Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

δε ξερω ρε κοτοπουλακι μου αν ειναι αυτη καθ αυτη για τα ΝΚ. εχει κατι τιμες εκει που δε καταλαβαινω χριστο. το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι ολες οι τιμες ειναι χαμηλες.....και για τα λευκα το ξερω χρονια οτι ειναι χαμηλα αλλα τοσο χαμηλα δε τα ξαναδα...τωρα τα υπολοιπα δε καταλαβαινω τιποτα και το ραντεβου μου ειναι σε 2 βδομαδες....αστα να πανε....και φαντασου δεν εχω παρει ακομα τα αποτελεσματα της εξετασης που εκανα για τους υιους στο αιμα της περιοδου....θα γελασουμε πολυ....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυξημένα φυσικά κυτταροκτόνα κύτταρα (ΝΚ κύτταρα)

Υπάρχουν περίπου τριάντα κατηγορίες λεμφοκυττάρων στον ανθρώπινο οργανισμό που προορισμός τους είναι η ρύθμιση και η λειτουργία του ανοσολογικού συστήματος.

Πολλά εξαρτώνται για μια επιτυχή εγκυμοσύνη από τις τιμές ορισμένων υποκατηγοριών λεμφοκυττάρων στο περιφερικό αίμα.

Ζητώντας την εξέταση «ανοσοφαινότυπος λεμφοκυττάρων περιφερικού αίματος» θα δούμε ορισμένες από αυτές τις κατηγορίες, όπως:

1. CD-3 (PAN T – CELLS) 63-86%

Αυτή η κατηγορία κυττάρων είναι πολύ σημαντική για το ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν είναι χαμηλό το ποσοστό τους στο αίμα, έχουμε ένα αδύναμο ανοσοποιητικό. Αντίθετα, σε γυναίκες με αποβολές βρίσκονται στο ανώτερο φυσιολογικό όριο, δείγμα ενός υπερδραστήριου ανοσοποιητικού.

1. CD-4 (T-HELPER CELLS) 31-53%

Αυτά είναι τα βοηθητικά λεμφοκύτταρα που υποστηρίζουν τη λειτουργία όλων των υπολοίπων. Ο ιός που προκαλεί AIDS αυτή ακριβώς την κατηγορία κυττάρων καταστρέφει και σαν αποτέλεσμα απορυθμίζεται όλο το ανοσολογικό σύστημα. Στις γυναίκες με αποβολές είναι στα ανώτερα φυσιολογικά όρια.

1. CD-8 (T-CYTOTOXIC-SUPPRESSRORS) 17-35%

Είναι τα κύτταρα ρυθμιστικά της απάντησης του ανοσολογικού συστήματος. Σε γυναίκες με αποβολές και υπογονιμότητα είναι συνήθως στα κατώτερα φυσιολογικά.

1. CD56 CD16 NATURAL KILLER CELLS 3-12%

Είναι η κατηγορία των φυσικών κυτταροκτόνων κυττάρων. Παράγουν ένα μεγάλο αριθμό κυτταροκινων και ένα ισχυρό χημειοθεραπευτικό παράγοντα , τον TNF (TUMOR NECROSIS FACTOR). Αυτά τα μόρια προορισμό έχουν την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων που μπορεί αν αναπτυχθούν σ’ ένα υγιή οργανισμό. Ο TNF είναι επίσης υπεύθυνος για την καταστροφή των αρθρώσεων σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Τα κύτταρα αυτά είναι σημαντικά αυξημένα σε ασθενείς με επαναλαμβανόμενες αποβολές. Σε μελέτες που έγιναν, βρέθηκαν αυξημένα σε γυναίκες που απέβαλαν ένα χρωμοσωμιακά άρτιο έμβρυο και αντίθετα. Βρέθηκαν φυσιολογικά, όταν οι αποβολές αφορούσαν μη φυσιολογικά χρωμοσωμιακά έμβρυα.

Ο TNF, που παράγεται από αυτά τα κύτταρα, καταστρέφει εύκολα τα διαιρούμενα κύτταρα του αναπτυσσόμενου εμβρύου και σαν κατάληξη έχουμε αποτυχίες εμφύτευσης σε εξωσωματική γονιμοποίηση, κενό σάκο κυήσεως, βιοχημικές κυήσεις.

Οι φυσιολογικές τιμές των ΝΚ κυττάρων είναι 3-12%. Τομές πάνω από αυτά τα όρια και ιδίως πάνω από 18% συνδέονται με φτωχό αναπαραγωγικό αποτέλεσμα. Αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη θεραπευτικής παρέμβασης.

Δύο είναι οι επιλογές θεραπείας: η χορήγηση ανοσοσφαιρίνης και το εμβόλιο λεμφοκυττάρων.

Η ανοσοσφαιρίνη είναι ένα παρασκεύασμα, που περιέχει ανθρώπινα αντισώματα, που απομονώνονται από αίμα αιμοδοτών, που προηγουμένως έχουν ελεγχθεί για όλους τους γνωστούς μεταδοτικούς ιούς. Θεωρείται ένα ασφαλές παρασκεύασμα που χορηγείται ενδοφλεβίως σε ημερήσια νοσηλεία. Τα πρωτόκολλα θεραπείας διαφέρουν σε Ευρώπη και Αμερική και πρέπει να ληφθεί υπόψιν το αυξημένο κόστος και η δύσκολη εύρεση του φαρμάκου.

Το εμβόλιο λεμφοκυττάρων, παρασκευάζεται από αίμα του συζύγου, που μετά από κατάλληλη επεξεργασία απομονώνονται τα λεμφοκύτταρα.

Η εφαρμογή των θεραπειών έχει ανοσοτροποποιητική δράση και μειώνει τα ΝΚ κύτταρα, μειώνοντας παράλληλα και τη δραστικότητα τους.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας σε σωστά επιλεγμένες περιπτώσεις είναι πολύ ενθαρρυντικά.

λοιπον απ ολες τις παπαριες που λεει εδω εχω τα εξης....αυτα τα ΝΚ σε μενα ειναι χαμηλα (καλο αυτο υποθετω). αλλα επισης χαμηλα ειναι τα cd3-cd4 που ειναι οπως βλεπεις θεμα ανοσοποιητικου κλπ κλπ...

211442lg20recj1j.gif

Αυξημένα φυσικά κυτταροκτόνα κύτταρα (ΝΚ κύτταρα)

Υπάρχουν περίπου τριάντα κατηγορίες λεμφοκυττάρων στον ανθρώπινο οργανισμό που προορισμός τους είναι η ρύθμιση και η λειτουργία του ανοσολογικού συστήματος.

Πολλά εξαρτώνται για μια επιτυχή εγκυμοσύνη από τις τιμές ορισμένων υποκατηγοριών λεμφοκυττάρων στο περιφερικό αίμα.

Ζητώντας την εξέταση «ανοσοφαινότυπος λεμφοκυττάρων περιφερικού αίματος» θα δούμε ορισμένες από αυτές τις κατηγορίες, όπως:

1. CD-3 (PAN T – CELLS) 63-86%

Αυτή η κατηγορία κυττάρων είναι πολύ σημαντική για το ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν είναι χαμηλό το ποσοστό τους στο αίμα, έχουμε ένα αδύναμο ανοσοποιητικό. Αντίθετα, σε γυναίκες με αποβολές βρίσκονται στο ανώτερο φυσιολογικό όριο, δείγμα ενός υπερδραστήριου ανοσοποιητικού.

1. CD-4 (T-HELPER CELLS) 31-53%

Αυτά είναι τα βοηθητικά λεμφοκύτταρα που υποστηρίζουν τη λειτουργία όλων των υπολοίπων. Ο ιός που προκαλεί AIDS αυτή ακριβώς την κατηγορία κυττάρων καταστρέφει και σαν αποτέλεσμα απορυθμίζεται όλο το ανοσολογικό σύστημα. Στις γυναίκες με αποβολές είναι στα ανώτερα φυσιολογικά όρια.

1. CD-8 (T-CYTOTOXIC-SUPPRESSRORS) 17-35%

Είναι τα κύτταρα ρυθμιστικά της απάντησης του ανοσολογικού συστήματος. Σε γυναίκες με αποβολές και υπογονιμότητα είναι συνήθως στα κατώτερα φυσιολογικά.

1. CD56 CD16 NATURAL KILLER CELLS 3-12%

Είναι η κατηγορία των φυσικών κυτταροκτόνων κυττάρων. Παράγουν ένα μεγάλο αριθμό κυτταροκινων και ένα ισχυρό χημειοθεραπευτικό παράγοντα , τον TNF (TUMOR NECROSIS FACTOR). Αυτά τα μόρια προορισμό έχουν την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων που μπορεί αν αναπτυχθούν σʼ ένα υγιή οργανισμό. Ο TNF είναι επίσης υπεύθυνος για την καταστροφή των αρθρώσεων σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Τα κύτταρα αυτά είναι σημαντικά αυξημένα σε ασθενείς με επαναλαμβανόμενες αποβολές. Σε μελέτες που έγιναν, βρέθηκαν αυξημένα σε γυναίκες που απέβαλαν ένα χρωμοσωμιακά άρτιο έμβρυο και αντίθετα. Βρέθηκαν φυσιολογικά, όταν οι αποβολές αφορούσαν μη φυσιολογικά χρωμοσωμιακά έμβρυα.

Ο TNF, που παράγεται από αυτά τα κύτταρα, καταστρέφει εύκολα τα διαιρούμενα κύτταρα του αναπτυσσόμενου εμβρύου και σαν κατάληξη έχουμε αποτυχίες εμφύτευσης σε εξωσωματική γονιμοποίηση, κενό σάκο κυήσεως, βιοχημικές κυήσεις.

Οι φυσιολογικές τιμές των ΝΚ κυττάρων είναι 3-12%. Τομές πάνω από αυτά τα όρια και ιδίως πάνω από 18% συνδέονται με φτωχό αναπαραγωγικό αποτέλεσμα. Αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη θεραπευτικής παρέμβασης.

Δύο είναι οι επιλογές θεραπείας: η χορήγηση ανοσοσφαιρίνης και το εμβόλιο λεμφοκυττάρων.

Η ανοσοσφαιρίνη είναι ένα παρασκεύασμα, που περιέχει ανθρώπινα αντισώματα, που απομονώνονται από αίμα αιμοδοτών, που προηγουμένως έχουν ελεγχθεί για όλους τους γνωστούς μεταδοτικούς ιούς. Θεωρείται ένα ασφαλές παρασκεύασμα που χορηγείται ενδοφλεβίως σε ημερήσια νοσηλεία. Τα πρωτόκολλα θεραπείας διαφέρουν σε Ευρώπη και Αμερική και πρέπει να ληφθεί υπόψιν το αυξημένο κόστος και η δύσκολη εύρεση του φαρμάκου.

Το εμβόλιο λεμφοκυττάρων, παρασκευάζεται από αίμα του συζύγου, που μετά από κατάλληλη επεξεργασία απομονώνονται τα λεμφοκύτταρα.

Η εφαρμογή των θεραπειών έχει ανοσοτροποποιητική δράση και μειώνει τα ΝΚ κύτταρα, μειώνοντας παράλληλα και τη δραστικότητα τους.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας σε σωστά επιλεγμένες περιπτώσεις είναι πολύ ενθαρρυντικά.

λοιπον απ ολες τις παπαριες που λεει εδω εχω τα εξης....αυτα τα ΝΚ σε μενα ειναι χαμηλα (καλο αυτο υποθετω). αλλα επισης χαμηλα ειναι τα cd3-cd4 που ειναι οπως βλεπεις θεμα ανοσοποιητικου κλπ κλπ...

Ωραία ανα αφορά αυτα..ειναι μαλακίες ...εμενα ο προηγουμενος γιατρος με ειχε βαλει να κανω για ΝΚ.και αυτα τα αντιπατρικα..και τετοιες μπουρδες...

Λοιπον οι υπολλοιποι γιατρι που πηγαν ου ειπαν πως αυτα ειναι βλακειες και δεν επρεπε καν να ασχολειθω με αυτα..και γιατι μπηκα στην διαδικασια να τα πάω...σου λεω ..κια οι δυο μαζι με τη γιατρο που ειναι στο πανεπιστημιο εξω τα περναγα οταν τα εδειχναν και ελεγαν α...γιατι τα εκανες....

νομιζω σου κανουν μια θεραπεια με αιμοσφαιρινες και τετοια και οι περισσοτεροι γιατροι δεν τα δεχονται...τωρα τι αλλο να σου πψ ελπιζω να ειναι το ιδιο αυτο που λεμε..

θα κοιταξω το απογευμα τις εκξετάσεις μου και θα σου πω...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Δεν είμαι πολύ καλά 2 μέρες τώρα κ μάλλον δεν θα κάτσω να πιω καφεδάκι μαζί σας...

Μπήκα για να μάθω για κουνελάκι κ καρπουζάκι..

Λοιπόν:

Κοτοπουλάκι μου περαστικά βρε αγαπούλα για τον σύζυγο, μη στενοχωριέσαι ,, τόσο να'ναι,,,

Κουνελάκι τι έχει γίνει τελικά με την περίοδό σου?

Καρπουζάκι μου συγχαρητήρια για την υστεροσαλπιγγογραφία,,, Θέλω να δώσεις βάση σε αυτά που θα σου γράψω ok?? Ψάξε, πάρε γνώμες για τα ΝΚ και για τα αντιπατρικά,,

Όσες φορές έμεινα έγκυος, είχα αρνητικά αντιπατρικά, που υποτίθεται ότι δεν δίνουν εγκυμοσύνη τα αρνητικά,,,Μου είχαν προτείνει ανοσφαιρίνες κ μαλ@κίες,,, Το έψαξα πάρα πάρα πολύ,,, Πρόσεξε παίζουν στην πλάτη μας,,

Το έχω ξαναγράψει εδώ, οι 9 στους 10 που ρώτησα μου είπαν μακριά, απάτη,,ειδικά η Τζανάτου στο Ιασώ καραμούφα,,, Και η αιματολόγος που με παρακολουθεί τώρα, και ο Πάγκαλος ο γεννετιστής που τον είχα ρωτήσει με είχαν συμβουλεύσει να μην ασχοληθώ διότι οι παρενέργειες είναι αρκετές κ σοβαρές κ κυρίως δεν βοηθά ΠΟΥΘΕΝΑ η θεραπεία!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

ΒΑΝΙΛΙΤΣΑ μου καλημερα κοριτσακι μου.....απο τις εξετασεις μου δε φαινεται θεμα ΝΚ και τα λοιπα....ειμαι σε φυσιολογικα πλαισια...το προβλημα μου ειναι με τα λευμφοκυτταρα τα οποια δεν εχουν σχεση με αντιπατρικα αιμοσφαιρινες κλπ κλπ........

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Δεν είμαι πολύ καλά 2 μέρες τώρα κ μάλλον δεν θα κάτσω να πιω καφεδάκι μαζί σας...

Μπήκα για να μάθω για κουνελάκι κ καρπουζάκι..

Λοιπόν:

Κοτοπουλάκι μου περαστικά βρε αγαπούλα για τον σύζυγο, μη στενοχωριέσαι ,, τόσο να'ναι,,,

Κουνελάκι τι έχει γίνει τελικά με την περίοδό σου?

Καρπουζάκι μου συγχαρητήρια για την υστεροσαλπιγγογραφία,,, Θέλω να δώσεις βάση σε αυτά που θα σου γράψω ok?? Ψάξε, πάρε γνώμες για τα ΝΚ και για τα αντιπατρικά,,

Όσες φορές έμεινα έγκυος, είχα αρνητικά αντιπατρικά, που υποτίθεται ότι δεν δίνουν εγκυμοσύνη τα αρνητικά,,,Μου είχαν προτείνει ανοσφαιρίνες κ μαλ@κίες,,, Το έψαξα πάρα πάρα πολύ,,, Πρόσεξε παίζουν στην πλάτη μας,,

Το έχω ξαναγράψει εδώ, οι 9 στους 10 που ρώτησα μου είπαν μακριά, απάτη,,ειδικά η Τζανάτου στο Ιασώ καραμούφα,,, Και η αιματολόγος που με παρακολουθεί τώρα, και ο Πάγκαλος ο γεννετιστής που τον είχα ρωτήσει με είχαν συμβουλεύσει να μην ασχοληθώ διότι οι παρενέργειες είναι αρκετές κ σοβαρές κ κυρίως δεν βοηθά ΠΟΥΘΕΝΑ η θεραπεία!!!!!!!!

Καλημερα αγαπι μου..τι έχεις??

Λοιπον συμφωνω και απαυξανω με την προλαλλησασα.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μήπως κοριτσάκι μου είχες ή έχεις ή περνάς καμιά λοίμωξη κ είναι χαμηλά τα λεμφο?

Μην απογοητεύεσαι,, ΄κλείσε σύντομα ραντεβού με γιατρό για να μην στενοχωριέσαι άδικα,,

Δεν ξέρω τι έχω re gamoto,, νιώθω αδυναμία κ εξάντληση άνευ λόγου,,, θα πάρω τον doc αν συνεχίσει κ σήμερα η κατάστασή μου:(

"cogito,ergo sum"

δε ξερω τι γινεται οταν τον δω θα μου πει.....τουλαχιστον ολα τα μεσα μου ειναι διαβατα:tongue::tongue::tongue::tongue: μια χαρα που την πηρε ο καρπουζος ...λες και του πα οτι ειμαι εγκυος ενα πραγμα....:mrgreen::mrgreen:

εσυ βανιλιτσα μου μηπως κουραστηκες μωρε και βγαινει τωρα η κουραση....ειναι κι αυτος ο κωλοκαιρος με ιωσεις κλπ...να τρως καλα να πινεις αφθονα υγρα και να ξεκουραζεσαι

211442lg20recj1j.gif

Ρε κοριτσια τι γινεται σημερα???Για ονομα του Θεου και της Παναγιας!!!

Κοτοπουλακι, περαστικα σας!!! Να το προσεχει πολυ το δαχτυλο ο αντρας σου και να τηρει κατα γραμμα αυτα που του ειπε ο γιατρος...Στα λεω αυτα γιατι ξερω απο τον πατερα μου που ειχε ατυχημα και του κοπηκε ο τενοντας στο ποδι...

Καρπουζακι, δεν εχω ιδεα για τα λεμφο...για δεν παιρνεις τηλ τον γιατρο σου???

Βανιλλακι, τι επαθες εσυ? Παρε τον γιατρο σου βρε κουκλακι τηλεφωνο να μιλησετε, μην περιμενεις.

Εφακη, τελικα τι θα κανεις? Θα κανεις την υστεροσκοπηση?

δε ξερω τι γινεται οταν τον δω θα μου πει.....τουλαχιστον ολα τα μεσα μου ειναι διαβατα:tongue::tongue::tongue::tongue: μια χαρα που την πηρε ο καρπουζος ...λες και του πα οτι ειμαι εγκυος ενα πραγμα....:mrgreen::mrgreen:

εσυ βανιλιτσα μου μηπως κουραστηκες μωρε και βγαινει τωρα η κουραση....ειναι κι αυτος ο κωλοκαιρος με ιωσεις κλπ...να τρως καλα να πινεις αφθονα υγρα και να ξεκουραζεσαι

Ζουζουνίτσα δώστου να καταλάβει τώρα,,, για κάποιο μαγικό λόγο αυξάνονται οι πιθανότητες για εγκυμοσύνη μετά την σάλπι:roll::roll:

Κι όπως λέει κ το κουνελάκι (νομίζω) ας αρχίσουν οι βιασμοί;););)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια τι γινεται σημερα???Για ονομα του Θεου και της Παναγιας!!!

Κοτοπουλακι, περαστικα σας!!! Να το προσεχει πολυ το δαχτυλο ο αντρας σου και να τηρει κατα γραμμα αυτα που του ειπε ο γιατρος...Στα λεω αυτα γιατι ξερω απο τον πατερα μου που ειχε ατυχημα και του κοπηκε ο τενοντας στο ποδι...

Καρπουζακι, δεν εχω ιδεα για τα λεμφο...για δεν παιρνεις τηλ τον γιατρο σου???

Βανιλλακι, τι επαθες εσυ? Παρε τον γιατρο σου βρε κουκλακι τηλεφωνο να μιλησετε, μην περιμενεις.

Εφακη, τελικα τι θα κανεις? Θα κανεις την υστεροσκοπηση?

καλημερα κουνελακι μου....οχι δε θα παρω το γιατρο.....θα παω με τις εξετασεις παραμασχαλα κανονικα στο ραντεβου μου......πρεπει να τον δω απο κοντα...το τηλεφωνο δε με καλυπτει

Ζουζουνίτσα δώστου να καταλάβει τώρα,,, για κάποιο μαγικό λόγο αυξάνονται οι πιθανότητες για εγκυμοσύνη μετά την σάλπι:roll::roll:

Κι όπως λέει κ το κουνελάκι (νομίζω) ας αρχίσουν οι βιασμοί;););)

να αρχισουν δε λεω αλλα ειμαι και λιγο συναχωμενη ρε γαμωτο.......δε πειραζει αν φτερνιζομαι ταυτοχρονα....πειραζει??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Καλο βολι καρπουζακι...μαλλον ειναι ο μηνας σου αυτος!!!

Η σαλπι ποναει???

ηταν πολυ καλουλης ο γιατρος που μου την εκανε...μου επιασε την παρλα εκει και καλα για να μη φοβαμαι....οποτε καποια στιγμη του λεω " ντοκτορ δεν τρομοκρατουμαι ευκολα εγω, αντεχω πολλα, κανε εκει τη δουλεια σου να τελειωνουμε" πεθανε στα γελια...

ποναει ελαχιστα για λιγο σαν να εχεις εναν εντονο πονο απο κραμπα περιοδου...τιποτα αλλο....δεν ειχα ουτε λιγο αιματακι μετα ουτε τιποτα.

211442lg20recj1j.gif

ελιωσα με το σχολιο σου!!!

παλι καλα που δεν του ειπες, σκασε και σκαψε...

καρπουζακι ξαναματαϋποκλινομαι στο μεγαλειο σου.

υ.γ. ασε το συναχι καταμερος και βιασου ασυστολα και ανελλειπως...αντε και εισαι στις γονιμες!!!

ηταν πολυ καλουλης ο γιατρος που μου την εκανε...μου επιασε την παρλα εκει και καλα για να μη φοβαμαι....οποτε καποια στιγμη του λεω " ντοκτορ δεν τρομοκρατουμαι ευκολα εγω, αντεχω πολλα, κανε εκει τη δουλεια σου να τελειωνουμε" πεθανε στα γελια...

ποναει ελαχιστα για λιγο σαν να εχεις εναν εντονο πονο απο κραμπα περιοδου...τιποτα αλλο....δεν ειχα ουτε λιγο αιματακι μετα ουτε τιποτα.

ΑΧ βρε τυχερούλα, ούρλιαζα εγώ,, ειδικά στην πρώτη σάλπι,,, αλλά εγώ τις έχω κ βουλωμένες γι' αυτό,,,

Κουνελάκι μου γλυκό τι έγινε? γιατί γράφει το τέτοιο σου ότι είσαι στην 6η μέρα του κύκλου σου?

Αγαπούλες θα σας αφήσω προς το παρόν

Θα διαβάσω τα του κουνελακίου κ θα αποχωρήσω

φιλάκια

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...