Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ελιωσα με το σχολιο σου!!!

παλι καλα που δεν του ειπες, σκασε και σκαψε...

καρπουζακι ξαναματαϋποκλινομαι στο μεγαλειο σου.

υ.γ. ασε το συναχι καταμερος και βιασου ασυστολα και ανελλειπως...αντε και εισαι στις γονιμες!!!

αυτο εννοουσα ομως ... με ζαλισε...ρε μεγαλε τελειωνε και ασε τις παρλαπιπες....ο βιασμος θα ξεκινησει απο σημερα η αυριο....τι να κανω μανα μου....εχω κι ενα καθηκον να εκτελεσω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καρπουζακι αρχισε παλι τα τερτιπια της...

..μου προτεινε σπερματεγχυση...θα μας στοιχισει στοιχισει η πρωτη γυρω στα 700 ευρω και οι επομενες (αν δεν πετυχει η πρωτη) θα μας στοιχισει 90 ευρω η καθε σπερματεγχυση...

δεν ξερω αν θα την κανω...η αληθεια ειναι οτι κουραστικα και θελω για λιγο καιρο να απεχω ...δηλαδη να το αφησω για κανα διμηνο το θεμα.

εσυ οπως νιωθεις....μην ακους κανεναν...αν αισθανεσαι οτι θες να ξεφυγεις λιγο και να μην ασχοληθεις με το θεμα καντο......για ενα διαστημα να μη κοιτα ς ουτε γονιμες ουτε ημερομηνιες ουτε μου ρθε δε μου ρθε περιοδος....κια μετα οταν σισθανθεις ετοιμη συζητηστε το με τον κουνελο σου και αποφασιστε το καλυτερο για σας και την ψυχολογια σας

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

οπως θες εσυ....αρνουμαι να αφησω αυτο το θεμα να χαλασει την οικογενειακη μου γαληνη.....δε μπορω να ειμαι μονιμως με κατεβασμενα μουτρα και να μην ευχαριστιεμαι τιποτα.....ειχα φτασει στο σημειο να μην εχω ορεξη να κανω τιποτα και απλα να υπαρχω....σπιτι δουλεια σπιτι κλπ κλπ....ε λοιπον οχι(κανω την επανασταση μου τωρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

αρνουμαι....οτι θελει να γινει ας γινει δεν μπορω αλλο.....αποφασισα να προσεξω τον καρπουζο μου που ειχα παραμελησει και τον εβλεπα ως μηχανη αναπαραγωγης, να συνεχισω να κανω πραγματα που μ αρεσουν και τα ειχα αφησει στην ακρη.

211442lg20recj1j.gif

Τι να σας πω ρε αγαπούλες μου...οτι δεν σας καταλαβαίνω...και τη να σας πω..υπομονη..που μου το ελεγαν και φρικαρα...γενικα δεν ξερω τι να σας πω....καλα θα κανετε να να ακολουθησετε την συνταγη της καρπούζος...χαλαρωστε και κοιταξτε λιγακη τη ζωη σας και τους άντρες σας..γιατι καταληγουμε σαν μηχανες που δουλευουν ανεφ νόημα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι να σας πω ρε αγαπούλες μου...οτι δεν σας καταλαβαίνω...και τη να σας πω..υπομονη..που μου το ελεγαν και φρικαρα...γενικα δεν ξερω τι να σας πω....καλα θα κανετε να να ακολουθησετε την συνταγη της καρπούζος...χαλαρωστε και κοιταξτε λιγακη τη ζωη σας και τους άντρες σας..γιατι καταληγουμε σαν μηχανες που δουλευουν ανεφ νόημα

μας πεθανες παλι γκαστρωμενοκοτοπουλακι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ετσι για να ευθυμησουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακια εγω τι να σας πω...κανονιζω ταξιδακια πλεον, βουδαπουστες, μανες, μονεμβασιες κτλ...λεφτα δεν εχω αλλα θα παω...

βαρεθηκα!!!

μπα μπα.....θα παμε κι εκει??? ντροπη:roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

μας πεθανες παλι γκαστρωμενοκοτοπουλακι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ετσι για να ευθυμησουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

απο τη βιασυνη μου τα κανω..αν ειδες το πρωτο τι το εχω σωστα γραμμενο..αλλλα επειδη γραφω γρηγορα μπερδευομαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ κοριτσακια εγω τι να σας πω...κανονιζω ταξιδακια πλεον, βουδαπουστες, μανες, μονεμβασιες κτλ...λεφτα δεν εχω αλλα θα παω...

βαρεθηκα!!!

να πας να πας με τα ποδια:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...