Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Γιος..γιος...τι να σου πω μανδαμ ..το εχεις τελικα..αλλα δεν μπορω να πω και το καρπουζι και το μπιφτεκι μεσα έπεσαν:tongue::tongue::tongue:

ΜΠραντ πιτ ΤΡΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!:tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ζουζουνίτσες:D:D

Ευχαριστώ για τα λόγια ενθάρρυνσης, στη δουλειά κανονικά θα πηγαίνω απλά δεν θα υπερβάλλω εαυτόν;)

Όσο για το φύλο, το πηρα απόφαση θα το μάθω μόλις γεννηθεί:tongue::tongue:

Κοτοπουλάκι έχουμε τσουτσουνάκι?? μπράβο το μαναράκι μου, να είναι γερό!!

Κουνελάκι είμαι σίγουρη ότι κάτι λάθος έκανες με το τεστ!!!!!!

Καρπουζάκι μου γλυκό διάβασα τα περί εξετάσεών σου κ έχω να "πω" τα εξής: όχι πανικός,,, όταν ο Βανιλάκος έκανε το πρώτο σπερμοδιάγραμμά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλλίτερα και ξέρεις γιατί? γιατί έπαιρνε από μόνος του, χωρίς συνταγή γιατρού κάτι βιταμίνες γιατί είναι κ αθλητής τρομάρα του:lol::lol: και οι βιταμίνες βέβαια του είχαν "χαλάσει " το σπέρμα,,

Κόβει μαχαίρι τις βιταμίνες με υπόδειξη του ουρολόγου κ μετά από 3 μήνες ντούρασελ το σπέρμα!!!!!!!!!!!! Να θυμάσαι το εξής, το σπέρμα φτιάχνει εύκολα με θεραπεία σε σχέση με γυναικεία προβλήματα,, π.χ σάλπιγγες

Όσο για τις ωοθήκες που ανέφερες, δεν ξέρω αν στην προηγούμενη εξομολόγηση σας το είχα αναφέρει αλλά μέσα σε όλα που μου είχαν βρει,,, είχα και τις ωοθήκες μου γερασμένες, δηλαδή για την βιολογική μου ηλικία πολύ μα πολύ μεγαλύτερες:lol::lol:

Την συνέχεια την ξέρετε, δείτε το τικεράκι μου!!!!!!!!

Μην απελπίζεστε κ μη μου στενοχωριέστε, είμαστε στο 2011, μανούλες ΟΛΕς θα γίνουμε,,, απλά σε κάποιες από εμάς τα σκατούλικα έχουν πάρει τον καρβουνιάρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό πολύ καλή σου μέρα!!!!!Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά και μην στεναχωριέσαι για το φύλο. Θέλει να σας κάνει έκπληξη στη γέννα φαίνεται...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά είσαι εσύ?...Έχουμε καιρό να τα πούμε...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Δηλαδή όσο πιο χαμηλή είναι η ΑΜΗ τόσο πιο πολύ αδειάζει η αποθήκη ή το αντίστροφο?...μη με μπερδεύεις μαρή!Θέλω και να στεγνώσω και τα μαλλιά μου παναθεμά με...!

Αι μαρη παλουκωσου και εσυ..περα δωθε ..περα δωθε...ειπαμε ..!!!

μην τα παρω λεμε και με εσενα..:tongue::tongue:

Λοιπον... και το δευτερο τεστ ειναι αχνα θετικο!!και επειδη τα εχω παρει θα τα γραψω ολα στα ωαρια που μου εχουν μεινει και θα παω γαι μαθημα yoga!!!!!Παντως το self clear με καλυπτει απο εδω και περα θα το προτιμω...εχει πιο χαβαλε το λαθος θετικο απο το συνεχομενο αρνητικο!!!χαχαχαχαχαχαχα

:tongue::tongue::tongue::tongue: ειναι μια καλη λυση και αυτη...βρε χαμενο τι τα πετας τα λεφτα τζαμπα..κάνε αυριο τη χοριακη και πες μας...

Ρε την ενεση ποτε την εκανες την προηγουμενη τετάρτη?

ενα αεροπλανο???δεν ερχονται εδω τρενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οπως λεει και το κουνελι παρε βαθιες ανασες και θα στο στειλω με πυραυλο εγω!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Νadimoraki τι έπαθες????? Γιατί ξάπλα κ πλάι???? κάποια καινούργια στάση δοκιμάζεις???:lol:

Η Κύπρος να είναι χαλαρή παρακαλώ, τα έχουμε προβλέψει τα μελλούμενα, με το που θα μπει η Άνοιξη ο υιός σου θα αποκτήσει αδερφάκι!!!

εκανες καμια συμφωνια με τον συζηγο μου??και αυτος τα ιδια λεει??μηπος κατι ξερετε που εγω δεν το ξερω,λετε να πιασω παιδι οταν θα ερθω αθηνα,τον γιο στην θεσσαλονικη τον εκανα:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

[

χαχαχαχαχ με πεθανες ετρωγα πορτοκαλι και παρολιγο να πνιγω!!!!

χαχαχαχ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γιος ειναι μαρη?????εχω το κληρονομικο τελος!!!:tongue:

Βρε αγαπούλα μου κάνε μια πρόβλεψη και για το βανιλόπαιδο!!!!! χα χα αυτή η λέξη μου θυμίζει τον τρλό Μαριούλη:lol::lol:

Καλ Το εχω χασει που μυαλο...ηθελα να γραψω καλημερα στο Βανιλάκι μου...τι κανεις αγαπη??? Ποσο του μηνος θα πας για την Β επιπεδου?? που θα την κάνεις??

Εγω πηρα και εκλεισα πριν λιγο για 3/3/11..ανυπομωνω!!

Πες τα ..πεστα....

Με λίγες μέρες διαφορά θα την κάνουμε,,, καλά αποτελέσματα να έχουμε!!!να είναι υγιέστατα κ χαρούμενα τα μωράκια μας,,, όλες τις εξετάσεις τις κάνω στο Ιασώ, εκεί μου τις κλείνει ο doc,,, είμαι ευχαριστημένη με τον υπερηχογραφιτή, αν και μου πέρασε από το μυαλό την Β να την κάνω στον Κούρτη!!!!

Άσχετο θα σας ποστάρω την απάντηση της Ελίνας σε αυτά που έγραψα χθες το βράδυ, έσκασα στα γέλια, άπαιχτη!!!

"cogito,ergo sum"

εσενα θα σε μπουφλισω να το ξερεις:tongue::tongue::tongue: και δεν εχεις υποκλιθει ακομα που βρηκα το φυλο του παιδιου σου μην ξεχνιομαστε:lol::lol:

Για να μην λες ..κοιτα τι ειχα γραψει!!!:wink:

Γιος..γιος...τι να σου πω μανδαμ ..το εχεις τελικα..αλλα δεν μπορω να πω και το καρπουζι και το μπιφτεκι μεσα έπεσαν:tongue::tongue::tongue:

και εγω:?::?:γιατι με ξεχνας:tongue::tongue:

Συγνωμη Εφακι μου!!!

[

χαχαχαχαχ με πεθανες ετρωγα πορτοκαλι και παρολιγο να πνιγω!!!!

χαχαχαχ

Οχι αγαπη μου και να σε πνιξω..καμια μπουφλα να σου δωσω ναι ..οχι και να σε ξεκάνω!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Νadimoraki τι έπαθες????? Γιατί ξάπλα κ πλάι???? κάποια καινούργια στάση δοκιμάζεις???:lol:

Η Κύπρος να είναι χαλαρή παρακαλώ, τα έχουμε προβλέψει τα μελλούμενα, με το που θα μπει η Άνοιξη ο υιός σου θα αποκτήσει αδερφάκι!!!

εκανες καμια συμφωνια με τον συζηγο μου??και αυτος τα ιδια λεει??μηπος κατι ξερετε που εγω δεν το ξερω,λετε να πιασω παιδι οταν θα ερθω αθηνα,τον γιο στην θεσσαλονικη τον εκανα:confused::confused:

Α, μάλλον αυτό πρέπει να γίνει Εφάκι μου... μια βόλτα στην Αθήνα και τσουπ!!...θα έρθει το νινί!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΑΝΕΛΕ ΕΓΚΥΟΣ???

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΑ.

ρε γμτ τωρ επεσε δουλεια και δεν μπορω να σας παρακολουθησω...τα μισα απο αυτα που γραψατε τα εχω χασει

εεε και που ειναι το προβλημα?πολλες γυναικες υπαρχουν που ο πλακουντας τους δεν τους κανει τη χαρη να ειναι εκει που πρεπει.το προβλημα αμα γινει μαλ@@@@κια θα το εχεις εσυ οχι το μπεμπακι αρα κατσε στα αυγα σου και ...φρονιμα.εμενα στη θεση σου θα με ανυσηχουσε το γεγονος οτι μολις σε βλεπει κρυβεται!!!!!!!σε εχει παρει χαμπαρι απο τωρα μαλλον!!!!!!!!!

βανιλακι την κανω κι εγω.οτι θες να ρωτησεις μη διστασεις.ειμαστε στη διαθεση σου.αμα γεννησεις με το καλο και δε σου μιλαει καμια δεν θα ειναι επειδη μας επριξες!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακια στο μπεμπακι σου.

Τα παραπάνω τα έγραψε χθες το βράδυ η Ελίνα ως απάντηση στο Ποστ που είχα βάλει στο δικό μας καφέ για την επίσκεψη στον doc κ για το "πρόβλημα" του πλακούντα!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"cogito,ergo sum"

Α, μάλλον αυτό πρέπει να γίνει Εφάκι μου... μια βόλτα στην Αθήνα και τσουπ!!...θα έρθει το νινί!

ναι θα το δοκιμασουμε και αυτο!!!!!ασε που φεβρουαριο ειχα μεινει εγκυος το γιο μου λετε να γινει παλι τα θαυμα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΑΝΕΛΕ ΕΓΚΥΟΣ???

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΑ.

ρε γμτ τωρ επεσε δουλεια και δεν μπορω να σας παρακολουθησω...τα μισα απο αυτα που γραψατε τα εχω χασει

Λοιπον ..ειχε κανει μια ενεση που δεν ξερω πως την λένε για να κανει εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο..δεν ξερω αν λεγετε ετσι παντω..την εκενα την προηγουμενη Τεταρτη...

χτες πηγεσ το φαρμακειο να παρει ενα φαρμακο και της ειπαν να κανει καλου κακου τεστ γιατι δεν κανει σε εγκυμοσυνη..κανει το τεστ..θετικο..

το θεμα ειναι..το τεστ βγηκε θετικο λογω ένεσης ΄΄η λογω εγκυμοσυνης..

μιλησε με το γιατρο και της ειπε εκτος οτι θα την σκοτωσει...χιχιχιπλακα κανω..να κανει χοριακη το Σαββάτο...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε καρπουζω επειδη διαβάζω στο ιντερνετ και εχω μπερδευτει...9 ήταν η τιμη σου ή 0,9..γιατι δεν συμβαδιζεις με αυτε τις τιμες που διαβαζω...σε τι ειναι μετρημενη η τιμη σου?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...