Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Αντε ρε κουνέλω..κανε μας κανα κουνελάκι....θα περιμενω με αγωνία μεχρι την Παρασκευή.....αμαν.....εγω πάντως αν θυμασαι το ειχα κανει νωριτερα στη δουλεια... εμ τι για να εχετε αμεση ανταποκριση...

Ελαφάκι γιατι παιδι μου θελεις να πάρεις τα βουνά:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε ρε κουνέλω..κανε μας κανα κουνελάκι....θα περιμενω με αγωνία μεχρι την Παρασκευή.....αμαν.....εγω πάντως αν θυμασαι το ειχα κανει νωριτερα στη δουλεια... εμ τι για να εχετε αμεση ανταποκριση...

Ελαφάκι γιατι παιδι μου θελεις να πάρεις τα βουνά:tongue::tongue::tongue:

γαιτι βαρεθηκα την πολη:P:p:p θελω ησυχια ,θελω ηρεμιααααααααααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εγω βρε αφακη την πολη δεν την αντεχω καθολου...θελω εξοχη και ηρεμια. θελω να με ξυπναει ο κοκκορας και να μου τραγουδανε κελαηδωντας τα πουλακια,Θελω να ακουω το θρόισμα των φυλλων και τα γαργαρα νερα απο τα ρυακια.

αχχχχχχχχχχ....δεν την μπορω την αθηνα!!!

και εγω βρε αφακη την πολη δεν την αντεχω καθολου...θελω εξοχη και ηρεμια. θελω να με ξυπναει ο κοκκορας και να μου τραγουδανε κελαηδωντας τα πουλακια,Θελω να ακουω το θρόισμα των φυλλων και τα γαργαρα νερα απο τα ρυακια.

εμενα συνηθως μου αρεση η λεμεσος καμια σχεση με την αθηνα αλλα τωρα κουραστηκα δουλεια σπιτι δουλεια,για πες ειναι ζωη αυτο???θελω κατι συνταρακτηκο να βγω απο την ρουτινα μου!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γαιτι βαρεθηκα την πολη:P:p:p θελω ησυχια ,θελω ηρεμιααααααααααααααααααα

παρε με και εμένα μαζι σου!!!!!!!!!!!

Εμεις πάντως εχουμε εναν κοκορα στη γειτονια που δεν βαζει γλωσσα μεσα του...ελα μεινε σε εμενα να τον ακους και μετα πες μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα συνηθως μου αρεση η λεμεσος καμια σχεση με την αθηνα αλλα τωρα κουραστηκα δουλεια σπιτι δουλεια,για πες ειναι ζωη αυτο???θελω κατι συνταρακτηκο να βγω απο την ρουτινα μου!!!!!

Πόσο δικιο εχεις βρε Εφάκι μου...εχω βαρεθει και εγω τα ιδια και τα ιδια ..τι ζωη και αυτη...τι καταλαβαινουμε....δεν ζουμε βρε παιδια...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Θελεις κατι συνταρακτικο ε???Σου προτεινω να κανεισ μπαντζι τζαμπινγκ...θα τα δεις ολα καλο μου ελαφακι...μετα απο αυτο δεν θες τιποτα αλλο.:tongue::tongue::tongue:

Θελεις κατι συνταρακτικο ε???Σου προτεινω να κανεισ μπαντζι τζαμπινγκ...θα τα δεις ολα καλο μου ελαφακι...μετα απο αυτο δεν θες τιποτα αλλο.:tongue::tongue::tongue:

ναι μετα απο αυτο θα παω στα θυμαρακια,εχω υψοφοβια αν το κανω αυτο η καρδια μου θα σταματηση να κτυμα:shock::shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αυτο ακι να θα σε συνταραξει εφακη...εχεις και υψοφοβια??? ακομα καλυτερα...:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

θα πας στην γεφυρα της Χαλκιδας να το κανεις...δεν ειναι πολυ πολυ ψηλα, απο κατω ειναι θαλασσα...και να πεσεις, θα πεσεις στα μαλακα...:twisted::twisted::twisted::twisted:

αυτο ακι να θα σε συνταραξει εφακη...εχεις και υψοφοβια??? ακομα καλυτερα...:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

θα πας στην γεφυρα της Χαλκιδας να το κανεις...δεν ειναι πολυ πολυ ψηλα, απο κατω ειναι θαλασσα...και να πεσεις, θα πεσεις στα μαλακα...:twisted::twisted::twisted::twisted:

ναι και μετα θα πεσω τεζα,θα εχεις το κριμα μου στο λαιμο σου!!!!ευτυχως που κοβει μακρια η χαλκιδα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπρες μου τρελες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εχω κανει μπαντζι τζαμπινγκ:tongue::tongue::tongue: πολυ γελιοοοοοο , ενα καρπουζι πηγαινε πανω κατω πανω κατω....για φανταστειτε την εικονα λιγο:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερα τσουπρες μου τρελες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εχω κανει μπαντζι τζαμπινγκ:tongue::tongue::tongue: πολυ γελιοοοοοο , ενα καρπουζι πηγαινε πανω κατω πανω κατω....για φανταστειτε την εικονα λιγο:D

και μονο που το σκεφτομαι λιωνω στο γελιο.

Καλως ηρθες εξτριμ καρπουζακι!!!!

Καλως το το καρπούζι μου..

καλως το το γλυκο μου...

το νοστιμο φρουτάκι μου ..

που ειναι ολο δικο μου

ναι μετα απο αυτο θα παω στα θυμαρακια,εχω υψοφοβια αν το κανω αυτο η καρδια μου θα σταματηση να κτυμα:shock::shock::shock::shock:

:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...