Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

http://www.anatello.gr/cart/images/P/_FAF2093.jpg

αυτο ειναι το πορτ μπεμπε

α..ωραια τετοιο θα παρω σιγουρα γιατι στην αρχη το παιδι θα το εχω διπλα μου...

Να σου πω ..ποτε το πηγαινουν φυσιολογικα τωρα το μωρο στην κουνια του ? Γυρω στους πόσους μήνες...

το φυσιολογικο λεω ..γιατι αλλες τα κοιμιζουν στο κρεββατι μαζι τους μεχρι που παν σχολειο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανες στην οικογενεια δεν εχετε??? προσφατες εννοω οχι τη μανα σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ολα αυτα που σου λεω τα εζησα απο κοντα με το μπεμπη το δικο μας......οτι ειχε παρει η συνυφαδα μου και τι χρειαστηκε και τι οχι.....απλα θα κανεις μια λιστα κανονικαθα παρεις μολυβι και χαρτι θα γραψεις οτι σου ερχεται στο μυαλο που μπορει να χρειαστεις και μετα θα δεις ποια απο αυτα θα βγαλεις....δεν χρειαζεται να πελαγωσεις

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

α..ωραια τετοιο θα παρω σιγουρα γιατι στην αρχη το παιδι θα το εχω διπλα μου...

Να σου πω ..ποτε το πηγαινουν φυσιολογικα τωρα το μωρο στην κουνια του ? Γυρω στους πόσους μήνες...

το φυσιολογικο λεω ..γιατι αλλες τα κοιμιζουν στο κρεββατι μαζι τους μεχρι που παν σχολειο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συνηθως οταν δεν χωρανε πια στο μπορτ μπεμπε....κανα διμηνο συνηθως....αλλα και υπαρχει ενα αλλα εδω μεγαλο....

υπαρχουν μωρακια που κοιμουνται κατευθειαν στην κουνια τους και δεν εχουν κανενα θεμα.......

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

κοτοπουλακι, καπου πηρε το ματι μου καποιες λιστες που εχουν φτιαξει διαφορα κοριτσακια εδω...θα βρω και τα λινκ οπου λενε και την αποψη τους για διαφορα μπεμπεδιακα για να βοηθηθεις και να μην πελαγωσεις...ενταξει γκαστρωμενακι μου???

κουκλιτσα και εσυ θα χρειαστεις επιθεματα στηθους και σουτιεν θηλασμου.

θα σου λεγα επισης να παρεις μαζι σου νυχτικα και οχι πυζαμες.

Και αν θελω να θηλασω θα το σηκωνω??/:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μανες στην οικογενεια δεν εχετε??? προσφατες εννοω οχι τη μανα σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ολα αυτα που σου λεω τα εζησα απο κοντα με το μπεμπη το δικο μας......οτι ειχε παρει η συνυφαδα μου και τι χρειαστηκε και τι οχι.....απλα θα κανεις μια λιστα κανονικαθα παρεις μολυβι και χαρτι θα γραψεις οτι σου ερχεται στο μυαλο που μπορει να χρειαστεις και μετα θα δεις ποια απο αυτα θα βγαλεις....δεν χρειαζεται να πελαγωσεις

εχω τη συνυφαδα μου αλλα ειναι πολυ μπουρου μπουρου και βαριεμαι να μιλαω με τις ωρες...

κοτοπουλακι, νομιζω ειναι κοντα στους 6 μηνες το πολυ...

τκαι εγω ελεγα κανα τριμηνο αντε τετράμηνο

αμαν με το κοκκορικο τζουνιορ περασε κι η ωρα.......φευγω φευγω......καλο απογευμα μωρα μου......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σου αγάπη ..ευχαριστω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοτοπουλακι, καπου πηρε το ματι μου καποιες λιστες που εχουν φτιαξει διαφορα κοριτσακια εδω...θα βρω και τα λινκ οπου λενε και την αποψη τους για διαφορα μπεμπεδιακα για να βοηθηθεις και να μην πελαγωσεις...ενταξει γκαστρωμενακι μου???

Ναι κουνελακι μου ..καντα μου ...γιατι ειμαι άσχετη...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τα νυχτικα θα ειναι με κουμπια μπροστα,,,ασε ειδα την ελινα με μεμε τεραστια να τα βγαζει εξω και δεν ειχε προβλημα κανενα...:-D:-D:-D:-D:-D

:D:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

φευγω και εγω αγαπη...θα τα πουμε την Πεμπτη γιατι αυριο δεν θα ερθω θα παω στην αιματολογο για εξετάσεις...

ΝΑ μου εχετε κανει λιστα με το τι χρειαζομαι...χιχιχι

φιλακια αγαπες μου

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μην πελαγωνεις γεωργια μου!!!

λοιπον οπωσδηποτε θα παρεις τωρα ενα καροτσι και να κοιταξεις να ειναι σχετικα ελαφρυ για να σε βολεψει....

φορμακια μην παρεις πολλα γιατι θα σου φερουν...

φανελακια καλτσες μπορει να χρειαστεις,σελτεδακια για ν αλλαζεις το μωρο, φυσιολογικο ορο, μπουρνουζοπετσετα βολευει καλυτερα στην αρχη, σαμπουαν προδερμ εγω ειχα και του αρεσε, μπανακι δεν χρειαζεσαι απο τοσο μικρο αστο για αργοτερα, ψαλιδακι για κοψιμο νυχιων, κρεμα για συγκαματα, γαντακια μαλλον οχι αλλα ειναι και αναλογα το παιδι εμενα δεν τα ηθελε, χτενακι, πετσετουλες μικρες για να τον σκουπιζεις, σαλιαρες, κουβερτουλες και πανες μικρα σεντονακια, ενδοεπικοινωνια,πιπιλες, 2 μπιμπερο, κρεμα ενυδατικη σωματος, υπαρχουν κουβερτες που γινονται υπνοσακοι και βολευουν τετοιο ειχα εγω και το χρησιμοποιω μεχρι τωρα μετα απο επιπλα κουνια και θελει ενα μηνα για να την φερουν, ρηλαξ ειχα εγω και οχι καλαθουνα και εγω εκανα ντουλαπα και οχι συρταριερα γιατι ουτως η αλλως θα χρειαστει και ειπα μην δωσω διπλα χρηματα και για το ενα και για το αλλο...

αυτα νομιζω δεν πιστευω να ξεχασα κατι...αν θελεις και τιποτ αλλο ρωτησε μας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...