Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Δεν μασαει το καρπουζακι μας...Εχει τσαγανο και ειναι και δυναμικο.

Κοτοπουλακι τι χλαπακιασες παλι??? τον αμπακο???

Αμεσω να με κατηγορισεις...ενα κομματι σπανακοπιτα που εφτιαξε η μαμα μου εφαγα....αμαν πια...με τον καλο λογο εισαι ...

το θεμα ειναι εδω να μη βρεχει....μακρια απ τον κ@λο μας και οπου θελει ας ειναι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ασχετο αλλα μιας και ειπα για βροχη...χθες λοιπον που ημουν στους δρομους ολο το πρωι και ειχε και καλη μερα παρατηρησα το εξης.....το 80% αυτων που ηταν στους δρομους με τα αμαξια τους κλπ πρεπει να ειναι εισοδηματιες...δεν εξηγειτε αλλιως...και ερχομαι τωρα στην ερωτηση κωλαφο που κανει παντα το κοτοπουλακι (οχι το ποτε θα γινει μανα καλε...αυτο το ξεπερασαμε), αλλα στο οτι : εμενα ποτε θα μου πεσει το τζοκερ????:tongue::tongue::tongue:

Και ερχομαι και και επαναλαμβανω...γιατι δεν μου πεφτει το ρημάδι...και ναι συμφωνω..τι στο καλο ολοι εισοδηματίες ειναι..θέλω και εγω...κοριτσια εχω βαρεθεί να δουλευω και φαντασου ειμαι ακομα 30 τι να πει και αυτη η δολια ημανα μου...παιδια δεν ειναι ζωη αυτη...δεν καταλαβαινουμε τιποτα....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βανιλλακι μου , θα δεις το μωρακι...Ευχομαι σημερα να μαθετε και το φυλλο.

Θα μπω το βραδακι να διαβασω τα υπεροχα νεα σου.

Κοτοπουλακι, ενα κομματι εφαγες σιγουρα αλλααααα ποσο μεγαλο ηταν το κομματι δεν μας ειπες!!! Αντε φαε και σοκολατιτσα οπως σου ειπε η βανιλιτσα...Το χω ακουσει και απο πολλες αλλες κοπελιτσες οτι κανουν παρτυ με την σοκολατα.

Βανιλλακι μου , θα δεις το μωρακι...Ευχομαι σημερα να μαθετε και το φυλλο.

Θα μπω το βραδακι να διαβασω τα υπεροχα νεα σου.

Κοτοπουλακι, ενα κομματι εφαγες σιγουρα αλλααααα ποσο μεγαλο ηταν το κομματι δεν μας ειπες!!! Αντε φαε και σοκολατιτσα οπως σου ειπε η βανιλιτσα...Το χω ακουσει και απο πολλες αλλες κοπελιτσες οτι κανουν παρτυ με την σοκολατα.

Δεν ηταν πολυ μεγαλο..ενα απλο ηταν κανονικο...τωρα παει το χωνεψα κιολας...σε λιγο θα φάω και το τοστακι μου...χιχιχιχι..μονο με τυρι...

τι γελας περασαν 3 ωρες απο τότε που εφαγα την πιτούλα...

10Χ10 εκατοστα ήταν...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοκολάτα δεν θα φαω τωρα δεν θέλω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βανιλάκι μου άντε να το δεις το μπεμπάκι σου....και εγω αυριο θα πάω ..αντε να δουμε τι θα δούμε.....

περιμενουμε νέα σου...φιλάκια..γλυκια μου βανιλιτσα...αχ το ονομα σου μου θυμησε την βανιλια υποβρήχιο που τρωμε το καλοκαιρι...αχου και να ειχαμε λιγη!!!!

Τελικα όλες τρωγομαστε...χιχιχιχιχιχ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ....δεν αντεχω αλλο να μιλας για φαγητο.....ειπαμε εισαι ενα γκαστρωμενοκοτοπουλακι αλλα δε μπορει.....το στομαχι σου ειναι τοσο δα μικρο....δε χωρανε ολα οσα θες,,,και πιτες και σοκολατες και υποβρυχια και καρπουζια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

απαπαπα...λιχουδωωωωω...ολες να μας φας θες.

Κοτοπουλακι εισαι ετοιμη για αυριο? Εννοω μπορει να μαθεις το φυλο του κοτομπεμπακιου!!!!

αντε να δουμε θα μας το δειξει το επιμαχο...:tongue::tongue::tongue:

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ....δεν αντεχω αλλο να μιλας για φαγητο.....ειπαμε εισαι ενα γκαστρωμενοκοτοπουλακι αλλα δε μπορει.....το στομαχι σου ειναι τοσο δα μικρο....δε χωρανε ολα οσα θες,,,και πιτες και σοκολατες και υποβρυχια και καρπουζια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και ομως κανεις λάθος το κοτοπουλακι τσιμπολογαει συνεχεια...αν το εχεις δει στο χωριο και τρωεει τα παντα...αρα ;););)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αντε να δουμε θα μας το δειξει το επιμαχο...:tongue::tongue::tongue:

και ομως κανεις λάθος το κοτοπουλακι τσιμπολογαει συνεχεια...αν το εχεις δει στο χωριο και τρωεει τα παντα...αρα ;););)

τσιμπολογαει αγαπη μου δεν καταβροχθιζει:tongue::tongue:

αστα καρπουζω, ειναι πολυ λιχουδω...εσενα βλεπω να σε κατεβαζει ολακερη και αμασητη...

αυτο φοβαμαι ρε γαμωτο...θα παω πριν της ωρας μου...και οχι τιποτα αλλο αλλα πλησιαζει το καλοκαιρι:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

αστα καρπουζω, ειναι πολυ λιχουδω...εσενα βλεπω να σε κατεβαζει ολακερη και αμασητη...
τσιμπολογαει αγαπη μου δεν καταβροχθιζει:tongue::tongue:

αυτο φοβαμαι ρε γαμωτο...θα παω πριν της ωρας μου...και οχι τιποτα αλλο αλλα πλησιαζει το καλοκαιρι:tongue::tongue:

καλα καλα θα ερθει και ο καιρος σας και θα σας πω εγω σουσουράδες μου.....

και αν θες να μαθω και εγω τσιμπολογάω...αντε με στεναγχβρήσατε τωρα...δεν θα το φάω το τοστάκι τελικα...:(:(:(:(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αχαχα...επιφοβη περιοδος καρπουζακι..πρεπει να καμουφλαριστεις για να μην σε αναγνωριζουν η να τρεξεις να κρυφτεις...Προτεινω το δευτερο, φορα τα καρπουζοπαπουτσακια σο και τρεχα...ραν καρπουζω ,ραν

images?q=tbn:ANd9GcRywmvMCz7nmC0Lm3epQruowYB5jroTuVW6SO462UR6Rpoiz1KpaQ

και αν θες να μαθω και εγω τσιμπολογάω...αντε με στεναγχβρήσατε τωρα...δεν θα το φάω το τοστάκι τελικα...:(:(:(:(

φαε βουβαλοκοτοπουλακι μου...φαε αφοβα τωρα......μετα βλεπουμε:tongue::tongue:

αχαχα...επιφοβη περιοδος καρπουζακι..πρεπει να καμουφλαριστεις για να μην σε αναγνωριζουν η να τρεξεις να κρυφτεις...Προτεινω το δευτερο, φορα τα καρπουζοπαπουτσακια σο και τρεχα...ραν καρπουζω ,ραν

images?q=tbn:ANd9GcRywmvMCz7nmC0Lm3epQruowYB5jroTuVW6SO462UR6Rpoiz1KpaQ

χαχαχαχαχα καλο....και σκεψου οτι ερχεται το καλοκαιρι και εκτος απο τη μαμα που θα μας καταβροχθιζει θα χει και το γιο παρεα:tongue::tongue:....αμαν αμαν....βαζω τα παπουτσια μου και τρεχω απο τωρα:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

μας επεισες...ταησε μαρη το παιδι σου!!!

πηγαινε προς αυστραλια...θα ναι χειμωνας εκει τοτε...μετα ξαναραν και γυρνα πισω!!!

και μην ξεχασεις τον καρπουζο σου εδω.. παρτον και αυτον μαζι

εισαι τρελη???? να αφησω το καρπουζο εδω??? και πως θα κανω εγω καρπουζακια στις αστραλιες:tongue::tongue::tongue::tongue: μονη μου θα καλλιεργησω σπορια???? ζαμε......παντα μαζι να τον παιδευω:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...