε ολη η πολυκατοικια)!!!! Του εδωσα διορια μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας να παει να κανει ελεγχο στις σφαιρες του...Ντρεπεται λεει...Αν δεν παει να κανει ελεγχο,τον πηρε και τον σηκωσε...Εχω περασει τα πανδεινα τα τελευταια 3 χρονια και ο κουνελος ντρεπεται να παει να δωσει το σπερμα του για ελεγχο ή για σπερματεγχυση... Με εχει νευριασει ως εκει που δεν παιρνει αλλο...

Του ειπα να παει στο Λητω και μου ειπε το εξης κορυφαιο...Οτι θα ρωτησει την μανα του, γιατι αυτη θα ξερει.

Επιστρεφω στην δουλεια μου,

Καλα εως εδω...σε υποστηριζω με τα όλα σου....ακου εκει ντρεπεται...εμεις δηλαδη που περνάμε τόσα τι έπρεπε να κάνουμε...

να τους πεις " δεν με σκεφτεσαι καθόλου ..εγω εχω περάσει τοσα και με βλεπεις που ακομα ταλεπωρούμε και εσυ το εχεις τοσο δυσκολο να την π@@ξεις ρε γαμώτο..." ..τι να πω .ποσο δικιο εχεις..να καταπιει την ντροπη του και να πάει...

και εγω τοτε που το σκεφτομουν ειχαμε φαγωθει για τον ιδιο λογω αλλα στο τελος οταν του είπα ολα αυτα εκανε μουγκα και ειπε οκ...βέβαια δεν χρειαστηκε να πάμε.....

Τι μαμα του γιατι να την ρωτησει?? που να κανει την εξεταση ή αν θα την κανει γιατι θα με τρελάνεις τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ηρθα ..εχω και δουλιτσα...βαλαμε και αγγελια για τη θέση μου για το διαστημα που θα λειπω....χιχιχιχ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...