Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααα

να πω τα νεα μου!!!πηγα λοιπον εχτες στο γιατρο η αναλυση της προλακτινης μου καλη,μετα παμε να κανουμε υπερηχο να δουμε αν μεγαλωσε το ωαριο και να το σπασουμε και βλεπουμε 3 ωαρια μικρα 12 χλ ,και σπανε περιπου στα 20χλ,δεν μεγαλωσα μου λεει και θα αργησεις πολυ να κανεις ωορηξια αυτο το μηνα ,μετα μου προτεινε να βαλω κατι ενεσεις να τα βοηθησω να μεγαλωσουν και να γινουν καλητερα ποιοτηκα και του ειπα να το δοκιμασουμε ,ετσι εβαλα μια ενεση εχτες,θα βαλω και μια σημερα και μια αυριο και την παρασκευη θα παω για υπερηχο και αν ειναι στο μεγεθος που θελουμε θα μου τα σπασει με διπλη ενεση,μου ειπε οτι υπαρχουν πιθανοτητες να σπασουν 2 ωαρια και με ρωτησε εαν με πειραζει που θα εχω πιθανοτητες για διδυμα και του ειπα και εγω καθολου μακαρι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:,εντε να δουμε τι θα καταφερουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααα

να πω τα νεα μου!!!πηγα λοιπον εχτες στο γιατρο η αναλυση της προλακτινης μου καλη,μετα παμε να κανουμε υπερηχο να δουμε αν μεγαλωσε το ωαριο και να το σπασουμε και βλεπουμε 3 ωαρια μικρα 12 χλ ,και σπανε περιπου στα 20χλ,δεν μεγαλωσα μου λεει και θα αργησεις πολυ να κανεις ωορηξια αυτο το μηνα ,μετα μου προτεινε να βαλω κατι ενεσεις να τα βοηθησω να μεγαλωσουν και να γινουν καλητερα ποιοτηκα και του ειπα να το δοκιμασουμε ,ετσι εβαλα μια ενεση εχτες,θα βαλω και μια σημερα και μια αυριο και την παρασκευη θα παω για υπερηχο και αν ειναι στο μεγεθος που θελουμε θα μου τα σπασει με διπλη ενεση,μου ειπε οτι υπαρχουν πιθανοτητες να σπασουν 2 ωαρια και με ρωτησε εαν με πειραζει που θα εχω πιθανοτητες για διδυμα και του ειπα και εγω καθολου μακαρι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:,εντε να δουμε τι θα καταφερουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

μια χαρα το βρισκω εφουλα.....τουλαχιστον θα ξερεις ακριβως ποτε θα σπασει και οτι θα ναι και καλα ποιοτικα.....καθε επιτυχια ευχομαι:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

μια χαρα το βρισκω εφουλα.....τουλαχιστον θα ξερεις ακριβως ποτε θα σπασει και οτι θα ναι και καλα ποιοτικα.....καθε επιτυχια ευχομαι:tongue::tongue:

καλημεραααααα

περαστηκα καρπουζακι!!!μακαρι να γινει το θαυμα!!!καλε που εξαφανιστηκαν οι υπολοιπες?????ερημοσε το καφε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ολα θα γινουν....που θα παει...θα γυρισει ο τροχος...θα...κι ο φτωχος:tongue::tongue::tongue: βεβαια εμεις το κανουμε συνεχεια αυτο ουτως η αλλως αλλα τελοσπαντων:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αααααα θα σας μαλωσω παλιοκοριτσα:twisted::twisted::twisted::twisted: εξαφανιστηκατε με ελαφρα πηδηματακια......οσο ελαφρα γινεται για το γκαστρωμενοκοτοπουλακι και με το βανιλακι βεβαιως βεβαιως:lol::lol::lol::lol::lol: γιατι η εφουλα, το κουνελακι και το καρπουζακι ειναι παναλαφρα:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Καλημέρα ;)

Εφάκη ευχάριστα τα νέα σου αλλά βρε κοριτσάκι μου τα' χουμε πει κ τα'χουμε συμφωνήσει κ με τον άντρα σου, την Άνοιξη αδερφές μου την Άνοιξη,,

Καρπουζάκι μη με μαλώνεις κι εμένα γιατί δεν είμαι πολύ καλά,,,έχω συσπάσεις από χτες κ περιμένω το απόγευμα για να πάω στο doc για να μου τις μετρήσει:(:(:(:( Με έχει καθηλωμένη στο κρεβάτι:(:(:(:(

Θα σας αφήσω για λίγο, πετάγομαι ως τις μανούλες Ιουνίου να γράψω γιατί εκεί πλέον δεν μπαίνω ,,να τους γράψω εν τάχει τα νέα του μήνα,,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: τι κανουμε τρελοκοριτσα??? θα μαζευτουμε σημερα η παλι μπα??

βανιλιτσα μου γλυκια ελπιζω να καταφερεις να μπεις καποια στιγμη να πεις τι εγινε με το ντοκτορ....μην στεναχωριεσαι ομως ...μπορει αυτες οι συσπασεις να ειναι οι λεγομενες braxton hicks οποτε αν ειναι αυτες θα σου ειπε κι ο γιατρος σου οταν δεν ειναι καθολου προβλημα...:D

211442lg20recj1j.gif

καλημερααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: τι κανουμε τρελοκοριτσα??? θα μαζευτουμε σημερα η παλι μπα??

βανιλιτσα μου γλυκια ελπιζω να καταφερεις να μπεις καποια στιγμη να πεις τι εγινε με το ντοκτορ....μην στεναχωριεσαι ομως ...μπορει αυτες οι συσπασεις να ειναι οι λεγομενες braxton hicks οποτε αν ειναι αυτες θα σου ειπε κι ο γιατρος σου οταν δεν ειναι καθολου προβλημα...:D

Καρπουζακι μου γλυκο τι κάνεις??? κανα νέο...

εγω ειχα παει στον Αιματολόγο να κανουμε τις εξετασεις που κανω καθε μηνα για να ελεγχουμε αν οι αντιπηκτικες που κανω ειναι οκ η δοση..

Ολα βγηκαν καλα μονο ο αιματοκριτης μου ειναι 32..

εντομεταξυ συμβαινει και το αλλο κουλο...

Οταν εγω ειχα κάνει παλια τις εξετάσεις για την θρομβοφιλία μου ειχε δειξει οτι δεν εχω και οτι ισα ισα εχω ταση για το αναποδο..

μετα τις ειχα επαναλάβει σε μια αιματολογο στο Αλεξανδρας και εδειξε πάλι το ιδιο..και τωρα το επανελαβα στο Αττικο και μου ειπε ο γιατρος οτι οντως τα αιμοπεταλια μου δειχνουν καποιο θεματάκι...

βεβαι τωρα θα κανω κανονικα τις αντιπηκτικες και αυτο το θεμα το κοιταμε μετα την εγκυμοσυνη...

Απλα μου ειπε οτι θα μιλησει και με το γυναικολογο γιατι δεν θα πρεπει να κανω επισκληριδιο και αφου θα κανω καισαρικη θα την κανω με ολικη ναρκωση..

Εχω απογοητευτει..

στην αρχη ελεγα θελω να γεννησω φυσιολογικα...μου ειπε ο γιατρος καισαρικη..στεναγχωρηθηκα αλλα το ξεπερασα λεω θα κανω καισαρικη με επισκληριδιο και θα δω και το παιδακι μου αμεσως...μεςτα μου λεν ολικη..αν ειναι δυνατον....:roll::roll::roll::roll:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζακι μου γλυκο τι κάνεις??? κανα νέο...

εγω ειχα παει στον Αιματολόγο να κανουμε τις εξετασεις που κανω καθε μηνα για να ελεγχουμε αν οι αντιπηκτικες που κανω ειναι οκ η δοση..

Ολα βγηκαν καλα μονο ο αιματοκριτης μου ειναι 32..

εντομεταξυ συμβαινει και το αλλο κουλο...

Οταν εγω ειχα κάνει παλια τις εξετάσεις για την θρομβοφιλία μου ειχε δειξει οτι δεν εχω και οτι ισα ισα εχω ταση για το αναποδο..

μετα τις ειχα επαναλάβει σε μια αιματολογο στο Αλεξανδρας και εδειξε πάλι το ιδιο..και τωρα το επανελαβα στο Αττικο και μου ειπε ο γιατρος οτι οντως τα αιμοπεταλια μου δειχνουν καποιο θεματάκι...

βεβαι τωρα θα κανω κανονικα τις αντιπηκτικες και αυτο το θεμα το κοιταμε μετα την εγκυμοσυνη...

Απλα μου ειπε οτι θα μιλησει και με το γυναικολογο γιατι δεν θα πρεπει να κανω επισκληριδιο και αφου θα κανω καισαρικη θα την κανω με ολικη ναρκωση..

Εχω απογοητευτει..

στην αρχη ελεγα θελω να γεννησω φυσιολογικα...μου ειπε ο γιατρος καισαρικη..στεναγχωρηθηκα αλλα το ξεπερασα λεω θα κανω καισαρικη με επισκληριδιο και θα δω και το παιδακι μου αμεσως...μεςτα μου λεν ολικη..αν ειναι δυνατον....:roll::roll::roll::roll:

τρια πουλακια καθονταν:lol::lol::lol: δηλαδη εσυ 2 φορες εδειξες οτι εισαι ατνιθρομβοφιλικη και τη μια οτι εχεις ταση???? τι εισαι συ ρε παιδι μου...πως το καταφερνεις αυτο το πραγμα??? παντως αυτο που λες για ολικη κλπ μην φοβασαι σου δινουν ακριβως την ποσοτητα αναισθησιας ωστε οταν βγει ο μπεμπης να τον δεις αμεσα....δε περιμενεις δηλαδη καμια ωρα κλπ.

211442lg20recj1j.gif

τρια πουλακια καθονταν:lol::lol::lol: δηλαδη εσυ 2 φορες εδειξες οτι εισαι ατνιθρομβοφιλικη και τη μια οτι εχεις ταση???? τι εισαι συ ρε παιδι μου...πως το καταφερνεις αυτο το πραγμα??? παντως αυτο που λες για ολικη κλπ μην φοβασαι σου δινουν ακριβως την ποσοτητα αναισθησιας ωστε οταν βγει ο μπεμπης να τον δεις αμεσα....δε περιμενεις δηλαδη καμια ωρα κλπ.

Δεν καταλαβες και τις 3 φορες εδειξε οτι ειμαι το αναποδο δηλαδη αιμοροφιλικη..αφου ο γιατρος με ρωταγε αν μελανιαζω ευκολα..αν δεν κλεινουν οι πληγες μου και τετοια..βεβαι αγω δεν εχω τιποτα απο όλα αυτα...

τωρα θα μου πεις γιατι κανεις αντιπηκτικες??

και εγω την ιδια απορία ειχα..αλλα κατι μου ειπε για τους παραγοντες πηξης και τετοια..και τελος παντος δεν καταλαβα και πολλα..το θεμα και το αστειο ειναι ότι και προς το αιμοροφιλικη είναι και αντιπηκτικες κανω..

οσον αφορα την ολικη απλα φοβαμαι γιατι καμια φορα δεν ξερεις σε τι αναισθησιολογο θα πέσεις..και να μου κανει βαρια ναρκωση..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ααα...τωρα καταλαβα....μαλιστα...βλεπω βγαζουμε ακρη :mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι να σου ρε κοτοπουλακι...ολα τα κουλα σε σενα συμβαινουν....(ε ενταξει κατι σε κουλο εχω κι εγω):tongue::tongue: εμενα τα λευκα μου αιμοσφαιρια ειναι στα ταρταρα που σημαινει οτι το ανοσοποιητικο μου ειναι χαλια και δεν εχω αρρωστησει με λοιμωξη ποτε στη ζωη μου....γιατι υποτιθεται ειναι για λοιμωξεις οχι κρυωματα , συναχια κλπ.....πως γινεται αυτο δε μπορουν να μου το εξηγησουν....τη μονη εξηγηση που μου δινουν ειναι οτι ο οργανισμος μου απλα παραγει λιγα λευκα:mrgreen::mrgreen: τι να πω η ερμη

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...