Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Κοτοπουλάκι μου εσύ που κάνεις τους υπέρηχους??? είσαι ευχαριστημένη??? με τα βλαστοκύτταρα τι θα κάνετε??? μόλις κάνεις την Β θα αρχίσεις τα ψώνια???? για το αγοράκι σου μωλέ μωλέ???

Ελαφάκι δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην οικογένειά σου αλλά ΝΑΙ το ομολογώ είμαι σε online επαφή με τον αντρούλη σου:lol::lol:

Κουνελάκι ξέχασα τι ήθελα να σου γράψω

Κοριτσάκια πότε θα πάμε για καφέ????να γνωρίσω τις μελλοντικές συμπεθέρες μου:tongue::tongue::tongue:

Όλες οι ευχές μου μαζί σας, σας στέλνω όλη τη βανιλόσκονη-μπεμπόσκονη που έχω;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AMH και γονιμότητα

Πώς γίνεται να αποτελούν τεστ γονιμότητας τα επίπεδα της αντι-μυλλερίου ορμόνης;

Εφόσον η AMH παράγεται μόνο στα μικρά ωοθηκικά ωοθυλάκια, τα επίπεδά της στο αίμα έχουν χρησιμοποιηθεί για να μετρηθεί το μέγεθος της δεξαμενής αναπτυσσόμενων ωοθυλακίων.

Έρευνες δείχνουν ότι το μέγεθος της δεξαμενής αναπτυσσόμενων ωοθυλακίων επηρεάζεται σημαντικά από το μέγεθος της δεξαμενής των εναπομενόντων αρχέγονων ωοθυλακίων (μικροσκοπικών ωοθυλακίων σε «βαθύ ύπνο»). Επομένως, τα επίπεδα της AMH στο αίμα πιστεύεται ότι αντανακλούν το μέγεθος της εναπομείνασας προμήθειας σε ωάρια, ή ωοθηκικού αποθέματος.

Όσο αυξάνεται η ηλικία της γυναίκας, το μέγεθος της δεξαμενής εναπομενόντων ωοθυλακίων μειώνεται. Αντίστοιχα, μειώνονται επίσης τα επίπεδα της AMH στο αίμα και ο αριθμός των ωοθηκικών τριτογενών ωοθυλακίων που είναι ορατά στον υπέρηχο. Οι γυναίκες που έχουν πολλά μικρά ωοθυλάκια, όπως εκείνες με πολυκυστικές ωοθήκες, έχουν υψηλά επίπεδα ορμόνης AMH, ενώ οι γυναίκες που έχουν λίγα εναπομένοντα ωοθυλάκια, καθώς και αυτές που βρίσκονται κοντά στην εμμηνόπαυση έχουν χαμηλά επίπεδα αντι-μυλλερίου ορμόνης.

Ερμηνεία επιπέδου AMH στο αίμα:

Υψηλό (συχνά πολυκυστικές ωοθήκες): πάνω από 3,0 ng/ml

Φυσιολογικό: πάνω από 1,0 ng/ml

Φυσιολογικά χαμηλό: κυμαίνεται μεταξύ 0,7 - 0,9 ng/ml

Χαμηλό: 0,3 - 0,6 ng/ml

Πολύ χαμηλό: κάτω από 0,3 ng/ml

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εεε και που ειναι το προβλημα?πολλες γυναικες υπαρχουν που ο πλακουντας τους δεν τους κανει τη χαρη να ειναι εκει που πρεπει.το προβλημα αμα γινει μαλ@@@@κια θα το εχεις εσυ οχι το μπεμπακι αρα κατσε στα αυγα σου και ...φρονιμα.εμενα στη θεση σου θα με ανυσηχουσε το γεγονος οτι μολις σε βλεπει κρυβεται!!!!!!!σε εχει παρει χαμπαρι απο τωρα μαλλον!!!!!!!!!

βανιλακι την κανω κι εγω.οτι θες να ρωτησεις μη διστασεις.ειμαστε στη διαθεση σου.αμα γεννησεις με το καλο και δε σου μιλαει καμια δεν θα ειναι επειδη μας επριξες!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακια στο μπεμπακι σου.

Τα παραπάνω τα έγραψε χθες το βράδυ η Ελίνα ως απάντηση στο Ποστ που είχα βάλει στο δικό μας καφέ για την επίσκεψη στον doc κ για το "πρόβλημα" του πλακούντα!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλά, η Ελίνα δεν παίζεται στις ατάκες!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

AMH και γονιμότητα

Πώς γίνεται να αποτελούν τεστ γονιμότητας τα επίπεδα της αντι-μυλλερίου ορμόνης;

Εφόσον η AMH παράγεται μόνο στα μικρά ωοθηκικά ωοθυλάκια, τα επίπεδά της στο αίμα έχουν χρησιμοποιηθεί για να μετρηθεί το μέγεθος της δεξαμενής αναπτυσσόμενων ωοθυλακίων.

Έρευνες δείχνουν ότι το μέγεθος της δεξαμενής αναπτυσσόμενων ωοθυλακίων επηρεάζεται σημαντικά από το μέγεθος της δεξαμενής των εναπομενόντων αρχέγονων ωοθυλακίων (μικροσκοπικών ωοθυλακίων σε «βαθύ ύπνο»). Επομένως, τα επίπεδα της AMH στο αίμα πιστεύεται ότι αντανακλούν το μέγεθος της εναπομείνασας προμήθειας σε ωάρια, ή ωοθηκικού αποθέματος.

Όσο αυξάνεται η ηλικία της γυναίκας, το μέγεθος της δεξαμενής εναπομενόντων ωοθυλακίων μειώνεται. Αντίστοιχα, μειώνονται επίσης τα επίπεδα της AMH στο αίμα και ο αριθμός των ωοθηκικών τριτογενών ωοθυλακίων που είναι ορατά στον υπέρηχο. Οι γυναίκες που έχουν πολλά μικρά ωοθυλάκια, όπως εκείνες με πολυκυστικές ωοθήκες, έχουν υψηλά επίπεδα ορμόνης AMH, ενώ οι γυναίκες που έχουν λίγα εναπομένοντα ωοθυλάκια, καθώς και αυτές που βρίσκονται κοντά στην εμμηνόπαυση έχουν χαμηλά επίπεδα αντι-μυλλερίου ορμόνης.

Ερμηνεία επιπέδου AMH στο αίμα:

Υψηλό (συχνά πολυκυστικές ωοθήκες): πάνω από 3,0 ng/ml

Φυσιολογικό: πάνω από 1,0 ng/ml

Φυσιολογικά χαμηλό: κυμαίνεται μεταξύ 0,7 - 0,9 ng/ml

Χαμηλό: 0,3 - 0,6 ng/ml

Πολύ χαμηλό: κάτω από 0,3 ng/ml

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

(Πολύ υψηλή γονιμότητα >48,5

Αριστη γονιμότητα 15,7 - 28,6

Χαμηλή γονιμότητα 2,2 - 15,7

Πολύ χαμηλή γονιμ. 0,0 - 2,2)

αυτες τι τιμες εχει η βιοιατρικη και εγω εχω 9....ειμαι στη χαμηλη γονιμοτητα δηλαδη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Κοτοπουλάκι μου εσύ που κάνεις τους υπέρηχους??? είσαι ευχαριστημένη??? με τα βλαστοκύτταρα τι θα κάνετε??? μόλις κάνεις την Β θα αρχίσεις τα ψώνια???? για το αγοράκι σου μωλέ μωλέ???

Ελαφάκι δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην οικογένειά σου αλλά ΝΑΙ το ομολογώ είμαι σε online επαφή με τον αντρούλη σου:lol::lol:

Κουνελάκι ξέχασα τι ήθελα να σου γράψω

Κοριτσάκια πότε θα πάμε για καφέ????να γνωρίσω τις μελλοντικές συμπεθέρες μου:tongue::tongue::tongue:

Όλες οι ευχές μου μαζί σας, σας στέλνω όλη τη βανιλόσκονη-μπεμπόσκονη που έχω;)

Λοιπον εγω

1) θα την κανω στο embryocare..εκει εκανα και την αυχενικη...ο γιατρος ειναι τελειος..ειναι και κουμπαρος του γιατρου μου...τα εξηγει πολυ καλα..

2) Οχι βλαστοκυτταρα δεν θα κρατησω..δεν ειναι καθολου ξεκαθαρα τα πραγματα σε αυτο τον τομε και δεν τους εχω εμπιστοσυνη..ουτε στα δημοσια ..ουτε στα ιδιωτικα..

3) Ναι για ψωνια σκέφτομαι μετα την Β επιπεδου..ασε που δεν εχω και ιδεα..δεν θα ξερω απο που να ξεκινησω..ευτυχω που εχουμε και μανουλες εδω μεσα να μας βοηθησουν...γιατι με βλεπω να πελαγωνω!!

Εσυ εχεις παρει τιποτα....εγω ομως τιποτα...

Ο αντρας μου χτες μου λεει θα μπω στο ιντερνετ να δω αν εχουν μωρουδιακη μια εμφανιση της Λιβερπουλ να παραγγειλω...και του λεω και που να εχει κανει λαθος ο γιατρος και να ειναι αγορι..λες μουλεει??? καλα θα την παραγειλω μετα την Βεπιπεδουμου λεει

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΕΜΑΝΕΛΛΕ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΣΗ...ΕΓΚΥΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ...

ολα τα κουφα σημερα...θελω να πω συγχαρητηρια στην εμανελλε και δεν μπορω γιατι μας εθεσε το διλημα με την ενεση...

τι μερα και αυτη σημερα...

εν το μεταξυ βρε γκιοσες λυσσαξατε τωρα που δεν μπ[ορω εγω να σας παρακολουθησωωωωωω..............ααααααααααααααααααααααα

Κοτοπουλάκι μου πως τον λένε τον υπερηχογιατρούλη σου?

Δεν έχω πάρει τίποτα,, φοβόμουν να κάνω αγορές,,, είπαμε όμως με τον Βανιλάκο μετά την Β' επιπέδου φύγαμε στα καπάκια για το λητώ να κάνουμε την πρώτη μας αγορά!!! Να είναι όλα καλά, να είναι καλά το μπεμπάκι κ βουρ για το πρώτο του κορμάκι,,, και φύλο να μην δούμε δεν μας πειράζει, έτσι κι αλλιώς ουδέτερα θα είναι τα χρώματα κ στα ρούχα κ στο δωμάτιο,,,,

"cogito,ergo sum"

καταρχας ψηφιζω παμψηφει να παρει ο κοκκορας σου εμφανιση (τι εμφανιση δηλαδη ενα μικρο σκατουλι φορμακι ειναι) της λιβερπουλ για τον κοκκορικο τζουνιουρ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καταδευτερον επειδη της βανιλιτσας κρυβεται (γιατι αραγε:rolleyes:) λεω να παρει ενα ωραιοτατο φορμακι περτικαλι που μ αρεσει και το χρωμα και φοριεται και απο κοριτσακια και απο αγορακια...

εεεεε?????? καταπληκτικες ιδεες εχω η ατιμη:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Κοτοπουλάκι μου πως τον λένε τον υπερηχογιατρούλη σου?

Δεν έχω πάρει τίποτα,, φοβόμουν να κάνω αγορές,,, είπαμε όμως με τον Βανιλάκο μετά την Β' επιπέδου φύγαμε στα καπάκια για το λητώ να κάνουμε την πρώτη μας αγορά!!! Να είναι όλα καλά, να είναι καλά το μπεμπάκι κ βουρ για το πρώτο του κορμάκι,,, και φύλο να μην δούμε δεν μας πειράζει, έτσι κι αλλιώς ουδέτερα θα είναι τα χρώματα κ στα ρούχα κ στο δωμάτιο,,,,

Τον λένε Ελευθεριάδη....

Λοιπον και εγω γι αυτο δεν ψωνιζα φοβόμουν...

Και εγω το δωματιο ουδετερο θα το κάνω..τα επιπλα γιατι το δωμάτιο που ειναι διπλα απο το δικο μας το εχουμε ηδη γαλαζιο με τον ενα τοιχο μπλε φτιαγμενο με σφουγγάρι...

τα επιπλα σκεφτομαι το χρωμα του ξυλου η το ανοιχτο που δεν το βλεπω να πολυ κυκλοφορεί η το σκουρο βεγγε και να εχει και κανα ζψακι επανω.....

και σκεφτομαι να βαλω γυρω γυρω στον τοιχο το γαλαζιο αυτες τις τοιχογραφιες που βάζουν..τεσπα θα παρω και καμια ιδέα και βλέπω..

καταρχας ψηφιζω παμψηφει να παρει ο κοκκορας σου εμφανιση (τι εμφανιση δηλαδη ενα μικρο σκατουλι φορμακι ειναι) της λιβερπουλ για τον κοκκορικο τζουνιουρ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καταδευτερον επειδη της βανιλιτσας κρυβεται (γιατι αραγε:rolleyes:) λεω να παρει ενα ωραιοτατο φορμακι περτικαλι που μ αρεσει και το χρωμα και φοριεται και απο κοριτσακια και απο αγορακια...

Καρπουζω να σε ρωτησω...για καροτσι τι χρωμα θα ελεγες..κατι σε ουδετερο...

Σκεφτομουν κατι σε κοκκινομλε, οι σε αποχρωσεις του γκρι ποιο σκουρο ποια νοιχτο, η σε μαυρο πορτοκαλι..τι λες? δεν ταιριαζουν και στα δυο φύλλα..και το πορτοκαλι δεν σημαινει οτι δεν πάει σε αγοράκι ?ε?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Kι εμένα μου αρέσει το πορτοκαλί!!!!! και το κίτρινο βεβαίως που αρέσει κ στον μπαμπά μας!!!

Δεν πειράζει που κρύβεται, όταν γεννηθεί θα του δώσω 2 ξυλιές στον πισινούλη για να μάθει να μην παίζει κρυφτό όταν δεν πρέπει:tongue::tongue:

Το πήρα απόφαση καρπουζάκι μόλις γεννηθεί θα μάθουμε το φύλο, ας είναι γερό κ ας είναι Kinder έκπληξη!!!

Επίσης κοτοπουλάκι τώρα είδα το p.m στο parents:lol::lol:

"cogito,ergo sum"

αα..και κατι αλλο ..που σκεφτεσαι να κοιταξεις για επιπλα...εχω μπει σε μερικα στο Ιντερνετ και οταν ερθει η ωρα σκρφτομαι να παμε απο εκει...

Ερωτηση την κουνια ποτε την περνουν?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Kι εμένα μου αρέσει το πορτοκαλί!!!!! και το κίτρινο βεβαίως που αρέσει κ στον μπαμπά μας!!!

Δεν πειράζει που κρύβεται, όταν γεννηθεί θα του δώσω 2 ξυλιές στον πισινούλη για να μάθει να μην παίζει κρυφτό όταν δεν πρέπει:tongue::tongue:

Το πήρα απόφαση καρπουζάκι μόλις γεννηθεί θα μάθουμε το φύλο, ας είναι γερό κ ας είναι Kinder έκπληξη!!!

Επίσης κοτοπουλάκι τώρα είδα το p.m στο parents:lol::lol:

Φαντασου εχω ξεχασει τι σου ειχα γραψει:D:lol::lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω πρωτη ανεφερα το περτικαλι που λατρευω και για τα δυο φυλα....επισης μου αρεσει πολυ και σε κοκκινο-γκρι, κοκκινο ολο, πορτοκαλι -γκρι, πορτοκαλι ολο, λαχανι-μαυρο κλπ κλπ....υπαρχουν τοσο ωραια χρωματα....και πλεον κακα τα ψεματα δεν υπαρχουν χρωματα για αγορια και χρωματα για κοριτσια....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ημουν κατατοπιστικοτατη....:lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...