Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ναι παλι εμεις φταιμε που τρως:tongue::tongue::tongue: τρως σουζι τρως, που ελεγε και η βλαχοπουλου:lol::lol::lol::lol:

λοιπον εγω οταν καποτε αποκτησω παιδι, θα του αγορασω επιπλα PALI τα ιταλικα...τα εχω δει απο κοντα και ειναι καταπληκτικα, ασφαλη και βολικα.....αυτααααααα

Αντικατέστησε το κάποτε με το σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑαΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααα

Καρπουζάκι κι εγώ μια κούνια pali έχω ερωτευθεί!!!!!!!!!!!

Λοιπόν σας την βάζω,,,, την κούνια εννοώ:tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι παλι εμεις φταιμε που τρως:tongue::tongue::tongue: τρως σουζι τρως, που ελεγε και η βλαχοπουλου:lol::lol::lol::lol:

λοιπον εγω οταν καποτε αποκτησω παιδι, θα του αγορασω επιπλα PALI τα ιταλικα...τα εχω δει απο κοντα και ειναι καταπληκτικα, ασφαλη και βολικα.....αυτααααααα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: δεν τρωω..δεν τρωω...χιιχι

Αντικατέστησε το κάποτε με το σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑαΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααα

Καρπουζάκι κι εγώ μια κούνια pali έχω ερωτευθεί!!!!!!!!!!!

Λοιπόν σας την βάζω,,,, την κούνια εννοώ:tongue:

αντε βαλτη μας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Για πες μου..ποσο σου ειπε ο γιατρος σου θα πάει η γέννα..εγω δεν τον εχω ρωτησει ακόμα..πότε τα ρωτάμε αυτα...

Και κατα δευτερον εγω επειδη θα κανω καισαρικη θα μου πει να γεννησω νωρίτερα από την ΠΗΤ?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αυτα ειναι που ειναι ασπρα???

υπάρχει συγκεκριμενη εταιρία στην Ελλαδα..

εγω γιατι δεν ξερω απο αυτα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κάντε μεγένθυνση την εικόνα να την δείτε καλύτερα!!!!!!!!!!!

Το ιδανικό βρεφικό δωμάτιο!!!!!!!!!!

Προς το παρόν, δεν ξέρω αν αλλάξω γνώμη,,,,

Θέλω να πάω τώρα να τα παραγγείλω:D:D:D

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=1271329

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

εμενα θα ειναι ανοιχτο καφε (φυσικο χρωμα ξυλου) με ζωγραφιες κατιτις και μια αλλαξιερα με ενσωματωμενο στρωματακι...αυτα...τα διαλεξα ηδη ξερω ακριβως τι θελω......το δωματιο θα ναι βαμμενο ζαχαρι και στο τοιχο θα βαλω πολλα πολλα αυτοκολλητα (το θεμα δεν το εχω βρε ακομα αλλα που θα παει) και γυρω γυρω ακριβως στη μεση του τοιχου ενα αυτοκολλητο -μπορντουρα.....αυτα....τωρα το μονο που μου μενει ειναι να γκαστρωθω:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Κάντε μεγένθυνση την εικόνα να την δείτε καλύτερα!!!!!!!!!!!

Το ιδανικό βρεφικό δωμάτιο!!!!!!!!!!

Προς το παρόν, δεν ξέρω αν αλλάξω γνώμη,,,,

Θέλω να πάω τώρα να τα παραγγείλω:D:D:D

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=1271329

Πολυ ωραίο το είχα δει και εγω όταν εψαχνα..να σου πω όμως η κουνια μετα γίνεται κρεββάτι η θα πάει χαμένη...

Βεβαι θα μου πεις μέχρι να βγει αυτο απο την κουνια θα μπει το αλλο ..αυτο δεν το ειχα σκεφτει...

Παντως μου αρέσει γιατι ειναι πολυ χαρούμενη....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Για πες μου..ποσο σου ειπε ο γιατρος σου θα πάει η γέννα..εγω δεν τον εχω ρωτησει ακόμα..πότε τα ρωτάμε αυτα...

Και κατα δευτερον εγω επειδη θα κανω καισαρικη θα μου πει να γεννησω νωρίτερα από την ΠΗΤ?

Γιατί θα γεννήσεις με καισαρική κοτοπουλάκι μου???? λες να γεννήσεις στο Ιασώ κ να έίμαστε μαζί??????:D:D:D:D

Νομίζω ότι αν πας με καισαρική γεννάς νωρίτερα από την ΠΗΤ σου,,,

Λοιπόν έχω σκοπό να τα ρωτήσω όλα μετά την Β' επιπέδου...

Αλήθεια πόσο είναι η αμοιβή του γιατρού βρε κορίτσια? Πάνω από 2500$??

"cogito,ergo sum"

εμενα θα ειναι ανοιχτο καφε (φυσικο χρωμα ξυλου) με ζωγραφιες κατιτις και μια αλλαξιερα με ενσωματωμενο στρωματακι...αυτα...τα διαλεξα ηδη ξερω ακριβως τι θελω......το δωματιο θα ναι βαμμενο ζαχαρι και στο τοιχο θα βαλω πολλα πολλα αυτοκολλητα (το θεμα δεν το εχω βρε ακομα αλλα που θα παει) και γυρω γυρω ακριβως στη μεση του τοιχου ενα αυτοκολλητο -μπορντουρα.....αυτα....τωρα το μονο που μου μενει ειναι να γκαστρωθω:tongue::tongue::tongue::tongue:

εναι και εγω θα βαλω αυτη τη γραμμη απως λεγεται μπορντουρα..σκεφτομαι να βάλω τον γουινι αλλα θα ψαξω να δω τι υπάρσει...και εγω θέλω μια κουνια κατα βαση το ανοιχτο χρωμα του ξυλου γιατι ετσι ειναι και πι ντουλάπες στο δωμάτιο και θα πάρω και μια συρταριερα με αλλαξιερα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=53&ct=1080306&itmid=14906#

κατι τετοιο φανταστειτε με εντονα αυτοκολλητα στους τοιχους.....ο ενας θα ναι ζαχαρι και ο αλλος που θα ναι η κουνια περτικαλι....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

αχ τι ωραία περιγραφή καρπουζάκι,,,, σύντομα ξαναλέγω θα ετοιμάζεις κι εσύ το δωμάτιο:D

Πολυ ωραίο το είχα δει και εγω όταν εψαχνα..να σου πω όμως η κουνια μετα γίνεται κρεββάτι η θα πάει χαμένη...

Βεβαι θα μου πεις μέχρι να βγει αυτο απο την κουνια θα μπει το αλλο ..αυτο δεν το ειχα σκεφτει...

Παντως μου αρέσει γιατι ειναι πολυ χαρούμενη....

Αυτό ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Γιατί θα γεννήσεις με καισαρική κοτοπουλάκι μου???? λες να γεννήσεις στο Ιασώ κ να έίμαστε μαζί??????:D:D:D:D

Νομίζω ότι αν πας με καισαρική γεννάς νωρίτερα από την ΠΗΤ σου,,,

Λοιπόν έχω σκοπό να τα ρωτήσω όλα μετά την Β' επιπέδου...

Αλήθεια πόσο είναι η αμοιβή του γιατρού βρε κορίτσια? Πάνω από 2500$??

Επειδη όταν εκανα την Λαπαροσκόπιση -υστεροσκόπιση μου εσκαψαν ενα συμειο της μητρας κοντα στην σαλπιγγα για να βγουν οι συμφυσεις και τα υπολυμματα ειναι απο μονο του λεπτο το σημειο εκει και μετα λεπτινε και αλλο και επειδη ολες οι οδηνες χτυπαν εκει δεν θελει ο γιατρος να δισκινδυνεψει να γινει τιποτα και να σπασει το σημειο..αρα κ.τ..

απο οτι διαβασα σου λεν κανα δυο βδομαδες νωρίτερα εγω εχω ΠΗΤ 12..μπορει να μου πει τελος Ιουνιου με αρχη Ιουλίου...

εσυ ποτε εχεις ΠΗτ...Φανταζεσαι να ειμαστε μαζι...χιχιχ

Και εγω δεν εχω ρωτησει τιποτα ακομα..σκεφτομουν στην αλλη επισκεψη 11/3 μετά την Β επιπέδου να του πουμε πως για να ξέρουμε να υπολογίζουμε να μας πει ποσα περνει αυτο και διαφορες αλλες αποριες...

Ρε και εγω εκει τον κοβω 2000 με 2500 αν μου πει παραπανω θα τον μπατσισω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Επειδη όταν εκανα την Λαπαροσκόπιση -υστεροσκόπιση μου εσκαψαν ενα συμειο της μητρας κοντα στην σαλπιγγα για να βγουν οι συμφυσεις και τα υπολυμματα ειναι απο μονο του λεπτο το σημειο εκει και μετα λεπτινε και αλλο και επειδη ολες οι οδηνες χτυπαν εκει δεν θελει ο γιατρος να δισκινδυνεψει να γινει τιποτα και να σπασει το σημειο..αρα κ.τ..

απο οτι διαβασα σου λεν κανα δυο βδομαδες νωρίτερα εγω εχω ΠΗΤ 12..μπορει να μου πει τελος Ιουνιου με αρχη Ιουλίου...

εσυ ποτε εχεις ΠΗτ...Φανταζεσαι να ειμαστε μαζι...χιχιχ

Ρε και εγω εκει τον κοβω 2000 με 2500 αν μου πει παραπανω θα τον μπατσισω...

24/6 ,,,αλλά να δούμε αν ανέβει ο πλακούντας αλλιώς υπάρχει περίπτωση κ αρχές Ιουνίου:confused:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...