Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ποτε θα τα πας στο γιατρο?? μην αγχονεσε αδικα να δουμε τι θα σας πουν πρωτα!!!!ποσα σπερματοζωαρια εχει??

τι αδικα ρε εφακη πλακα μου κανεις??? 29% κινητικοτητα.....αυτα ειναι ακινητα παιδακι μου.....συνολο σπεραμτοζωαριων εχει 294.350.000

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι αφου χαρηκαμε με βανιλιτσα και κοτοπουλακι, βαλτε τα κλαμματα τωρα για μενα...

πηρα τις ορμονολογικες τις δικες μου και το σπερμοδιαγραμμα του καρπουζου...γ@μησε τα και αφησε τα.....

29% κινητικοτα και μολις 12% ομαλα αυτος

η αμη η δικη μου μολις 9 (με φυσιολογικες τιμες διπλα που γραφουν χαμηλη γονιμοτητα)

... οι ορμονολογικες σου δειχνουν οτι εχεις χαμηλη γονιμοτητα??? τι ειναι αυτο το 9 που μας γραφεις???

για το σπερμα ξερω οτι υπαρχουν πολλες θεραπειες.

κι αφου χαρηκαμε με βανιλιτσα και κοτοπουλακι, βαλτε τα κλαμματα τωρα για μενα...

πηρα τις ορμονολογικες τις δικες μου και το σπερμοδιαγραμμα του καρπουζου...γ@μησε τα και αφησε τα.....

29% κινητικοτα και μολις 12% ομαλα αυτος

η αμη η δικη μου μολις 9 (με φυσιολογικες τιμες διπλα που γραφουν χαμηλη γονιμοτητα)

τι αδικα ρε εφακη πλακα μου κανεις??? 29% κινητικοτητα.....αυτα ειναι ακινητα παιδακι μου.....συνολο σπεραμτοζωαριων εχει 294.350.000

Ελα ρε πως γινεται αυτο ρε καρπουζάκι ..εχετε πιασει ολες τις φορες στο αψε σβησε..πως ηρθε η υπογονιμότητα ετσι ξαφνικά...

Εσυ την εκανες μεσα στις ημέρες που σου είπε??

ο Καρπουζως εκανε αποχη 3 μέρες απο το σπορ..ττα κανατε ολα σωστα γιατι κατι δεν μου πάει εδω..τι στο καλο τετοια τυχη ειχατε τις προηγουμενες φορες. με το γιαυρο μιλησες? τι σου είπε?? το μικροβιολογικο που τις κανατε ειναι οκ?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

... οι ορμονολογικες σου δειχνουν οτι εχεις χαμηλη γονιμοτητα??? τι ειναι αυτο το 9 που μας γραφεις???

για το σπερμα ξερω οτι υπαρχουν πολλες θεραπειες.

ολες οι εξετασεις βγηκαν μεσα στα φυσιολογικα πλαισια, προλακτινες, τεστοστερονες fhs κλπ κλπ. υπαρχει ομως αυτη η ορμονη η ΑΜΗ που υποδηλωνει ποσα ωαρια ακομα εχεις προκειμενου να μεινεις εγκυος....αυτο δεν αλλαζει , δεν μεγαλωνει κλπ...ειναι στην ουσια οι αποθηκες των ωαριων σου...ε λοιπον εμενα βγηκε η τιμη 9 και απο διπλα εγραφε 3-11 χαμηλη γονιμοτητα.....

211442lg20recj1j.gif

ναι ρε κοριτσι μου αλλα εχει φαρμακευτηκες αγωγες που μπορει να ακολουθηση και ανα αλλαξουν τα πραγματα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε πως γινεται αυτο ρε καρπουζάκι ..εχετε πιασει ολες τις φορες στο αψε σβησε..πως ηρθε η υπογονιμότητα ετσι ξαφνικά...

Εσυ την εκανες μεσα στις ημέρες που σου είπε??

ο Καρπουζως εκανε αποχη 3 μέρες απο το σπορ..ττα κανατε ολα σωστα γιατι κατι δεν μου πάει εδω..τι στο καλο τετοια τυχη ειχατε τις προηγουμενες φορες. με το γιαυρο μιλησες? τι σου είπε?? το μικροβιολογικο που τις κανατε ειναι οκ?

δε μιλησα ακομα χθες τις πηρα τις εξετασεις....ολα εγιναν νορμαλ......το θεμα ειναι οτι εχει 29% κινητικοτητα οταν θα πρεπε να ναι πανω απο 50% και ομαλα σπερματοζωαρια μονο 12% ενω το υπολοιπο 88% ειναι ανωμαλα....τα ανωμαλα γονιμοποιουν μεν, αλλα βγαζουν προβληματικα εμβρυα οποτε αποβαλλονται απο μενα

211442lg20recj1j.gif

και εχω την ευλογη απορια που εχει η γεωργια...οντως κατι δεν μου κολλαει και μενα...διοτι με χαμηλη γονιμοτητα και απο τις δυο πλευρες...ρε συ εχεις μεινει εγκυος τοσες φορες, αυτο δεν δειχνει καθολου χαμηλη γονιμοτητα. θα τρελλαθουμε τελειως.

Μηπως αυτη η ΑΜΗ δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη ?

δε μιλησα ακομα χθες τις πηρα τις εξετασεις....ολα εγιναν νορμαλ......το θεμα ειναι οτι εχει 29% κινητικοτητα οταν θα πρεπε να ναι πανω απο 50% και ομαλα σπερματοζωαρια μονο 12% ενω το υπολοιπο 88% ειναι ανωμαλα....τα ανωμαλα γονιμοποιουν μεν, αλλα βγαζουν προβληματικα εμβρυα οποτε αποβαλλονται απο μενα

φαντασου οτι εμενα εχει 80% ε φυσιολογικα και 20% ανωμαλα και οταν εμεινα εγκυος επεσα σε αυτο το 20% και για αυτο παλλιδρομισε ,αρα χρειαζεται και λιγη τυχη σε αυτα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εχω την ευλογη απορια που εχει η γεωργια...οντως κατι δεν μου κολλαει και μενα...διοτι με χαμηλη γονιμοτητα και απο τις δυο πλευρες...ρε συ εχεις μεινει εγκυος τοσες φορες, αυτο δεν δειχνει καθολου χαμηλη γονιμοτητα. θα τρελλαθουμε τελειως.

Μηπως αυτη η ΑΜΗ δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη ?

Καταρχιν κουνελακι μου καλημερα...απορροφηθηκα απο τα νεα και δεν σου μιλησα...

και εμενα παραλογα μου φαινονται ρε κουνέλι μου...

και καλα ναι σε γονιμοποιουν τα ανωμαλα οκ..αφου βγαινει οτι εχεις και εσυ χαμηλη γονιμοτητα πως στο διαολο τοσο τυχερη ησουν όλες τις φορες??

αλλες που δεν εχουν καθόλου υπογονιμοτιτα δεν μπορουν εσυ πως μπόρεσες...δεν στέκει

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τι να σας πω ρε κοριτσια δεν καταλαβαινω κι εγω τι γινεται....το θεμα ειναι οτι θα μιλησω με το γιατρο σημερα μηπως χρειαζεται να επαναλαβουμ το σπερμοδιαγραμμα (περιττο να σας πω οτι ο καρπουζος ειναι στα πατωμα, ειμαι ανικανος και τα τοιαυτα) και μετα να δει ολες τις εξετασεις.

211442lg20recj1j.gif

ΚΑρπουζι ολα νορμαλ εγιναν οπως λες..αλλα πολλες φορες τα κεντρα κανουν και λάθη...εγω πάντως θα εκανα απαναλληπτκες αλλου...ακουμε..θα με θυμηθεις!!!

Ειναι παράλογο....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα κι από μένα!!!!...Σήμερα είμαι σπίτι κι ήρθα να λύσω τις απορίες σας.....!

Καρπουζάκι μου διαβάζω για τις εξετάσεις σας....αυτό το πράγμα με την κινητικότητα μου σπάει τα νεύρα κι εμένα!!!....Τον Νοέμβρη που έκανε σπερμοδιάγραμμα ο δικός μου, ήταν κοντά στο 50% και τώρα βγήκε 37 % και φυσιολογικές μορφές 14%!!!΄...Όσο για την ΑΜΗ εμένα μου έχει πει ο γιατρός πως δεν πρέπει να ξεπερνά το 10, νομίζω πως είμαι στο 8. Τι στο καλό ρε παιδιά...να μην μπορούμε να έχουμε την αποθήκη μας γεμάτη...!!

Κουνελάκι, Τζορτζάκι κι Εφάκι τι μου κάνετε???

Banjp3.png

hJSRp3.png

τι να σας πω ρε κοριτσια δεν καταλαβαινω κι εγω τι γινεται....το θεμα ειναι οτι θα μιλησω με το γιατρο σημερα μηπως χρειαζεται να επαναλαβουμ το σπερμοδιαγραμμα (περιττο να σας πω οτι ο καρπουζος ειναι στα πατωμα, ειμαι ανικανος και τα τοιαυτα) και μετα να δει ολες τις εξετασεις.

Πες του να μη λέει βλακείες.....!!!....Από αυτό το 27% ξέρεις πόσα σπερματοζωάρια μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους?????...Πάρα πολλά!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...