Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Ναι και εγω που προκειται να γινω δεν εχω ιδέα...

πωπω..μου φαινονται βουνό..αρχιζω και σκεφτομαι τι θα χρειαστω και τελικα δεν ξερω τιποτα...το θεμα ειναι οτι δεν θελω να με πιασουν και κοτσο και να πςρνω πραγματα άδικα...

λοιπον συμβουλη απο μαναδες που ξερουν.....θα παρεις τα βασικα πραγματα γιατι αν παρεις οτι ακους...α) μπορει να μην τα χρησιμοποιησεις ποτε και β) θα σου φερουν πολλα πραγματα φιλοι συγγενεις κλπ. λοιπον ξεκιναω......

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα βασικα τα χουμε ετσι επιπλα κλπ......παρε αν θελεις ενα σετ προικα μωρου που συνηθως περιλαμβανει παντα, σεντονι, παπλωμα κλπ...(ετσι για το γαμωτο γιατι το παπλωμα μετα το 1 χρονο θα χρησιμποιηθει) κατα τ αλλα πολλα σεντονακια φθηνα γιατι αλλαζονται συνεχεια.....

ρουχαλακια φορμακια κλπ ενταξει παρε λιγα πριν γεννηθει ο μπεμπης οχι νουμερο 0 γιατι ολα τα μωρα παντα ξεκινανε με μεγαλυτερα, και μετα θα δεις πως θα σου παει, θα σου φερουν και παρα πολλα,

καρεκλακι αυτοκινητου (απαραιτητο κατα εμε πριν την γεννηση του μπεμπη) καροτσι εννοειται, πορτ μπεμπε (φθηνο δε θα χρειαστει για πολυ)..............

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

εχει και τετοιες με πλεξιγκλας...α ειχαν πολυ γελιο οταν τις βλεπαμε για το μπεμπη.......τελοσπαντων οπως βλεπεις οτι μπορουμε κανουμε για να σας εξυπηρετησουμε μανταμιτσα:mrgreen:

Το ξερω και σας ευχαριστω...

λοιπον συμβουλη απο μαναδες που ξερουν.....θα παρεις τα βασικα πραγματα γιατι αν παρεις οτι ακους...α) μπορει να μην τα χρησιμοποιησεις ποτε και β) θα σου φερουν πολλα πραγματα φιλοι συγγενεις κλπ. λοιπον ξεκιναω......

περιμενω....

κοτοπουλακι εχεις καμια φωτο παρεμφερη με αυτο που ψαχνεις?

αυτο με το πλάι ,το πανω- κατω ζωγραφιες κτλ που θες με μπερδεψανε

ΝΑι κοιτα την ΠΑρασκευη που ανεβασαμε εχω ανεβασει κανα δύο..

γυρνα πισω αν δεν βαριεσαι..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τα βασικα τα χουμε ετσι επιπλα κλπ......παρε αν θελεις ενα σετ προικα μωρου που συνηθως περιλαμβανει παντα, σεντονι, παπλωμα κλπ...(ετσι για το γαμωτο γιατι το παπλωμα μετα το 1 χρονο θα χρησιμποιηθει) κατα τ αλλα πολλα σεντονακια φθηνα γιατι αλλαζονται συνεχεια.....

ρουχαλακια φορμακια κλπ ενταξει παρε λιγα πριν γεννηθει ο μπεμπης οχι νουμερο 0 γιατι ολα τα μωρα παντα ξεκινανε με μεγαλυτερα, και μετα θα δεις πως θα σου παει, θα σου φερουν και παρα πολλα,

καρεκλακι αυτοκινητου (απαραιτητο κατα εμε πριν την γεννηση του μπεμπη) καροτσι εννοειται, πορτ μπεμπε (φθηνο δε θα χρειαστει για πολυ)..............

Λοιπον ακου ..η μανα μου μου ελεγε οτι την κουνια την παραγγέλνουν πριν και την περνουν μετα τη γεννα..ισχυει..

Λοιπον καροτσακι να το παρω απο πριν η μετα τη γεννα..

αυτο για το αυτοκινητο συμφωνω πριν..θα παρω πριν μία καλαθούνα και ενα ριλαξ...

θα παρω κορμακια και φανελοβρακακια αυτα τα ολοσωμα αλλα οπως λες οχι πολλα, θα παρω πανακια για το ρεψιμο ..τα χρησιμοποιεις και για αλλες χρησεις.θυμαμαι η συννηφαδα μου χρησιμοποιουσε πολλα, αυτα που τα αλλαζουν πως λεγονται πανες γιατι και αυτα χρειαζονται πολλα,

τι αλλο για ππειτε

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πετσετουλες

μπουκαλια και αποστειρωτη

πιπιλα

μπανιερα, αφρολουτρα,

ταλκ,σαμπουαν, κρεμουλες, σαλιαρες,

σεντονακια ,κουβερτουλες αυτες τι μαλακες φλις πως λεγονται,σκοφακι, γαντακια,

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον ακου ..η μανα μου μου ελεγε οτι την κουνια την παραγγέλνουν πριν και την περνουν μετα τη γεννα..ισχυει..

Λοιπον καροτσακι να το παρω απο πριν η μετα τη γεννα..

αυτο για το αυτοκινητο συμφωνω πριν..θα παρω πριν μία καλαθούνα και ενα ριλαξ...

θα παρω κορμακια και φανελοβρακακια αυτα τα ολοσωμα αλλα οπως λες οχι πολλα, θα παρω πανακια για το ρεψιμο ..τα χρησιμοποιεις και για αλλες χρησεις.θυμαμαι η συννηφαδα μου χρησιμοποιουσε πολλα, αυτα που τα αλλαζουν πως λεγονται πανες γιατι και αυτα χρειαζονται πολλα,

τι αλλο για ππειτε

λοιπον τη κουνια την παραγγελνεις ΠΡΙΝ και την παιρνεις ΠΡΙΝ ωστε να εχεις ετοιμο το παιδικο γιατι μετα την γεννα δε θαπρολαβαινεις ουτε να ξυστεις (και δε κανω πλακα) το ιδιο ισχυει και για καροτσι...θα εχεις χρονο νομιζεις να ψαχνεις και να τρεχεις για ψωνια μετα τη γεννα??? σε καμια περιπτωση. το ριλαξ δε χρειαζεται απο πριν....ουτως η αλλως μεχρι να σαραντισει δεν μπαινει μεσα...

πολλα πανακια που λες σελτεδακια λεγονται γιατι πολλα τα χρησιμοποιεις και κατω απο το σεντονακι του που το λερωνει συνεχεια....

εννοειται οτι πριν γεννησεις θα κανεις ενα χωρο στην αλλαξιερα του μωρου που θα περιεχει τα εξης:

παμπερς το μικρο νουμερο, κρεμα για συγκαμα, αφρολουτρο-σαμπουαν, μπατονετες για μωρακια, μικρα φιαλιδια με φυσιολογικους ορους.

επισης παρε κανα 2 μπιμπερο μηπως στην αρχη εχεις καποια δυσκολια στο θηλασμο και χρειαστει να το ταισεις ξενο....μη παρεις αποστειρωτη στην αρχη γιατι μπορει να θηλασεις αμεσως και να μην το χρειαστεις ...

211442lg20recj1j.gif

πετσετουλες

μπουκαλια και αποστειρωτη

πιπιλα

μπανιερα, αφρολουτρα,

ταλκ,σαμπουαν, κρεμουλες, σαλιαρες,

σεντονακια ,κουβερτουλες αυτες τι μαλακες φλις πως λεγονται,σκοφακι, γαντακια,

αυτα οταν μεγαλωσει το παιδι μη τρελαινεσαι........τους δυο πρωτους μηνες δε χρειαζεσαι τιποτα απ αυτα..........

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

λοιπον τη κουνια την παραγγελνεις ΠΡΙΝ και την παιρνεις ΠΡΙΝ ωστε να εχεις ετοιμο το παιδικο γιατι μετα την γεννα δε θαπρολαβαινεις ουτε να ξυστεις (και δε κανω πλακα) το ιδιο ισχυει και για καροτσι...θα εχεις χρονο νομιζεις να ψαχνεις και να τρεχεις για ψωνια μετα τη γεννα??? σε καμια περιπτωση. το ριλαξ δε χρειαζεται απο πριν....ουτως η αλλως μεχρι να σαραντισει δεν μπαινει μεσα...

πολλα πανακια που λες σελτεδακια λεγονται γιατι πολλα τα χρησιμοποιεις και κατω απο το σεντονακι του που το λερωνει συνεχεια....

εννοειται οτι πριν γεννησεις θα κανεις ενα χωρο στην αλλαξιερα του μωρου που θα περιεχει τα εξης:

παμπερς το μικρο νουμερο, κρεμα για συγκαμα, αφρολουτρο-σαμπουαν, μπατονετες για μωρακια, μικρα φιαλιδια με φυσιολογικους ορους.

επισης παρε κανα 2 μπιμπερο μηπως στην αρχη εχεις καποια δυσκολια στο θηλασμο και χρειαστει να το ταισεις ξενο....μη παρεις αποστειρωτη στην αρχη γιατι μπορει να θηλασεις αμεσως και να μην το χρειαστεις ...

Ναι και εγω αυτο έλεγα ..ποτε θα προλαβω μετα ..και αντε βγαλτα , αντε καθαριστα..και εγω να μην τα κανω που λεει ο λογος ..δεν μπορω να γινεται πανικος..

αυτο με το καροτσι το συζηταγα με τον αντρα μου και του ελεγα αυτο ..πως μετα ποτε θα μπορω να βγω για να ψάξω....

α ωστε λες δεν χτειαζεται αποστειρωτη..καλα λες θα παρω κανα δυο μπουκαλακια γιατι δεν ξερω και τη μπιμπερο θα προτημησει ..ειδες αλλα θελουν το στρογγυλο με τη σιλικονη και αλλα το κλασσικο...

αυτα οταν μεγαλωσει το παιδι μη τρελαινεσαι........τους δυο πρωτους μηνες δε χρειαζεσαι τιποτα απ αυτα..........

ρε σκουφακι εννοω που του φορουν τις πρωτες μερες μεχρι να προσαρμοστουν στην θερμοκρασια και γαντακια για τα νυχακια τους γιατι γδερνονται που βαζουν τα χερακια στη μουρη...

Βρε το πορτ μπεμπε τι ειναι? χρειαζεται για που??

ριλαξ λες δεν χρειαζεται άμεσα ε??

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βρε μωρο μου, θα γεννησεις καλοκαιρι....το ξεχασες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι σκουφακι και γαντακια.....θα βγαλει τη μπεμπελη το κακομοιρο...και γαντακια δεν χρειαζονται σιγα....τιποτα δεν παθαινουν....το πορτ μπεμπε ειναι η λεγομενη καλαθουνα που συνηθως κοιμαται οταν ειναι νεογεννητο...ειναι αυτο που το μεταφερεις απο δω και απο κει...

μη κανεις το λαθος να αφησεις τετοιου ειδους αγορες (καροτσι) για μετα....

για τον αποστειρωτη τωρα.....αν και λεω αν τον χρειαστεις στις πολυ αρχες γιατι δε θαθηλαζεις για καποιο λογο μπορει που λεει ο λογος να πεταχτει ο οποιοσδηποτε να σου παρει εναν.....μεχρι να τον αποκτησεις απλα βαζεις τα μπιμπερο μεσα σε κατσαρολα με νερο και τα βραζεις.....οταν αργοτερα σταματησεις το θηλασμο παιρνεις εναν αποστειρωτη...αλλα δεν χρειαζεται σωνει και καλα απο την αρχη...μπορει και μετα τη γεννα οταν δεις αν το χρειαζεσαι να πεταχτει ο αντρα σου να παρει εναν

211442lg20recj1j.gif

βρε μωρο μου, θα γεννησεις καλοκαιρι....το ξεχασες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι σκουφακι και γαντακια.....θα βγαλει τη μπεμπελη το κακομοιρο...και γαντακια δεν χρειαζονται σιγα....τιποτα δεν παθαινουν....το πορτ μπεμπε ειναι η λεγομενη καλαθουνα που συνηθως κοιμαται οταν ειναι νεογεννητο...ειναι αυτο που το μεταφερεις απο δω και απο κει...

μη κανεις το λαθος να αφησεις τετοιου ειδους αγορες (καροτσι) για μετα....

για τον αποστειρωτη τωρα.....αν και λεω αν τον χρειαστεις στις πολυ αρχες γιατι δε θαθηλαζεις για καποιο λογο μπορει που λεει ο λογος να πεταχτει ο οποιοσδηποτε να σου παρει εναν.....μεχρι να τον αποκτησεις απλα βαζεις τα μπιμπερο μεσα σε κατσαρολα με νερο και τα βραζεις.....οταν αργοτερα σταματησεις το θηλασμο παιρνεις εναν αποστειρωτη...αλλα δεν χρειαζεται σωνει και καλα απο την αρχη...μπορει και μετα τη γεννα οταν δεις αν το χρειαζεσαι να πεταχτει ο αντρα σου να παρει εναν

Δηλαδη η καλαθουνα και το πορτ μπεμπε ειναι το ιδιο....??

μαλλον θα πρεπει να ερθεις μαζι μου στα ψωνια...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...