Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καρπουζω να σε ρωτησω...για καροτσι τι χρωμα θα ελεγες..κατι σε ουδετερο...

Σκεφτομουν κατι σε κοκκινομλε, οι σε αποχρωσεις του γκρι ποιο σκουρο ποια νοιχτο, η σε μαυρο πορτοκαλι..τι λες? δεν ταιριαζουν και στα δυο φύλλα..και το πορτοκαλι δεν σημαινει οτι δεν πάει σε αγοράκι ?ε?

Ωραίος ο συνδυασμός μαύρο-πορτοκαλί!!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει πολυυυυυυυυυυύ

Και το πρασινάκι είναι ουδέτερο κ μου αρέσει,,,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αα..και κατι αλλο ..που σκεφτεσαι να κοιταξεις για επιπλα...εχω μπει σε μερικα στο Ιντερνετ και οταν ερθει η ωρα σκρφτομαι να παμε απο εκει...

Ερωτηση την κουνια ποτε την περνουν?

ε οσες ξερω πανω κατω την παργγειλαν και τους ηρθε γυρω στον 7ο-8ο οταν ετοιμασαν το δωματιο με ολες τις λεπτομερειες...τωρα αν εσυ θελεις πιο νωρις δεν υπαρχει θεμα

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εγω πρωτη ανεφερα το περτικαλι που λατρευω και για τα δυο φυλα....επισης μου αρεσει πολυ και σε κοκκινο-γκρι, κοκκινο ολο, πορτοκαλι -γκρι, πορτοκαλι ολο, λαχανι-μαυρο κλπ κλπ....υπαρχουν τοσο ωραια χρωματα....και πλεον κακα τα ψεματα δεν υπαρχουν χρωματα για αγορια και χρωματα για κοριτσια....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ημουν κατατοπιστικοτατη....:lol:

φτανει να μην παρεις μπλε και ροζ οτιδηποτε αλλο πιασεις παει και στα αγορακι και στα κοριτσακια,εγω ειχα παρει γρι με πρασινο λαδι στο γιο μου,αλλα αν με το καλο καταφερω και κανω αλλο παιδακι θα παρω καινουργια γιατι ο γιος μου την εχει διαλυση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ε οσες ξερω πανω κατω την παργγειλαν και τους ηρθε γυρω στον 7ο-8ο οταν ετοιμασαν το δωματιο με ολες τις λεπτομερειες...τωρα αν εσυ θελεις πιο νωρις δεν υπαρχει θεμα

πας βρισκεις τα επιπλα που θες και μολισ σου πει ο γιατρος οτι μπηκες στο μηνα σου τους τηλεφωνεις να σου τα φερουν!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω πρωτη ανεφερα το περτικαλι που λατρευω και για τα δυο φυλα....επισης μου αρεσει πολυ και σε κοκκινο-γκρι, κοκκινο ολο, πορτοκαλι -γκρι, πορτοκαλι ολο, λαχανι-μαυρο κλπ κλπ....υπαρχουν τοσο ωραια χρωματα....και πλεον κακα τα ψεματα δεν υπαρχουν χρωματα για αγορια και χρωματα για κοριτσια....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ημουν κατατοπιστικοτατη....:lol:

Με εφτιαξες λέμε..ολα τα λεφτα...ειδικα το πορτοκαλι -γκρι πολυ μου αρέσει..

λες να λερωνεται ευκολα..αλλα σιγα το πλένεις?? μπραβο ρε καρπουζι το ηξερα οτι θα μου δωσεις λύση...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν θελω πολυ νωρις αλλα επειδη καπου διαβασα νομιζω η Ελινα το εγραφε οτι θελουν κιγο καιρο να ξεμυρισουν...βέβαι απρεπει να έρθουν να τα καθαρίσεις..

Σκεφτομε γυρω στον εβδομο να αρχισουμε τις τσάρκες για να δουμε και αρχες 8ου να τα παραγγειλουμε...καποια κοριτσακια ειχαν πει οτι θελουν κανα μηνα να έρθουν...

τεσπα βλεποντας και κάνοντας...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αα..και κατι αλλο ..που σκεφτεσαι να κοιταξεις για επιπλα...εχω μπει σε μερικα στο Ιντερνετ και οταν ερθει η ωρα σκρφτομαι να παμε απο εκει...

Ερωτηση την κουνια ποτε την περνουν?

Ρίχνω τις ματιές μου στο διαδίκτυο για αρχή,,,

Νομίζω ότι το λητώ είναι καλύτερο από το mothercare....

Έχω βρει την κούνια που μου αρέσει,,, τουλάχιστον προς το παρόν, να σας την βάλω????????

Προχτές που ρώτησα τον doc, μου είπε μετά τον 7ο να φτιάξω το δωμάτιο...όμως τότε θα έχω αντοχές????

Σκεφτόμαστε το Πάσχα να παραγγείλουμε τα επιπλάκια,,

Φίλες που έχουν γεννήσει μου έχουν πει τα εξής:

1)όχι άσκοπες αγορές, μην πάρω πολλά πράγματα στην αρχή,, στην πορεία χωρίς άγχος θα ξέρω καλύτερα τι χρειάζεται το μπεμπάκι μου

2) εκτός από τα μεγάλα βρεφικά πολυκαταστήματα,, υπάρχουν κ μικρότερα με εξίσου ωραία πραγμματάκια,,,

3)τους πρώτους μήνες το μωρό χρειάζεται μόνο αγάπη, μια καλαθούνα και το στήθος της μαμάς

Αυτά μου έχουν μεταφέρει....

"cogito,ergo sum"

Με εφτιαξες λέμε..ολα τα λεφτα...ειδικα το πορτοκαλι -γκρι πολυ μου αρέσει..

λες να λερωνεται ευκολα..αλλα σιγα το πλένεις?? μπραβο ρε καρπουζι το ηξερα οτι θα μου δωσεις λύση...

στυλιστρια παιδι μου τι περιμενεις??:lol::lol::lol::lol::lol: πλενονται ολα πλεον μην ανησυχεις.....ειδικα μεχρι να γινει 6-7 μηνων ο μπομπιρας θα του εχεις πανακι απο κατω ουτως η αλλως οποτε δε θα λερωθει...θα λερωνεται οταν μεγαλωσει λιγο κλπ.....

211442lg20recj1j.gif

Ρίχνω τις ματιές μου στο διαδίκτυο για αρχή,,,

Νομίζω ότι το λητώ είναι καλύτερο από το mothercare....

Έχω βρει την κούνια που μου αρέσει,,, τουλάχιστον προς το παρόν, να σας την βάλω????????

Προχτές που ρώτησα τον doc, μου είπε μετά τον 7ο να φτιάξω το δωμάτιο...όμως τότε θα έχω αντοχές????

Σκεφτόμαστε το Πάσχα να παραγγείλουμε τα επιπλάκια,,

Φίλες που έχουν γεννήσει μου έχουν πει τα εξής:

1)όχι άσκοπες αγορές, μην πάρω πολλά πράγματα στην αρχή,, στην πορεία χωρίς άγχος θα ξέρω καλύτερα τι χρειάζεται το μπεμπάκι μου

2) εκτός από τα μεγάλα βρεφικά πολυκαταστήματα,, υπάρχουν κ μικρότερα με εξίσου ωραία πραγμματάκια,,,

3)τους πρώτους μήνες το μωρό χρειάζεται μόνο αγάπη, μια καλαθούνα και το στήθος της μαμάς

Αυτά μου έχουν μεταφέρει....

Ναι να μας τη βάλεις...

εγω πάντως στα λητω απο το ιντερνετ δεν βρηκα κατι να μου αρέσει..τα mothercare αισχος....

εγω διαβασα από αλλα κοριτσάκια για αλλα κατστήματά τα οποία ειναι ποιο οικονομικα και εχουν ωραία πραγματάκια με βολευουν και στην περιοχη μου μερικα...

σου γραφω..Babynet , Mother baby, Ανατελλω, Bebe.gr

τωρα όσον αφορα αυτο με το αν εχουμε βαρυνει ..το σκεφτομαι και εγω..εγω κουραζομαι τώρα όταν περπατάω φαντάσου αργότερα

α..και κατι αλλο μ..το γιατρο σου τον ρωτησες ποσα θέλει για την γέννα??

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

στυλιστρια παιδι μου τι περιμενεις??:lol::lol::lol::lol::lol: πλενονται ολα πλεον μην ανησυχεις.....ειδικα μεχρι να γινει 6-7 μηνων ο μπομπιρας θα του εχεις πανακι απο κατω ουτως η αλλως οποτε δε θα λερωθει...θα λερωνεται οταν μεγαλωσει λιγο κλπ.....

Μην το γελας θα σε πάρω μαζί μου στα ψώνια...:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουφ νυσταξα θα κοιμηθω πανω στο πληκρολογιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:-(:-(:-(

μπουμ:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι εγινα σας μουρλανα...που χαθηκατε...

Βανιλακι μην τα κοιταζεις τωρα τα δωμάτια...ελα να μου λυσεις τις απορίες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αφου δεν μου μιλάτε εφαγα μια 3BIT...εμ εσεις φταιτε που θα παχύνω..δεν εχω με τι να απασχολω τα χερια μου και τρωω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αφου δεν μου μιλάτε εφαγα μια 3BIT...εμ εσεις φταιτε που θα παχύνω..δεν εχω με τι να απασχολω τα χερια μου και τρωω...

ναι παλι εμεις φταιμε που τρως:tongue::tongue::tongue: τρως σουζι τρως, που ελεγε και η βλαχοπουλου:lol::lol::lol::lol:

λοιπον εγω οταν καποτε αποκτησω παιδι, θα του αγορασω επιπλα PALI τα ιταλικα...τα εχω δει απο κοντα και ειναι καταπληκτικα, ασφαλη και βολικα.....αυτααααααα

211442lg20recj1j.gif

Τι εγινα σας μουρλανα...που χαθηκατε...

Βανιλακι μην τα κοιταζεις τωρα τα δωμάτια...ελα να μου λυσεις τις απορίες...

ήρθα, ακούω τις απορίες της εγκυούλας,,,

Σήμερα ξύπνησα με καούρα κ τάση για εμετό....

Σε λίγο θα μαγειρέψω φακούλες, ρεπάρω πάλι :tongue::tongue:

Άλλα ντ' άλλων γράφω,,

Περιμένω κοτοπουλάκι μου

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...