Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλημεραααααααααααα

καλη εβδομαδα!!!!να ζησουν ολοι οι ερωτευμενοι:tongue::tongue::tongue:(και εμεις μαζι)

να σας πω και τα νεα απο τον γιατρο και ελπιζω να μην σας χαλασω την μερα.

λοιπον το σαββατο παω στο γιατρο ηταν η 11 μερα του κυκλου παλια εκανα ωορρηξια την 12 μερα ετσι ελπιζα πως θα δουμε κατι,το ωαριο ηταν πολυ μικρο ετσι καταλαβαμε οτι ο κυκλος μου εχει μεγαλωση.παμε σε αυτα τα καφε που βλεπω πριν απο την περιοδο για αυτα υπαρχουν δυο περιπτωσεις η πρωτη ειναι οτι μπορει να ειναι ορμονικο για αυτο ,αυτο το μηνα θα κανω αναλυση προλακτινης και προγεστερονης θα παω και αυριο να με ξανα δει για να δουμε το ωαριο και αν μεγαλωσε θα μου βαλει και μια ενεση για να το σπασουμε και θα μου χορηγηση και προγεστερονη και ελπιζω πολυ πως θα καταφερω να μεινω εγκυος αυτο το μηνα !!!!

η αλλη περιπτωση τον καφε ειναι πιο περιπλοκη

αν ο αλλος γιατρος που μου εκανε την αποξεση τον αυγουστο δεν με καθαρησε καλα και μου αφησε υπολοιματα στην μητρα μπορει να δημιουργηθηκε πολοιποδας και να χρειαστει να κανω υστεροσκοπηση για να δουμε εαν υπαρχει στην μητρα κατι για να την καθαρησουμε(μακαρι θεουλη μου να μην χρειαστει να το κανω αυτο)

και κατι θετικο το σπερμοδιαγραμμα του συζηγου ειναι καλο:-P

αυτα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια μικρα μουυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να εχουμε μια καλη βδομαδα ολες μας. μικρο μου εφακη μην στεναχωριεσαι, το πιθανοτερο ειναι τα καφε να οφειλονται σε ορμονολογικο θεμα και οχι σε πολυποδα. ελπιζω αυτο το μηνα να ειναι και το τυχερο σου και να γινεις και συ μια γκαστρωμενουλα.

εγω σημερα το απογευμα παω για την υστεροσαλπιγγογραφια και ο θεος βοηθος να βγουν ολα καθαρα μπας και προχωρησουμε:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερουδια μικρα μουυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να εχουμε μια καλη βδομαδα ολες μας. μικρο μου εφακη μην στεναχωριεσαι, το πιθανοτερο ειναι τα καφε να οφειλονται σε ορμονολογικο θεμα και οχι σε πολυποδα. ελπιζω αυτο το μηνα να ειναι και το τυχερο σου και να γινεις και συ μια γκαστρωμενουλα.

εγω σημερα το απογευμα παω για την υστεροσαλπιγγογραφια και ο θεος βοηθος να βγουν ολα καθαρα μπας και προχωρησουμε:tongue:

εδω ειμαι!!!να την κανετε να ξεμπερδευεις και με αυτο!!!ολα καλα θα πανε!!!!τι ειπε ο γιατροσ για το σπερμα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εχει ενα μικρο θεμα με την κινητικοτητα αλλα προφανως ειναι παροδικο επειδη εχει αγχωθει πολυ ο καρπουζος μου και του εδωσε βιταμινουλες, του ειπε να χαλαρωσει και θα την επαναλαβουμε σε κανα τριμηνο παλι αν στο μεσοδιαστημα δεν μεινω εγκυος

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

εχει ενα μικρο θεμα με την κινητικοτητα αλλα προφανως ειναι παροδικο επειδη εχει αγχωθει πολυ ο καρπουζος μου και του εδωσε βιταμινουλες, του ειπε να χαλαρωσει και θα την επαναλαβουμε σε κανα τριμηνο παλι αν στο μεσοδιαστημα δεν μεινω εγκυος

ωραια ειδες που αδικα αγχοθηκες!!!μα φυσκικα και θα μεινεις στο μεσοδιαστημα:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

να δουμε και τα σημερινα τα δικα μου και μετα θα περιμενω τις αλλες δυο που εκανα που θα βγουν του χρονου:mrgreen::mrgreen: αλλα ενταξει υπομονη και επιμονη

μα φυσικα!!!γελαμε με το πονο μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

που ειναι οι αλλες οι καρακαηδονες:tongue::tongue::tongue::tongue: ετοιμαζουν τρελο βραδι του αγιου βαλεντινου.....ειδικα το κοτοπουλακι:mrgreen::mrgreen:

μηπως να ετοιμαζες και εσυ κατι??;););)

εγω καλη μου γιορταζω καθε μερα:oops::oops::oops:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφιες μου...τι κάνετε?...εγω ειμαι λιγο στεναγχωριμένη...εκοψε ο αντρας μου το χερι του την Κυριακη τον τενοντα και εχτες πηγαμε και εκανε χειρουργειο...

Ευτυχως όλα καλα..το ειχε κοψει στο δακτυλο...του εραψαν τον τενωντα του εβαλαν μεσα και μια σαν βελονα για να μένει τεντομένο και μετα του το εραψαν..ευτυχως εχει απο πανω γαζα και δεν φαινεται τιποτα γιατι θα παθαινα σοκ...επαθα βεβαια την Κυριακη..στην αρχη νομιζαμε οτι ηταν ενα απλο κοψιμο μετα πήγαμε στο νοσοκομειο και με το που μας ειπαν οτι εκοψε τον τενωντα ανατριχιασα ολοκληρη ...

Και ολα αυτα για να φτιαξει ενα κωλοφωτιστικο που ολο μας χαλαει στο καθιστικο..και τι απλα με μια φαλτσέτα...τεσπα όλα καλα..του εγραψε ενα μηνα ανωρρωτικη γιατι του ειπε σεν κανει ουτε να το κουράσει ουτε να πεσει νερο ουτε να παρει βρωμια γιατι θα κανει φλεγμωνη...Ο δικος μου βεβαια λεει να κατσει κανα 2 βδομαδες και μετα να παει αλλα να προσεχει..τεσπα..του ειπε τοτε θα βγαλουν και την βελονα...αυτα...

Εσεις τι κάνετε?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εφάκι μου μην στεναγχψριεσαι δεν θα ειναι τιποτα....απλα καποιο ορμονικο....

Καρπουζακι μου τι εγινες χτες/ ολα καλα???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα κι απο μενα.....δε ξερω μηπως καποιος μας μουντζωσε ενα πραγμα??? κοτοπουλακι τι πραγμα κι αυτο...φανταζομαι την ταλαιπωρια και των 2 σας.

τα δικα μου τωρα....η σαλπιγγοτετοια ηταν μια χαρα...μητρες σαλπιγγες ολα τελοσπαντων ειναι νορμαλ και διαβατα....

αυτο που με ανησυχει ειναι οτι πηρα την εξεταση για τα λευμφοκυτταρα και εκει υπαρχει θεμα. καταρχας εχω μονο 2500 λεκα αιμοσφαιρια, τα λευμφοκυτταρα ειναι 762 ενω ο νορμαλ αριθμος ειναι απο 1000 και πανω.

αυτο μπορει να σημαινει πολλα πραγματα......αλλα μαλλον απ οτι καταλαβα κατι παιζει με αυτονοασο νοσημα και αν ειναι κατι τετοιο πιαστο το αυγο και κουρευτο.....απο το ιντερνετ δε βγαζω ακρη και περιμενω το νεο ραντεβου με το γιατρο να τις δει ολες μαζι τελοσπαντων να δω που θα με στειλει μετα...σε αιματολογο, σε ανοσολογο ιδεα δεν εχω,,,,

αυτα τα δικα μου

211442lg20recj1j.gif

καλημερα κι απο μενα.....δε ξερω μηπως καποιος μας μουντζωσε ενα πραγμα??? κοτοπουλακι τι πραγμα κι αυτο...φανταζομαι την ταλαιπωρια και των 2 σας.

τα δικα μου τωρα....η σαλπιγγοτετοια ηταν μια χαρα...μητρες σαλπιγγες ολα τελοσπαντων ειναι νορμαλ και διαβατα....

αυτο που με ανησυχει ειναι οτι πηρα την εξεταση για τα λευμφοκυτταρα και εκει υπαρχει θεμα. καταρχας εχω μονο 2500 λεκα αιμοσφαιρια, τα λευμφοκυτταρα ειναι 762 ενω ο νορμαλ αριθμος ειναι απο 1000 και πανω.

αυτο μπορει να σημαινει πολλα πραγματα......αλλα μαλλον απ οτι καταλαβα κατι παιζει με αυτονοασο νοσημα και αν ειναι κατι τετοιο πιαστο το αυγο και κουρευτο.....απο το ιντερνετ δε βγαζω ακρη και περιμενω το νεο ραντεβου με το γιατρο να τις δει ολες μαζι τελοσπαντων να δω που θα με στειλει μετα...σε αιματολογο, σε ανοσολογο ιδεα δεν εχω,,,,

αυτα τα δικα μου

α...ρε κοριτσακι μου..τι σκατα ειναι αυτο..δεν ξερω..με το γιατρο μιλησες??? τι σου ειπε?

Παντως αν η εξεταση αυτη ειναι αυτη που λεν με τα NK και τα αυτοανοσα ειναι μαλακια...την ειχα κανει και εγω και δεν ειχε βγει και καλα καλη...ειναι αυτο που λεν με τα αντιπατρικα τα εμβολια?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...