Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ποτε θα εχεις αποτελεσματα???

ορμονολογικες και σπερματοδιαγραμμα τελος της εβδομαδας, την σαλπιγγοτετοια επι τοπου, και οι αλλες 2 εξετασεις θελουν 2 βδομαδες τουλαχιστον...εχω μελλον ακομα

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ορμονολογικες και σπερματοδιαγραμμα τελος της εβδομαδας, την σαλπιγγοτετοια επι τοπου, και οι αλλες 2 εξετασεις θελουν 2 βδομαδες τουλαχιστον...εχω μελλον ακομα

ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις!!!!!εγω θα παω το σαββατο τωρα να δουμε τι θα μας πει!!!πρωτη φορα τες κανεις αυτες τες εξετασεις???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις!!!!!εγω θα παω το σαββατο τωρα να δουμε τι θα μας πει!!!πρωτη φορα τες κανεις αυτες τες εξετασεις???

ναι δεν εχω ξανακανει κατι αναλογο...για ολα υπαρχει η πρωτη φορα:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Ευτυχως που απουσιαζα για να φάω ..γιατι με αυτα που λετε θα μου εβγαιναν και απο τα αυτια....

α..ρε καρπουζάκι μου ξερω καλα τι τραβας...αλλα λιγο υπομονούλα να εχεις να δεις όλα θα ειναι καλα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ευτυχως που απουσιαζα για να φάω ..γιατι με αυτα που λετε θα μου εβγαιναν και απο τα αυτια....

α..ρε καρπουζάκι μου ξερω καλα τι τραβας...αλλα λιγο υπομονούλα να εχεις να δεις όλα θα ειναι καλα...

ειδες τι γλιτωνεις οταν πεινας??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: απο υπομονη αλλο τιποτα...δε βαριεσαι , εχει αρχισει παλι να με πιανει το αναισθητο μου (που με ειχε αφησει το τελευταιο διαστημα η αληθεια ειναι) και λεω οτι βρεξει ας κατεβασει...δε μπορω να σκαω συνεχεια.....:P:p

211442lg20recj1j.gif

χιλια μπραβο καρπουζωωω..ετσι σε θελω...περα βρεχει.

το θεμα ειναι εδω να μη βρεχει....μακρια απ τον κ@λο μας και οπου θελει ας ειναι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ασχετο αλλα μιας και ειπα για βροχη...χθες λοιπον που ημουν στους δρομους ολο το πρωι και ειχε και καλη μερα παρατηρησα το εξης.....το 80% αυτων που ηταν στους δρομους με τα αμαξια τους κλπ πρεπει να ειναι εισοδηματιες...δεν εξηγειτε αλλιως...και ερχομαι τωρα στην ερωτηση κωλαφο που κανει παντα το κοτοπουλακι (οχι το ποτε θα γινει μανα καλε...αυτο το ξεπερασαμε), αλλα στο οτι : εμενα ποτε θα μου πεσει το τζοκερ????:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Καλημερούδια σε Κύπρο κ Ελλάδα

Κοτοπουλάκι μου μην ανησυχείς, το μπεμπάκι σου είναι που σε κλωτσάει:D

Κουνελάκι μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο + αύριο στο τεστάκι,,,,

Καρπουζάκι μου γλυκό καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου,,, όσο για την σαλπιγγογραφία 3 έχω κάνει χαχα, όλα καλά θα είναι,,,, και ξέρεις μετά την σαλπιγγογραφία αυξάνονται οι πιθανότητες εγκυμοσύνης:D:D

Ελαφάκι εσένα δεν σε φοβάμαι, με το που θα ξεμυτίσει η Άνοιξη,,, τσουπ θα μας αναγγείλεις τα ευχάριστα,,,

Αγαπούλες δυστυχώς έχω δουλίτσα κ δεν μπορώ να πιω καφέ μαζί σας, μπήκα για μια καλημέρα,,,

Επίσης να σας πω ότι έχω άγχος,,, επιτέλους ΑΠΟΨΕ θα δω,θα ακούσω το μωράκι μου μετά από ένα μήνα.... Η αγωνία μου δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!

Θα μπω το βραδάκι να σας πω αν όλα είναι καλά,,,, επιτέλους θα μάθω κ πότε θα κάνω την Β' επιπέδου....

Υ.Σ Γιωργίτσα αν θέλεις να καταλάβεις το μικρούλι σου,, φάε κρέπα σοκολάτα,,,Θα κάνει πάρτυ στην κοιλίτσα σου

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...