Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ααα...τωρα καταλαβα....μαλιστα...βλεπω βγαζουμε ακρη :mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι να σου ρε κοτοπουλακι...ολα τα κουλα σε σενα συμβαινουν....(ε ενταξει κατι σε κουλο εχω κι εγω):tongue::tongue: εμενα τα λευκα μου αιμοσφαιρια ειναι στα ταρταρα που σημαινει οτι το ανοσοποιητικο μου ειναι χαλια και δεν εχω αρρωστησει με λοιμωξη ποτε στη ζωη μου....γιατι υποτιθεται ειναι για λοιμωξεις οχι κρυωματα , συναχια κλπ.....πως γινεται αυτο δε μπορουν να μου το εξηγησουν....τη μονη εξηγηση που μου δινουν ειναι οτι ο οργανισμος μου απλα παραγει λιγα λευκα:mrgreen::mrgreen: τι να πω η ερμη

Τι να σου πω ρε καρπουζακι ολα τα περιεργα σε εμας..α..ετσι σου ειπε ο γιατρος...

σου ειπε αν αυτο σχετιζεται με την εγκυμοσυνη?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι νεα...ειμαστε παλι στους βιασμους:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα γι αλλη μια φορα σταθηκα τυχερη......με τις εξετασεις κλπ κλπ ξεχαστηκα εγω και δεν εκανα τεστ ωορηξιας...οποτε χθες το μεσημερι που γυρναω σπιτι εψαχνα κατι στο ντουλαπι και βλεπωμπροστα μου τα τεστ...α...λεω μια χαρα ας κανουμε ενα...και....:tongue::tongue::tongue: οποτε οπως καταλαβαινεις το απογευματακι υπεστη βιασμο:mrgreen: τωρα το προλαβαμε δε το προλαβαμε αγνωστο

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

τι νεα...ειμαστε παλι στους βιασμους:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα γι αλλη μια φορα σταθηκα τυχερη......με τις εξετασεις κλπ κλπ ξεχαστηκα εγω και δεν εκανα τεστ ωορηξιας...οποτε χθες το μεσημερι που γυρναω σπιτι εψαχνα κατι στο ντουλαπι και βλεπωμπροστα μου τα τεστ...α...λεω μια χαρα ας κανουμε ενα...και....:tongue::tongue::tongue: οποτε οπως καταλαβαινεις το απογευματακι υπεστη βιασμο:mrgreen: τωρα το προλαβαμε δε το προλαβαμε αγνωστο

εδειξε + το τεστακι..αν ναι το προλάβατε...

μαρη τη τυχη...χιχιχ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

εδειξε + το τεστακι..αν ναι το προλάβατε...

μαρη τη τυχη...χιχιχ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε δυο χαμογελα σου βαλα για να καταλαβεις τι εδειξε:lol::lol: εντωμεταξυ μετα απο τοσουε μηνες μολις χθες διαβασα στις οδηγιες οτι: οταν εμφανιστει το χαμογελο σημαινει οτι η ορμονη μπλα μπλα ειναι αυξημενη στο σωμα που σημαινει οτι η ωορηξια ερχεται οσωνουπω.....:rolleyes: εγω το κακομοιρο νομιζα οτι οταν εβλεπα χαμογελο τοτε ηταν που επεφτε το αυγουλακι...αμ δε...γι αυτο λεει να κανεις σεχ μεσα σε 48 ωρες...ετσι εξηγειται:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

βρε δυο χαμογελα σου βαλα για να καταλαβεις τι εδειξε:lol::lol: εντωμεταξυ μετα απο τοσουε μηνες μολις χθες διαβασα στις οδηγιες οτι: οταν εμφανιστει το χαμογελο σημαινει οτι η ορμονη μπλα μπλα ειναι αυξημενη στο σωμα που σημαινει οτι η ωορηξια ερχεται οσωνουπω.....:rolleyes: εγω το κακομοιρο νομιζα οτι οταν εβλεπα χαμογελο τοτε ηταν που επεφτε το αυγουλακι...αμ δε...γι αυτο λεει να κανεις σεχ μεσα σε 48 ωρες...ετσι εξηγειται:mrgreen:

ναι ρε ..σημαινει οτι θα γίνει μέσα στις επομενες ωρες..χιχι καλα χαζο εισαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αρα και σημερα παλι σεξξξξξ

καλημεραααααααααααααααααααα,τι κανετε???τωρα πο εφυγα εμφανηστικατε???

Καλημερα Εφάκι μου..τι κάνεις κοριτσάρα μου..ειδατε το αυγουλάκι?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ναι ρε ..σημαινει οτι θα γίνει μέσα στις επομενες ωρες..χιχι καλα χαζο εισαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αρα και σημερα παλι σεξξξξξ

ασε θα με πεθανει.....εχει αρχισει και παιρνει βιταμινες...καταλαβαινεις πως θα ειμαι.....ενα μαραγγιασμενο καρπουζακι:lol::lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

καλα ειμαι εχω μεγαλη αγωνια σημερα θα παω στο γιατρο,να δουμε εαν μεγαλωσαν τα ωαρια!!!και να μην εσπασαν απο μονα τους για να βαλουμε την τελευταια ενεση:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα ειμαι εχω μεγαλη αγωνια σημερα θα παω στο γιατρο,να δουμε εαν μεγαλωσαν τα ωαρια!!!και να μην εσπασαν απο μονα τους για να βαλουμε την τελευταια ενεση:rolleyes:

αντε να πατε Εφάκι μου να δειτε τα αυγουλάκια...

Καρπουζω..πηρε φορα ο καρπουζος ε...ποιος το πιανει τωρα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...