Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κουνελακι μου γλυκουλικο και ροζουλι..τι επαθες?..γιατι κλαις μικρουλι μου??

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αν συνεβει λεει...τα τελευταια 3 χρονια εχουν συμβει παρα πολλα...πολυτ πιεση,αγχος και στενοχωρια.

Απριλη του ΄'08 αρρωστησε η πεθερα μου πριν τρια χρονια και ξημεροβραδιαζομουν στα νοσοκομεια, 3 μηνες μετα μας ειπανε στην εταιρεια οτι θα απολυσουν κοσμο, ξεκινησα διαβασμα και φροντιστηρια για ενα διαγωνισμο του δημοσιου (γυριζα σπιτι μου καθημερινα στις 12:30 το βραδυ ), διαβαζα μεχρι τις 3 το ξημερωμα και 6:30 το πρωι ξυπναγα για την δουλεια. Νοεμβριο του 08 κανουν λαθουν διαγνωση οτι εχω καρκινο στον μαστο (πηρε 1,5 μηνα να ξεκαθαρισει εκει το τοπιο)...αυτη ηταν και η πιο δυσκολη περιοδος της ζωης μου. Ιανουαριο του 09 αρχισα να διαβαζω νυχθημερον για τον διαγωνισμο, τσατιστηκε ο κουνελλος που τα χα παρατησει ολα και παραλιγο να χωρισουμε εκεινη την περιοδο...Εδωσα τις εξετασεις στο τελος της ανοιξης του '09.Αυγουστο του '09 μενω εγκυος και Σεπτεμβρη το χανω. Οκτωβρη του 09 μενω εγκυος και Δεκεμβρη το χανω το αγορακι μου. Απο Γεναρη του 10 μεχρι τελος καλοκαιριου του 10 ετρεχα σαν τρελλη για εξετασεις ( καποια στιγμη εκτιμησαν οτι μπορει να εχω λυκο, δεν ειχα τελικα..τα δα ολα και εκει)...Παροτι σκιστηκα στο διαβασμα για τον διαγωνισμο του δημοσιου και παροτι περασα ειμαι ακομη αδιοριστη ... 3 χρονια εχει κρατησει αυτη η ιστορια απο τοτε που ξεκινησε. Προσφατως ανακαλυψαμε και την πετρα στο νεφρο. Μη χειροτερα λεω που ολα οσα με βρηκαν εως τωρα αντιμετωπιζονται ...αλλα ρε κοριτσια με παιρνει το παραπονο...Δεν εχω ηρεμησει 3 χρονια...με παει γμιωντας (σορρυ γαι την εκφραση).

Το κερασακι στην τουρτα, εγω που επιανα παιδι με το φυσημα του αγερα πλεον δεν πιανω ...ακομη και μεσα στην μητρα μου να το φυτρωσουν αυτο θα σηκωθει και θα φυγει.

Μου εχει σπασει τα νευρα ..κωλοβαραμε σημερα όλη μερα ..και μου λεει τωρα θα ερθουμε αυριο 2 ωριτσες να κανουμε κατι σχεδιακια...τι να του πω...τα νευρα μου....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εμ και εσυ τοσο καιρο που ξερνοβολουσες κοτοπουλακι μου, τα ξερνοβολουσες ολα στην τουαλλετα...δεν του πασαλειψες ποτε κανα σχεδιο...θα σου λεγα εγω αν θα σε καλουσε αυριο...αλλα να ξερεις!!!ακομη και τωρα μπορεις

Αν συνεβει λεει...τα τελευταια 3 χρονια εχουν συμβει παρα πολλα...πολυτ πιεση,αγχος και στενοχωρια.

Απριλη του ΄'08 αρρωστησε η πεθερα μου πριν τρια χρονια και ξημεροβραδιαζομουν στα νοσοκομεια, 3 μηνες μετα μας ειπανε στην εταιρεια οτι θα απολυσουν κοσμο, ξεκινησα διαβασμα και φροντιστηρια για ενα διαγωνισμο του δημοσιου (γυριζα σπιτι μου καθημερινα στις 12:30 το βραδυ ), διαβαζα μεχρι τις 3 το ξημερωμα και 6:30 το πρωι ξυπναγα για την δουλεια. Νοεμβριο του 08 κανουν λαθουν διαγνωση οτι εχω καρκινο στον μαστο (πηρε 1,5 μηνα να ξεκαθαρισει εκει το τοπιο)...αυτη ηταν και η πιο δυσκολη περιοδος της ζωης μου. Ιανουαριο του 09 αρχισα να διαβαζω νυχθημερον για τον διαγωνισμο, τσατιστηκε ο κουνελλος που τα χα παρατησει ολα και παραλιγο να χωρισουμε εκεινη την περιοδο...Εδωσα τις εξετασεις στο τελος της ανοιξης του '09.Αυγουστο του '09 μενω εγκυος και Σεπτεμβρη το χανω. Οκτωβρη του 09 μενω εγκυος και Δεκεμβρη το χανω το αγορακι μου. Απο Γεναρη του 10 μεχρι τελος καλοκαιριου του 10 ετρεχα σαν τρελλη για εξετασεις ( καποια στιγμη εκτιμησαν οτι μπορει να εχω λυκο, δεν ειχα τελικα..τα δα ολα και εκει)...Παροτι σκιστηκα στο διαβασμα για τον διαγωνισμο του δημοσιου και παροτι περασα ειμαι ακομη αδιοριστη ... 3 χρονια εχει κρατησει αυτη η ιστορια απο τοτε που ξεκινησε. Προσφατως ανακαλυψαμε και την πετρα στο νεφρο. Μη χειροτερα λεω που ολα οσα με βρηκαν εως τωρα αντιμετωπιζονται ...αλλα ρε κοριτσια με παιρνει το παραπονο...Δεν εχω ηρεμησει 3 χρονια...με παει γμιωντας (σορρυ γαι την εκφραση).

Το κερασακι στην τουρτα, εγω που επιανα παιδι με το φυσημα του αγερα πλεον δεν πιανω ...ακομη και μεσα στην μητρα μου να το φυτρωσουν αυτο θα σηκωθει και θα φυγει.

Αγαπάκι μου ..το καταλαβαινω..ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολα και σου δημιουργουν μεγαλη πιεση..αλλα σκεψου ότι όλε εδω μεσα εχουμε περάσει παρομοιες καταστάσει με πολυ πιεση και αγχος και ομως υπάρχει καποια στιγμη που όλα μενουν πίσω και εμεις πρεπει να δουμε μπροστα να χαλαρωσουμε και να συνεχισουμε τη ζωη μας...

Θα παρεις μια βαθια ανασα θα πατησεις ένα μεγαλο delete και θα δεις τη ζωη με αλλο ματι...να δεις που ολα θα αλλαξουν...

Και μην ξεχνας το ενα πολυ καλο.....

Εχεις εμας που σε ΑΓΑΠΑΜΕ.....μην το ξεχνας ποτε

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

λοιπον θα παρω το αυστηρο μου τωρα:

μην ακουω λαλακιες σας παρακαλω πολυ....δεν αντεχω αλλη λαλακια στη ζωη μου....ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...

καλως η κακως αυτο συμβαινει........ολοι εχουν προβληματα, αλλοι υγειας , αλλοι οικονομικα αλλοι ψυχολογικα....

κουνελι συγκεντρωσου......ολα θα γινουν μπορει να σου συνεβησαν πολλα (και σε πολλες απο μας αλλωστε) αλλα σκεψου οτι:

εχεις την υγεια σου (καο σοβαρολογω...αυτα με τις αναπαργωγες κλπ αστα στην ακρη, μιλαμε για θεμα ζωης και θανατου)

εχεις τον αντρα σου και την οικογενεια σου να σε αγαπαει

εχεις εμας να σε πρηζουμε και να σε κοροιδευουμε:mrgreen:

εχεις ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι σου, και μια δουλεια που μπορει να σου σπαει τα νευρα αλλα την εχεις.

και τελος...............εχεις κοντα στα 50 χρονια ακομα να παραπονιεσαι:mrgreen:

ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ????????

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

λοιπον θα παρω το αυστηρο μου τωρα:

μην ακουω λαλακιες σας παρακαλω πολυ....δεν αντεχω αλλη λαλακια στη ζωη μου....ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...

καλως η κακως αυτο συμβαινει........ολοι εχουν προβληματα, αλλοι υγειας , αλλοι οικονομικα αλλοι ψυχολογικα....

κουνελι συγκεντρωσου......ολα θα γινουν μπορει να σου συνεβησαν πολλα (και σε πολλες απο μας αλλωστε) αλλα σκεψου οτι:

εχεις την υγεια σου (καο σοβαρολογω...αυτα με τις αναπαργωγες κλπ αστα στην ακρη, μιλαμε για θεμα ζωης και θανατου)

εχεις τον αντρα σου και την οικογενεια σου να σε αγαπαει

εχεις εμας να σε πρηζουμε και να σε κοροιδευουμε:mrgreen:

εχεις ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι σου, και μια δουλεια που μπορει να σου σπαει τα νευρα αλλα την εχεις.

και τελος...............εχεις κοντα στα 50 χρονια ακομα να παραπονιεσαι:mrgreen:

ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ????????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

διαφωνειτε καπου μανταμιτσα??????:lol::lol::lol:

πουθενα..ισα ισα..συμφωνω και απ΄αυξανω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...