Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημέρα ομορφιές μου...τι κάνετε??

Εγω καλα ειμαι ..απλα και εγω νιωθω μια απιστευτη νυστα σημερα..μου ερχεται να κοιμηθω στην καρεκλα...

καλημερααααααααααα γεωργια μου!!!θα σε ξυπνησουμε εμεις καλε μην ανησυχεις:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηνα αλλαξα την προηγουμενη βδομαδα ..ειμαι ηδη στον πεμπτο..Θελω αλλες 3 να μπω στον 6ο

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερααααααααααα γεωργια μου!!!θα σε ξυπνησουμε εμεις καλε μην ανησυχεις:tongue:

Τι κάνει το Ελαφάκι μου??/ θέλω να μου ειναι αισιοδοξο και χαρουμενο...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μηνα αλλαξα την προηγουμενη βδομαδα ..ειμαι ηδη στον πεμπτο..Θελω αλλες 3 να μπω στον 6ο

εχεις ήδη περάσει την μιση εγκυμοσυνη...σαν νερακι τρεχει!!!!με το καλο να ερθει το θαυματακι σας!!!

Τι κάνει το Ελαφάκι μου??/ θέλω να μου ειναι αισιοδοξο και χαρουμενο...

καλα ειμαι!!!προσπαθω να βρω τον παλιο καλο μου εαυτο ολοι αυτη η κατασταση με εκανε αλλο ανθρωπο ,ειπα τερμα ομως:P:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εχεις ήδη περάσει την μιση εγκυμοσυνη...σαν νερακι τρεχει!!!!με το καλο να ερθει το θαυματακι σας!!!

Ανυπομωνω να παω την Πεμπτη στο γιατρο να το δουμε γιατι εχει περασει σχεδον ενας μηνας απο την τελευταια φορά και αγχωνομαι...

Εσυ κουνελακι μου κανα νέο...???

Παιδια θελω να παω να κοιμηθω...δεν κρατιεμαι λεμε..γραφω με κλειστα βλεφαρα...

καλε δεν ηξερα οτι ξερω τυφλο συστημα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλα ειμαι!!!προσπαθω να βρω τον παλιο καλο μου εαυτο ολοι αυτη η κατασταση με εκανε αλλο ανθρωπο ,ειπα τερμα ομως:P:p:p

Καλα θα κανεις..καλο ειναι ματακια μου να ξεκολλησεις λιγο το μυαλουδακι σου απο εκει..ξερω ότι ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε το...

και να δεις που μετα όλα θα έρθουν...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ανυπομωνω να παω την Πεμπτη στο γιατρο να το δουμε γιατι εχει περασει σχεδον ενας μηνας απο την τελευταια φορά και αγχωνομαι...

Εσυ κουνελακι μου κανα νέο...???

Παιδια θελω να παω να κοιμηθω...δεν κρατιεμαι λεμε..γραφω με κλειστα βλεφαρα...

καλε δεν ηξερα οτι ξερω τυφλο συστημα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

γεωργια μου δεν μπορεις να παρεις αδεια??

πες πως δεν νοιωθεις καλα και φυγε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλα θα κανεις..καλο ειναι ματακια μου να ξεκολλησεις λιγο το μυαλουδακι σου απο εκει..ξερω ότι ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε το...

και να δεις που μετα όλα θα έρθουν...

οποτε θελε να ερθει καλοδεχουμενο θα ειναι αλλα προς το παρον θα ζησω την ζωη μου αρκετα το εκλαψα το θεμα:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

γεωργια μου δεν μπορεις να παρεις αδεια??

πες πως δεν νοιωθεις καλα και φυγε

Ολο εξω με πετάει να καθηστερισω λίγω...

Ρε δεν θελω να πέρνω συνεχεια... μου εχει φερθει και αυτος ενταξει και δεν θελω να το εκμεταλευτώ...

Εσυ καλα θα κανεις να κάνεις την ζωούλα σου από εδω και εμπρος...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ουτε που ξερω ποτε θα ερθει...δεν πηρα φαρμακα αυτο το μηνα...μεχρι τον προηγουμενο μηνα ήμουνα στις 28 μερες ( που αυριο ειναι η 28η μερα του κυκλου μου). Τωρα η δικια μου μπορει να ερθει και μετα απο 1 μηνα.

Απλα ειδα προολιγου παρα πολλα υγρα ( μιλαμε για παρα πολλα υγρα) και συνειδητοποιησα οτι δεν εχω τεστακι...Και ενα σου λεω: βένους διχως τεστακι,παπας διχως ρασο ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...