Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Κοτοπουλομπερδεμενάκι η διαφορά μας είναι 1 βδομάδα σε αυτά που παραθέτουμε,,,εντάξει μια βδομάδα η μια μας κάνει λάθος...όμως εσύ γλυκούλι έγραψες ότι μπαίνεις στον 6ο????:tongue::tongue:

Τότε εγώ γεννάω όπου να'ναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοτοπουλομπερδεμενάκι η διαφορά μας είναι 1 βδομάδα σε αυτά που παραθέτουμε,,,εντάξει μια βδομάδα η μια μας κάνει λάθος...όμως εσύ γλυκούλι έγραψες ότι μπαίνεις στον 6ο????:tongue::tongue:

Τότε εγώ γεννάω όπου να'ναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειπε οτι ειμαι μια βδομαδα τωρα στον 5ο και αφου κλεισω 3 βδομαδες ακομα μπαινω στον 6..απλα εχω κανει λαθος μια βδομαδα ..θέλω τελικα ελλη μια βδομαδα για να μπω στον 5ο

και μην με κοροδευεις γιατι θα σε αρχισω στις τσιμπιες...:-(:-(:-(:-(

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΥς ΜΗΝΕς....χαμενα ε χαμενα γκαστρωμενακια!!!

τι να κανουμε και εμεις...ασε με και νομιζα οτι ημουν 5ο...βρε τι επαθα το κοτοπουλο θα γενναγα νωριτερα:tongue::tongue::tongue::tongue:..τι μαυρο κλωσσα ειμαι εγω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ελα ντε??ποιιο ειναι το θεμα της ημερας??? η τζουλια ειναι βρε κοριτσια???? γυρισε καινουριο εργο....λολο λολ λολ

ειναι κλειστα τα φαρμακια και χρειαζεσε τεστακι!!!αυτο ειναι το θεμα της μερας!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

α εγω νόμιζα οτι ελεγες οτι σε 3 μερες μπαινεις στον 6ο!!χιχιχιχ

ποιο ειναι το θεμα της ημερας?

Ε καλα θα σας τσακισω στο τσιμπημα που με κοροιδευετε.....καλα εγω φταιω που σας τα εγραψα να τα μαθαινετε οι υπολλοιπες να μην μπερδευεστε τωρα που θα εχετε νινακια...αλλα ετσι ειστε αχαριστες...

θα σας πω..εγω....κιουριες μου..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελα ντε??ποιιο ειναι το θεμα της ημερας??? η τζουλια ειναι βρε κοριτσια???? γυρισε καινουριο εργο....λολο λολ λολ

Αληθεια???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι να κανουμε και εμεις...ασε με και νομιζα οτι ημουν 5ο...βρε τι επαθα το κοτοπουλο θα γενναγα νωριτερα:tongue::tongue::tongue::tongue:..τι μαυρο κλωσσα ειμαι εγω...

ικανη σε εχω απο τον 8ο να πας στο μαιευτηριο να γεννησεις...η νυφη μου ειχε παει 10 μερες νωριτερα στο μαιευτηριο για να γεννησει (το 20 της παιδακι) γιατι ο γιατρος τις ειχε πει στις 15 γεννας και αυτη ακουσε στις 5!!!

ικανη σε εχω απο τον 8ο να πας στο μαιευτηριο να γεννησεις...η νυφη μου ειχε παει 10 μερες νωριτερα στο μαιευτηριο για να γεννησει (το 20 της παιδακι) γιατι ο γιατρος τις ειχε πει στις 15 γεννας και αυτη ακουσε στις 5!!!

το εικοστο η το δευτερο γιατι μας μπερδεψες???:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...