Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλα το μπιφτεκακι αλλα εγω????? πρωτη φορα θα μου ερθεις ασουλουπωτη? ντροπηηηη:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σχωρα με..θα δω τι μπορω να κανω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα και καλη εβδομαδα...Ελπιζω να εισαστε καλα.

Πρεπει να μιλησω με καποια απο σας η οποια εχει εμπειρια στα τεστ εγκυμοσυνης...ειδα κατι και δεν μπορω να το ερμηνευσω...

Εχουμε νεα απο την Ναντιμορ???

:shock::shock::shock::shock: καλεεεεεεεεεεε θα μας σκασεις???λεγεεεεεεεεεεεεε μην τα πετας ετσι και μετα εξαφανιζολ!!!εγω παντως στις 3 απο τις 4 εγκυμοσυνες μου τεστακι εκανα πρωτα!!!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδααααα......

Ήρθε ήρθε μην ανησυχείτε.....έτσι θα μ'άφηνε????....η σιχαμένη!!!!!!!!!:twisted::twisted:

Και μάλιστα ήρθε χθες που δεν την περίμενα...:mrgreen:

Ρε κορίτσια έβλεπα κάτι περίεργα όνειρα χθες βράδυ......ήμουν κάπου κι άκουγα μωρό να κλαίει και το έψαχνα και δεν το έβρισκα πουθενά...!!.. Θρίλερ λέγεται αυτό...!!Όλο το βράδυ τέτοια όνειρα είχα....:(

Πονάω πολύ αλλά θα χαπακωθώ και θα έρθω για καφέ. Το Τζορτζάκι μου θα έρθει να με πάρει, την πονεμένη?:rolleyes:

Δεν ειναι κατι ολες τα ειχαμε αυτα απο την αγωνια σου ειναι και απο την λαχταρα σου να το κρατησεις στην αγκαλια σου!!πιστεψε με οταν θα ερθει με το καλο και θα κλαιει θα τρεχεις!!!;):mrgreen::mrgreen:

καλα το μπιφτεκακι αλλα εγω????? πρωτη φορα θα μου ερθεις ασουλουπωτη? ντροπηηηη:mrgreen:

μμμμμμμμμμμμμμμμμ σιγα την προσωπικοτητα ενα καρπουζι εισαι μαρη!!!:tongue::tongue::tongue:

Ηρθε η ρουφιανα ε...παναθεμάτη...θα περάσω να σε παρω μικρουλι μου που μου είσαι πονεμένο..θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε...

ααααα..μποτουλες και εσυ ε...

μπα εγω θα ντυθω πιο σπορ θα σας έρθω με τα σπορτεξακια μου γιατι πολυ βαριεμαι ..μου έρχετε μαλλον και εμενα η κιουρία τωρα γιατι με πονάει η κοιλιτσα μου...αρα δεν με βλεπω με μεγαλη όρεξη να σας φτιαχτω...θα με δειιτε ασουλουπωτη...χιχιχι

δεν πειραζει κοριτσακι μου και πολυ καλα θα κανεις τα ομορφα ειναι ομορφα και ασουλουπωτα!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σορρυ κοριτσακια αλλα δεν ειδα καμια μεσα και εκλεισα.

Εκανα ενα σελφ κλιαρ σημερα και ήταν πολυ αχνο θετικό (δεν το εκανα ομως με τα πρωτα πρωινα ουρα αλλά πιο μετα).

Με τα απο κανα διωρο εκανα ενα κλιαρ μπλου και βγηκε αρνητικο.

Μιλησα με την γιατρο μου, και μου ειπε οτι καμια φορα τα τεστ βγαινουν ψευδως θετικα λιγο πριν την περιοδο και καλο θα ηταν να περιμενουμε 2-3 μερες ακομη.

Ισως κανω καμια χωριακη το σημερα το βραδακι αν και μετα απο την αντιδραση της γιατρου μου εχω προσγειωθει αποτομα και δεν περιμενω να δω θετικη χωριακη. Για την τιμη των οπλων θα παω να την κανω.

Σορρυ κοριτσακια αλλα δεν ειδα καμια μεσα και εκλεισα.

Εκανα ενα σελφ κλιαρ σημερα και ήταν πολυ αχνο θετικό (δεν το εκανα ομως με τα πρωτα πρωινα ουρα αλλά πιο μετα).

Με τα απο κανα διωρο εκανα ενα κλιαρ μπλου και βγηκε αρνητικο.

Μιλησα με την γιατρο μου, και μου ειπε οτι καμια φορα τα τεστ βγαινουν ψευδως θετικα λιγο πριν την περιοδο και καλο θα ηταν να περιμενουμε 2-3 μερες ακομη.

Ισως κανω καμια χωριακη το σημερα το βραδακι αν και μετα απο την αντιδραση της γιατρου μου εχω προσγειωθει αποτομα και δεν περιμενω να δω θετικη χωριακη. Για την τιμη των οπλων θα παω να την κανω.

Περιμένω ανυπόμονα να δώ τί αποτέλεσμα σου έβγαλε η χωριακή. Εύχομαι θετικό μέσα από την καρδιά μου κορίτσι μου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα...πλακα κανω...αφου και εγω οταν ειδα το νουμερο εβαλα τα γελια....βασικα δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο νουμερο στην χωριακη :D:D:D:D....θελεις να σου πω τι νουμερακι μου εβγαλε?????

αχαχαχα...πλακα κανω...αφου και εγω οταν ειδα το νουμερο εβαλα τα γελια....βασικα δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο νουμερο στην χωριακη :D:D:D:D....θελεις να σου πω τι νουμερακι μου εβγαλε?????

καλααααααααααααααααααα θελεις να με σκασεις αποψε??λεγε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!:mad::mad::mad::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ηξερες οτι υπαρχει τιμη 0,00 ?????:D:D:D:D:D εγω παλι οχι...

ο αντρας μου περιχαρης μου φερνει τα αποτελεσματα και μου λεει...τωρα ξερουμε οτι οντως εχει μηδενισει η χωριακη σου ( στην προηγουμενη αποξεση, μειωνοταν σταδιακα η χοριακη και την ειχα φτασει καπου στο 20 απο το 1600 οποτε δεν ξαναπηγα να κανω ελεγχο)...Με ειχε φαει τοσο καιρο, πηγαινε να δεις να μειωθηκε :D:D:D:D:D...

Αντι να βαλω τα κλαματα λοιπον,γελασα με την ψυχη μου.

Και σε ερωτω που το καταλαβε η γιατρος απο το τηλ. οτι ηταν ψευδως θετικο???? μου λες????? Παει τελειωσε...αυτη την γιατρο δεν προκειται να την αλλαξω ποτεεεεε....

ηξερες οτι υπαρχει τιμη 0,00 ?????:D:D:D:D:D εγω παλι οχι...

ο αντρας μου περιχαρης μου φερνει τα αποτελεσματα και μου λεει...τωρα ξερουμε οτι οντως εχει μηδενισει η χωριακη σου ( στην προηγουμενη αποξεση, μειωνοταν σταδιακα η χοριακη και την ειχα φτασει καπου στο 20 απο το 1600 οποτε δεν ξαναπηγα να κανω ελεγχο)...Με ειχε φαει τοσο καιρο, πηγαινε να δεις να μειωθηκε :D:D:D:D:D...

Αντι να βαλω τα κλαματα λοιπον,γελασα με την ψυχη μου.

Και σε ερωτω που το καταλαβε η γιατρος απο το τηλ. οτι ηταν ψευδως θετικο???? μου λες????? Παει τελειωσε...αυτη την γιατρο δεν προκειται να την αλλαξω ποτεεεεε....

καλή είσαι εσύ.. πάντως όντως ισχύει αυτό που σου είπε για τα τεστ. εμένα μου είχε βγάλει ψευδώς + το clear blue, α καλό που παίζουν με τον πόνο μας ε????

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...