Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα!!!!...Σήμερα είμαι σπίτι κι ήρθα να λύσω τις απορίες σας.....!

Καρπουζάκι μου διαβάζω για τις εξετάσεις σας....αυτό το πράγμα με την κινητικότητα μου σπάει τα νεύρα κι εμένα!!!....Τον Νοέμβρη που έκανε σπερμοδιάγραμμα ο δικός μου, ήταν κοντά στο 50% και τώρα βγήκε 37 % και φυσιολογικές μορφές 14%!!!΄...Όσο για την ΑΜΗ εμένα μου έχει πει ο γιατρός πως δεν πρέπει να ξεπερνά το 10, νομίζω πως είμαι στο 8. Τι στο καλό ρε παιδιά...να μην μπορούμε να έχουμε την αποθήκη μας γεμάτη...!!

Κουνελάκι, Τζορτζάκι κι Εφάκι τι μου κάνετε???

Καλως το μπιφτεκάκι μου που ηρθε να μας λυσει τις απορίες??

τι κανεις αγάπή??/ Ειδες που θα σου κανω εναν ψηλο , κουκλο αγοραρο για γείτονα???εμ ..κοιτα να κανεις καμια καλη τσουπρα να στην κλεψουμε....:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να σας πω ρε κοριτσια δεν καταλαβαινω κι εγω τι γινεται....το θεμα ειναι οτι θα μιλησω με το γιατρο σημερα μηπως χρειαζεται να επαναλαβουμ το σπερμοδιαγραμμα (περιττο να σας πω οτι ο καρπουζος ειναι στα πατωμα, ειμαι ανικανος και τα τοιαυτα) και μετα να δει ολες τις εξετασεις.

ναι πεστου, ανικανος ειναι ...σε γονιμοποιησε τοσες φορες και ειναι ανικανος...βρε ριξτου καμια 10αρια σφαλιαρες να συνελθει.

Καλημέρα κι από μένα!!!!...Σήμερα είμαι σπίτι κι ήρθα να λύσω τις απορίες σας.....!

Καρπουζάκι μου διαβάζω για τις εξετάσεις σας....αυτό το πράγμα με την κινητικότητα μου σπάει τα νεύρα κι εμένα!!!....Τον Νοέμβρη που έκανε σπερμοδιάγραμμα ο δικός μου, ήταν κοντά στο 50% και τώρα βγήκε 37 % και φυσιολογικές μορφές 14%!!!΄...Όσο για την ΑΜΗ εμένα μου έχει πει ο γιατρός πως δεν πρέπει να ξεπερνά το 10, νομίζω πως είμαι στο 8. Τι στο καλό ρε παιδιά...να μην μπορούμε να έχουμε την αποθήκη μας γεμάτη...!!

Κουνελάκι, Τζορτζάκι κι Εφάκι τι μου κάνετε???

κοιτα λογικα αλλαζει η ρημαδοκινητικοτητα αναλογα την εποχη, την διαθεση που εχει κλπ.....αλλα μας ηρθε κεραυνος!! ασε και το δικο μου...αφου ειναι ετσι οπως σου λεει ο γιατρος για την ΑΜΗ τοτε το 9 που εχω εγω ειναι κοντα στο τελειο...γιατι μου γραφει διπλα χαμηλη γονιμοτητα....πες μου γιατρε μου:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

κοιτα λογικα αλλαζει η ρημαδοκινητικοτητα αναλογα την εποχη, την διαθεση που εχει κλπ.....αλλα μας ηρθε κεραυνος!! ασε και το δικο μου...αφου ειναι ετσι οπως σου λεει ο γιατρος για την ΑΜΗ τοτε το 9 που εχω εγω ειναι κοντα στο τελειο...γιατι μου γραφει διπλα χαμηλη γονιμοτητα....πες μου γιατρε μου:tongue:
Δε ξέρω κι εγώ πολλά πράγματα γι'αυτή την ΑΜΗ την άτιμη, νομίζω όμως πως δεν αλλάζει απ'την μια μέρα στην άλλη. Πρέπει όμως να είμαστε σε εγρήγορση γιατί το θέμα είναι να μην αδειάσουμε τελείως την αποθήκη μας...:confused::confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καρπουζακι, ειλικρινα με επιασε πονοκεφαλος...ξεροντας ποσες φορες εχεις μεινει εγκυος και μετα βλεποντας αυτα τα αποτελεσματα εχω χασει και τα αυγα και τα πασχαλια...ειναι σαν να μας λενε οι εξετασεις σου οτι 1 και 1 δεν ισουται με 2 αλλα ισουται με 98...

Διαφημίσεις

Ηρθααααα...πηρα τεστακι, το εκανα και ειναι αρνητικο.

Δεν σας τα ελεγα εγω?>?? ΕΕΕΕΕ κοτοπουλακι, ελα να σε ξεπουπουλιασω

Και μπου ειναι η βρωμιαρα η κοκκινοσκουφιτσα...?? γιατι δεν ηρθε τοτε??? παιδια εχουν αρχιζει και παιζουν τα νευρα μου με όλα αυτα ..θα πάω πριν την ωρα μου.. η μια εχει υπογονιμοτητα και μενει χιλιες φορες εγκυος..αλλες ειναι μια χαρα και δεν μενουν ποτε...η αλλη δεν εχει περιοδο και εχει τεστ αρνητικο..και εχει και μια περιοδο που ερχεται οποτε γουστάρει..ελεος πια αχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια...οι ιατρικες μου γνωσεις αρχιζουν να τριζουν...ξεπουπουλιασεμε μπας και ηρεμισω...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι τεστ ήταν...σου ειπα με πρωινα ουρα παναθεμα σε...το κοιταξες καλα καλα??? γιαιτ και εμενα ηταν πολυ αχνο...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλα καλα το κοιταξα...οσο για τα ουρα μπορει να ηταν τα πρωτα πρωινα αλλα ακομη πρωι ειναι (μπουαχαχα...μεσημεριανα δεν τα λες με τιποτα).

κοτοπουλακι αστα να πανε...και μενα καντε με στιφαδο να ησυχασω...δεν την παλευω αλλο .

Διαφημίσεις

μια χαρα ειμαστε βρε....αντε και εις ανωτερα:tongue::tongue::tongue: μιλησα με τη γυναικα του γιατρου μου (μαια) και με κουφανε κι αυτη....μου λεει για την ΑΜΗ ειναι μια χαρα και αυτα που γραφουν ως φυσιολογικες τιμες ειναι τυπικα και αφου και οι υπολοιπες ολες ειναι μεσα στα ορια δεν υπαρχει θεμα υπογονιμοτητας...τωρα για του καρπουζου τις εστειλα με φαξ να τις δει ο γιατρος αν και μου ειπε αυτη οτι ολα αυτα φτιαχνονται (κινητικοτητες κλπ) γιατι αλλαζουν απο εποχη σε εποχη...τωρα τι να σας πω...αυτα μου ειπε αυτα σας λεω....θα με παρει ο γιατρος οταν τις δει να μου πει αν θα χρειαστει να τις επαναλαβουμε

211442lg20recj1j.gif

καλα καλα το κοιταξα...οσο για τα ουρα μπορει να ηταν τα πρωτα πρωινα αλλα ακομη πρωι ειναι (μπουαχαχα...μεσημεριανα δεν τα λες με τιποτα).

κοτοπουλακι αστα να πανε...και μενα καντε με στιφαδο να ησυχασω...δεν την παλευω αλλο .

Παιδια ουτε εγω την παλευω..θα βαλω τα κλαμματα...θα μεινετε εγκυες ..θελετε δεν θελετε με ακουτε...το περιθωριο σας ειναι μεχρι το Πασχα..με ακουτε..δεν το ανοιξα τζαμπα το γουρλιδικο το καφε...

απο δω και περα θα σας κανω καθε μερα ψυχαναλυση και ασκησεις χαλαρωσεις να σας φυγει το κωλοαγχος...θα σας κγαστωσω εγω καταλαβατε..δεν θα με πεθανετε εσεις...

Κουνελο να παρεις τη γιατρο να πας να σου πει τι στα κομματια γινεται και να σου φτιαξει επιτελους αυτη την ρημαδοπεριοδο αντε μην την μπουφλισω και αυτη...

Εφακι ξεκολλα το μυαλο σου γιατι σε εσενα μονο αυτο φταιει...

καρπουζω...μιλα με το γιατρο...καντε ξανα το σπερματοδιαγραμμα και κανε σεξ μονο οπως εσυ ξερεις..μας το εχεις ποδειξη πλεον πολακις και κοιτα να φας κανα πακετο τωρα με τις κωλοεξετασεις και να αγχωθεις...θα σου σαπισω τα κοκαλα...

με ακουτε η να κακαριξω.....ουφ...πρωι πρωι..εγκυος γυναικα..

τοσα περασα αλλα πεισμωσα και πιστευω θα τα καταφερω..πεισμωστε..καντε να περασει το δικο σας..να ειστε σιγουτες και αισιοδοξες..δεν μας πτωει τιποτα το ακουτε..να το λετε καθε μερα και να το φωναζετε ..το παιδακι σας ερχεται..και ναι θα ερθει:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδια ουτε εγω την παλευω..θα βαλω τα κλαμματα...θα μεινετε εγκυες ..θελετε δεν θελετε με ακουτε...το περιθωριο σας ειναι μεχρι το Πασχα..με ακουτε..δεν το ανοιξα τζαμπα το γουρλιδικο το καφε...

απο δω και περα θα σας κανω καθε μερα ψυχαναλυση και ασκησεις χαλαρωσεις να σας φυγει το κωλοαγχος...θα σας κγαστωσω εγω καταλαβατε..δεν θα με πεθανετε εσεις...

Κουνελο να παρεις τη γιατρο να πας να σου πει τι στα κομματια γινεται και να σου φτιαξει επιτελους αυτη την ρημαδοπεριοδο αντε μην την μπουφλισω και αυτη...

Εφακι ξεκολλα το μυαλο σου γιατι σε εσενα μονο αυτο φταιει...

καρπουζω...μιλα με το γιατρο...καντε ξανα το σπερματοδιαγραμμα και κανε σεξ μονο οπως εσυ ξερεις..μας το εχεις ποδειξη πλεον πολακις και κοιτα να φας κανα πακετο τωρα με τις κωλοεξετασεις και να αγχωθεις...θα σου σαπισω τα κοκαλα...

με ακουτε η να κακαριξω.....ουφ...πρωι πρωι..εγκυος γυναικα..

τοσα περασα αλλα πεισμωσα και πιστευω θα τα καταφερω..πεισμωστε..καντε να περασει το δικο σας..να ειστε σιγουτες και αισιοδοξες..δεν μας πτωει τιποτα το ακουτε..να το λετε καθε μερα και να το φωναζετε ..το παιδακι σας ερχεται..και ναι θα ερθει:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

καλα μανταμ χαλαρωστε πρω πρωι.....πωπω νευρα!!!! χαλια οι ορμονες σας...εγκυος ειστε??:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

μια χαρα ειμαστε βρε....αντε και εις ανωτερα:tongue::tongue::tongue: μιλησα με τη γυναικα του γιατρου μου (μαια) και με κουφανε κι αυτη....μου λεει για την ΑΜΗ ειναι μια χαρα και αυτα που γραφουν ως φυσιολογικες τιμες ειναι τυπικα και αφου και οι υπολοιπες ολες ειναι μεσα στα ορια δεν υπαρχει θεμα υπογονιμοτητας...τωρα για του καρπουζου τις εστειλα με φαξ να τις δει ο γιατρος αν και μου ειπε αυτη οτι ολα αυτα φτιαχνονται (κινητικοτητες κλπ) γιατι αλλαζουν απο εποχη σε εποχη...τωρα τι να σας πω...αυτα μου ειπε αυτα σας λεω....θα με παρει ο γιατρος οταν τις δει να μου πει αν θα χρειαστει να τις επαναλαβουμε

Ετσι θα με κανεις να παω το απογευμα να δω τις δικες μου ....

μαλλον θα σας δωσει βιταμινη C kai E εχω διαβάσει ότι αυτες δινουν..

Μαλλον ειναι πιεσμενος ο καρπουζος ..καλο θα ειναι αν τις επαναλαβετε σε λιγο καιρο...ταϊζε τον καλα..θελει αντιοξειδωτικες τροφες νομιζω..καποτε το ειχα ψαξει...κοιτα μην αγχωθει και αυτος..πεστου οτι αλλαζουν απο περιοδο σε περιοδο και πως εχει αποδειξη πως δεν εχει προβλημα..μην του δημιουργησεις περισσοτερο αγχος...καλα φυσικα και ο γιατρος σαν ειδικος θα σου πει ακριβως τι να κανεις....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...