Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

κατσε για να καταλαβω....η αποθηκη μου εμενα εχει μεσα η τελειωνει??? γιατι αν τελειωνει στα 33 μου χ@σε ψηλα και αγναντευε....πρεπει να γκαστρωθω ΤΩΡΑ

ΑΚΟΥ με καρπουζι..πριν ενα χρονο εμενα βγηκαν ολες οι ορμονες καλες γαι την ηλικαι μου ητη 36 τοτε....η amh βγηκε 4 οριακη.Ειπε ο γιατρος ΜΑρια ειναι χαμηλα τα αποθεματα ωαριων..(ητη εχουν μεινει κατι εκατομμυρια ωαρια...) εχεις και την υδροσαλπιγγα οποτε κανε μια προσπαθεια για κανα τριμηνο και μετα θ ακανουμε εξωσωματικη γιατι αποκλειεται να μεινεις....ΒΕΒΑΙΑ λεει ο Θεο ςμονο ξερει...ΕΚΤΟΤΕ εμεινα 2 φορες εγκυος!!μην πανικοβαλλεσαι και μην επηρεαζεσαι..και το σπερμα επισης μπορει να δωσει αλλες μετρησεις ΑΝΑΛΟΓΑ με την μερα!!!του αντρα μου αρχικα ηταν τελειο...μετα εγινε σκατα διοτι αγχωθηκε και τωρα ειμαστε παλι καλα!!προσπαθεια θελει και ΛΙΓΗ τυχη!!:P

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ξερω μαρη τρελη οτι δεν ειναι 9 τα ωαρια...δεν ειμαι ξανθια σαν κατι αλλες:lol::lol::lol::lol::lol: απλα δεν καταλαβαινω την αναλογια τιμης και χρονου........

Αν το 11 ειναι το μεγιστο και το μηδεν το ελαχιστο ειναι δησκολο να καταλαβεις σε τι επιπεδα βρισκεσαι...ναι εχεις δικιο ..εισαι πιο κοντα στο 1:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα ζουζουνίτσες:D:D

Ευχαριστώ για τα λόγια ενθάρρυνσης, στη δουλειά κανονικά θα πηγαίνω απλά δεν θα υπερβάλλω εαυτόν;)

Όσο για το φύλο, το πηρα απόφαση θα το μάθω μόλις γεννηθεί:tongue::tongue:

Κοτοπουλάκι έχουμε τσουτσουνάκι?? μπράβο το μαναράκι μου, να είναι γερό!!

Κουνελάκι είμαι σίγουρη ότι κάτι λάθος έκανες με το τεστ!!!!!!

Καρπουζάκι μου γλυκό διάβασα τα περί εξετάσεών σου κ έχω να "πω" τα εξής: όχι πανικός,,, όταν ο Βανιλάκος έκανε το πρώτο σπερμοδιάγραμμά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλλίτερα και ξέρεις γιατί? γιατί έπαιρνε από μόνος του, χωρίς συνταγή γιατρού κάτι βιταμίνες γιατί είναι κ αθλητής τρομάρα του:lol::lol: και οι βιταμίνες βέβαια του είχαν "χαλάσει " το σπέρμα,,

Κόβει μαχαίρι τις βιταμίνες με υπόδειξη του ουρολόγου κ μετά από 3 μήνες ντούρασελ το σπέρμα!!!!!!!!!!!! Να θυμάσαι το εξής, το σπέρμα φτιάχνει εύκολα με θεραπεία σε σχέση με γυναικεία προβλήματα,, π.χ σάλπιγγες

Όσο για τις ωοθήκες που ανέφερες, δεν ξέρω αν στην προηγούμενη εξομολόγηση σας το είχα αναφέρει αλλά μέσα σε όλα που μου είχαν βρει,,, είχα και τις ωοθήκες μου γερασμένες, δηλαδή για την βιολογική μου ηλικία πολύ μα πολύ μεγαλύτερες:lol::lol:

Την συνέχεια την ξέρετε, δείτε το τικεράκι μου!!!!!!!!

Μην απελπίζεστε κ μη μου στενοχωριέστε, είμαστε στο 2011, μανούλες ΟΛΕς θα γίνουμε,,, απλά σε κάποιες από εμάς τα σκατούλικα έχουν πάρει τον καρβουνιάρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ευχαριστώ για τα λόγια ενθάρρυνσης, στη δουλειά κανονικά θα πηγαίνω απλά δεν θα υπερβάλλω εαυτόν;)

Καρπουζάκι μου γλυκό διάβασα τα περί εξετάσεών σου κ έχω να "πω" τα εξής: όχι πανικός,,, όταν ο Βανιλάκος έκανε το πρώτο σπερμοδιάγραμμά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλλίτερα και ξέρεις γιατί? γιατί έπαιρνε από μόνος του, χωρίς συνταγή γιατρού κάτι βιταμίνες γιατί είναι κ αθλητής τρομάρα του:lol::lol: και οι βιταμίνες βέβαια του είχαν "χαλάσει " το σπέρμα,,

Κόβει μαχαίρι τις βιταμίνες με υπόδειξη του ουρολόγου κ μετά από 3 μήνες ντούρασελ το σπέρμα!!!!!!!!!!!! Να θυμάσαι το εξής, το σπέρμα φτιάχνει εύκολα με θεραπεία σε σχέση με γυναικεία προβλήματα,, π.χ σάλπιγγες

Όσο για τις ωοθήκες που ανέφερες, δεν ξέρω αν στην προηγούμενη εξομολόγηση σας το είχα αναφέρει αλλά μέσα σε όλα που μου είχαν βρει,,, είχα και τις ωοθήκες μου γερασμένες, δηλαδή για την βιολογική μου ηλικία πολύ μα πολύ μεγαλύτερες:lol::lol:

Μην απελπίζεστε κ μη μου στενοχωριέστε, είμαστε στο 2011, μανούλες ΟΛΕς θα γίνουμε,,, απλά σε κάποιες από εμάς τα σκατούλικα έχουν πάρει τον καρβουνιάρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο καρβουνιαρης μανταμ παει πεθανε....χαθηκε να παρουν το express ???? εε μα πια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Χαλια τα νευρα μου δικιο εχεις..πωπωπωπ....

Καλα το πας...:tongue::tongue::tongue:

,

Καλως το θετικο τεστ...αλλη απο εδω μην εμφανιζεστε μια μια θα σας μπατσισω...διαβασατε τα χαϊρια της..οταν σας λεω θα με ζουρλανετε...

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γιος ειναι μαρη?????εχω το κληρονομικο τελος!!!:tongue:

2011.png

Καλ Το εχω χασει που μυαλο...ηθελα να γραψω καλημερα στο Βανιλάκι μου...τι κανεις αγαπη??? Ποσο του μηνος θα πας για την Β επιπεδου?? που θα την κάνεις??

Εγω πηρα και εκλεισα πριν λιγο για 3/3/11..ανυπομωνω!!

Πες τα ..πεστα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ΚΑΡΠΟΥΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τι λες γλυκο μου?????εγω εχω amh 5 και εχω μεινει δυο φορες (μπορει και 3....χοχοχοχο) εγκυος!!!δεν ειναι ενδειξη χαμηλης γονιμοτητας!!!ειναι ενδειξη αποθηκων ωαριων!!

Δηλαδή όσο πιο χαμηλή είναι η ΑΜΗ τόσο πιο πολύ αδειάζει η αποθήκη ή το αντίστροφο?...μη με μπερδεύεις μαρή!Θέλω και να στεγνώσω και τα μαλλιά μου παναθεμά με...!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Λοιπον... και το δευτερο τεστ ειναι αχνα θετικο!!και επειδη τα εχω παρει θα τα γραψω ολα στα ωαρια που μου εχουν μεινει και θα παω γαι μαθημα yoga!!!!!Παντως το self clear με καλυπτει απο εδω και περα θα το προτιμω...εχει πιο χαβαλε το λαθος θετικο απο το συνεχομενο αρνητικο!!!χαχαχαχαχαχαχα

2011.png

Δηλαδή όσο πιο χαμηλή είναι η ΑΜΗ τόσο πιο πολύ αδειάζει η αποθήκη ή το αντίστροφο?...μη με μπερδεύεις μαρή!Θέλω και να στεγνώσω και τα μαλλιά μου παναθεμά με...!

Λοιπον...μολςι γυρισω θα σας ποσταρω ενα αρθρο γαι να καταλαβετε ΠΟΣΟ σχετικη ειναι αυτη η μετρηση....:tongue:...φιλια!!!

2011.png

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γιος ειναι μαρη?????εχω το κληρονομικο τελος!!!:tongue:

Γιος..γιος...τι να σου πω μανδαμ ..το εχεις τελικα..αλλα δεν μπορω να πω και το καρπουζι και το μπιφτεκι μεσα έπεσαν:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ΑΚΟΥ με καρπουζι..πριν ενα χρονο εμενα βγηκαν ολες οι ορμονες καλες γαι την ηλικαι μου ητη 36 τοτε....η amh βγηκε 4 οριακη.Ειπε ο γιατρος ΜΑρια ειναι χαμηλα τα αποθεματα ωαριων..(ητη εχουν μεινει κατι εκατομμυρια ωαρια...) εχεις και την υδροσαλπιγγα οποτε κανε μια προσπαθεια για κανα τριμηνο και μετα θ ακανουμε εξωσωματικη γιατι αποκλειεται να μεινεις....ΒΕΒΑΙΑ λεει ο Θεο ςμονο ξερει...ΕΚΤΟΤΕ εμεινα 2 φορες εγκυος!!μην πανικοβαλλεσαι και μην επηρεαζεσαι..και το σπερμα επισης μπορει να δωσει αλλες μετρησεις ΑΝΑΛΟΓΑ με την μερα!!!του αντρα μου αρχικα ηταν τελειο...μετα εγινε σκατα διοτι αγχωθηκε και τωρα ειμαστε παλι καλα!!προσπαθεια θελει και ΛΙΓΗ τυχη!!:P

Δηλαδή εγώ μακακίες έλεγα στην καρπόυζω τόση ώρα?....Νόμιζα πως πάνω από 10 είναι επικίνδυνο....ζητώ συγνώμη....!

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΠΟΛΥ καλημερα σας Βανιλλιααααααααααααααααααααααααα και Βανιλοπουλο!!!!!:P

2011.png

Λοιπον... και το δευτερο τεστ ειναι αχνα θετικο!!και επειδη τα εχω παρει θα τα γραψω ολα στα ωαρια που μου εχουν μεινει και θα παω γαι μαθημα yoga!!!!!Παντως το self clear με καλυπτει απο εδω και περα θα το προτιμω...εχει πιο χαβαλε το λαθος θετικο απο το συνεχομενο αρνητικο!!!χαχαχαχαχαχαχα

εχεις ωορρηξια δηλαδη:?::?::?::?:τρεχα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αν το 11 ειναι το μεγιστο και το μηδεν το ελαχιστο ειναι δησκολο να καταλαβεις σε τι επιπεδα βρισκεσαι...ναι εχεις δικιο ..εισαι πιο κοντα στο 1:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσενα θα σε μπουφλισω να το ξερεις:tongue::tongue::tongue: και δεν εχεις υποκλιθει ακομα που βρηκα το φυλο του παιδιου σου μην ξεχνιομαστε:lol::lol:

Μαρήηηηηηηηηηη θα σε φάω με τα κουκούτσια μαζί!!!!!...Είδες ρε χαζό που γίνεσαι υπερβολική?....όλα φτιάχνονται κι όπως είπε κι η μαία, είναι και τυπικές οι τιμες , μην τρελαίνεσαι!!!....Αχ, θα σ'αρχίσω στις μπούφλες!!

αντε και να δουμε τι θα δουμε ...:rolleyes:

αυτο με το σπερμα μου το πε κι ο γιατρος....τωρα θα τον βαλω κατω (το γιατρο) οταν το δω να μου εξηγησει αυτη τη ρημαδοαμη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλά είμαι κι εγώ κοριτσάκια μου, ξάπλα και στο πλάι σας γράφω, παω να κάνω μπανάκι κι επανέρχομαι...

Νadimoraki τι έπαθες????? Γιατί ξάπλα κ πλάι???? κάποια καινούργια στάση δοκιμάζεις???:lol:

καλα ντε μην φοναζεις!!!θα πω στον συζηγο να κοψει το λαιμο του να με αφησει εγκυο αυτο το μηνα!!!!!:tongue::tongue:

Η Κύπρος να είναι χαλαρή παρακαλώ, τα έχουμε προβλέψει τα μελλούμενα, με το που θα μπει η Άνοιξη ο υιός σου θα αποκτήσει αδερφάκι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ρε σοβαρευθειτε!!μια φορα εγκυος παντα εγκυος...και καμια φορα εγκυος ειναι ΑΚΟΜΑ νωρις!!!!!Αντεεεεεεεεεεεεεεε..πες τα Γιωργιτσα μου πες τα!!!!

Συμφωνώ 100%,,,,, αυτό το ισχυρίζεται σε ένα ιατρικό φόρουμ ερωτοαπαντήσεων κι ένας γιατρός από την Θεσσαλονίκη!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...