Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

δεν ειμαι και πολυ καλα πολυ το κουρασα το θεμαααααααααααααααααααααααα

ειμαι στην 20 μερα και ακομα να κανω ωρηξιααααααααααααααααααααααα

ρε κοριτσακι μου μην μου αγχωνεσαι γιατι ολο το αγχος σου βγαινει πανψ στο σωμα σου..μπορει γι αυτο να καθηστερει και η ωορρηξία..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου:tongue::tongue::tongue::tongue: τι κανετε??? καλη βδομαδα να χουμε

Καλημέρα καρπουάκι μου...τι κάνεις? πως τα περασες το ΣΚ??

εγω βαριεμαι πολυ σήμερα.................

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ρε κοριτσακι μου μην μου αγχωνεσαι γιατι ολο το αγχος σου βγαινει πανψ στο σωμα σου..μπορει γι αυτο να καθηστερει και η ωορρηξία..

να σου πω την αληθεια ολα αυτα βαρεθηκα να τρεχω ολη μερα στους γιατρους και να μην γινετε τιποτα γιατι αυτο το κολο αγχος δεν με αφηνει:cry::cry::cry:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εφτασα και εγω,πηγα στο γιατρο ειδαμε τρια ωαρια το πιο μεγαλο 18χλ και τα αλλα δυο καπου στο 15 εκανα και σημερα μια ενεση φοστιμον(συνολο εκανα 7)και θα παω αυριο να μου τα σπασει

Και ο θεος βοηθος μετα!!!!:-P:razz::-P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφτασα και εγω,πηγα στο γιατρο ειδαμε τρια ωαρια το πιο μεγαλο 18χλ και τα αλλα δυο καπου στο 15 εκανα και σημερα μια ενεση φοστιμον(συνολο εκανα 7)και θα παω αυριο να μου τα σπασει

Και ο θεος βοηθος μετα!!!!:-P:razz::-P

Καλημερα Ελαφάκι μου....

με το καλο αγαπάκι μου...αντε να σου τα σπασει να το τσακωσουμε το φασολάκι....δεν θελω αγχος όμως ..έτσι θα πας χαλαρα χαλαρα..θα εισαι κιουρία...και τσουπ..όλα καλα θα παν...:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα Ελαφάκι μου....

με το καλο αγαπάκι μου...αντε να σου τα σπασει να το τσακωσουμε το φασολάκι....δεν θελω αγχος όμως ..έτσι θα πας χαλαρα χαλαρα..θα εισαι κιουρία...και τσουπ..όλα καλα θα παν...:tongue::tongue::tongue:

καλημερααααααααα

σημερα ειμαι καλητερα απο εχτες!!!ανεβηκε το ηθικο ετσι ετοιμαζομαι να αρχισω εντατικες προσπαθειες:oops::oops::oops:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααααα

σημερα ειμαι καλητερα απο εχτες!!!ανεβηκε το ηθικο ετσι ετοιμαζομαι να αρχισω εντατικες προσπαθειες:oops::oops::oops:

βουρ στον πατσα και μην κολλας πουθενα......δωστου να καταλάβει ελαφάκι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βουρ στον πατσα και μην κολλας πουθενα......δωστου να καταλάβει ελαφάκι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:σημερα θα παρω τες τελευταιες εντολες του γιατρου και μεταααααααααααααααααααααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Και μετα τα χθεσινά χαρμοσυνα νεα του μπιφτεκακιου, να ευχηθω και στις υπολοιπες (καρπουζακι, εμανελλε, εφακη και ερμινα) και στα δικα τους και συντομα.

Καλημερα!!

Και μετα τα χθεσινά χαρμοσυνα νεα του μπιφτεκακιου, να ευχηθω και στις υπολοιπες (καρπουζακι, εμανελλε, εφακη και ερμινα) και στα δικα τους και συντομα.

Καλημερα!!

Καλημέρα κουνελάκι μου...που εισαι και μου πεταγεσε σαν την πορδούλα???

πως εισαι μαναράκι μου?? δεν πιστευω να εισαι ακομα στεναγχωριμενο γιατι όπως λεει και το τραγουδι..

αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας.....:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερουδια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλως το καρπουζάκι μου το γλυκο και νοστιμο...

τα εμαθες τα καλα για το μπιφτεκάκι μας?

αντε και στα δικά σας τσουπάκια μου....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα κουνελάκι μου...που εισαι και μου πεταγεσε σαν την πορδούλα???

πως εισαι μαναράκι μου?? δεν πιστευω να εισαι ακομα στεναγχωριμενο γιατι όπως λεει και το τραγουδι..

αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας.....:tongue::tongue::tongue:

Καλως το καρπουζάκι μου το γλυκο και νοστιμο...

τα εμαθες τα καλα για το μπιφτεκάκι μας?

αντε και στα δικά σας τσουπάκια μου....

πρωι πρωι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τα εμαθα για το μπιφτεκι της ευχηθηκα κιολας απο χθες.....αντε να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...