Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερααααααα:D:D:D μη μου λετε τετοια....αληθευει δεν ηρθε??:lol::lol:

Βρε καλως το μου...δεν ξέρω αν ήρθε..υποθέσεις κάνω...χιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

α μαρη κι εσυ...λεω κι εγω...τι εγινε κοτοπουλακι πως πηγε η βαπτιση?

ωραία ήταν...φάγαμε όμως μία βροχή αλλο πράγμα πρωτη φορα είδα να πεφτει τοσο πολυ και με τοση δύναμη...αφου μεχρι να πάμε στην εκκλησία δεν βλέπαμε καθόλου ..οι υαλοκαθαριστήρες δεν προλαβαιναν να καθαρίσουν όλα τα αυτοκινητα είχαν σταματήσει δεξια και αριστερά στο δρόμο...

αστα σου λεω...μετα εφτιαξε...

Το ξενοδοχείο πολύ ωραίο καινουργιο διπλα στη θαλασσα και ενα πρωινο αλλο πραγμα..

Το αγοράκι μου κρύωσε όμως με τον κολοκαιρο και μου είναι αρρωστούλικο...

Εσυ πως πέρασες?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ωραία ήταν...φάγαμε όμως μία βροχή αλλο πράγμα πρωτη φορα είδα να πεφτει τοσο πολυ και με τοση δύναμη...αφου μεχρι να πάμε στην εκκλησία δεν βλέπαμε καθόλου ..οι υαλοκαθαριστήρες δεν προλαβαιναν να καθαρίσουν όλα τα αυτοκινητα είχαν σταματήσει δεξια και αριστερά στο δρόμο...

αστα σου λεω...μετα εφτιαξε...

Το ξενοδοχείο πολύ ωραίο καινουργιο διπλα στη θαλασσα και ενα πρωινο αλλο πραγμα..

Το αγοράκι μου κρύωσε όμως με τον κολοκαιρο και μου είναι αρρωστούλικο...

Εσυ πως πέρασες?

εμεις παλι σκασαμε....πολυ ζεστη μας χτυπαγε κι ο ηλιος ειχαμε λιωσει...ο μπεμπης δεν εβγαλε κιχ, δεν καταλαβαμε καν οτι πηγαμε σε βαπτιση...μετα το μαγαζι ηταν λιγο χαλια γιατι επισης μας χτυπαγε ο ηλιος και δεν υπηρχαν ουτε κουρτινες ουτε περσιδες ουτε τιποτα...αλλα γενικα ενταξει:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Για σήμερα όκ..έτσι? θα σε πάρω τηλ να συννενοηθούμε μόλισ σχολασω..κατα της 3....

οτσει?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσια καλημερα και καλη εβδομαδα...Ελπιζω να εισαστε καλα.

Πρεπει να μιλησω με καποια απο σας η οποια εχει εμπειρια στα τεστ εγκυμοσυνης...ειδα κατι και δεν μπορω να το ερμηνευσω...

Εχουμε νεα απο την Ναντιμορ???

Πρεπει να μιλησω με καποια απο σας η οποια εχει εμπειρια στα τεστ εγκυμοσυνης...ειδα κατι και δεν μπορω να το ερμηνευσω...

Κοπελιά???? δεν λέμε μια κουβέντα έτσι και την κοπανάμε... για λέγε τί χαμπάρια σου βγάζει?????

U6Vip2.png

Ελα πες μας..τι είδες?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδααααα......

Ήρθε ήρθε μην ανησυχείτε.....έτσι θα μ'άφηνε????....η σιχαμένη!!!!!!!!!:twisted::twisted:

Και μάλιστα ήρθε χθες που δεν την περίμενα...:mrgreen:

Ρε κορίτσια έβλεπα κάτι περίεργα όνειρα χθες βράδυ......ήμουν κάπου κι άκουγα μωρό να κλαίει και το έψαχνα και δεν το έβρισκα πουθενά...!!.. Θρίλερ λέγεται αυτό...!!Όλο το βράδυ τέτοια όνειρα είχα....:(

Πονάω πολύ αλλά θα χαπακωθώ και θα έρθω για καφέ. Το Τζορτζάκι μου θα έρθει να με πάρει, την πονεμένη?:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Σας ενημερώνω πως θα βάλω μπότες γιατί με το ανοιχτό παπουτσάκι που φοράω τώρα έχουν ξυλιάσει τα ποδαράκια μου και τα χέρια μου και δουλεύω με τζην μπουφάν :mrgreen::mrgreen::mrgreen:...

φτάνει να μου κάνει τη χάρη ο καλός μου να κοιμηθεί στο παιδικό σήμερα για να ψάξω να τις βρω...!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ήρθε ήρθε μην ανησυχείτε.....έτσι θα μ'άφηνε????....η σιχαμένη!!!!!!!!!:twisted::twisted:

κιουριααααα.....στα ραντεβου ειναι ακριβεστατηηηη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σας ενημερώνω πως θα βάλω μπότες γιατί με το ανοιχτό παπουτσάκι που φοράω τώρα έχουν ξυλιάσει τα ποδαράκια μου και τα χέρια μου και δουλεύω με τζην μπουφάν :mrgreen::mrgreen::mrgreen:...

φτάνει να μου κάνει τη χάρη ο καλός μου να κοιμηθεί στο παιδικό σήμερα για να ψάξω να τις βρω...!!

φιλεναδα μια απο τα ιδια...μποτουλες και παλι μποτουλες:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Ρε κορίτσια έβλεπα κάτι περίεργα όνειρα χθες βράδυ......ήμουν κάπου κι άκουγα μωρό να κλαίει και το έψαχνα και δεν το έβρισκα πουθενά...!!.. Θρίλερ λέγεται αυτό...!!Όλο το βράδυ τέτοια όνειρα είχα....:(

Πονάω πολύ αλλά θα χαπακωθώ και θα έρθω για καφέ. Το Τζορτζάκι μου θα έρθει να με πάρει, την πονεμένη?:rolleyes:

Ηρθε η ρουφιανα ε...παναθεμάτη...θα περάσω να σε παρω μικρουλι μου που μου είσαι πονεμένο..θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε...

κιουριααααα.....στα ραντεβου ειναι ακριβεστατηηηη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλεναδα μια απο τα ιδια...μποτουλες και παλι μποτουλες:lol::lol::lol:

ααααα..μποτουλες και εσυ ε...

μπα εγω θα ντυθω πιο σπορ θα σας έρθω με τα σπορτεξακια μου γιατι πολυ βαριεμαι ..μου έρχετε μαλλον και εμενα η κιουρία τωρα γιατι με πονάει η κοιλιτσα μου...αρα δεν με βλεπω με μεγαλη όρεξη να σας φτιαχτω...θα με δειιτε ασουλουπωτη...χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

[quote=georgia.g;599238

ααααα..μποτουλες και εσυ ε...

μπα εγω θα ντυθω πιο σπορ θα σας έρθω με τα σπορτεξακια μου γιατι πολυ βαριεμαι ..μου έρχετε μαλλον και εμενα η κιουρία τωρα γιατι με πονάει η κοιλιτσα μου...αρα δεν με βλεπω με μεγαλη όρεξη να σας φτιαχτω...θα με δειιτε ασουλουπωτη...χιχιχι

καλα το μπιφτεκακι αλλα εγω????? πρωτη φορα θα μου ερθεις ασουλουπωτη? ντροπηηηη:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...