Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλή είσαι εσύ.. πάντως όντως ισχύει αυτό που σου είπε για τα τεστ. εμένα μου είχε βγάλει ψευδώς + το clear blue, α καλό που παίζουν με τον πόνο μας ε????

μας πηραν πρεφα και τα τεστ,ποσο απελπισμενες ειμαστε και μας δουλευουν :P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηξερες οτι υπαρχει τιμη 0,00 ?????:D:D:D:D:D εγω παλι οχι...

ο αντρας μου περιχαρης μου φερνει τα αποτελεσματα και μου λεει...τωρα ξερουμε οτι οντως εχει μηδενισει η χωριακη σου ( στην προηγουμενη αποξεση, μειωνοταν σταδιακα η χοριακη και την ειχα φτασει καπου στο 20 απο το 1600 οποτε δεν ξαναπηγα να κανω ελεγχο)...Με ειχε φαει τοσο καιρο, πηγαινε να δεις να μειωθηκε :D:D:D:D:D...

Αντι να βαλω τα κλαματα λοιπον,γελασα με την ψυχη μου.

Και σε ερωτω που το καταλαβε η γιατρος απο το τηλ. οτι ηταν ψευδως θετικο???? μου λες????? Παει τελειωσε...αυτη την γιατρο δεν προκειται να την αλλαξω ποτεεεεε....

:mad::mad::mad::tongue::tongue::tongue:μπραβο μαρηηηηηηη που μας κανεις και εχουμε αγωνια!!!

εγω παντως να σας πω την αληθεια 3 φορες που εκανα το συγκεκριμενο κιολας δεν ειχα προβλημα!!!

αντε κοριτσακι μου και η επομενη να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

2086671qizkqumoiv.gif2086667tor211tkou.gif2086662eavkw2d4nt.gif2086669hfhqsps54u.gif

Καλημέρα όλη μέρα....καλημέρα ομορφιές μου....τι κάνετε?

Ελάτε να κάνουμε γυμναστική:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

http://www.pharmacy4u.gr/product_inf...oducts_id=9443

τα πουλάει 34 ευρώ

έχω παρει από αυτό το site αλλα πράγματα, πολύ αξιόπιστο. δωρεάν μεταφορικά και παρέδωσαν σε 1 μέρα.

Κοιτάξτε τι βρήκα στο parents...

Τα σχολια δεν ειναι δικα μου το έκανα ατοφιο copy paste

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοτοπουλακι μουυυυυυ:tongue::tongue::tongue: γυμναστικη πρωι πρωι? οχι ευχαριστω εκανα χθες βραδι:oops:

δεν καταλαβα τι επερεπε να διαβασω σε αυτο που εκανες copy paste:rolleyes:

Μπα...και εγω που νομισα πως δεν θα ήθελες να με ξαναδεις μετα τα χτεσινα που άκουσες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να μπεις στο σαιτ να δεις τα τεστ ωορηξίας ...αυτο σας λεω να δειτε...εχουν 34 ευρω εκει αντι για 50 και στα στέλνουν μόνο με ένα ευρω χρέωση...καταλαβες?εγω δεν το εχω πάρει αυτο διευκρινιζω..τα λόγια ειναι τι κοπέλας που το ποσταρε... ή εισαι εξουθενωμένη από την γυμναστική;)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπα...και εγω που νομισα πως δεν θα ήθελες να με ξαναδεις μετα τα χτεσινα που άκουσες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να μπεις στο σαιτ να δεις τα τεστ ωορηξίας ...αυτο σας λεω να δειτε...εχουν 34 ευρω εκει αντι για 50 και στα στέλνουν μόνο με ένα ευρω χρέωση...καταλαβες?εγω δεν το εχω πάρει αυτο διευκρινιζω..τα λόγια ειναι τι κοπέλας που το ποσταρε... ή εισαι εξουθενωμένη από την γυμναστική;)

βρε κοπελια...τα σχολια που στο καλο ειναι? βλεπω το σαιτ με τα τεστ...τα σχολια δε βλεπωωωωω:roll:....ακυρο ...τωρα καταλαβαα....ασε με δεν εχω πιει και καφε

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημερα κοριτσακιαααα.... Πως περασατε χτες???

Ναντιμωρακι, παμε δυνατα τον μηνα που ερχετε.

Κοτοπουλακι, πολυ καλο το λινκ που εδωσες. Βεβαια εγω δεν θα τα χρησιμοποιησω καθοτι εχω αστατο κυκλο και θα το παρακολουθησω με υπερηχο. Επισης, δεν τα εχω τρελλη εμπιστοσυνη διοτι αν δεν λειτουργησουν σωστα, χανεις και τα αυγα και τα πασχαλια.

Καρπουζακι τι κανεις?

Καλημερα κοριτσακιαααα.... Πως περασατε χτες???

Ναντιμωρακι, παμε δυνατα τον μηνα που ερχετε.

Κοτοπουλακι, πολυ καλο το λινκ που εδωσες. Βεβαια εγω δεν θα τα χρησιμοποιησω καθοτι εχω αστατο κυκλο και θα το παρακολουθησω με υπερηχο. Επισης, δεν τα εχω τρελλη εμπιστοσυνη διοτι αν δεν λειτουργησουν σωστα, χανεις και τα αυγα και τα πασχαλια.

Καρπουζακι τι κανεις?

καλημερα βενουσακι....τι κανεις? βρε τρελη ετρεχες για χοριακη....δεν ειπαμε την κανουμε μετα απο καθυστερηση??? εεε????? τι μας μαθαινει το κοτοπουλακι τοσα χρονια τωρα:lol::lol::lol: το καρπουζακι επιδιδεται σε τρελο ντοιν ντοιν μιας και ειναι οι μερες του:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερα βενουσακι....τι κανεις? βρε τρελη ετρεχες για χοριακη....δεν ειπαμε την κανουμε μετα απο καθυστερηση??? εεε????? τι μας μαθαινει το κοτοπουλακι τοσα χρονια τωρα:lol::lol::lol: το καρπουζακι επιδιδεται σε τρελο ντοιν ντοιν μιας και ειναι οι μερες του:mrgreen::mrgreen:

δεν ειχα σκοπο να παω...ας οψετε το ψευδως θετικο τεστακι και η ελινα που μου εκανε πλυση εγκεφαλου :P:p:p:p:p...

Καρπουζακι, ολοψυχα σου ευχομαι να πετυχετε διανα αυτον τον μηνα!!!! Τον Ιουλιο του 11 να εισαι μανουλα!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον η ρουφ με ταλεπωρεί αυτη τη φορα...εχει δειξει τα σημαδια της αλλα κατεβαίνει με το σταγονόμετρο παναθεμάτη...και αυτη τη φορά με πονάει λ΄γο και η κοιλίτσα μου και η μεσούλα μου....

Καρπουζο καλο ντοιν ντοιν....

Βενους μου που θα πάει θα σου κατσει το + αντε να πας να την παρακολουθησεις και μετα ξέρεις εσυ...χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δειτε και αυτο...δεν ξερω ποσο αξιπιστο ειναι...απλα το ειδα στο φαρμασυ.

http://www.vican.gr/home/various_products.html#fertility

Βρε τι υπάρχει στον κόσμο...ξερετε αν αυτό ισχυεί?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον η ρουφ με ταλεπωρεί αυτη τη φορα...εχει δειξει τα σημαδια της αλλα κατεβαίνει με το σταγονόμετρο παναθεμάτη...και αυτη τη φορά με πονάει λ΄γο και η κοιλίτσα μου και η μεσούλα μου....

Καρπουζο καλο ντοιν ντοιν....

Βενους μου που θα πάει θα σου κατσει το + αντε να πας να την παρακολουθησεις και μετα ξέρεις εσυ...χιχιχι

δεν εχει σημασια αν ειναι πολυ η λιγη...σημασια εχει που κατεβαινει!!! Αντε να μπεις και εσυ στην ενεργο δραση....Να παρουν φωτια τα παπλωματα ,τα πατωματα κτλ.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...