Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπούλες καλησπέρα,,, συγγνώμη που άργησα να σας γράψω, χτες μετά τον γιατρό πήγαμε για ποτό ( εγώ βέβαια την έβγαλα με σοκολατίτσα), και μετά περάσαμε από την μαμά μου κ μετά ήμουν ψόφια στην κούραση,,,, και σήμερα δεν είχα χρόνο να ανασάνω:|:-|

ΛΟιπόν τα νέα μας έχουν ως εξής: το μπεμπάκι μας είναι καλά ακούσαμε καρδούλα, το είδαμε φευγαλέα κ γεια σας,,, Και εξηγώ: με το που μου βάζει το τζελ και τοποθετεί τον μαρκουτσάκι στην κοιλιά μου μας λέει ο doc,,άντε θα δούμε κ φύλο σήμερα,,,, χ χα χα χα το μπεμπάκι το ρωτήσαμε??

Λοιπόν το σκασμένο μας ,το είδαμε να κουνιέται κ σε κλάσματα δευτερολέπτου να γίνεται σαλιγκαράκι, σε εγκάρσια θέση,,, δηλαδή πήρε θέση ύπνου, κουλουριάστηκε στη στιγμή!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Ο μπαμπάς μας ήθελε να το πιέσει ο doc για να το ξυπνήσουμε κ να το δούμε αλλά ο γιατρός δεν ήθελε να το ενοχλήσει,,, πάντως είδαμε μονάχα το κεφαλάκι του κ την σπονδυλική του στήλη στα πλάγια κ κουλουριαστή:tongue::tongue:

Έχει μεγαλώσει πολύ πολύ πολύ, αυτό τουλάχιστον το καταλάβαμε!!!!!!!!!!!! ΔΕν ήθελε να το δούμε το σκατούλικο, μας κάνει νούμερα από τώρα:tongue::tongue:

Βέβαια μου βρήκε τον πλακούντα χαμηλότερα απ' ότι θα έπρεπε, αυτό δεν είναι ανησυχητικό ΑΛΛΑ: αυστηρές οδηγίες να μην κουράζομαι, να μην σηκώνω βάρος κ κυρίως να μην εκνευρίζομαι,,,απλά αν συνεχίσει ο πλακούντας να είναι χαμηλά πρέπει να έχω υπόψιν μου 2 πράγματα 1) μόλις μπω στον μήνα μου να είμαι alert 2) προσοχή να τηρώ τις παραπάνω οδηγίες που σας έγραψα γιατί δεν θέλουμε να έχουμε αιμορραγία του πλακούντα γιατί δεν αντιμετωπίζεται με ακινησία στο κρεβάτι αλλά στον μήνα που είμαι θα χρειαστεί νοσηλεία:(:(:(:(:(:( Όμως όλα θα πάνε καλά πιστεύω ε????????

Αυτά τα ωραία μας

Ααααα επίσης στενοχωρήθηκα γιατί την Β'επιπέδου μου την έκλεισε αργά, στο τέλος του μηνα:(:( βέβαια το μωράκι μου θα είναι τεράστιο ως τότε,,,

Ουφ αυτά,,,, αν κάποιο κοριτσάκι από τις μανούλες φίλες μας διαβάζει κ έχει ανάλογη εμπειρία με τον πλακούντα ας μου γράψει,,,,αλλά ο doc ήταν εντελώς καθησυχαστικός, μας είπε κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά προσοχή για να μην έχουμε κάποιο απρόοπτο!!!!!!!!!!! Αυτό δεν καταλάβατε κι εσείς απ''οσα σας έγραψα αγαπούλες μου:confused::confused:

Πολλά πολλά φιλάκια

Κουνελάκι θα κάνεις τεστ επιτέλους??? ο γιατρός είπε να μην εκνευρίζομαι, κι εσύ το πας φιρί φιρί να μου τα σπάσεις τα νεύρα:mrgreen:

"cogito,ergo sum"

Βανιλλιτσα μου εγω δεν εχω εμπειρια με το θεμα πλακουντα ειναι το μονο που πηγε καλα στην εγκυμοσυνη μου!!:D

εγω θα ελεγα να κανεις οσα σου ειπε ο γιατρος και καταλαβα ακριβως τα ιδια με εσενα!!!

Οποτε κουνελακι τεστακι γρηγορα γιατι δεν κανει να νευριαζεις το κοριτσακι μας!!!

Εισαι σε καθυστερηση μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη χαμπαρι δεν εχω παρει!!!

Βανιλλιτσα μου οσο για το μικρο ο γιατρουλης σας ξερει τι ειναι απλα δεν σας το λεει και δεν βοηθαει και το μικρο βεβαια!!τα ιδια εκανε και ο δικος μου το εμαθα 1 εβδομαδα πριν τη β-επιπεδου εγω την εξεταση την εκανα 23η εβδομαδα!!!

Να προσεχεις κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα!!!

Φιλακια πολλα πολλα και στο νινακι σου!!!(εγω παντως δεν γραφω τυχαια με μπλε)!!!;););)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφα γλυκά μου νινάκια...τι κάμνετε???

Βανιλάκι μου ολα καλα αγαπάκι μου..δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι και να ανησυχεις...να ακους το γιατρουλι σου και να προσέχεις μαναράκι μου...

ωστε ετσι ε το σκατουλι σου δεν μας αφηνει να το δούμε...οχι τιποτε αλλο να δουμε αν του κανουμε η οχι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα δικα μας τα νέα...πηγαμε χτες στο γιατρουλι μας και ειδαμε το μπεμπάκι μας ..ολα καλα μας ειπε μεγαλώνει μια χαρα...το δικο μας βεβαια εχει το κουσουρει και σε καθε υπέρηχο ειναο μπρουμητα...φερνει δυο τρεις βολτες αλλα ξαναγυρνάει...εχουμε φτασει 233 γραμμαρια και ο γιατρος όταν μετρησε το ποδαρακι του μας λεει ψηλο θα γινει...(θα παρει απο τη μανα του 2 μετρα γυναικα) και αφου και εμας μας ταλαιπωρησε αρκετα καταφερα με να δουμε την τσουτσουνουλα του και τα κολοκυθάκια του...:tongue::tongue::tongue::tongue:βέβαια αφηνουμε και ενα10% να ειναι λαθος..θα το επιβεβαιωσουμε στην Β επιπέδου....

Εγω θα πάρω σήμερα τηλ να την κανονίσω και θα σας πω πότε..

αυτα......

Σας περιμένω...φιλακια ..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημεραααααααααααααα

τελεια τα νεα σου γεωργια μου,ο παιδαρος ερχεται!!!!

και εσυ βανιλλα μου θα κανεις οτι ειπε ο γιατρος και ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις,οσο για το φυλο σας κανει κολπα απο τωρα:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημεραααααααααααααα

τελεια τα νεα σου γεωργια μου,ο παιδαρος ερχεται!!!!

και εσυ βανιλλα μου θα κανεις οτι ειπε ο γιατρος και ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις,οσο για το φυλο σας κανει κολπα απο τωρα:tongue::tongue:

Καλημερα Εφάκι μου ..τι κάνεις?? που χαθηκες χτες?? ειχες παρει τα βουνα?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

οχι γεωργια μου δυστηχως:-(:sad::-(ειμουν για δουλειες εκτος γραφειου!!!σας ελειψα:?::?::?:

Φυσικα ελαφάκι μου..μας ελειψες παρα πολυ....

τι κάνει το αντρακι σου..ειναι σχολειο??..τι θα τον ντυσεις τις αποκριες?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφα γλυκά μου νινάκια...τι κάμνετε???

Βανιλάκι μου ολα καλα αγαπάκι μου..δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι και να ανησυχεις...να ακους το γιατρουλι σου και να προσέχεις μαναράκι μου...

ωστε ετσι ε το σκατουλι σου δεν μας αφηνει να το δούμε...οχι τιποτε αλλο να δουμε αν του κανουμε η οχι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα δικα μας τα νέα...πηγαμε χτες στο γιατρουλι μας και ειδαμε το μπεμπάκι μας ..ολα καλα μας ειπε μεγαλώνει μια χαρα...το δικο μας βεβαια εχει το κουσουρει και σε καθε υπέρηχο ειναο μπρουμητα...φερνει δυο τρεις βολτες αλλα ξαναγυρνάει...εχουμε φτασει 233 γραμμαρια και ο γιατρος όταν μετρησε το ποδαρακι του μας λεει ψηλο θα γινει...(θα παρει απο τη μανα του 2 μετρα γυναικα) και αφου και εμας μας ταλαιπωρησε αρκετα καταφερα με να δουμε την τσουτσουνουλα του και τα κολοκυθάκια του...:tongue::tongue::tongue::tongue:βέβαια αφηνουμε και ενα10% να ειναι λαθος..θα το επιβεβαιωσουμε στην Β επιπέδου....

Εγω θα πάρω σήμερα τηλ να την κανονίσω και θα σας πω πότε..

αυτα......

Σας περιμένω...φιλακια ..

οταν μιλαει η καρπουζω παρακαλω να την ακουτε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ποσο καιρο τωρα ελεγα οτι θα ναι κοκκορας???? ε ποσο καιρο???? υποκλιθειται στο μεγαλο μου ταλεντο:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Βανιλλακι μου γλυκο καλημερα. Τα νεα σου ειναι μια χαρα και αυτο που αναφερεις για τον πλακουντα το προσπερναω γιατι απο οτι καταλαβα δεν ειναι ακτι επιφοβο,αν αραξεις και προσεχεις οπως ειπε ο γιατρος...Ολα στα χερια θα σου τα φερνουνε κουκλα μου...Γελασα με το μωρακι που κουλουριαστηκε και κοιμηθηκε το γλυκουλι μου... Υπναρας ή υπναρου αραγε??? Τι αγχώνεσαι? Το τελος του μηνα δεν ειναι μακρια - μην ξεχνας οτι ο Φλεβαρης είναι κουτσος μηνας...Αντε να κυλησει ο χρονος σα νερακι!!!!

Κοτοπουλακι τα μαθες????ΕΧΕΙΣ ΓΙΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ!!!!! Να σε δω μαρη με δυο κοκκορια στο ιδιο κοτετσι πως θα τα φερνεις βολτα!!!

Φυσικα ελαφάκι μου..μας ελειψες παρα πολυ....

τι κάνει το αντρακι σου..ειναι σχολειο??..τι θα τον ντυσεις τις αποκριες?

ναι σχολειο ειναι το μωρο μου!!!θα ντυθει ζορρο και θα ειναι ενας κουκλος:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κι αφου χαρηκαμε με βανιλιτσα και κοτοπουλακι, βαλτε τα κλαμματα τωρα για μενα...

πηρα τις ορμονολογικες τις δικες μου και το σπερμοδιαγραμμα του καρπουζου...γ@μησε τα και αφησε τα.....

29% κινητικοτα και μολις 12% ομαλα αυτος

η αμη η δικη μου μολις 9 (με φυσιολογικες τιμες διπλα που γραφουν χαμηλη γονιμοτητα)

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

κι αφου χαρηκαμε με βανιλιτσα και κοτοπουλακι, βαλτε τα κλαμματα τωρα για μενα...

πηρα τις ορμονολογικες τις δικες μου και το σπερμοδιαγραμμα του καρπουζου...γ@μησε τα και αφησε τα.....

29% κινητικοτα και μολις 12% ομαλα αυτος

η αμη η δικη μου μολις 9 (με φυσιολογικες τιμες διπλα που γραφουν χαμηλη γονιμοτητα)

ποτε θα τα πας στο γιατρο?? μην αγχονεσε αδικα να δουμε τι θα σας πουν πρωτα!!!!ποσα σπερματοζωαρια εχει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...