Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!

ΕΦΑΚΗ,ΒΑΝΙΛΛΑ,ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ, ΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ...ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕ

Μικρη μου κουνελιτσα ..κανα νεο;););):D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ειμαι κουρασμενη πολυ,βαριεμαι απιστευτα...Τεστακι δεν θα αγορασω, το νιωθω, κατεβαινει η ρουφιανα...Ειμαι σιγουρη 100% οτι μεχρι αυριο θα ερθει.

Τι ωρα θα πας στο ραντεβου με τον γιατρο?

Ειμαι κουρασμενη πολυ,βαριεμαι απιστευτα...Τεστακι δεν θα αγορασω, το νιωθω, κατεβαινει η ρουφιανα...Ειμαι σιγουρη 100% οτι μεχρι αυριο θα ερθει.

Τι ωρα θα πας στο ραντεβου με τον γιατρο?

Ρε και εγω δεν ξερω τι με πιανει τετοια ωρα και νυσταζω ....

ποτε μην λες ποτε και εγω ετσι νομιζα και ειχα απογοητευτει...

Στο γιατρο θα παω στις 6

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ασχετα απο την πλακα, που σας λεω οτι εγω καθε μηνα νιωθω εγκυος , και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος το ηξερα απο πριν οτι το τεστ θα βγει θετικο.Το διαισθανθηκα και τις 2 φορες. Αυτο τον μηνα δεν νιωθω εγκυος. Ειμαι σιγουρη ,απλα θα αγορασω τεστ αυριο και σε περιπτωση που δεν ερθει μεχρι αυριο,θα το κανω το Σαββατο το πρωι.Θα το κανω οχι για να δω αν ειναι θετικο αλλα για να αποκλεισω την εγκυμοσυνη.

Επειδη καθε φορα που καθαριζω το σπιτι μου κανω βαριες δουλιες, μετακινω επιπλα,σηκωνω στρωματα κτλ θελω να ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν θα κανω ζημια.

ασχετα απο την πλακα, που σας λεω οτι εγω καθε μηνα νιωθω εγκυος , και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος το ηξερα απο πριν οτι το τεστ θα βγει θετικο.Το διαισθανθηκα και τις 2 φορες. Αυτο τον μηνα δεν νιωθω εγκυος. Ειμαι σιγουρη ,απλα θα αγορασω τεστ αυριο και σε περιπτωση που δεν ερθει μεχρι αυριο,θα το κανω το Σαββατο το πρωι.Θα το κανω οχι για να δω αν ειναι θετικο αλλα για να αποκλεισω την εγκυμοσυνη.

Επειδη καθε φορα που καθαριζω το σπιτι μου κανω βαριες δουλιες, μετακινω επιπλα,σηκωνω στρωματα κτλ θελω να ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν θα κανω ζημια.

Καλα στη ζωη δεν ειναι ολα παντα ιδια...γι αυτο λκανε ενα τεστακι αυριο και κοψε τις παπαρδελες....ακους..ακούω να λες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Μπα...προχτες επαθες πανικο και σημερα μου το παιζεις κιουρία...ε τι να πω..δεν θα με ζουρλανετε εσεις?? καντε ότι θελετε...αν θες ασε να περασουν και 9 μηνες και αν γεννησεις σου το λεμε οτι ησουν εγκυος μπας και το πιστεψεις...αμαν πια!!!!

Καλα το Εφακι που ειναι?? πηρε τα βουνα σήμερα??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καρπουζο ελα και ας με κοροιδευεις:tongue::tongue::tongue:

Βανιλια θα πας πεις τα νέα πια...η εσυ θα κοιμασαι και εμεις θα σκαμε??

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα τσουπριτσες μου:tongue::tongue::tongue: τι κανετε μικρα μωρα μου?????

Καλημερα γλυκο μου και κατακοκκινο μου καρπουζάκι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

i love ..i love you my girl

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...